Kova burcu

                    Kova burcu

Kova hizmetin, toplum için çalışmanın, emeğinizin karşılığının işaretidir 
Dhanishtha- sıkı çalışmanızdan bolluk ve ün 
Shashtibhisha- bilgi edinme ve toplum için kullanma 
Purvbhadrapada- hayatta dönüşüm, liderler, fedakarlık

Dhanishta Nakshatra 3. ve 4. pada – Sıcak huylu ve aceleci kişi. Düz kişilik. Araştırmaya meraklı. Her şeye bilimsel yaklaşacaklar. Güvenilir bir kişi. Ve dinî işlere ve salih amellere müdahil olacaktır. Kişi eğlencelere ilgi duyacaktır. Hayırsever kimse.

Shatabhisha - Dürüst bir kişi. Zihinsel olarak güçlü ve her şeyi kendi ilkeleri ve acelesi ile yapacaktır. Sabır ve azim gösterecekler. Ve dinlenmekle ilgilenecek.

Purvabhadrapada ilk 3 Pada – İnsanlara saygı duyacaklar, Her şeyi felsefi bir tavırla alacaklar. Güvenilir bir insan. Bilimsel ve vedantik felsefenin takipçisi. Bu kişi astronomi ve astroloji ile ilgileniyor. Ve arkadaşların şirketini sevecek. Bencilliği yoktur ve merhametli bir insan olacaktır.


Kova veya Kumbha, Zodyak'ın onbirinci Su Taşıyıcıları ile gösterilir. Kova sembolü su dalgaları ile gösterilir. Güneş, 13 Şubat - 14 Mart tarihleri ​​arasında transitinde süreçtir


13-22 ŞUBAT arasında doğarsa, Güneş, Satürn'ün hüküm sürdüğü Kova burcunda kalır. Bu, rafine bir sempatik ve insancıl eğilimi ifade eder. Kader, arkadaşların ve tanıdıkların doğasına bağlıdır. Karakter okuma ve insan doğasını inceleme yeteneğine sahiptir. Sempatlarının gerekçesini ve sezgisini aşırı yönetmesine izin vermemesine dikkat etmeli.



23 ŞUBAT - 4 MART arasında doğarsa, Güneş Merkür tarafından yönetilen Kova'nın 2. Decan'ında kalır. Bu, zihni aktif ve entelektüel edinme kabiliyeti kazandığından, hayal kurma eğilimini değiştirir. Bununla birlikte, süreklilik veya konsantrasyon sağlamaz.



5 - 14 MART arasında doğarsa, Güneş Venüs'ün yönettiği Kova'nın 3 Decan'ında kalır.net ayrımcılıkla daha fazla denge ve daha yüksek bir akıl standardı sunar. Bu Decan, yeryüzünü hayatın en gizli ve mistik yönüne çekiyor,



Kova yönetici gezegen Satürn, sabit, havadar, erkeksi bir işaret, ayak bileği ve kan dolaşımını yönetir. Özellikleri özgürlük, ilerici tutumlar, özgürlüğe duyulan aşk, entelektüel ve manevidir kişisel sınırlar aşılıyor, topluluk duygusu ve evrensel değerler.


Kovalar Farklı sayılırlar, çünkü bilinen herhangi bir kalıba girmezler. cana yakın Sıcaklıkları var, ama çok uzaklar. İnsanlık ile ilgili olarak bütün bireylerden çok daha fazla endişe duyuyorlar. Kova yeni fikirler getirerek dünyayı değiştirmek istiyor. Sanat, bilim, siyaset ve edebiyat alanındaki gelişmeleri sağlamak ve yeni bir insan anlayışı oluşturmak


için derin bir istek duyuyorlar. İyi konsantrasyon güçleri var ve birçok bilgiyi özümseyebiliyorlar . Grup etkinliklerine katılmaktan hoşlanırlar. Çok sayıda arkadaşları var, Tipik Kova'nın sınıflandırılması kolay değildir, çünkü kendilerini sürekli değişen koşullara uyarlarlar. Başkalarının kendileriyle ilgili ne düşündükleriyle ilgilenmediklerinden, genellikle başkalarının davranışları hakkında fikir üretme zahmetinde bulunmazlar.

