Oğlak burcu


Oğlak Uttara Ashadha Nakshatra , Shravana Nakshatra ve Dhanishta Nakshatra 


Oğlak burcu NakshatraUttarashada 2., 3. ve 4. pada – İdari beceri mevcut olacaktır. İşlerini Titizlikle planlayacaklar ve her şeyi sabır ve beceriyle uygulayacaklar. Güvenilir Kişi. Ve savurganlık olmayacak. Uzman bir ekonomist olacaklar.

Shravana – sabırlı ve dikkatli davranacaklar. Biraz korkak ve güvenilir bir insan. Azim ve doğruluk orada olacak. Ve öngörülen görevleri tamama erdirecekler .

Dhanishta 1. ve 2. pada – Zengin olacaklar. Güçlü bir zihni olacak. Ve titizlik dikkatle hareket edecektir. Ama bencil Kaba ve inatçı bir insan. Bu tür insanların yüksek hırsları olacak ve açgözlü olacaklar. Ama barışmayı sevecekler..


Oğlak veya Makara, Zodyak'ın onuncu sembolü boynuzu bükülmüş Deniz Keçisi ile gösterilir. Güneş, Oğlak'ta 14 Ocak - 12 Şubat tarihleri ​​arasındadır.

14-23 Ocak tarihleri ​​arasında doğarsa, Güneş Satürn'ün hüküm sürdüğü 1. Oğlak burcunda kalır.Hırslı, sebat eden, ve ısrarcı bir tavır verir. Kader, temelde saklı, sağlam ve kendine güvenen ve sorumluluk işlerin başında olmaktan endişeli.

24 Ocak - 2 Şubat arasında doğarsa, Güneş Venüs tarafından yönetilen 2. Oğlak burcunda kalır. iddialı niteliklerini teşvik eder ve ona kalıcı duruş niteliği sağlar. Muhafazakar ve ortodoks koşullara eğilimli. karakteri güçlendirir güçlü bir iradeli kişi olacağını gösterir.

3-12 Şubat tarihleri ​​arasında doğarsa, Güneş Merkür'ün yönettiği 3. Oğlak burcunda kalır.İşaretin kendine güvenini değiştirir ve entelektüel ve zihinsel nitelikleri güçlendirir. iyi bir eğitim almayı başarabilirse. kendi kaderini yönetme yeteneği çok daha fazlası olacaktır


Oğlak Satürn gezegeni tarafından yönetilir, kardinal, dünyevi, kadınsı bir işarettir, dişleri, kemikleri ve zirvelere duyulan özlem ve nihai gerçekleştirme, bir şeyler başarma isteğidir. Kişisel zevklerin, materyalizm ve pragmatizmin mutlak ve eksiksiz bir şekilde reddedilmesiyle kişiselin birleştirilmesi nihai gerçekleşmeyi sembolize eder.


Oğlaklar, bir sonuca varmadan . Önceden plan yapmayı ve tüm artıları ve eksileri tartmayı severler. Kararlar asla hızlı bir şekilde alınmaz. Özellikle bir krizde güvenilirdirler. Kural olarak agresif insanlar değillerdir, ancak saldırıya uğradıklarında sadece savunma olarak düşmanlıklarını ifade ediyorlar.


Arkadaşlarını seçmede çok seçicidirler, sadece birkaç yakın arkadaşla. Düşüncelerinde ve tutumlarında, kıyafetlerinde ve sosyal davranışlarında muhafazakarlar. Hukuka, düzene inanıyor ve geleneğe saygı duyuyorlar. Radikal fikirlerin benimsenmesi olağandışıdır. Onlar doğal organizatörlerdir ve iyi avantaj için kullanabilecekleri iyi liderlik yeteneğine sahiptirler. Hedeflerine ulaşmak için pek çok zevkten vazgeçecekler. Fakat aşırıya kaçmamalılar, yoksa fiziksel yorgunluktan acı çekecekler. Gerekirse, bu hedeflere ulaşmada büyük zorluklar çekeceklerdir. Aşağılık kompleksi talepleri çabalarından somut sonuçlar üretmelerini istiyor.


Doğum haritasındaki Oğlak : Restorasyon, kristalleşme ve sosyal temelleri yapmanız gereken yeri gösterir. sosyal saygınızı kazanmalısınız. Çoğu zaman bu özel enerji düzeninde hayal kırıklıkları vardır. Sabır, ilişki ve nezaket tohumlarını ekerken sevinçli olunuz..


Oğlak burcunun olumlu özellikleri: Adalet, Örgütlenme, Dikkat, Ekonomi ve Otorite.

