İkizler burcu

İkizler burcu  

İkizler merakın, fikirlerin ve hızlı düşünmenin işaretidir ama aynı zamanda üç tarafı da vardır 
Mrigishira- Meraklı, huzursuz ve açık fikirli 
Ardra- neyin daha iyi olduğu ve neyin ortadan kaldırılacağı konusunda sürekli savaş 

Punarvasu- Basit ve Felsefi

Zodyak'ın üçüncü burcudur .İki çocuk tarafından ikilik sembolize gösterilir.

Güneş, 15 Haziran - 15 Temmuz tarihleri ​​arasında İkizler Sidereal Zodyak'a göre yerleşimidir..

İkizler Merkür gezegeni tarafından yönetilir, değişken, havadar, erkeksi burçtur , ciğerleri, elleri yönetir. Özellikleri esneklik, entelektüellik, analitik düşünme, çeşitli ilgi, iletişim, dualite ve zihnin gençliğidir. Amaçlara ulaşma yollarını, kendi kendini analizini ve kendi yetenekleri kız kardeşleri ve erkek kardeşleri yakın çevre ile ilişkilerini ve kısa seyahatleri değerlendirmenin yollarını gösterir.


İkizler insanlar değişik işler çalışmaktan zevk alırlar. Farklı ortamlarla veya seyahatleri severler. Zihinleri doyum giderilmesi için kapsamlı bir şekilde okur ve geniş bir iletişim kurarlar. Bu onların bir şeyden diğerine atlamasını ve asla görünmeyen altın fırsatı aramasını sağlar. Bu bireyler algısal, sezgisel ve mantıklı. Aktivite, yeni durumlar ve yeni insanlar üzerinde gelişirler. Ancak çok fazla sayıda faaliyet, onları randevulara sürekli geç kaldırabilir. İkizler, bir sorunun her iki tarafını da görebilme yeteneğine sahiptir ve bu da iki karşıt görüş arasında ileri geri dalgalanmalarına neden olur.

Akıllarını kalplerinden çok kullanırlar. Mantık ve sebep onların kurallarıdır. Ellerini kullanma konusunda büyük yetenekleri vardır el işlerinde çoğu zaman çok başarılıdırlar . kararsız büyük hayalperestler olmalarına neden olur. Konsantrasyon zor olabilir.


Her şeyden önce, İkizler'nin enerjisini ve zihnini kanalize etmeyi veya kontrol etmeyi öğrenmesi gerekir.

İkizler olumlu özellikleri: Uyarlanabilir, Zekice, Çok Yönlü, İletişimsel, Entelektüel, Canlı, Sessiz ve Genç.

İKİZLER'İN olumsuz özellikleri: Değişken, Kararsızlık, Yüzeysellik, Sinir Kurnazlık ve Tutarsız

15 ila 24 Haziran arasında Güneş Merkür tarafından yönetilen 1 Decan'ında kalır. Bu pozisyon, kibar, insancıl, entelektüel ve anlamlı bir ifadeye işaret eder. Huzursuzluk ve yayılma gücünün üstesinden gelindiğinde kader geliştirilmiştir. Tüm yaşam eğitimsel ve entelektüel ilerleme ile ilerleyecektir. çok meraklı ve öğrenmek için muazzam bir istek duyuyor.


25 Haziran - 4 Temmuz arasında doğarsa, Güneş Venüs'ün hüküm sürdüğü 2. Decan'ında kalır. algı, öngörü ve gerçek sanatsal yetenek sağlayan bütün işareti dengeler. Ayrıca, kafa ve kalbi akıl ve sezgiyle karıştırmak için bir fırsat sunar.


4-15 Temmuz arasında doğarsa, Güneş Satürn'ün hüküm sürdüğü 3. Decan'ında kalır. Bu Decan'da doğan insanlar halkla ilişkilerde başarılılar. Disiplin ve sıkı çalışma ile yaşamda iyi şeyler yapabilirler. Kader, velilerden veya arkadaşlardan etkilenir ve çoğu zaman bütün hayatı olumlu veya olumsuz yönde etkileyen aile iç işleri ile ilgili bir sorunlar vardır.

ikizler burcu  Sağlık genel olarak elleri, kolları, omuzları ve merkezi sinir sistemini yönetir. Akciğerler ve solunum sistemi debil gezegenler bronşit, sinir bozuklukları, plörezi, hiperventilasyon, kan dolaşımına doğru miktarda oksijen almak için sığ nefes ve kol ve parmaklarda yaralanmalara neden olabilir.


