Balık burcu


Balık burcu

Balık meditasyon, yüksek bilgi, maneviyat ve kafa karışıklığından bahseden


PurvBhadra- düşünce süreçlerinde dönüşüm
UttarBhadrapada- olgun ve bilge
Revati- tam maneviyat

Purvabhadrapada 4. pada – Büyüklük, liberal zihniyet, sadaka ve bağış verme, şefkatli zihniyet bu nakshatra'da doğan kişinin özelliklerinden bazılarıdır. Sabit bir zihne sahip olmayacaklar, ancak basit ve ahlaklı olacaklar.

Uttarabhadrapada – Liberal karakter, başkalarına yardım etme alışkanlığı ve iyi karakter, bu nakshatra kişilerinin özelliklerinden bazılarıdır. Uzak durmayı ve mesafeli olmayı her zaman seveceklerdir. Ve desteksiz olanlara şefkat gösterir. Serbestçe hareket edecekler.

Revati – Görkemli bir görünüme sahip olacaklar. Duygusal Düşünsel Karışıklığa girme alışkanlığı Yaşayacaklar . Ancak başkaları tarafından söylenenleri kabul edecektir. İnsanlara karşı saygılı olacaklar. Revati, Dürüst bir kişiyi ve çalışkan bir adamı bile gösterir.


Balık veya Meena, Zodyak'ın on ikinci . Ters yönlerde yüzen bir çift balıkla bir kordonla bir araya gelen iki balık ile gösterilir Güneşin 15 Mart - 13 Nisan tarihleri ​​arasında transitindedir..


15 Mart - 24 Mart arasında doğarsa, Güneş Jüpiter'in yönettiği Balık Burcunda kalır huzursuz etkilenebilir ve bencil bir eğilimi gösterir. Onu bilinçsizce iyiye veya hastalığa iten bazı zorlayıcı güçler var. O kibar, adil ve duygusal. Kendisini veya duygularını nadiren anlar. Gizemli olmaya meyilli, alıcı ilham verici.

25 Mart - 3 Nisan arasında doğarsa, Güneş Ay'ın hüküm sürdüğü 2. Balık Burcunda kalır. Balık burcunun tüm gizli hassasiyetini uyandırır. Aynı zamanda, iyi güçlerin akabileceği bir kanal haline gelmek için keskin bir iç istek sağlar. Bu pozisyon, yerli halka daha fazla kalıcılık ve tüm kötülükler olmadan Balık erdemlerini kullanma yeteneği sağlar.

4 - 13 Nisan arasında doğarsa, Güneş Mars'ın hüküm sürdüğü işaretin zayıf tarafını teşvik eder. Bencil ve kıskanç eğilimleri yoğunlaştırır. Toplumsallık ve yaşamın maddi tarafı ekilmektedir. bu tercihleri ​​dikkatle kontrol etmeli, yoksa hayatı mutsuz olacak.


Balık yönetici gezegeni Jüpiter yönetilir değişken, sulu, kadınsı bir işarettir, ayakları, ayak parmaklarını, lenf bezlerini yönetir. güçlü idealizme, pratik olmama, psişik derinlik, maneviyat, empati ve özveridir. Mutlak, deniz, okyanus ve bilinçaltıyla birleşen, maddi ve kişisel olan öz-sınırlamanın nihai sona ermesini sembolize eder.


Balık insanları yaratıcı, kendi kendine yeten insanlardır. Karmaşık materyali anlama konusunda doğal bir yetenekleri var, ancak bu bilgiyi çalışmak yerine “emerek” gerçekleştiriliyor. Zihinleri, güçlü hayal güçlerinden ötürü oldukça aktiftir. Başkalarının bilmediği şeyleri algılar ve hisseder. Bu özellik, insanların kendilerine yalan söylemelerini zorlaştırıyor, çünkü hissediyorlar Balıklar hassas, sempatik, genellikle yumuşak, başkalarına zarar vermek veya her türlü yüzleşmeyle yüzleşmek için doğuştan gelen isteksizlikleri vardır. Bu nedenle, kırılması son derece zor bulduğu çok zor duygusal durumlarda karışabilirler