Oğlak'ın olumsuz özellikleri: Şüphe, Gurur, Küstahlık, Affetmezlik, Sert ve Karamsarlık.


OĞLAK SAĞLIĞI dişler Diz dahil olmak üzere tüm iskelet sistemi ile ilgilidir. Aynı zamanda sindirim sistemi ile bağlantılıdır. Oğlak, safra kesesi işlemlerini yönetir. Oğlak burcu olan gezegenler romatizma, artrit veya genel ağrılar ve ağrıların yanı sıra cilt rahatsızlıklarına da neden olabilir.

OĞLAK KARİYERİ Satürn ve onuncu evle ilgilidir Oğlak, iş ve kariyer işaretidir ve iş adamının sabır ve sorumluluk gerektiren yönetici pozisyonlarında üstündür. Madenciler, Emlak Satıcıları, Çiftçiler, Müteahhitler, Müteahhitler, Tabakhaneler, Hides ve Deri'deki Bayiler, Kömür ve genel Emekçilere de hükmeder.

Dualite: Kadınsı kardinal veya hareketli

Dualite: Kadınsı kardinal veya hareketli

Hakim Gezegen: Satürn (adalet ve zaman tanrısı)

Sembol: Keçi

Vücudun Parçası: Dizler, Kemikler ve Dişler

Yüceltme gezegen: Mars

Debil gezegen : Jüpiter

Caydırıcılık İşareti: Ay Oğlak
Şanslı Şanslı Numaralar: 8

Şanslı Yıllar: 17, 26, 35 ve 44

Şanslı Gezegenler: Venüs ve Satürn

Şanslı Taş (Vedik): Mavi Safir Ametist ve Turkuaz.Şanslı Metal: Kurşun

Şanslı Renk: Siyah ve Koyu Mavi   Şanslı Yön: Batı

Benjamin Franklin: 17 Ocak 1706

Charles Darwin: 2 Şubat 1809

Shakira: 2 Şubat 1977

Abraham Lincoln: 12 Şubat 1809





Oğlak burcunda güneş


Oğlak, astrolojide en korkulan gezegenlerden biri olan Satürn tarafından yönetilen hareketli burçtur. Satürn ve Güneş ile düşmandır , Satürn mutlaka yalnızca zararlı sonuçlar üretmez. hayatta istediğini inkar etmeyi ertelemekle bilinir.

Oğlak doğumlular genellikle ciddi, çekingen ve temkinlidirler, ancak diğer yandan Güneş, cesur, gösterişli, samimi ve kaygısız mizaç ile ilgilidir.

Sabır, hayatın zorluklarıyla savaşmalarına yardımcı olan en büyük erdemdir. Bu insanlar, yaşları kaç olursa olsun, yaşamları boyunca öğrenmeye devam ederler. Mesleğini veya işini çok ciddiye alırlar ve işe karşı samimi bir yaklaşıma sahiptirler. Bir aktör gibi ilgi odağı olmaktansa bir yönetmen gibi arka planda çalışmayı severler. Oldukça sadık ve güvenilir insanlardır ve hem astlarından hem de kişisel hayatta aynı düzeyde sadakat isterler.

Oğlak burcundaki Ay


Oğlak Satürn tarafından yönetilen ciddi bir burçtur. Ay debil ve düşüşte olduğu Oğlak burcunda konumlandığında, kişinin bir takım gecikmeler ve engellerle karşılaşacağı açıktır. Ancak bu, Oğlak burcundaki Ay'ın kötü bir yerleşim olduğu anlamına gelmez. Aslında, Ay Oğlak'ta olan insanlar, Satürn'ün kişilerini ödüllendirdiği oldukça kararlı, güvenilir ve ısrarcı niteliklerdir. Bu tür insanlar inatçıdır. Kararlarını verdiklerinde, kararlarını hiçbir şey değiştiremez. Ses tonlarında ciddiyet ve yaşamlarında bir istikrar duygusu vardır.

Çok duygusal olmalarına rağmen duygularını ifade etmekte zorlanırlar. Biraz bilinçli, çekingen ve muhafazakardırlar. ayrıca kendilerini cinsel olarak ifade etmekte zorlanırlar. Zaman zaman, bu insanlar da kararsızlaşabilir ve başkalarına duygusal olarak şantaj yapabilir.

Olumlu olarak, hayatta büyük zirvelere ulaşmak ve ünlü olmak istiyorlar. Başkalarına yardım etmeyi ve onlara liderlik etmeyi severler, bu nedenle genellikle sosyal hizmet ve topluluk liderliğine düşkündürler.