Kariyer
  üçüncü evle ilgilidir. Ulaşım ve iletişim ile ilgili olan her şeyi ve insanları yönetir. Satıcı, Yazar, Öğretim Görevlisi, Müzakereci, Haberciler, Muhabirler, Radyo Spikerleri, Telefon Operatörleri, Daktilolar, Posta Taşıyıcıları, Otobüs Sürücüleri, Tren İletkenleri, Yazarlar, Tercümanlar, Muhasebeciler ve Sekreterler.


İkizler, Mrigashira Nakshatra Ardra Nakshatra ve Punarvasu Nakshatra ay konaklarıdır

İkizler' burcu Nakshatras

Mrigasirsha 3. ve 4. pada – Her türlü yeteneğe sahip olacak. Akıllı olacak ve gerçeğin takipçisi olacak. Yüksek bir karaktere sahip olacak. Yumuşak huylu, zevki seven, hararetli bir tartışmaya girecek, bencil bir insan ve kolayca ele geçirilecektir.

Ardra – Erdemli bir kişi, şanslı, çok para kazanacak ve servet biriktirecek, iyi karakterli, arkadaşlığa düşkün. Bu gururlu bir insan olacak ve öfke duyacak. Konuşkan bir kişi, şöhret ve iyi niteliklere sahip olacaktır.

Punarvasu ilk 3 Padas – Akıcı bir dil, iyi karakter ve zekaya sahip olacak. Ünlü bir öğrenci veya şair olacak. Dhana Yogası var. Geniş görüşlü kişi. Her şeyi doğru anlayacaktır. Rakibi yargılamada deneyimlidir

Eril Element: Hava

Değişken Yönetici Gezegen: Merkür (konuşma tanrısı)

Vücudu Omuzlar eller

Caydırıcılık İşareti: Jüpiter

Şanslı Numaralar: 5

Şanslı Yıllar: 23, 32, 41 ve 50

Yücelimde Gezegenler: Merkür ve Venüs

Taş : Zümrüt Metal: Civa

Şanslı Renk: Sarı, Siyah Beyaz

Şanslı Yön: Güney Doğu




İkizler burcu  gezegenler

İkizler için Dost Raşiler - Koç, Aslan, Terazi, Yay ve Kova. Geri kalanlar düşmanca Raşilerdir.

İkizler, Merkür'ün kendi evidir. Ve Ay, Venüs, Satürn, Rahu ve Ketu için Dostu ev. Güneş'e eşittir. Jüpiter ve Mars'a düşman evi. Bu burçta hiçbir gezegen yüceltilmez veya zayıf düşmez.

İkizler burcu Yükselene göre gezegen görevleri nelerdir ?

Merkür ikizler burcunda 


Merkür, yükselen için ve 4. evin Sahibidir. Kendradhipatya Dosha var olmasına rağmen, Yükselen mülkiyeti nedeniyle Merkür faydalı olmaya devam ediyor. Yararlı bir konuma sahipse ve güçlüyse uzun ömür, sağlık, finans, mülk edinilir.


Aksi takdirde, eğer Merkür kötü bir şekilde yerleştirilirse, birçok zorluk, mal kaybı, ilişkilere düşmanlık ve onlardan muhalefet, zihinsel acı, büyük öfke gelecek kötü sonuçlar olacaktır.


Merkür 4., 5. veya 9. evlere yerleşirse mezuniyet, ev, araç sahibi olma gibi yüksek öğrenim mümkün olacaktır. 10. evin efendisi ile birleşirse yeni bir ev elde edilebilir.


Merkür 2. eve yerleştirildiyse ve başka herhangi bir gezegenden açı almıyorsa, iyi bir finans ve ev var ve 11. eve yerleştirildiyse iyi eğitim, finans, arazi, ev ve araçlar gelecek. 4. ev yöneticisinin 10. evdeki yerleşimi iyidir.