kafalarından ziyade kalbi ile düşünmesi, başkaları tarafından kolaylıkla "kullanılması" gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Onlar çaresiz veya aşağı doğru düşmeye karşı çok sempatikler. insanlara yardım etme zamanlarında çok cömertler. En büyük ihtiyaçları duygusal iniş ve çıkışlarını anlamayı öğrenmektir. Daha yüksek olan, onların kendilerini inkar etme ve kazanma düzeylerinde yükselmelerine neden olur.




BALIKLAR , Purva Bhadra Nakshatra Uttara Bhadra Nakshatra ve Revati Nakshatra



NATAL BALIK EVİ ŞUNLARI GÖSTERİR: İMAN, KURTULUŞ, SENTEZİN OLMASI gereken yer burasıdır. Sezgi ve inanç, bu özel enerji düzeninde size rehberlik etmelidir. Yüksek benliğinizle işlediğinizde, ihtiyacınız olan tüm inanca sahip olacaksınız. İçgörü, neşeli insan deneyimleri ve inanç tohumlarını ekerek içerinize büyük bir huzur getirin.


BALIK SAĞLIĞI tüm yabancı bakteri ve virüslere karşı koruyan lenf bezi sistemini yönetir. Balıklar ayrıca vücudumuzdaki sümük miktarı ile doğrudan bağlantılıdır. Balık burcuna giren gezegenler lenfatik problemlere, şişmiş bezlere ve soğuk algınlığı, grip ve zayıf kan dolaşıma duyarlılığa neden olabilir. Balık bireylerinde iyileşme süreci daha uzun sürebilir. su veya alternatif ilaçlarla tedavi edilmelidir.



BALIK KARİYER on ikinci ev ile ilgili olan ancak Yay ile ilgili olmayan tüm meslekler, Gizemli, Müstehcen, Gizli, Yalnızlık, Deniz ve Hayal Gücü ile ilgili tüm kariyerleri içerir. Şairler, Müzisyenler, Gizli Yazarlar, Eczacılar, Donanma Görevlileri, Petrol İşçileri, Anestezistler, Damıtma Tesisleri, Astrologlar, Dedektifler, Müfettişler, Gizli Toplumlar,

Rahipler, Rahibeler, Hapishane Gardiyanları, Koğuşlar, Hastaneler, Müzeler, Kütüphaneler vb. .


Balıklar Olumlu Özellikleri: Sezgisellik, Yaratıcı, İlham, Merhamet, Vizyoner, Manevi Bilgelik ve Evrensel Aşk.


Balık Olumsuz Özellikleri: Kaos, Karışıklık, Gizlilik, Erteleme, Kaçma ve Güven eksikliği

Çiçekler: Nilüfer, Beyaz Gelincik,

Ağaçlar: İncir, Söğüt, Yosun, Deniz Yosunu ve Su bitkileri.

Otlar: Kapari, Kırmızı Biber, Hardal

Hayvanlar: Balık, Yunuslar ve Deniz Memelileri.

Dualite: Kadınsı Element: su
Değişken veya Uyarlanabilir

Yönetici Gezegen: Jüpiter (Tanrıların Rahibi)