KOVA, Dhanishta Nakshatra Shatabhisha Purva Bhadra Nakshatra 



Doğum Kova Evi şunları gösterir: serbestliğin ve reformun olması gereken yer. Eski ile birlikte ve yeni ile birlikte. Artık kullanılmayan eski alışkanlık kalıplarını yıkmak gerekir. Sevgi ve işbirliği tohumlarını ve diğerlerine karşı "Sevgi Ruhu" tutumunu sulamayı gösterir.


Kova'nın Olumlu Özellikleri: İnsani, İşbirliği, İlerici, Yaratıcı, İdealizm, Amaç ve Fedakarlık.


Kova'nın olumsuz özellikleri: Pratik, Asi, Düzensiz, Eksantrik, Diktatörlük ve İnatçı.



KOVA SAĞLIĞI bacakların baldırlarını ve ayak bileklerini yönetir. Kova ayrıca vücudun oksijenlenme süreci ile ilgilidir. Ayrıca, Kova gözlerin çubuklarını ve konilerini düzenler. Kova ayrıca omuriliği, kas, sinir ve beynin koordinasyonunu da yönetir. Kova burcu olan gezegenler dolaşım bozukluğuna, kan bozukluklarına ve zehirlenmelere, bel rahatsızlıklarına ve alt bacak kramplarına neden olabilir.



KOVA KARİYER Satürn, Uranüs ve onbirinci ev ile ilgili tüm meslekler. Bilim İnsanları, Mucitler, Astrologlar, Okültistler, İnanç Şifacıları, Avcılar, Otomobil Yarışçıları Üreticileri, Radyo, Araştırma İşçileri, Elektrikli Cihaz Üreticileri ve Satıcıları ile İlgili Elektrikçiler gibi Yeni, Sıradışı ve İleri olan kariyerleri belirtir , Telgrafçılar ve Mühendisler. Aynı zamanda halkla tanışmada dostça bir kişilik ve beceri gerektiren pozisyonları da yönetir.


Dualite: Eril Element : Hava/ Sabit

Hakim Gezegen: Satürn (adalet ve zaman tanrısı)

Sembol: Su Taşıyıcı

Vücudun Parçası: Dolaşım, Shin ve Ayak Bileği

Şanslı Numaralar: 4

Şanslı Yıllar: 17, 26, 35 ve 44Şanslı Gezegenler: Venüs ve Satürn

Şanslı Taş (Vedik): Mavi Safir Akuamarin

Şanslı Metal: Kurşun ve Uranyum

Şanslı Renk: Gök Mavisi ve Elektrik Mavisi

Şanslı Yön: BatıÇiçekler: Orkideler, Altın Yağmur ve Kar Damlaları Kivi, Mürver, Zeytin ve Kızılağaç.
Otlar: Yılan Kökü, Dikenli Kül, Papatya,

Hayvanlar: Tavus Kuşu, Geniş ve Uzak Uçan Kuşlar.

Michael Jordan: 17 Şubat 1963

George Washington: 22 Şubat 1732

Elizabeth Taylor: 27 Şubat 1932

Prens Edward: 10 Mart 1964

Rupert Murdoch: 11 Mart 1931

Albert Einstein: 14 Mart 1879


Kova burcu 13 şubat  14 Mart




Kova'da Güneş


Güneş'e düşman olan Satürn tarafından yönetilen sabit bir havadar burçtur. Havadar Kova'nın enerjisi, ateşli Güneş'in alevlerini yayar, bu nedenle Güneş'in Kova'daki konumu, kişiyi asabi yapar. Böyle bir kişi tipik bir cimridir ve harcamalarında oldukça tutumludur. Bu insanlar iyi bir kişisel hijyen sağlamak için mücadele etmesi gerekir. Fikirleri oldukça eksantrik ve ileri düzeydedir. Ancak bu eksantriklik çizgisine rağmen, bu insanlar herkes tarafından çok seviliyor.

