Boga burcu

Güneş Boğa burcuna 

15 Mayıs - 14 Haziran tarihleri ​​arasındadır.

Boğa, sabit, dünyevi, kadınsı , boğazı yöneten Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Özellikleri dayanıklılık, değer duygusu, kararlılık, gelenekler ve duygusallıktır. Hedef başarısı, pratik hırs, doğurganlık, öz-bilinçliliğin temeli ve somutlaştırma yeteneğini temsil eder.

Parasal değer araçlarını ilgilendiren her şeyi benimsemektedir. Eşyalarına ve maddiyat öneme sahip. Bunun nedeni, sahip oldukları nesneleri görüp dokunamadıkları sürece duygusal olarak güvende hissetmedikleridir., Boğa'yı son derece üretken yavaş çalışırlar, ancak başlattıkları projeleri her zaman bitirir. Bu nedenle güvenilir dikkatli ve kararlılar. Boğa'yı kızdırmak çok fazla zaman alır. Fakat bir öfkeleri kızgınları uzundur,

Boğa Krittika Nakshatra'nın üçte biri , tüm Rohini Nakshatra'nın ve Mrigashira Nakshatra'nın yarısı olan üç Nakshatra ay konağı içerir.

Boğa Burcu Nakshatralar


Krittika 2., 3. ve 4. pada – kısa boylu, önceden belirlenmiş kurallara uymayan, kıdemli bir savaşçı veya kahraman, sabırsız bir kişi ve kronik bir hasta.

Rohini - Susuzluğu yüksek, sözü edilen sözleri kabul edebilen şair, fakirlere sadaka olarak yemek verir ve süt veren hayvanlardan faydalanır.

Mrigasirsha 1. ve 2. pada – Zengin bir insan, düşmanları yok eden savaşçı ruhu , şişman bir insan, konuşmada dürüst, hatta yumuşak huylu bir insan ve her zaman sadece kelimeler konuşacaktır.

15 - 24 Mayıs tarihleri ​​arasında doğarsa, Güneş Venüs'ün yönettiği 1. Decan'ında kalır. pratik, dogmatik, kararlı, ısrarcı ve durgun. önyargıları olacaktır..


25 Mayıs - 3 Haziran tarihleri ​​arasında doğarsa, Güneş, Merkür tarafından yönetilen 2. Decan'ında kalır. daha doğal sezgi, ayrımcılık ve pratik iş yeteneği sağlar. Ayrıca sezgisel olduğu kadar eleştirel olma eğilimi de var ve zeki olmasına rağmen bencilleşmek için çok fazla cazibeye sahip olacak.


4-14 Haziran arasında doğarsa, Güneş, Satürn'ün yönettiği 3. Decan'ında kalır. Daha fazla hırs ifade ediyor, ancak aynı zamanda halkın sık sık aşırı temkinli olduğunu ve risk almaktan korktuğunu da gösteriyor. Olumlu, iffet ve entelektüel nitelikleri ve teşvik edici nedeni güçlendirir


Boğa'nın Olumlu Özellikleri: Dayanıklılık, İyilik, Uyum. Güvenilir, Kalıcı, Sıcak yürekli ve Kararlı.


Boğa'nın Olumsuz Özellikleri: Sakin, İnatçı İyelik, Kibirli, Açgözlü Alıngan kinci

Sağlık Boğa bademcikleri ve gırtlakları yönetir. Tüm fonksiyonların durgunluğu ve depresif kas aktivitesi olabilir. Kabızlık da bir sorunu boğaz ağrısı, burun mukusu, boğaz bölgesindeki polipler veya ses telleri ve difteri üzerinde sorun yaratabilir

Dualite: Kadınsı Kalite: Sabit veya Statik

Yönetici Gezegen: Venüs (aşk tanrıçası)