Ay'ı Oğlak'ta olan bir kişi, 36 yaş sonraki dönemlerde çok para kazanma eğilimindedir.

Oğlak burcundaki Mars


Mars Oğlak burcunda yücelir, ancak Oğlak burcunun efendisi Satürn'dür ve Mars ile düşmanca bir ilişki paylaşır. Mars dizginlenmemiş bir enerjidir ve Satürn zorluklar yaratır, bu nedenle Mars'ı Oğlak'ta olan kişi enerjisini doğru yöne kanalize etmek için mücadele eder. sert, hareketsiz ve saldırgan olma eğilimindedirler .çekingendirler, özellikle halka açık yerlerde Sır tutamazlar ve dedikodulara da düşkündürler. Bu eğilim genellikle onları sevdiklerinden ve akrabalarından uzaklaştırır.

Zihinsel ve fiziksel olarak oldukça güçlüdürler ancak yaşamı canlandırmak ve ilişkiler kurmak için gereken duygulardan yoksundurlar. Sıkı çalışmaları ve kararlılıkları hemen ödüllendirilmez. Duygusal katılım ve ifade ile mücadele ederken, hayatlarının profesyonel alanında başarılı olurlar. Genellikle maddi mülkiyet ve rahatlık için güçlü dürtüleri tarafından yönlendirilen kariyer hırslarını gerçekleştirme eğilimindedirler. Bu insanlar kendi başlarına bir şey başlatmaktansa başkalarına hizmet etme eğilimindedir.

Bu yerleştirme genel olarak kişiyi duygusal olarak tatmin olmanın temel erdemlerinden yoksun bırakır.

Oğlak burcundaki Merkür

Satürn ve Merkür dostane bir ilişki paylaşırken, bu yerleşim Satürn'ün arka planda her yerde bulunması nedeniyle bazı engeller getiriyor. Merkür'ün Oğlak burcunda olduğu insanlar, temkinlidir. Bir adım atmadan önce dikkatlice düşünürler. Hem Merkür hem de Oğlak'ın elementi topraktır, bu nedenle Merkür'ün Oğlak'ta olması oldukça gerçekçi ve topraklıdır ve havada kaleler inşa etmez.


Ortalamanın üzerinde bir iş zekasına sahipler ve organizasyon yetenekleri de mükemmellik ile aynı seviyede. Bu doğal olarak onlara kariyerlerinde bir avantaj sağlar. Bu yerleşimin olumsuz etkisi, kişiyi sert, aldatıcı, zeki ve doğası gereği çekingen yapar. Bu yerliler çok fazla iletişim kurmayı ve duygularını gizli tutmayı sevmezler. Genellikle hayatlarını, kendilerine ait bir şeye başlamak yerine başkalarına hizmet ederek geçirirler. Tutumları oldukça inatçı ve dar görüşlü, bu da başkalarına hoş gelmiyor. Ayrıca bağımlılıklara ve zehirlenmelere karşı savunmasızdırlar.


Oğlak burcundaki Venüs


Oğlak, hareketli bir Dünya işaretidir ve karakterlerinde ve mizacında bir sabitlik duygusu vardır. Çekingen ve duygusal olarak kontrol altına alınmış insanlar olma eğilimindedirler. Ve aşk gezegeni Venüs Oğlak burcuna yerleştiğinde, partnere duygu ve hislerini ifade etmekte sorun çıkarır. Venüs Oğlak'ta olan insanlar, arzularını dile getirmekte ve partnerlerine karşı koymakta zorlanırlar. Aşk hayatında çekingen olma eğilimindedirler. Akıllarında güvensizlik, reddedilme duygusu ve nihayetinde yalnızlık vardır ve bundan kaçma eğilimi gösterirler, bu da zaman zaman duygusal olarak ulaşılmaz görünmelerine neden olur.

İşlerini nasıl yürüttüklerinde ciddiyet ve sağduyu duygusu vardır. Aşk konularında oldukça pratiktirler. Aslında, gerekirse aldatmada ustadırlar. Venüs'ün bu konumu onlara çok fazla sıkıntı ve ayrıca kalp ile ilgili hastalıklar verir. Bu insanlar profesyonel alanda en iyisidir. Ancak başarıya ulaşmak için mücadele zamanlarında partnerlerini bir yardım eli olarak kabul etmelidirler.


Jüpiter Oğlak burcunda


Jüpiter ve Satürn birbirlerine karşı nötrdür. Düşman olmasalar da ilişkileri dostane değildir ve bu da bu yerleşimi olumsuz etkiler. Üstelik Jüpiter, Oğlak burcunda zayıflar ve Satürn'ün zararlı etkisi nedeniyle bu yerleşimdeki pozitifliğini kullanamaz. İş hayatı söz konusu olduğunda bu kişiler, iş veya kamu görevlerinde en yüksek etik ve disiplin anlayışını sergilerler. Bu insanlar iyi bir muhakeme yeteneğine sahipler, bu yüzden hukuk gibi alanlarda başarılılar.