Başkalarına yardım etmek için kendi ihtiyaçlarını ikinci plana atan duygusal insanlardır. Bireyselden çok toplumsala odaklanırlar. gerçekten de iyi liderlik özelliklerine sahip güçlü takım oyuncularıdır. Bu insani ruhlar, şans verilirse büyük liderler olurlar. İnsan doğasının nasıl çalıştığına dair güçlü bir anlayışa sahiptirler. Onlar da oldukça dürüst ve açık sözlüdürler. Bu tür insanlar arkadaşlığa çok değer verir. Çok alçakgönüllü ve şefkatli olmalarına rağmen, kendilerini duygusal katılım ve bağlılıktan uzak tutma eğilimindedirler. Yaklaşımları kişisel değildir ve duygularını ve asla açıkça göstermezler.

Kova'daki Ay


Kova da Ay ile düşmanca bir ilişki paylaşan Satürn tarafından yönetilir, bu nedenle doğal olarak Ay'ın bu konumu kişinin hayatında bazı engeller getirir. Ay ile Kova'da doğan insanlar devrim yaratabilecek yaratıcı enerjiye sahip yenilikçi insanlardır. Kova'da Ay'ınız varsa, geniş görüşlü ve özgürlüğü seven bir insan olmanız muhtemeldir. Gözlem ve analiz duygunuz güçlü. Her zaman çevrenizdeki her şeyi analiz etmeye devam edersiniz, bu da kişiliğinize bir kopukluk hissi verir. Temas kurduğunuz kişilere karşı mesafeli ve kişiliksiz görünüyorsunuz. Ancak bu, duygusuz olduğunuz anlamına gelmez.

Hayatta özgürlük istiyorsun, ama ilişkiler söz konusu olduğunda oldukça talep kar oluyorsun , Monotonluk sizi mutsuz eder. Kabadayı bir yüze sahip olma eğilimindesiniz ve gözlerle ilgili sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Ayrıca zaman zaman olumsuz düşüncelere de başvurabilirsiniz.

Kova burcundaki Mars


Kova, yine Mars'ın düşmanı olan Satürn tarafından yönetilen sabit bir hava işaretidir. Ancak bu, Oğlak burcundaki Mars'a kıyasla olumlu bir konumdur çünkü Kova insancıl ve uzlaşmacı bir burçtur, Oğlak kişileri ise zaten çekingen, inatçı ve mesafelidir ve Satürn Oğlak burcunun bu eğilimini yoğunlaştırır. Mars'ı Kova'da olan insanlar daha çok hayatın entelektüel yönüne odaklanırlar. Organizasyon yetenekleri oldukça güçlüdür ve yaklaşımlarında hesaplayıcı ve mantıklı olma eğilimindedirler. liderler olabilirler çünkü kitleler için düşünürler. Mars'la Kova'da doğduysanız, geniş görüşlü, adaleti seven bir insan olmanız muhtemeldir. Hem kendiniz hem de başkaları için konuşma ve hareket özgürlüğü arıyorsunuz.

Çok istikrarlı ve güvenilir bir insan olarak çıkıyorsunuz; insanlar size güveniyor ve oldukça kolay güveniyorlar. Başkalarından, özellikle de hayat partnerinizden aynı düzeyde sadakat ve güvenilirlik beklersiniz. Hayatınızda her zaman yeniliğe ihtiyaç vardır. Deney yapmayı çok seviyorsunuz ve bu eğilim cinsel yaşamınızda da kendini gösteriyor. Her zaman partnerinizden yeni bir şey yapmaya ve beklemeye çalışıyorsunuz..

Kovadaki Merkür


Merkür Oğlak burcunda gerçekçi iken, Merkür Kova'dayken doğanlar hava kalitesi nedeniyle çok övünme isterler ve Merkür Güneş'e çok yakın olduğunda uçma eğilimindedir. Akıllarında, söylenmemiş sözcüklerde, duygularda, düşüncelerde ve duygularda çok şey bulunur. Zihinleri hiperaktif, sürekli çalışıyor ve birçok olumsuz düşünceyle meşgul. Ancak fikirleri yenilikçi ve orijinal, bazen soyut. Duygusal olarak mesafeli insanlardır ama bu başkalarının acısını hissetmedikleri anlamına gelmez. Alçakgönüllü ve insancıldırlar, Aslında, genellikle başkalarının sorunlarının yükünü omuzlarında taşırlar.