Vücudun b: BoyunYüceltme işareti: Ay

ŞanslıŞanslı Numaralar: 6

Şanslı Yıllar: 15, 24, 33 ve 42

Şanslı Gezegenler: Venüs ve Satürn

Şanslı Taş (Batı): Zümrüt

Şanslı Metal: Bakır

Şanslı Renk: Yeşil, Soluk Mavi ve Pembe

Şanslı Yön: Batı
Çiçekler: Menekşe, Güller, Gelincikler, Papatyalar ve Columbinler

Ağaçlar: Kül, Selvi İncir, Elma ve Armut

Otlar ve Baharatlar: Karanfil, Kuzukulağı ve Nane





Boğa burcu dişi bir burçtur ve bu nedenle güzellik, moda, mücevher, moda aksesuarları, lezzetli yemekler, şehvetli zevkler, para, finans, sanat, el sanatları, tasarım, dekorasyon, vb. Eşiniz Laxmi veya Venüs (Boğa'nın hükümdarı) olduğu ve Venüs'ün servetle ilgisi olduğu için, hayatınızdaki servet miktarı da eşinize bağlıdır.

Venüs'ü zayıflamışsa (Venüs Başak'ta) ve zayıflamış Venüs ile savaşmak için ortaya çıkan Neech-Bhang-Raj-Yog yoksa, insanların yaşamlarında sıklıkla zenginlik elde etmemelerinin nedeni budur.


Sıklıkla şantiyelerde işçi olarak çalışan insanları ve ayrıca çekçek veya araba çektirme gibi insanları Venüs'ü zayıflamış olarak bulacaksınız ve bu, çizelgedeki iyi Venüs'ün hayatta iyi bir servet için önemli olduğunun açık bir göstergesidir.



(Balıktaki Venüs) çok zengin olan insanları sık sık bulacaksınız. Bu yine Venüs'ün zenginlik veya para ile güçlü bir bağlantısını gösterir. Venüs'ün zenginlik ile bağlantısı nedeniyle, genellikle bir erkeğin hayatındaki paranın, evlilikten sonra eş sahibi olmak Venüs'ü hayatında arttırdığı ve böylece daha fazla servetin akmaya başladığı için arttığı görülür.

Ve bu, hayattaki zenginliği artırmak için mümkün olan en kısa sürede evlenmek için iyi bir sebep verir.

Ancak Venüs zayıflarsa, o zaman eş iyi olmaz ve kişi evlendikten sonra bile fakir kalır veya para kaybeder.



Koç başımızı ve alnımızı (1. ev) temsil eder ve Boğa burcu (2. evi kontrol eder) yüzümüzü ve burun, dil, ağız, kulaklar, yanaklar, gözler, dudaklar vb. gibi yüzdeki tüm vücut kısımlarını temsil eder. , yüzdeki dil, burun, kulak vb. vücut bölümlerinin şehvetli zevkler için kullanıldığını görebilirsiniz ve bu nedenle Boğa burcu seks yapmak, kulaktan müzik dinlemek, yemek yemekten zevk almak gibi hayatın şehvetli zevklerini temsil eder.

dil ile, gözlerle televizyon veya film izlemek, kişisel bakım vb.


Boğa burcunu düşündüğünüzde aklınıza her zaman bir yüz gelebilir ve Boğa burcunda farklı gezegenlerin yerleşimi yüzde farklı görünümler verecektir. Örneğin Boğa burcundaki Ay, sakin ve berrak olduğu için güzel bir yüz verebilir ve bu nedenle yüz de sakin ve zarif olacaktır.

Mars'ın rengi kırmızıdır ve bu nedenle Mars Boğa burcuna yerleştirildiğinde yüz kırmızı görünür ve sivilceler ve kesikler olabilir,

Boğa burcundaki Satürn karanlık bir yüz verebilir çünkü Satürn karanlığı ve ayrıca Satürn'ü temsil eder.

yaşlı ve olgundur ve bu nedenle yüz yaşlı veya olgun olacaktır (siyah yüzlü çekçek çekicilerini gördüğünüz gibi).


Merkür yeşil renktedir ve bu nedenle kişinin yüzü yeşil veya buna benzer bir şey olabilir.

