Yengeç burcu

Yengeç burcu 

Yengeç veya Kanser Zodyak'ın dördüncü burcu Yengeç sembolüdür vücutta göğüsler tarafından yönetilir. 16 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri ​​arası Güneş burcundadır.
16-25 TEMMUZ Güneş Ay'ın hüküm sürdüğü 1 Decan'da kalır.

Yaratıcı, hayali, alıcı ve inatçı bir eğilim ifade eder. Kader genellikle iç bağlar, aile çıkarları ve etkilenmeyen bağlarla bağlanır. şüpheli çekingenlik sergileyecek.

26 Temmuz - 5 Ağustos arası, Güneş Mars'ın hüküm sürdüğü 2 Decan'da kalır. Psişik ve mistik eğilimleri uyandırır, ancak aynı zamanda Aile içinde kontrol kontrolü sağlar. Dayanıklılığı arttırır ve kararlılığı, iktidar sevgisini, hırsı ve içsel alıcılığı belirtir.


6 - 16 AĞUSTOS arasında doğarsa, Güneş Jüpiter tarafından yönetilen 3. Decan'da kalır. misafirperver ve sempatik bir doğa sunar. çok çalışkan ve sezgiseldir, bilgi edinme konusunda keskin bir sevgiye sahiptir


Yengeç'te NakshatraPunarvasu 4 pada – Açık sözlü, doğru sözlü, güvenilir ve sadık minnettar bir insan. Çok yetenekli bir insan ve sadece görünüşüyle ​​​​her şeyi anlayacaktır. Hayal etme kapasitesine sahip olacak. Uygun kararlar alabilen. Bağışlayıcı zihniyet, iyi şeylerle ilgilenme, yardım etme eğilimi, yetenekleri tartışma bu nakshatra'da doğanların özelliklerinden bazılarıdır.

Pushya – Uzun Ömür Vardır. Akrabalarına karşı sevgi dolu, tutumlu olacak, her şeye şevkle bakacak, her zaman düşüncelerinde kaybolacak, tek elinin yardımına geleceğine inanacak, her şeyi titizlikle planlayacak ve doğru uygulayacak, sabırlı, azim, bu Nakshatra altında doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Bu insanlar sorumlu daha yüksek bir pozisyon elde edecekler.

Ashlesha – Yazma yeteneğine sahip, daha yüksek bir zekaya sahip olacak, esprili bir kişi, hitabet becerileri, seyahatle ilgilenen, yabancı dil öğrenecek, yeni bir şekilde düşünecek ve yeni bir yöntemle uygulayacak, adaletle sınırlı ancak çabuk sinirlenen yapıları vardır .


Yengeç Ay tarafından yönetilir, kardinal öncü sulu, kadınsı mide, göğüsler, beslenme, sindirim, rahim ve evidir. Özellikleri destek ve bakım hissi, gelişmiş , gelenekçilik, aile sevgisi. Hedeflere ulaşmak için temel koşulları ve maddi desteği, güvenliği ve dayanıklılığı, rahmi ve kişiliğin temelini simgeler.


Yengeç insanları, denizle, sıvılarla, halkın zevkine hitap etmek veya ev içi ihtiyaçları karşılamakla ilgili her türlü işten hoşlanırlar. Hayata akıllarından ziyade duygularıyla hareket ederler Psişik süngerler gibidir, etraflarında herhangi bir atmosferi fark etmeden absorbe ederler. Kanser insanları duygularında ve duygularında yaşadıklarından, bilinçsizce başkalarından sempati duyuyorlar Onlar ev sever, aile hayatına düşkün ve iç huzurludurlar, ancak aynı zamanda seyahat ve maceradan da zevk alırlar. Sessizce titizler ve ailelerinin refahı için çok çalışıyorlar. Temel olarak muhafazakardır. Ne yazık ki, endişe doğarlar. Bütün sorunlarını ve kendileri için endişelenme eğilimleri, çoğunun ülserden muzdarip olmasının nedenidir. Duyguları dışa vurmaktan hoşlanmazlar. Fakat bilinçsizce farkında olmadan nasıl hissettiğini yansıtırlar.