Merkür 8'inci eve yerleştirilirse ve başka hiçbir gezegenle ilişkisiz uzun ömürlü olursa, sonuç eğitim ve şöhret olacaktır.

Merkür İkizler'de

Doğal olarak, bu yerleşim Vedik Astroloji ilkelerine göre kişi için olumlu olur. Merkür ile İkizler'de doğan insanlar sofistike bir görünüme sahiptir ve kendilerini her zaman kibar olarak yansıtırlar. oldukça yumuşak konuşma eğilimindedir. matematikte, hesaplarda ve dillerde de başarılıdır.

Toplumda çok fazla saygı ve tanınma kazanırlar ve varlıklı bir yaşam tarzı yaşarlar.


Yaşam tarzları oldukça bağımsızdır. Büyümek için özgürlüğe ve kişisel alana sahip olmayı severler. Akılları bir fikir deposudur. Yeni bilgiler edinmeyi ve yeni fikirler öğrenmeyi severler. astrolog, muhabir, öğretmen, şarkıcı, şair ve yazar olarak başarılılar. İlgi alanları oldukça çeşitlidir.

Ay İkizler burcunda  


Ay, aile, finans ve eğitimin 2. evinin Sahibidir. Uğursuz ölümün evi maraka yeri olan Ay, zararlı olur ama öldürmez. Güçlüyse eğitim, aile, finans, konuşma yeteneği gelişecektir.


Bilimde başarı, derin bilgi, rakibin zihnindeki gizli şeyi ortaya çıkarma kapasitesi, hepsi Ay tarafından bahşedilecek.

Meslek, Bayındırlık Departmanı, Demiryolları olabilir. Ay 2., 3., 4., 5., 9. veya 11. evlerde yer alıyorsa bu iyidir.


Ay İkizler burcu


İkizler, Ay ile düşmanı olan Merkür tarafından yönetilen ikili bir burçtur. Merkür nötr bir dünyevi gezegendir, Ay ise kadınsı bir sulu gezegendir. Ay'ın bu yerleşimi, kişiyi arkadaş canlısı, neşeli, duygusal, içine kapanık ve yalnız yapar. Kişi hızlı gözlemler yapmak için esrarengiz bir yeteneğe sahiptir. Ay İkizler'de olan insanlar zihinsel olarak keskin ve uyanıktırlar .

Bu insanlar nesneler ve insanlar hakkında oldukça hızlı bir izlenim oluştururlar.


Ay İkizler'de olan insanlar sosyal çevreye sahip olma eğilimindedir. İnsanlara bağlanırlar ve çok konuşkandırlar. Mizah anlayışları iyidir. İletişim, İkizler'deki Ay için hem sözlü hem de yazılı olarak güçlü bir takımdır. Bazen bu insanlar da karamsar olurlar. Ve doğalarında sanki zihinleri sürekli meşgul, sürekli yeni bilgi arayışı içindeymiş gibi bir huzursuzluk vardır.

Güneş İkizler burcunda 

3. evin efendisi Güneş, Merkür'ün bir arkadaşıdır. 3. evin sahibi olduğu için genel kanı onun bir malefik olduğu yönündedir.


3. ev bir Upachaya yeri olduğu için sadece büyüme verecek. Küçük kardeş, cesaret, yazma kapasitesi, başarı veya başarısızlık, seyahat, hepsi 3. ev tarafından gösterilecektir ve bu nedenle Güneş'in yerleşimi iyi ve güçlü olmalıdır. Eğer öyleyse, daha çok küçük kardeşler olacak ve onlarla iyi bir anlayış olacaktır. Tartışma yeteneği artacaktır.


Güneş 10. eve yerleştirilirse yoga verir. Finans daha iyi olacak. Güneş için iyi bir yerleşim 3, 4, 5, 6, 9, 10 veya 11'dir.

Güneş İkizler'de


İkizler, çift kişilikli bir hava burcudur ve efendisi, toprak elementinin nötr bir gezegeni olan Merkür'dür. Merkür, Güneş'i bir arkadaş olarak görür, Merkür'e karşı tarafsızdır, bu nedenle Güneş'in İkizler'e yerleştirilmesi kişi için olumlu sonuçlar getirir.