Venüs Boğa burcuna yerleştirildiğinde renk pembemsi veya beyazımsı olabilir. Aynı şekilde kişinin yüzünün görünümünü de Boğa burcunda yer alan gezegene göre analiz edebilirsiniz.

Sadece yüz değil, kişinin ne tür bir gözlük takmak istediği de Boğa burcundaki gezegeni görerek analiz edilebilir.

Örneğin, Satürn Boğa burcunda (veya 2. ev) yer alıyorsa, kişi eski veya siyah renkli gözlükler takmak ister.

Mars Boğa burcunda veya 2. evde ise, kişi kırmızı renkli güneş gözlüğü ve Jüpiter için turuncu renkli güneş gözlüğü vb. takmak ister.

Yani Boğa burcuna veya 2. eve farklı gezegenler yerleştirildiğinde bu şekilde farklı tahminler yapabilirsiniz.

2. ev ve Boğa, Boğa'nın varsayılan zodyakta 2. evi yönetmesiyle aynı şeydir.


Boğa burcunun temsil ettiği gibi para veya finans da düşünebilirsiniz. Şimdi, Satürn'ün Boğa burcuna düştüğünü varsayalım, o zaman grafiğin kişisi para veya finansal araçlarla ilişkilendirilebilir, çünkü Satürn demir, çelik ve ahşaptan yapılmış tüm araçları temsil eder. Satürn otomasyonu temsil eder, Satürn makineleri temsil eder ve makineler şeyleri otomatikleştirmek içindir. Bilgisayarlarda muhasebe veya para yönetimi (finans) için yazılım yaptığınızda veya kullandığınızda olduğu gibi görevleri otomatikleştirdiğinizde, bu yine Satürn tarafından temsil edilen otomasyondur ve Satürn Boğa burcuna yerleştirildiğinde bu anlama gelir.


Ancak Satürn aynı zamanda bir kısıtlama gezegenidir, bu nedenle boğa zenginliği temsil ettiği için Boğa burcundaki zenginliği kısıtlayacaktır.

Ayrıca Satürn makineleri temsil eder ve Boğa gıdadır ve bu nedenle gıda makineleri ile çalışan insanlar da bu yerleşimden görülebilir.

Benzer şekilde, giyim, ayakkabı, moda ürünleri vb. gibi lüks ürünlerle ilgili makinelerle (üreticiler) çalışan kişiler de bu yerleşime sahip olabilir.

Ayrıca diş hekimleri gibi insanlar tıbbi aletlerle çalışırlar ve Boğa burcu yüzdeki tüm vücut kısımlarını temsil ettiği için Boğa burcu da dişleri temsil eder, bu nedenle diş hekimleri Satürn Boğa burcuna yerleştirildiğinde veya genel vücut doktorlarında da görülebilir. yüzündeki kısımlar görülür.


Öte yandan, Mars'ın otomasyonla hiçbir ilgisi yoktur ve Mars bir hareket gezegeni olduğu için enerji ve çaba sarf etmesiyle bilinir, ancak Boğa şehvetli zevklerin bir işaretidir, bu nedenle enerji ve şehvetli zevkler elde etmek için çaba sarf etmek anlamına gelir.

Mars gibi seks yapmak, Mars ateş olduğu için cinsellikle de ilgilidir. Mars ve Venüs birleşimi veya Boğa'daki Mars aynı sonucu verir.


Boğa burcunun yöneticisi Venüs'ün nereye yerleştirildiğine bakmalısınız ve bu, Boğa burcundaki Mars'ın ne gibi sonuçlar doğuracağı hakkında daha fazla fikir verecektir.

Güneş Boğa burcuna yerleştirildiğinde, Güneş'in otomasyonla (Satürn) veya enerji ve çaba harcamakla (Mars) hiçbir ilgisi yoktur.

Güneş sizin farkındalığınız, bilginiz ve imajınız veya kişiliğinizdir. Artık Güneş Boğa burcuna geçtiğinde, kişi Boğa burcunun temsil ettiği değerli taşlar, mücevherler, lüks eşyalar, moda aksesuarları, servet yönetimi, finans, yemek vb. gibi çeşitli şeyler hakkında çok bilgili olur.