Yengeç Sağlığı beyin, akciğer ve kalp zarları, sinüs boşlukları, gözbebekleri ve kemik iliği gibi kan dışındaki vücudun sıvısını yönetir. Rahim, arka ve hipofiz bezi, memeler, sternum ve göğüs de buna tabidir. birincil mide ve sindirimdir Yengeç te melafik gezegen yerleşimleri midede kusurlu olup sindirim, bozuklukları, ödem ve hipofiz beziyle ilgili sorunlara neden olabilir.


YENGEÇ Kariyer ve Meslek, Hemşirelik, Balıkçı, Lokanta Emlak ve Maden işleriyle uğraşan veya çalışanların, Ev gereçlerinin, , İçki Satıcılarının, Peynir Üreticileri, Tekne Sahiplerinin, Bira Fabrikasının İşçilerini gösterir. , Bira, Sütçüler,Züccaciye Mağazaları Kadın Doğum Uzmanları, Restoran Sahipleri.

Punarvasu Nakshatra Pushya Nakshatra ve Ashlesha Nakshatra'nın üç Nakshatra veya ay konağı içerir.

YENGEÇ Olumlu Özellikleri: Sempatik, Hassas, Sevgi Dolu, Yaratıcı ve Koruyucu.

YENGEÇ Olumsuz Özellikleri: Çekingenlik, Duygusal, Aşırı Dokunaklı ve Yapışkan.

Dualite: Kadınsı Elementi: su kardinal ve hareketli burç 

Yönetici Gezegen: Ay (duygu tanrıçası)

Sembol: Yengeç Vücud Göğüsler ve Mide

Yüceltme işareti: Jüpiter Debil Mars

Şanslı Numaralar: 2

Şanslı Yıllar: 20, 29, 38 ve 47

Şanslı Gezegenler: Ay ve Mars

Şanslı Taş (Vedic): İnci Aytaşı  Şanslı Metal: Gümüş

Şanslı Renk: Beyaz ve Gümüş

Şanslı Yön: Güney


Çiçekler: Genel olarak Larkspur, Acanthus, Lotus, Nilüfer ve Beyaz çiçekleri.

Ağaçlar: Kızılağaç, Söğüt, Akçaağaç ve Sap bakımından zengin ağaçlar.

Otlar: Nane, Tarhun.Hayvanlar: Yengeçler ve Kurbağalar.

Ülkeler: İskoçya, Kanada, Cezayir, Hollanda, Yeni Zelanda ve Paraguay.


Nelson Mandela: 18 Temmuz 1918

Jennifer Lopez: 24 Temmuz 1969

Benito Mussolini: 29 Temmuz 1883

Henry Ford: 30 Temmuz 1863

Arnold Schwarzenegger: 30 Temmuz 1947

Barack Obama: 4 Ağustos 1961

Madonna: 16 Ağustos 1958

Büyük İskender: 20 Temmuz 356

Yengeç burcu 14 Temmuz  16 Agustos


Ay Yengeç burcunda

Yengeç Ay'ın kendi evinde Ay Yengeç burcundaysa, güçlü bir dürtü ve kararlılığa sahip olmanız muhtemeldir, ancak aynı zamanda doğada oldukça uzlaşmacısınızdır. Ancak duygusal bir varlık olduğunuz için rasyonel ve tarafsız seçimler yapmanız gerektiğinde karar verme yeteneğinizi etkiler. Duygular sizi mantıktan daha fazla etkiler. Başkalarının sorunlarına karşı iyi bir dinleyiciyken, kendi duygularınızı saklamayı seviyorsunuz.

Ay Yengeç burcunda olan insanlar evlerine ve ailelerine derinden bağlıdırlar. Güvenlik duygusu, iç huzurunuz için çok önemlidir. ilişkilere, sadakate ve duygusal güvenliğe değer veren birisin. Ay Yengeç burcu insanı barışsever ve nazik bir ruhtur ancak bazen Ay'ın sürekli hareketi nedeniyle çok huysuz olursunuz. Ayrıca, zaman zaman şüpheci ve güvensiz olma eğilimindesiniz.

Yengeç te Güneş


Yengeç hareketli bir su burcudur ve efendisi dişi bir sulu gezegen olan Ay'dır. Güneş ateşli erkeksi bir gezegendir ancak Ay ile dostane bir ilişki paylaşır. Çelişkili enerjilere rağmen, bu gezegenler tıpkı anne ve babamızın birlikte çalışması gibi birbirini dengeler. Ay'ın bu yerleşimdeki etkisiyle, kişi genellikle kararsız bir zihindedir. Bu kararsızlık onların girişimlerini sekteye uğratır.