Jüpiter Oğlak burcunda kişiye bitmeyen bir hırs verir. Bu tür insanlar doğada merhametlidir. Karakterleri saftır ve akrabalarına karşı oldukça sevecendirler. O kadar entelektüel olmasalar da, hayatta çok çalışırlar. Ancak sıkı çalışmaları, beklentilerine göre onlara maddi kazanç sağlamaz. Jüpiter manevi içgüdüler verir ama burada Satürn'ün etkisi kişinin dini davranışını etkiler. Temizlik anlayışları da o kadar iyi değil.

Oğlak burcundaki Satürn


Satürn Oğlak burcunda doğan insanlar, hayatın fırtınalarıyla yüzleşmek için çok fazla esnekliğe ve mücadele ruhuna sahiptir. Satürn kendi burçlarına yerleştirildiğinde, diğer gezegenlerden herhangi bir rahatsızlık olmadıkça, sonuçların olumlu olması muhtemeldir. Satürn'ün bu yerleşimi, kişiyi çalışkan bir insan yapar. Bu tür insanlar, gecikmelere ve engellere rağmen emellerini gerçekleştirir. Satürn ayrıca mesleği temsil eden 10. ev ile de ilgilidir. Satürn ayrıca astları temsil eder ve Oğlak burcuna yerleştirildiğinde, kişi muhtemelen onlardan çok fazla yardım ve destek alır.

Bu tür insanlar sosyal hizmete meyilli olma ve başkalarına yardım etme eğilimindedir. Onlar onurlu ve saygın varlıklardır. Yurtdışına seyahat etmeyi severler ve güzel sanatlara da düşkündürler. Kariyer onlar için büyük önem taşır. Güvenilirdirler ve etrafta olmaları keyiflidir. Ayrıca zaman zaman şüpheci ve bencil olabilirler ama tavırları kibar ve saygılıdır.


Oğlak burcundaki Rahu


Oğlak bir dünya işaretidir ve Rahu havadar bir gezegendir. Rahu ayrıca arzuları ve özlemleri ifade eder. Oğlak burcuna yerleştirildiğinde, kişinin hayatta liderlik pozisyonu arzusunu artırır. Rahu, Ejderhanın başıdır ve dünyevi bir işarete yerleştirildiğinde, kişinin zihniyetine çok fazla istikrar getirir. Bu tür insanların sağlam düşünceleri ve inançları vardır.

Rahu Oğlak burcundaki kişiyi genellikle çevresi arasında popüler kılar. Böyle bir kişi genellikle herkesin favorisidir. Bu yerleşim aynı zamanda kişiye dünyevi rahatlık ve mutluluk verir. Kariyer hedeflerine ulaşma konusunda oldukça güçlü ve kararlıdırlar. Zaman zaman kötü de olabilirler. İstediklerini elde etmek için akıllı bir zihne sahipler. Kendi çabalarıyla ün kazanmayı severler ve oldukça özgüvenlidirler. Ancak Oğlak burcundaki Rahu, zaman zaman iş hayatında da kafa karışıklığına neden olur.



Oğlak burcu Ketu


Oğlak, Ketu ile dostane bir ilişki paylaşan Satürn tarafından yönetilir. Burada Ketu bir dünya burcunda. Satürn, sosyal hizmetle güçlü bir şekilde ilişkilidir ve Ketu burcuna yerleştirildiğinde, kişinin sosyal nedenlere ve işe olan ilgisini arttırır,Bu yerleşimle doğan insanlar yeni şeylere çok ilgi gösterirler. Ketu da yerliye çokça cesaret verir.

Bu tür insanlar mülkle ilgili konularda üstün ve başarılıdır. Bu insanlar hayatlarında özgürlük için can atıyorlar. Sık sık iş değiştirme eğilimi vardır. işyerlerinden çabucak tatmin olmama ve sıkılma eğilimindedir. Oğlak burcundaki Ketu da kişiyi seyahatlere düşkün kılar. Bu yerliler hayatta çok çalışırlar ve sonunda iyi bir pozisyon alırlar. Büyüme yavaş ama emin. Bu tür insanlar sorumluluk sahibi bir yapıya sahiptir ve aynı zamanda sadık arkadaşlardır.


DAHA FAZLASI..

oğlak burcu 6917529633677210694

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item