Sembol: İki Balık Vücud: Ayaklar

Yüceltme işareti: Venüs

Debil : Merkür Şanslı Numaralar: 7

Şanslı Yıllar: 21, 30, 39 ve 48

Şanslı Gezegenler: Ay ve Jüpiter

Şanslı Taş (Vedik): Sarı Safir Akuamarin

Şanslı Metal: Platin ve Kalay

Şanslı Renk: Deniz Mavisi Yeşil ve Turkuaz

Şanslı Yön: Kuzey Doğu


Bruce Willis: 19 Mart 1955

Jennifer Capriati: 29 Mart 1976

Tony Orlando: 3 Nisan 1944

Steven Seagal: 10 Nisan 1952

Bismillah Han: 21 Mart 1916

Guru Teg Bahadur: 1 Nisan 1621






Balık burcunda güneş


Balık, Jüpiter tarafından yönetilen ikili bir su burcudur. Her iki gezegen de birbirine dost denilebileceğinden, Güneş Balık burcunda birçok olumlu sonuç getirir. Güneş'in bu yerleşimine sahip insanlar doğada oldukça arkadaş canlısıdır. Güneşi Balık burcunda olan erkek kadınlara düşkün olma eğilimindedir. seyahat etmeyi severler. Mutlu bir hayat yaşıyorlar ve çok fazla para kazanıyorlar. Ve akılları ve sezgileri onları her türlü çabada destekler. Doğası gereği içe dönüktürler. Onlar da iyi düşünürler ve konuşmacılar olabilirler. Genel olarak, su yoluyla servet kazanırlar.

Balık'ta Güneş de kişiye karamsar bir mizaç verir. Bazen, bu insanlar kendilerini anlamakta zorlanırlar. Aslında oldukça duygusaldırlar. Başkalarının görüşleri onları büyük ölçüde etkiler. her zaman arkadaşlar ve sevdikleriniz için oradalar. Kariyer söz konusu olduğunda, çok çalışırlar ve genellikle işkolik olurlar. Ancak bu eğilim zaman zaman zihinsel sıkıntıya yol açar. Onlar da son derece hırslıdırlar, insanların onları nasıl gördüğü, girişimlerini etkiler. Toplumdaki saygınlıklarına ve statülerine çok önem verirler.

Balık burcunda Ay


Balık duygusal bir burçtur ve Ay bu burçta yer aldığında Balık'ın bu yönü yükselir çünkü Ay aynı zamanda duygular ve hislerle de ilgilidir. Ay ile dostane bir ilişki paylaşan Jüpiter Balık'ı yönetir; genel olarak, Ay'ın bu konumu iyi sonuç verir. Ancak, bu tür insanlar hem başkalarından hem de kendilerinden yüksek beklentiler oluştururlar. Ve onlar veya bir başkası onlarla tanışamadığında, zihinsel huzurun olmamasına yol açar. Balık burcundaki insanlar oldukça hassas olma eğilimindedir. Çevrelerindeki duyguların alt akıntısını hissedebilirler. Başkalarının duygularını bir sünger gibi emerek, bütünleşirler,

Güçlü bir sezgiye sahipler, bu yüzden çoğu zaman insanlarla bilinçaltı bir seviyede bağlantı kurabilirler. Diğer kişinin ruh halini anlamak için her zaman sözlü iletişime veya itiraflara ihtiyaç duymazlar. İyi medyumlar olabilirler. Manevi kutsal yazılar hakkındaki bilgileri de olağanüstüdür. Bu insanlar her zaman hoşlukla çevrili özgür bir hayat yaşamak isterler. Doğada çok kibar olma eğilimindedirler ve hayatta çok fazla mutluluk ve zenginlik kazanırlar. Ay'ın bu konumu aynı zamanda güçlü dini içgüdüler ve yelken açma eğilimi verir.

Balık burcunda Mars


Balık, Mars'a dost olan Jüpiter tarafından yönetiliyor. Bu yerleşimle doğan insanlar ruhsal olarak eğimlidir. Ahlâkı ve güzel ahlâkı severler ve salih bir yol izlerler. Dini inançlarına oldukça bağlıdırlar, temizliğe ve takvaya yönelirler. Dini kutsal metinler hakkındaki bilgileri benzersizdir. Bununla birlikte, karışıklık duygusuna sahiptir ve zaman zaman şaşırtıcı bir şekilde yanıt verirler. Özellikle aşk konularında oldukça iyimser bir yaklaşımları vardır.