Güneş aynı zamanda parlamayı da temsil eder. yani kişi çok zengin ve zarif biri olarak parlar, çünkü Boğa burcu zenginlik ve paranın bir işaretidir.

Güneş babayı temsil ettiğinden, bu yerleşim aynı zamanda Venüs'ün de araçları temsil etmesi gibi kişinin babasının lüks arabalara sahip zengin bir adam olduğunu gösterir.

Ancak Güneş aynı zamanda eğlenceyi de temsil eder ve bu nedenle bu tür kişiler , Venüs'ün doğum haritasındaki konumuna bağlı olarak müzik ve dans veya içki veya diğer şehvetli zevkler yoluyla eğlence ve eğlenceye de dahil olabilirler.

Ancak Güneş ayrıca ateşi, ışığı ve ısıyı temsil eder ve bu nedenle altın takılar gibi lüks ürünler üretmek için ateş, ışık ve ısı ile çalışan insanlar da bu yerleşimden görülebilir, çünkü Güneş altını ve Ay gümüşü temsil eder.

Venüs Boğa burcuna yerleştirildiğinde, bu kişi yukarıda bahsedildiği gibi hayatın tüm şehvetli zevklerinin tadını çıkarır ve Venüs hayattaki zevkimizi temsil eder. Bu kişi, yaşamın tüm lükslerini elde etmeye çalışacak ve hiçbir şeyden ödün vermekle ilgilenmeyecek ve ayrıca Venüs'ün web tasarımı ve grafik tasarımı ve sanat ve el sanatları gibi tasarım yaptığı gibi tasarımla da ilgilenecektir.

Merkür Boğa burcuna yerleştirildiğinde, gıda, lüks eşyalar, moda aksesuarları, araçlar vb. pazarlama ve reklam (tanıtım) ile ilgilenen insanlar, Merkür iletişim olduğu ve iletişim yoluyla yalnızca siz pazarlar ve reklam verir.

Jüpiter Boğa burcuna yerleştirildiğinde, bir kadın için kocası zengin olacak ve Jüpiter bir kadının haritasında kocayı temsil ettiği için akıllı görünecek. Jüpiter sanal dünyayı temsil eder, çünkü Jüpiter Balık burcunu yönetir ve Balık sanal dünyayı temsil eden bir işarettir. Sanal, rüyalar gibi gerçek olmayan bir şeydir ve sanal gerçekliği de duymuş olabilirsiniz.


Mikroskopla baktığınızda içinde gördüğünüz gizli dünya sanaldır ve gerçek bir şey değildir. İnternet üzerinden yaptığınız her şey de sanaldır çünkü hiçbir şey gerçek değildir.

Net bankacılık aracılığıyla işletilen tüm hesaplar da sanal veya dijital olarak kabul edilir. Şimdi Jüpiter Boğa burcuna yerleştirildiğinde, Boğa burcu yazılımları, uygulamaları, web sitelerini vb. temsil ettiği için sanal bankacılık, web tasarımı ve grafik tasarımı gibi sanal tasarım, yazılım geliştirme, dijital pazarlama vb. bunlar tasarlamayı içerir.


Jüpiter ayrıca yasayı, kuralları ve düzenlemeleri temsil eder ve Boğa burcu finans, yiyecek, lüks yaşam vb.'yi temsil eder ve şimdi Jüpiter Boğa burcuna yerleştirildiğinde kişi yasa, kurallar ve yemekle ilgili düzenlemelerle ilişkilendirilebilir. , mücevher eşyaları, moda eşyaları, para veya finans, vb. Bunlar, devletin vergi, gelir veya satış departmanındaki devlet görevlileri olabilir. Bu Jüpiter'in Yay burcudur.


Boğa burcunu gördüğünüzde aklınıza gelebilecek bir başka şey de Boğa burcu olarak konuşmadır veya 2. ev kişinin konuşmasıyla ilgilidir, çünkü 2. ev aynı zamanda boğazı temsil eder, asıl iletişim 3. evde burç ile gerçekleşir. İkizler'in konuşma kalitesi 2. evden veya Boğa burcundan görülür.


