ketu mars kavuşumu pishacha yoga

ketu +mars kavuşumu pishacha yoga

Pishacha Yoga, kötü ruhlardan veya hayaletlerden gelen bela için astrolojik kombinasyonlardır .
Bu yogalar esas olarak çocuksuzluk içindir.

Mars-Ketu Birleşimi

Bu kavuşumun bazı yönleri ve kişinin yaşamını nasıl etkilediği.

Bu gezegenlerin her ikisi de Agni tatva'yı (ateş elementi) temsil ettiğinden, bu son derece güçlü bir birleşmedir, dolayısıyla aşırı miktarda enerji vardır.

Sorunlar, kanla ilgili sorunlar ve kazalara, kesiklere vb. eğilimlidir.

Kardeşleri (özellikle erkek kardeşleri), toprakları veya Soyları ile karmaları vardır.

Bu Bağlaç, geçmiş yaşamda savaş benzeri durumlara katıldığınızı, dolayısıyla bu yaşamda da rekabetçi bir doğa ile doğduğunuzu gösterir.

Hayatın her alanı sizin için bir savaş haline gelir.

Bu kişiler çatışmalara girme eğilimi var ve –

Bazen sadece savaşmaları gerektiği için başkalarıyla çatışmalar bile yaratırlar.

İlişkilerde bile saldırgan bir tavırları vardır.

Bu insanlar tartışmayı ve tartışmayı severler. Genellikle, haklı olduklarını kanıtlamak için bahis yapma alışkanlığına sahiptirler. Bazen aşırı özgüvenlidirler.

Çoğunlukla içgüdülerine güvenirler. Onlar da kolay tatmin olmazlar.

Genellikle dürtüsel ve pervasız kararlar alırlar

Matematikte, mühendislikte, teknolojide vb. iyidirler. Kavuşma iyi bir evde gerçekleşirse veya iyi bir yönü varsa, bu yerliler harika komutanlar olurlar ve silahlı kuvvetlere kolayca girebilirler. Aynı zamanda harika liderler olurlar.

Doğada çok cinseldirler.


Bir ilişki için karşı cinse yaklaşanlardır ancak cinsel konularda kolayca tatmin olmazlar. Hayatlarındaki her şeyi bir başarı olarak kabul ederler, bu yüzden bir şeyi başardıktan sonra bir sonraki şeyi isterler.

Yüksek vücut ısısına sahiptirler.

Ancak bu kişiler korkusuzdur, mükemmel bir strateji anlayışına sahiptirler ve tehlikeli durumlardan kolayca çıkabilirler.

Ayrıca bedenlerindeki yüksek miktardaki öfke ve enerjiyle başa çıkmak için bir aktiviteye ihtiyaçları vardır.

Ateş burçlarında, öfke sorunları güçlüdür, dürtüsel davranırlar, bu yüzden enerjilerini dönüştürmek için bir yola ihtiyaçları vardır, bu yerliler imtiyazsızlara yardım etmeyi sever ama egolarını kontrol altında tutmaları gerekir.

Toprak burçlarında inatçı tavırları vardır

Hava burçlarında huzursuz bir yapıya sahiptirler, her zaman bir

Partneriyle ve ağ çevresiyle olan ilişkilerinde söylenmeyen öfke, derinden yanlış anlaşılırlar, zihinlerini sakinleştirmek için meditasyon yapmalıdırlar.


Su burçlarında her şeyi kontrol etme, dürtüsel eylemlerde bulunma, yaşamda yön eksikliği,

Geçmiş yaşam.

Mars Retro & Ketu ise, bu kişiler uygun bir çıkışa ihtiyaç duyan veya düzgün bir şekilde ifade edilmesi gereken çok stratejik bir enerjiye sahip olduklarını gösterir. Başlangıçta yerlinin hayatında gecikmelere ve hüsrana neden olur

NEW,Gezegenler,Ketu,ketu +mars kavuşumu pishacha yoga,


1) Mars ve Ketu kavuşumu kişinin çok çok enerjik olabileceğini gösteriyor. Eylemde çok agresif olabilir. Saldırganlığı nedeniyle bir süre yanlış adımlar atabilir.

2) Kişi çok cesur bir insan olabilir. Doğası gereği maceracı olabilir. Kumarbaz ve risk alma yeteneği olacaktır.

3) Kişi aşırı gururlu olabilir. Daha fazla güç gösterecek ama aslında böyle bir seviyesi veya gücü yok. Gücünü sahte göstermek anlamına gelir.

4) Çok sinirli bir genç olabilir. kişi doğuştan savaşçı olabilir. Herhangi bir vücut ona zarar verirse, şiddetli olacaktır. Çok kötü bir intikam alıcı olabilir.

5) Kişi kısa boylu. Tansiyon hastası olabilir. Vücudunda aşırı ısı var. Deri döküntülerinden muzdarip olabilir. Kesikler, kazalar ve ameliyatlarla karşı karşıya kalabilir. Hemoglobin eksikliği olabilir. Yangın tehlikesi var.

6) Mars küçük kardeştir ve ketu, ayrılmanın doğal karakıdır. Bu nedenle kişi, küçük erkek kardeşi ile bağ eksikliği yaşayabilir. Kardeş sağlık sorunları ve servet sorunları yaşıyor olabilir.

7) kişi anne tarafından dedesi güçlü bir kişi olabilir. Cesur ve ileri görüşlüdür.

8) Kadın haritasında kocası manevi kişidir. Materyalist dünyayla pek ilgilenmez. İyi bir şöhrete sahip olabilir.


Mars ve Ketu Birleşimi Pishacha yoga


Pishacha Yoga, kötü ruhlardan veya hayaletlerden gelen bela için astrolojik kombinasyonlardır . Bu yogalar esas olarak çocuksuzluk içindir.