Kendilerini duygusal olarak dahil etmeden pek çok sosyal hizmete de girme eğilimindedirler. Eylemlerini duygu ve tutkudan ziyade düşünceli bilimsel analizlere dayandırırlar. Sezgileri de güçlüdür, bu da başkalarının karakterlerini kolayca yargılamalarına yardımcı olur. Hayatta her zaman adil olurlar. Doğaları oldukça hoşgörülüdür. Her zaman yeni fikirlere açıktırlar ve oldukça esprilidirler,



Kova'da Venüs

Satürn ve Venüs birbirlerini arkadaş olarak görürler. Ancak Satürn bir rehberdir; Hatalarınızdan ders çıkarmanız için hayatta engeller sunar. Venüs Satürn burcuna yerleştirildiğinde, kişi aşk ve evlilik hayatında romantizmden ve zorluklardan uzak durur. Venüs'ün bu yerleşimi olan ailelerine, arkadaşlarına ve topluma çok az saygı duyarlar.

Kendi özgürlüklerine ve kişisel alanlarına değer verirler. Onlar, hayat sürmek ve davranmak için kendi kuralları olan, özgürlüğü seven ruhlardır. Tutumları soğuk, sakin ve toplanmış. Arkadaşlar arasında daha da parıldayan ışıltılı bir kişiliğe sahipler. İlişkilere açık ve doğrudan bir yaklaşımları vardır ve partnerle iyi bir anlayış paylaşırlar. Venüs Kova'da olan insanlar geç yaşta evlenir. Partnerlerinde bir sevgiliden daha çok bir arkadaş ararlar.


Jüpiter Kova'da


Jüpiter, Satürn'ün burcu olan Kova'ya yerleştirildiğinde, Satürn'ün zararlı etkisinden dolayı enerjisi eskisi kadar etkili değildir. Kova, Satürn'ün dayattığı olumsuzluklara uyum sağlamayı zor bulan Oğlak'tan daha uzlaşmacı ve esnek olduğundan, Oğlak'taki Jüpiter'den hala daha iyi bir konumdur. Jüpiter Kova'da olan insanlar misafirperver ve uzlaşmacı olma eğilimindedir. entelektüel ve bilgilidirler.

Alçakgönüllü ve insancıl, hoşgörülü ve şefkatli olma eğilimindedirler. Onlar da zekidirler, sorunlara yenilikçi çözümler sunarlar. Fikirleri orijinal olma eğilimindedir. Yaratıcıdırlar; bu rüya gibi mizaç nedeniyle duygusal olarak uzak ve düşüncelerinde kaybolmuş görünüyorlar. Bunun nedeni, onların felsefi eğilimleri ve meditatif yapılarıdır. Ancak bu yerliler biraz disiplinsiz olma eğilimindedir.

Kova burcundaki Satürn


Satürn ayrıca Kova'yı da yönetir, bu nedenle kendi burcuna yerleştirildiğinde sonuçlar çoğunlukla olumludur. Oldukça esnektirler ve adaleti severler. Onlar da şefkatlidir ve başkalarına hizmet etmeyi severler. Doğru ve yanlış konusunda iyi bir yargıya sahiptirler. Ayrıca liderlik etmek için güçlü bir istekleri vardır. Aslında, başkalarına doğru yolu gösterme eğilimindedirler. Sosyal çevreleri oldukça çeşitli ve çok büyük.