Aşk hayatları ve ilişkileri konusunda idealist olma eğilimindedirler ve katlanılması çok fazla olmadığı sürece altta yatan sorunları görmezler. Aynı zamanda oldukça hassas ve duygusaldırlar. Balık burcundaki Mars sanatsal arayışlara eğilimlidir. Müzik ve diğer sanat biçimlerine güçlü bir şekilde bağlıdırlar. Bu onlar için bir kendini ifade etme biçimidir.



Balıkta Merkür

Balık, efendisi Jüpiter olan çift su burcudur. Merkür topraklı bir gezegendir ve Jüpiter'e karşı nötr, diğer yandan ona düşmandır. Merkür ile Balık burcunda doğan insanların çok yaratıcı bir hayal gücü vardır. Aşırı hassastırlar, bu yüzden kolayca incinirler. Sanki her zaman gül renkli gözlük takıyorlar, bu yüzden her şeydeki sadece iyiyi görüyorlar. Bu insanlar birine güvenmek için zaman ayırmazlar.

Doğaya ve diğer varlıklara karşı şefkatli nazik ve kibar ruhlardır. Aşırı güvene dayalı tavırları da zaman zaman ters teper ve onları iş ortaklığı ve aşk ilişkileri gibi hayatın kilit alanlarında aldatma ve sadakatsizliğe karşı savunmasız hale getirir. Sanata ve resimden müziğe güzel olan her şeye karşı güçlü bir tutku var. Balık burcundaki Merkür, hayalperest olma eğilimindedir, her zaman hayal dünyasında kaybolur. Bu insanlar telepatik iletişimde iyidir, ancak sözlü iletişimde değil.

Balık burcunda Venüs

Venüs Balık'ta o kadar doğal ki yücelir ki bu pozisyon olumlu sonuçlar getirir. Su elementinin etkisinden dolayı, Balık burcundaki Venüs'ün kişiliği bir nehir gibi derinlere akar. Sudaki gelgit gibi, bu yerleşime sahip insanlar da huysuzluk yaşarlar. Venüs aşkla ilişkilendirilen gezegendir ve Balık burcuna yerleştirildiğinde kişi genellikle romantizme dalmış olur. Bu tür insanlar çekici bir görünüme ve kibar bir konuşmaya sahiptir. Sözleri sihir gibi işliyor, kalpleri eritiyor. Bu tür insanlar hem çok ünlü hem de şanslı olma eğilimindedir.


Balık burcundaki Venüs, tıpkı suyun içine döküldüğü kabın şeklini alması gibi, son derece uzlaşmacı ve esnektir. Aşktaki ince davranışlarının altını çizen güçlü bir reddedilme korkusu vardır. Partnerlerini mutlu etmek ve ilişkilerini sorunsuz tutmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Bunun nedeni, sevgi ve anlayış ihtiyaçlarının güçlü olmasıdır.

Jüpiter Balık Burcunda

Balık, Jüpiter'in kendi burcudur, Jüpiter Balık'ta olan insanlar iyi bir miras ve çok fazla servet alırlar. Orta boylu ve sağlıklı bir yapıya sahip olma eğilimindedirler. Bu insanlar yaşamda ve kariyerde daha yüksek bir konuma sahiptir. Politik ve diplomatik niteliktedirler.

Balık onikinci evle ilişkilidir, bu nedenle bu pozisyona sahip insanlar maneviyat konusunda bilgili ve yönlendirilir. Hayal güçleri kuvvetlidir. Ayrıca sosyal çevrelerinde çok beğeni toplarlar ve arkadaşlarından saygı görürler. Jüpiter Balık burcunda insanı erdemli ve ahlaklı yapar. Bu insanlar popüler ve övgüye değer olma eğilimindedir. Ayrıca başkalarına yardım etme fırsatları ararlar ve başkalarının ihtiyaçlarına oldukça duyarlıdırlar. Bu insanlar yaptıkları işte oldukça beceriklidirler. Kendilerini duygusal olarak dini inançlarına bağlarlar.