Güneşi Yengeç'te Uzay ve atmosferle ilgili etkinlikler onları çok ilgilendiriyor, bu yüzden bilim adamı olarak da başarılı olma eğilimindedirler. Diğer gezegenlerin haritadaki yerleşimine bağlı olarak da sanatçı olabilirler.

Yengeçteki Mars


Mars, şiddetli ve erkeksi bir gezegendir, Ay ile dostane bir ilişki paylaşır, bu nedenle Mars'ın Yengeç'e yerleştirilmesi için iyi sonuç verir. Yengeç burcunda Mars'ınız varsa, fiziksel enerjinize duygusal gücünüzden daha fazla değer vermeniz muhtemeldir. Ay ve Mars enerjisinin bir karışımı, kişiyi zihinsel olarak güçlü ve kararlı kılar, çünkü Ay zihni temsil eder ve Mars gücü temsil eder. Bu tür, enerji rezervleri için bir çıkışa ihtiyaç duyarlar ve Ay'ın etkisi nedeniyle enerjilerini duygusal bir şekilde ifade etme eğilimindedirler.

Mars'ı Yengeç'te olan Hedeflerini gerçekleştirmek için ciddi çabalar sarf ederler. Duyguların taşması (Ay) ve şehvetli ihtiyaçlar (Mars) nedeniyle, bu insanlar aşk ve cinsel konularda aşırı tutkulu olma eğilimindedir. Özellikle su bazlı olmak üzere Sporda başarılıdırlar. Yelken de bu insanlara çok çekici geliyor.

Yengeçteki Merkür


Merkür, Yengeç'e yerleştirildiğinde, duygu dalgalanma getirir. Kişiye duyguları ve zihni doğru yöne kanalize etme bilgeliği verir. Merkür Yengeç burcunda kişiyi derin düşünür yapar. Böyle bir insan duygusaldır ancak güçlü bir zihinsel güce ve hafızaya sahiptir. Çok fazla bilgi edinirler ve hayattaki pratik deneyimlerinden öğrenirler.

Bu kişiler isim, tarih ve tarihi olaylar gibi bilgileri kolaylıkla ezberleyebilirler. Başkalarına karşı oldukça sempatik olma eğilimindedirler ve iyi dinleyicilerdir. Ayrıca, insanlarla psikolojik düzeyde de bağlantı kurmalarına yardımcı olan güçlü bir sezgileri vardır. Vatansever de olabilirler. Konuşmalarında oldukça akıcıdırlar ve her zaman bir cevaba hazır olan açık sözlü iletişimcilerdir.

Venüs Yengeçte


Yengeç, sulu bir gezegen olan Ay tarafından yönetilen bir su burcudur. Ay yine dişi bir sulu gezegen olan Venüs ile düşmanca bir ilişki paylaşır. Bu yerleşimle doğan hızlı bir duygu akışına sahiptirler. Duyarlıdırlar ve insanlara çabuk bağlanırlar. Aşkta özellikle savunmasızdırlar çünkü kolayca tatlı konuşabilirler ve incinebilirler. Başkalarına kolayca güvenirler ve aşk konularında oldukça iyimserdirler.

Yengeç burcundaki Hayatta çok fazla zenginlik ve mutluluk isterler. Kadınlarla ve şarapla güçlü bağları nedeniyle genellikle sorunlarla karşılaşırlar. Onlar da oldukça karamsar ve tahmin edilemez olabilirler. Venüs'ü Yengeç'te olan insanlar duygusal olarak güçlü olmaya çalışmalıdır. Surat asma ve suçu kendilerinin üstüne atma eğiliminden kaçınmalıdırlar.

Jüpiter Yengeç te


Yengeç Ay tarafından yönetilir ve Jüpiter onunla dostane bir ilişki paylaşır. Ayrıca Jüpiter Yengeç burcunda yücelir. Jüpiter'in bahşettiği bilgelik, duyguların ve zihnin (Ay tarafından temsil edilen) akışını dengeler. Jüpiter Yengeç burcuna yerleştirildiğinde, kişi genellikle çok yakışıklıdır. Böyle bir kişi olağanüstü entelektüel yeteneklere sahiptir, çok bilgili ve alimdir. .