Kova'daki Satürn, güçlü bir konsantrasyon gücü verir. demokratiktir ve eşitliğe inanırlar. Hayattaki yaklaşımları pratiklik ile desteklenir. Hem kendilerini hem de başkalarını iyileştirmek için çok çalışırlar. Tarafsızdırlar ve rasyonel bir karara varmak için argümanın her iki tarafını da gözlemlerler. Bu insanlar sorumlu varlıklardır ve aynı zamanda harika ve sadık bir arkadaş olurlar. Oldukça felsefi ve entelektüeldirler. Bununla birlikte, kendileriyle gurur duymaya bayılırlar, bu da onları sosyal bir yalnız yapar. Ayrıca şarap ve kadın bağımlılığı da mevcut olabilir.


Kova burcundaki Rahu


Kova, Satürn tarafından yönetilir. Her iki gezegen de havadar ve olumlu bir ilişki paylaşıyor. Ancak, bu tür insanlar hava elementinin güçlü etkisi altındadır. Güçlü arzuları ve yüksek beklentileri vardır. Havada kaleler inşa etme eğilimleri vardır. Satürn toplum ve statü ile ilgilidir. Rahu kendi burcuna yerleştirildiğinde, kişi sosyal tanınma aramaya meyillidir. Bu tür insanlar sosyal çevrelerinde beğenilmek ve saygı görmek isterler.

Rahu'nun bu yerleşimi genellikle kişinin sağlığını etkiler. sevdiklerinden kopma yaşarlar. Ancak bu, Rahu'nun kişinin finansal beklentileriyle ilgili olumlu bir yerleşimidir. Bu tür insanlar hayatta iyi kazanırlar ve iyi servet kazanırlar. Kendi çabalarıyla kazançlarını arttırırlar. Güçlü iradeleri, arzularını yerine getirmelerine yardımcı olur. lüks eşyalara çok para harcama eğilimindedir. Toplumda kendi yerlerini kazıyorlar ve kendi çabalarıyla çok fazla tanınma kazanıyorlar.


Kova'da Ketu


Kova burcunun yönetici gezegeni de Satürn'dür ve ikisi de birbirine dosttur. Satürn, materyalizmden kopmanın göstergesidir ve Ketu da manevi kurtuluşla ilişkilidir. Ketu ile Kova burcunda doğan insanlar oldukça bilgilidir ve hayatın gerçeklerini anlarlar. Ancak bu bilgiye rağmen arzularından kurtulmak için mücadele ederler.

Kova burcundaki Ketu kişiye bitmeyen arzular verir. Satürn ayrıca sosyal hizmetle de ilgilidir ve Kova da öyle. Ketu'nun yerleşimi, kişinin hayırsever görevlere olan eğilimini daha da artırır.


Ketu'nun bu konumu aynı zamanda kişiyi kulakla ilgili sorunlara yatkın hale getirir. Bu insanlar hayatta başarıya ulaşırlar ama geç de olsa. Doğada oldukça katı ve inatçıdırlar. Onları isteklerine karşı bir değişiklik yapmaya ikna etmek oldukça zordur. Bu insanlar aynı zamanda sağlık sorunlarını ailelerinden de miras alırlar. Arkadaşlarıyla ve kendi çocuklarıyla ilişkileri pek gelişmez.

Kovadaki Gezegenler 🌊




Sun- Başkalarına yardım etmeye istekli, Bir şeylere onları test ettikten sonra inanıyorlar, Takım oyuncuları

Ay- Fütürist, Bağlantı kurmayı sever, Araştırdıktan sonra ruhsallaşır, Açık fikirli,

Mars- 1., 3., 10. ve 6. evde değilse mücadele eder

Merkür- Mali müşavirler, Grafikler ve istatistikler önemlidir, Bilim insanları

Jüpiter- İyi finansal kazançlar, Bilgi genişler, Çevrelerindeki insanları yükseltirler

Venüs- Dışa dönük, Yeni çağ teknolojisini seven, yeni fikirlere yatırım yapan, barışı seven insanlar

Satürn- Mühendisler, Bankacılar, Borsa simsarları, Çalışkan, Sosyal konularda sesini yükseltiyor

Rahu- Her zaman kar eder, Tanınmayı sever, Para kazanmakta iyidir

Ketu- Tabuları yıkıyorlar, çığır açan fikirler ama insanlar onları hayatın sonlarında ciddiye alıyor


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

NEW 8435043199383699042

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item