Balık burcundaki Satürn

Satürn Balık'ta olan insanlar maneviyata bağlılık eğilimindedir. 12. ev ile ilişkisi nedeniyle, ruhsal kurtuluşa doğru ilerleme eğilimindedir. Balık burcu, zıt yönde yüzen iki balık tarafından temsil edilir. Aynı zamanda su ile ilişkilidir. Ve Satürn Balık'a yerleştirildiğinde, kişi derin bir düşünür olur. Böyle bir insan her konuyu derinliğine inceler. Satürn, bu yerlilerin daha iyi kararlar vermesine yardımcı olur, ancak bir öğretmen gibi değil, daha çok bir akıl hocası gibi. Onların yol gösterici ruhu olarak çalışır.

Satürn ile Balık burcunda doğan insanlar doğada fedakarlık yapma eğilimindedir. Sanata karşı güçlü bir eğilimleri vardır. muhtemelen disiplin ve politika yapma konusunda iyi oldukları için, arkadaşları ve akrabaları arasında genellikle baş rol oynarlar. kibar, varlıklı, şefkatli, duyarlı ve sadık olma eğilimindedir. Aslında kariyerlerini sanat veya maneviyat alanında yapmaları muhtemeldir. Bu yerliler iyi öğrenici olma eğilimindedir ve.Parlak bir gelecek ararlar ve bunun için çalışırlar ve şımartmayı çok severler.

Balık burcundaki Rahu

Rahu, maneviyat, derin meditasyon, sezgi ve gizemlerle güçlü bir şekilde ilişkilidir. Rahu ayrıca arzularımızı temsil eder. Balık, hayaller, hayal gücü ve fanteziler dünyası ile ilişkili bir işarettir. Havalı bir gezegenin bir su işaretiyle birleşimi, kişinin ruhsal ve meditatif eğilimlerine daha fazla derinlik ve madde verir. Rahu'nun bu yerleşimi, kişiye derin bir düşünce verir. Balık'taki Rahu kişiyi sahte bir manevi öğretmen yapar.



Balık burcundaki Rahu, iş konularında da sorun çıkarır. Ayrıca bazı istenmeyen seyahatlere neden olur. Rahu ile Balık burcunda doğan insanlar genellikle yabancı ülkelere seyahat ederler. Aslında bu yerleştirme ile yurt dışına yerleşme şansı da var. Bu tür insanlar hayatta çok çalışırlar, ancak her zaman istenen sonuçları alamazlar. zihinsel sorunlar ve sıkıntı da mümkündür. Bu tür insanlar da uykusuzluktan muzdariptir. ayrıca ilişkilerde kopuk hissediyorlar, bu nedenle eşle ilgili sorunlar da verir,

Balık burcunda Ketu

Balık, yardımsever Jüpiter tarafından yönetilen bir su burcudur. Balık, sezgi ve hayal gücünün bir işaretidir. Ve içine gizemli Ketu yerleştirildiğinde, kişi rüya dünyasında kaybolmaya meyillidir. Ejderhanın kuyruğu olduğu için Ketu'nun kendine ait bir aklı yoktur. Balık burcunda, kişiyi kararsız ve iki yüzlü yapar. Ancak bu, ruhsal gelişim açısından iyi bir konumdur. Bu tür insanlar oldukça meditatif ve ruhsal olarak eğimli olma eğilimindedir.


Balık burcunda Ketu'lu insanlar rüya gibi bir eğilime sahip olma eğilimindedir. Bu insanlar genellikle göz ve kulak ile ilgili sorunlardan muzdariptir. Seyahat etmeyi severler ve din ve okült konularla oldukça ilgilenirler. Toplumda saygı ve iyi bir konum elde etmek için güçlü bir istekleri vardır. oldukça mütevazı ve yardımseverdirler. Disiplinli ve insancıl olan bu yerliler, büyüklerine ve inançlarına saygı duyma eğilimindedir. Aslında onlar da oldukça bilgili. Balıktaki Ketu, aynı zamanda kişiye çok fazla zenginlik sağlar.


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

              

DAHA FAZLASI..

Yükselen Burç Etkileri 1883857271062957169

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item