Örneğin Boğa burcundaki Mars, otoriter bir konuşmaya sahiptir ve Mars bir asker veya polis gibi olduğu için sert veya kaba da olabilir. Ses bir ordu komutanınınki gibi olacak. Mars hızlı olduğu için çok hızlı bir konuşma hızı vardır ve dişler Boğa burcu ile temsil edildiğinden dişlerde boşluk gibi problemler olacaktır.

Boğa burcundaki malefikler genellikle yüzdeki vücut bölgeleriyle ilgili problemler yaratır.


Güneş Boğa burcuna geçtiğinde ses tonu otoriter veya yönetimsel olacak ancak daha az konuşacaklardır. Ama ne söylerlerse, başkalarının iyiliği için söyleyecekler. Ay Boğa burcuna veya 2. eve yerleştirildiğinde, kişi çok yumuşak konuşur ve böyle bir kişiyle kavga etmek istemezsiniz.

Dövüşler sırasında da size SIR olarak hitap edecek. Merkür Boğa burcuna veya 2. eve yerleştirildiğinde, kişi geveze (çok konuşan kişi) olur çünkü Merkür iletişimdir ve Boğa burcu boğazı temsil eder ve bu nedenle boğaz iletişimde çok aktif hale gelir.

Bu kişiye bir süre sessiz kalmasını söylemeniz gerekecek, ancak Boğa burcunun tatlıyı temsil etmesi ve dolayısıyla sesi tatlı hale gelmesi nedeniyle iyi şarkıcılar da olabilirler.

Jüpiter Boğa burcuna yerleştirildiğinde, bu kişi Jüpiter bir danışman olduğu için başkalarına sormadan çok şey tavsiye edecektir.

Nasihat istersin veya istemezsin ama bu kişiden alırsın.

Konuşması bir Guru'nun ya da bir danışmanın konuşmasına benzer hale gelir, anlamı budur.

Boğa burcu ağzı temsil ettiği için bilgeliği şimdi ağzından geliyor. Bir şekilde, istenmeyen tavsiyeler verecekler.

Ketu Boğa'daysa, bu insanlar pek konuşmaz ve Rahu Boğa'da çok konuşur. Boğa'daki Ketu, Boğa'nın yüzü ve Ketu'nun ruhsal bir gezegen olduğu için çok ruhsal bir yüz verecektir.

Boğa burcu hangi eve düşerse orada gösteriş yaparsınız.

Örneğin, Boğa burcu 6. eve düştüğünde, 6. ev kavgalar, tartışmalar, anlaşmazlıklar ve yarışmalar olduğu için dövüş yeteneğinizi veya yetenek için rekabet etme yeteneğinizi gösterirsiniz.

Boğa burcu 7. eve düştüğünde eşinizi ve bire bir etkileşimi gösterirsiniz.

4. evde evinizi ve araçlarınızı gösterirsiniz.

2. evde yemek yeme yeteneğinizi ve kıyafet, mücevher, mücevher, güzellik, moda vb. eşyalarınızı gösterirsiniz.

1. evde kişisel bakımınızı gösterirsiniz.

10. evde mesleğinizi, statünüzü ve konumunuzu gösterirsiniz.

5. evde yeteneğinizi gösterirsiniz (sahne performansı gibi) çünkü 5. ev yetenektir.

9. evde yüksek öğrenim derecenizi gösterirsiniz vb.

Boğa burcu veya 2. ev de kaynaklarla ilgilidir. Koç, yeni bir şeye başladığınızda, ancak yeni bir şeye başlamak için kaynaklara da ihtiyacınız var. Örneğin, yeni bir bebek doğduğunda yeni hayatına başlıyor ama hayatını yaşamak için fiziksel beden için bir kaynaktan başka bir şey olmayan yiyeceğe ihtiyacı olacak. Dolayısıyla Boğa burcu kaynakları temsil eder.