Akıl, bu tür gezegensel yerleşimle doğan insanların güçlü takımıdır. Zeki ve bilge olma eğilimindedirler, Fikirleri genellikle mantıkla desteklenir. Büyük bilim adamları olurlar ve birçok alanda uzman olma eğilimindedirler. Çok hesaplayıcı bir zihne sahipler, bu nedenle hesap ve finans gibi alanlarda başarılılar.

Güneş İkizler'de insanları ikna etme gücü verir.

Bu tür insanlar mütevazı, dürüst ve samimi olma eğilimindedir.

Güneşi İkizler'de olan insanlar için en iyi meslekler öğretmenlik ve astrolojidir.

Venüs İkizler burcunda 

Venüs 5. ve 12. evlerin sahibidir. Purva Punya'nın 5. evinin efendisi olarak, bir benefik olur. Güçlüyse, çocukların, haysiyetin, nüfuzun, şöhretin, evin, taşıtın eklenmesi iyi sonuçlar olacaktır.

Venüs 5. veya 5. eve 5. eve yani 9. eve yerleştirilirse, 10. evde yüce bir konumda veya 11. evde iyi sonuçlar gelecektir.

Venüs 12. evin sahipliğini aldığından, dasasının sonunda, onun verdiği her şeyi alacaktır. Yani dasanın sonunda her şey kaybolacak.

Venüs İkizler'de


En kötüsü, İkizler, özellikle kadınsı bir işaret birlikte geldiğinde, hayalperest, çapkın, yüzeysel ve tutarsız dır, Venüs'ü İkizler'de olan insanlar çocuksu ve en kötü ihtimalle çocuksu. Bu hayattan en iyi şekilde yararlanmak ve mümkün olan her anlamda tadını çıkarmak istiyorlar. Bu insanlar açık, doğrudan, arkadaş canlısı, sosyal, sabırsız ve huzursuzdur. Onlar da kararsız ve sığ olabilirler.

Romantizme karşı tutumları da çocuksu. Aşk konusunda fazla iyimserdirler ve her yeni ilişkiye yeni umutlar ve beklentilerle yaklaşırlar. Özellikle arkadaşlara ve aktif bir sosyal hayata ihtiyaçları vardır, İkizler'deki Venüs, sanat için de güçlü bir eğilim verir. yazma ve şiir konusunda da yetenekli olabilir.

Mars ikizler burcunda 

Mars, 6. ve 11. evdeki iki malefik eve sahiptir, dolayısıyla o bir malefiktir. 6. ev hastalığı, düşmanı ve borçları gösterir. 11. ev çift burç için maraka evidir.

Mars, Yükselen efendisi ile açı yapıyorsa, kazalar veya yaralar olabilir. Düşmanların belası çok olup Büyük kardeşlerden hayır gelmez, onlardan sadece dertler gelir. Ne olursa olsun, kazançlar evinin efendisi olarak hem kazanç hem de kazanç sağlayacaktır. Aynı zamanda kayıplar ve sıkıntılar verecektir. 11. evde daha iyi yer alıyor.

6. ev ile ilgili olarak, eğer onunla 8. veya 12. lord arasında bir değişim varsa, bu Vipareeta Raja Yoga'yı verecektir.

Mars, 2. eve güçten düşmüş olarak yerleştirilirse ve Mars'tan görünüm alırsa, bu iyi bir Yoga olacaktır. Yerli bir öğretmen veya profesör olabilir.

Mars İkizler'de

Merkür ve Mars birbirine düşmandır, bu nedenle bu yerleşimde birlikte çalışan oldukça fazla çelişkili enerji vardır. Merkür'ün zekası Mars'ın enerjisiyle buluştuğunda, kişi çoğu zaman mantıklı ve zeki, birçok sanatta yetenekli bir varlıktır. Bu insanlar son derece zeki ve hızlı öğrenen kişilerdir. Ayrıca yurt dışına gitmek için güçlü bir istekleri var.

İkizler ikili bir burçtur ve Mars içine yerleştirildiğinde, kişinin iyi bir yargı ve kanun anlayışına sahip olması muhtemeldir. Böyle bir kişi genellikle yüzeysel romantik karşılaşmalara ve ilişkilere girer.