Jüpiter Yengeç burcunda ayrıca kişiyi iyi huylu, cömert, hayırsever, dürüst ve sadık yapar. ahlaki ilkeleri sağlam bir anlayışa sahiptir ve yönergelere uyar. Harika arkadaşlar olurlar ve arkadaşlarına da duygusal olarak bağlanırlar. Bununla birlikte, bazen dedikoduya kendilerini kaptırırlar. alışkanlıkları ve iyi para yönetimi yetenekleri nedeniyle çok para biriktirme eğilimindedirler.

Yengeç Rahu


Yengeç bir su burcudur ve Rahu bir su burcuna yerleştirildiğinde kişiyi oldukça duygusal ve sevecen yapar. Yengeç duyguları temsil eden Ay tarafından yönetilir ve Rahu kafa karışıklığı verir. Rahu ile Yengeç'te doğan insanlar bu nedenle duygusal olarak istikrarlı hissetmek için mücadele ederler. Duyguları ve hisleri ezici ve kafa karıştırıcıdır. Rahu, Ejderhanın başıdır ve bir su işareti olan Yengeç burcuna yerleştirildiğinde, kişiye derin nüfuz eden düşünceler verir. Bu tür insanlar, kararsız düşünceleri nedeniyle biraz kararsız olma eğilimindedir.



Yengeç'teki Rahu, çok fazla zenginlik sağlar. Bu tür insanlar genellikle yetkili bir konumdan da zevk alırlar. Çocukluğundan itibaren omuzlarında çok fazla sorumluluk var. İç huzuru ve hoşnutsuzluk eksikliği yaşam boyunca devam eder. annelerinden gelen mutluluğun tadını çıkarmak için mücadele ederler. Mülkiyet miras ve toprakla ilgili konulardaki anlaşmazlıklar da yaşamlarında yer alır. Bu insanlar başkalarının duygularıyla oynama eğilimindedir. Gerekirse başkalarına da ihanet edebilirler.


Yengeç burcunda Ketu


Ketu, Vedik Astrolojiye göre ona karşı oldukça düşmandır. Yengeç, duyguları ve duyguları temsil eden Ay tarafından yönetilen bir su burcudur. Bu pozisyonda Ketu, çok fazla kafa karışıklığı yarattığı için kişiye olumsuz bir kişilik verir. Bu tür insanlar kendi duygularını anlamakta zorlanırlar. Her zaman olumludan çok olumsuz olasılıkları düşünürler. Bir şüphe duygusu tüm görüş ve düşüncelerini kaplar. Ketu bir gölge gezegendir ve zihnine gölge düşürerek yanlış anlamalar ve bilinmezlik yaratır.

Ketu ile Yengeç burcunda doğan insanlar her zaman korku, şüphe ve üzüntü hissederler. fobiler geliştirir. Kararsız ve değişken bir zihinleri vardır. Aslında, akılları havadar düşüncelerle doludur. Ayrıca mide rahatsızlıkları olur . Bu insanlar yine de başkalarına sempati duyarlar. Dini eğilimli bir zihne sahiptirler ve maneviyat söz konusu olduğunda aşırılıklara dokunabilirler. Aşırı derecede kafa karıştırıcı duygusal kişilikleri nedeniyle, iç huzuru yaşamakta zorlanırlar.
 

Yengeç burcundaki gezegenler


Güneş- Eylemler babadan etkilenir, Duygularıyla ne yapacağını bilemez, çok duygusal

Ay- Doğal besleyiciler, Ay evresi ruh halini etkileyebilir, Her şeye bağlanır

Mars- Kalın tenli, Korkunç, Pasif agresif, Empatik

Merkür- Duygusal olarak zeki, Başkalarının duygusal durumunun farkında, Kendi duygularını maskelemede iyi

Jüpiter- Yardımsever, Duygusal ama istikrarlı, İyimser, Sevecen, Kızmaz

Venüs- Koşulsuz sevgi gösterirler, İç mimarlar, Yoksullara özen gösterir, Bebekleri sever

Satürn- Endişeli, İhanet korkusu, Duygularını koruyan, Kendini ifade etmeyen, Sevdiklerinden vazgeçmeyen

Rahu- Evi koruyucu, Aileye önem veren, Başkaları ve aile tarafından kandırılın

Ketu- Maneviyat yoluyla beslenme ve bakım verin, Eve doğru duygulardan kopma

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Yengeç Burcu 1059013409750190153

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item