Bu kavuşum genellikle yaralanması, ezilmesi veya bıçaklanması umurunda olmayan bir kişiyi temsil eder; amaçlarına ulaşmak için bedenlerini sonuna kadar riske atmaya isteklidirler.

Rahu yaşamı, güzelliği ve zenginliği arzular ve Mars tarafından temsil edilen fiziksel bedeni korumak ister. Ancak Ketu'nun tutulması, Mars'ın savaş sırasında zırh giyme yeteneğini gölgeliyor.

Kazanmak için rekabeti aldatmaya ve manipüle etmeye isteklidirler; bu da Rahu'nun kalitesidir.

Ketu, fethettiğimiz şeyleri gösterdiğinden, gerçekten savaşma arzusuna sahip değildir, bunun yerine ruhun serbest kalması için bedeni feda eder.

Ketu, savaştan ve fethetme arzusundan kaçabilmesi için Mars'ı sıcak suya atmaya devam ediyor.

Bu aynı zamanda birini bıçaklamadan önce düşünmeyen biri gibi dürtüsel öfkeyi de gösterir.

Sadece bıçağı sallarlar ve Ketu, kimi incittiğini ve yok ettiğini anlayamaz çünkü hiçbir şey görmez.

Rahu'nun doymadığını ve ona tok olduğunu söyleyecek midesi olmadığı için tekrar tekrar aynı şeyi arzulaması gibi; Ketu, mükemmelliği bulamadığı için Mars'ı mutsuz eder.

Bu nedenle, eğer böyle bir kavuşum 7. Evdeyse veya oturursa evlilik dışı ilişkilere yol açabilir.

Bu kişiler kimseyle cinsel olarak tatmin olmayacaklar.

Rahu, Ketu veya Satürn olması önemli değil.

Mars, bu tür zararlılarla birlikteyken eylemleriyle başa çıkmakta en zor zamanları yaşıyor.


Mars ve Ketu Birleşimi Pishacha yoga


Pishacha Yoga, kötü ruhlardan veya hayaletlerden gelen bela için astrolojik kombinasyonlardır . Bu yogalar esas olarak çocuksuzluk içindir,şiddet yogasıdır çok fazla saldırganlık, zulüm, kendine güvenmeyen , şeytani düşünme, kurnazlık veren bir Volkan birleşimidir.

PİSACCO YOGA Ketu Mars kavuşumu ve görünümleri ile oluşan şiddet yogasıdır başsız dürtülerinde hüküm sürmeye çalışan sosyal sözleşmelerin yeniden yapılandırılması güç, kan ve ani ayrılığı gösterir. hastaneleri hapishaneleri şiddet cinnet gündeme getirir..


Mars ve Ketu birleştiğinde, aşırı enerji için bir yoga oluşur. Kişi her zaman dokunmak için sıcak olacak ve her zaman sıcak hissedecektir.

Mars ve Ketu vücuttaki yangını orantısız hale getirir ve bundan ciddi sorunlar çıkar.

Son derece öfkeli ve şiddetli davranışlara neden olur. Bu yogaya sahip birçok kişi şiddet içeren suçlardan hüküm giyiyor. Çok fazla ısı, duygusal dengeden sorumlu olan su elementini yok eder.

Bu yoga doğrudan Ay'ı etkiliyorsa veya Ay da Mars ve Ketu ile ilgiliyse, delilik veya tuhaf davranışlar ortaya çıkabilir.

Genel olarak gözlemlenen, güneş battıktan sonra doğan kişi çok tuhaf davranabilir ve kendileri ve başkaları için pek çok soruna neden olabilir. Birçok kişi , nedenini bilmediklerini sadece kontrollerini kaybettiklerini söylüyor. Bazen uykuları benim kötü rüyalarım ve uyku felcimdir.

Kendra'daki (kadranlar) bu yoga, aynı zamanda bir sapra dosha da yaratacağından, diğer herhangi bir evde olduğundan daha zararlıdır.

Bu malefik yogadır, her zaman sahip olmak kadar şiddetli olmayabilir, ancak bunlara sahip yerliler çok sık kontrollerini kaybetme eğilimindedir ve kendileri ve aileleri için birçok sorun yaratır.

Bu yoga ile doğan kişi pek çok eşinde sürekli olarak evde taciz edici davranış ve şiddet şikayetleri var.

Kova Aslan İkizler Kişisel burçlarında birleşim kişi düşünceler, kelimeler ve eylemler üzerinde çok fazla kendini kontrol etmelidir. Kişi , dini veya ırkçı örgütlere üye olabilir ve çevrenine savaşlara neden olabilir. Ev aile mülkiyeti sorunları olabilir.

Mars-Jüpiter-Ketu kombinasyonu, eğitim ve manevi arayışlarla ilgili projeleri sorgulanması dini yerler tapınaklara ve görevliler saldırıları öğretmenler ve öğrenciler ilgili sorunları gündeme getirecektir .

PİSACCO YOGA


Ketu Mars kavuşumu ve görünümleri ile oluşan şiddet yogasıdır başsız dürtülerinde hüküm sürmeye çalışan sosyal sözleşmelerin yeniden yapılandırılması gibi sorunlar verir dava uğruna şiddete, baskınlığa, düşmanlığa ve dikkatsizce davranışlarda bulunur Mars enerji, güç, kan ve Ketu da ani ve ayrılığı gösterir. Bu nedenle, Mars ve Ketu'nun birleşimi, özellikle bu birleşme 1-6–8–12 evlerinde meydana geldiğinde, kazalara, ameliyatlara ve küçük kardeşlerin kaybına neden olabilir.

DAHA FAZLASI..

NEW 1107576629916820013

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item