Mizaçlarında onları sürekli strese sokan ve zihinsel olarak yorgun tutan çok fazla sinir enerjisi vardır. Zihinleri her zaman onları tedirgin ve sıkıntılı tutan bir şeyle meşgul olur. aşırı aktif zihinlerini susturmak için meditasyon gibi sakinleştirici aktiviteler yapmalıdır.

Jüpiter ikizler burcunda 


Jüpiter, İkizler yükselen için, 7. ve 10. evdeki iki kendranın mülkiyeti nedeniyle güçlü bir Kendradipatya Dosha'ya ve ayrıca 7. evin mülkiyeti nedeniyle Marakathipa Dosha'ya maruz kalır, bu şekilde Jüpiter en kötü malefik olur.


Kendi evine bir gezegen yerleştirilirse, Bhava'nın gelişeceği kuralına göre, Jüpiter 10. eve yerleştirilirse geçim kaynağı iyi olacaktır. Bir trikona Kendradipatya'ya yerleştirilirse Dosha'yı etkilemez. 1. veya 7. eve yerleştirilirse, bu iyi değildir. 11. eve açı verirse geçim kaynağı çok iyi olacaktır.

Jüpiter 4. eve yerleştirilirse Simhasana Yoga'yı yaratacaktır. Genel olarak, Devlet memuru, öğretmen, profesör, avukat, dini bir kurumun başkanı, bu tür yerlilerin alabileceği pozisyonlardan bazılarıdır. Merkez Bankası, Bankalar, Gelir vergisi, Gelir İdaresi Başkanlığı, Adli, Dini vakıflar, hastaneler, Devlet daireleri, eğitim kurumlarındaki meslekler için de olanaklar mevcuttur.

Jüpiter İkizler'de

Jüpiter'in İkizler'in efendisi Merkür ile ilişkisi düşmancadır. her iki gezegen de doğada faydalıdır,, çünkü bu gezegenlerin her ikisi de bilgelik ve zeka ile ilişkilidir. Koşullar nedeniyle hayatlarında örgün eğitim almasalar bile bu insanlarda güçlü bir entelektüel merak vardır. Her zaman öğrenmenin bir yolunu bulurlar ve seyahatlerinden ve hayattaki maceralarından çok fazla deneyim ve öğrenme kazanırlar. her zaman yeni fikirlere ve yorumlara açıktır.


Jüpiter İkizler burcunda da kişiyi diplomatik yapar Fiziksel yapıları etkileyici. Bu kişiler iri yapılı ve uzun boylu olma eğilimindedir. İnsan olarak oldukça yardımsever, özverili, becerikli ve işine bağlılar. Oldukça güvenilirler ve sorumluluklarını ciddiye alıyorlar.

Öğretme gibi psikolojik anlayış ve sezgiyi içeren alanlarda ve astroloji gibi okült alanlarda başarılıdırlar. Jüpiter İkizler burcunda da kişiyi harika bir şair yapar.

Satürn ikizler burcunda 

Satürn 8. ve 9. evlerin Sahibidir. Genellikle 8. evin sahibi olmanın kusuru olan Ashtamadhipatya Dosha'yı taşıdığı söylenir, bu diğer her doğum haritasında olmamalıdır.

8. ev uzun ömürlülüğün evidir. Satürn oraya yerleştirilirse, sonuçlar uzun ömür, iyi finans, yaşamda tatmin edici gelişmeler olacaktır. 9. evde ise, iş hayatında ilerleme ve baba aracılığıyla faydalar ve böyle iyi sonuçlar ortaya çıkacaktır. 5. evde yüceltilirse, kişiyi iyi sonuçlar takip eder.

Satürn ikizler de

Merkür, İkizler'in efendisidir ve Satürn ile neredeyse dostane bir ilişki paylaşır. Merkür bilgeliğin göstergesi olduğu için burada Satürn kişinin yargısını etkiler. Bu tür insanlar bazen aldatıcı olma eğilimindedir. Aynı zamanda kişiyi bağımlılığa karşı savunmasız hale getirir. kaba ve bencil olma eğilimindedirler. Aslında, oldukça dağınık bir yaşam tarzı sürüyorlar.