Örneğin, Koç burcu 12. eve düşerse, 12. evde harcamaları temsil ettiği için harcamada agresif olacaksınız (Koç saldırganlık veya enerji ve çaba harcamaktır) ancak harcamak için paraya (kaynağa) ihtiyacınız olacak ve bunun için paraya (kaynağa) ihtiyacınız olacak.

Koç burcu 12. gider evine düştüğünde, yükselen Boğa olduğunuz için (siz kendiniz) kaynaklar haline gelirsiniz.

Benzer şekilde, Koç burcu 1. eve düştüğünde, fiziksel olarak çok aktif olursunuz, ancak fiziksel aktivite enerji veya yiyecek gerektirir ve böylece 2. ev, Boğa burcunun düşeceği kaynağınız olur.

Koç burcu 3. eve düştüğünde, el becerileri veya becerilerinizi kullanarak çok çalışırsınız ancak çalışmaktan yorulduğunuzda da dinlenmeye ihtiyaç duyarsınız ve böylece 4. ev dinlenme kaynağınız olur.

Ama 3. ev de seyahat ediyor ve ayaklarınızın üzerinde seyahat ettiğinizi ve sonra bir çekçek kiralamak için yorulduğunuzu ve bu seyahat için kaynağınız olacağını varsayalım.

4. ev terbiye ediyor yani 4. ev bilgi ve bilgi veriyor (öğretiyor) ama 5. ev olan o bilgi ve bilgiye sahip değilseniz bilgi ve bilgi veremezsiniz.

Yani 4. evde öğretmek gibi yeni bir şeye başladığınızda, 5. ev sizin kaynağınız olur, çünkü 5. ev eğitim (veya bilgi) ve hatta çocuklardır ve 4. ev çocukları eğitim yoluyla besler. Oyunculuk, şarkı söyleme veya komedi (4. ev) yoluyla seyirciyi beslemek istediğinizde, sahnede (5. ev) performans göstermeniz gerekir ve burada yine 5. ev 4. evin kaynağı olur.


Benzer şekilde, bir hastayı (4. ev) beslemek istediğinizde, bir hastayı iyileştirmek için bilgi ve eğitim (5. ev) gereklidir, bu yüzden burada yine 5. ev 4. evin kaynağı olur.

Diyelim ki bir işte veya bir şirkette pozisyon almak istiyorsunuz (5. ev bir işteki veya bir şirketteki pozisyon olduğu için) o zaman bu hedefe ulaşmak için aslında rekabetçi sınavlardan bir iş bulmanız gerekiyor. 6. ev yani burada yine 6. ev 5. evin kaynağı olur.

Boğa burcundaki gezegenler 🐂

Güneş- Evin vaat ettiği konforlarda öz saygılarını olumsuz etkileyecek kadar kaybolabilirler, Zenginlik elde etmek için iyi bir konum

Ay- Nadir olan şeylere değer verir, Çalışkan, Topraklanmış, Duygusal olarak dengeli, İnatçı

Mars- Aşk zevki, Çalışkan, Zevkli, Yaratıcı

Merkür- Zarif konuşma, Sanatsal, Şarkıcılar, İyi analist, Muhasebeciler


Venüs- Güven ararlar, hayatta güzel şeyler, Şehvetli, Abartılı tat, Anlamasalar bile memnun kalırlar

Jüpiter- Yıkım karşısında çok iyimser, Bulunduğu evle ilgili akıl, Hoş ses, İyi danışmanlar


Satürn- Çalışkan, Satürn Venüs ile arkadaştır, bu yüzden tüm iyi şeyleri buradan alır, Pratik, Daha az arzu, İyi zenginlik

Rahu- Burada Satürn gibi davranıyor, tek fark arzular. Rahu'da onlardan çok var.


Ketu- Lagna lordu ile birlikte olmak dışında, bulunduğu evin özelliklerinden müstakil, zenginliği umursamaz, Kolay para akışı,


Sonuçlar konj ve yönlere göre değişecektir

DAHA FAZLASI..

NEW 7641772437029914540

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item