İkizler burcundaki Satürn kişiyi de dar görüşlü yapar. Satürn'ün bu yerleşimi aynı zamanda kimya ve mekanik bilimlere doğal bir ilgi verir. Bu tür insanlar yaklaşımlarında oldukça sistematik ve mantıklıdır. Her zaman sonuçtan emin olduktan sonra bir hamle yaparlar. Kritik durumlarda asla gergin olmazlar ve problemlerle soğukkanlı ve toplanmış bir şekilde yüzleşirler. Ancak, yeni bilgileri işlemede zorluklarla karşılaşıyorlar.

Rahu İkizler burcunda 

Her iki gezegen de havadar. İkizler burcundaki Rahu, kişiyi birçok alanda yetenekli kılar. Rahu, kişiye gizem ve manipülasyon sağlar ve Merkür bilgelik ve zeka ile ilişkilidir, bu nedenle Rahu'nun bu konumu ile doğan insanlar genellikle zeki ve incedir. Ancak, Rahu da kafa karışıklığı verir.


İkizler'deki Rahu aynı zamanda kişiyi iyi bir iletişimci ve tartışmacı yapar; ancak, düşünmeden konuşabilirler, yani konuşmadan önce düşünmezler. Kişi risk alır ve kendine güvenir. Rahu da bu yerleşim kısa seyahatler verir. Bu tür insanlar genellikle bilgisayar ve teknik alanlarla ilgilenirler. Ayrıca iletişim ve medya alanında iş hayatında da başarılılar. Onlarınki zeki bir zihindir, ancak düşünmeye çok fazla yatırım yapmış görünüyorlar ve bu bazen strese yol açıyor.


Ketu İkizler burcunda 


Başsız gölge gezegen Ketu, Merkür'ün burcunu işgal ettiğinde, kişi iki yüzlü hisseder. Bu tür insanlar hayatta çok fazla kafa karışıklığı ve kararsızlıkla karşı karşıya kalırlar çünkü Ketu, zaten ikili bir işaret olan İkizler'in karar verme yeteneğini etkiler.



Üstelik hem Ketu hem de Merkür havadar gezegenlerdir. Bu tür insanlar kısıtlı ortamlarda yaşayamaz ve gelişemezler. Yaptıkları işte bağımsızlık duygusuna sahip olmayı severler.


İkizler'deki Ketu, kişiyi egoist doğaya yatkın hale getirir. Aynı zamanda kişiyi asabi yapar, bu nedenle ilişkilerde sorunlara duyarlıdır. Bu tür insanlar hayatta bir tür duygusal memnuniyetsizlikle karşı karşıya kalırlar. Keskin bir zihne sahip olsalar da, değişken düşünceler ve istikrarsızlık nedeniyle her zaman onu iyi kullanamazlar. Bu tür insanlar her zaman şüpheli kalırlar, . Üstelik kişilikleri de gururlu bir havaya sahiptir. İkizler'deki Ketu da kişiyi bazı mide sorunlarına ve Anksiyete, yaygın bir sorundur. Ketu da bu pozisyonda kısa yolculuklar sağlar. 

İkizler'deki Gezegenler ♊️


Güneş iletişime ihtiyacı var, Bağımsız, İletişim kuran fikirler

Ay- Kısa dikkat süresi, İletişim kurabilen anne, Uyumlu, Taklitçi, Kolay sıkılır

Mars- Fikirlerinin yanlış yorumlanmasından hoşlanmazlar ve net iletişim kurarlar, Açık sözlü, Savunmacı

Merkür- Önemli olduğunu düşündükleri insanlarla iletişim kurarlar, Küçük sosyal çevre, fikirleri doğru şekilde uygulamama eğilimi

Jüpiter- İyi yazarlar, Pazarlama, Satış, ahlakını kaybeder

Venüs- Çekici iletişim, Dedikodu, İş insanı, Konuşkan, birkaç ortak

Shani- Öz eleştiri, Olgun fikirler ve disiplin, küçük ayrıntılara dikkat



Rahu- Başkalarından fikir alır ve onları geliştirir, gazeteciler, yazarlar



Ketu- Fikirler engellenebilir, minimal konuşmacı, astronomi ve kuantum bilimi

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

NEW 1670785541444823489

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item