Yükselen terazi burcu


Terazi'de Nakshatra


Terazi doğal bir diplomat, iş adamı, sanatçıdır ve güzelliğe hayrandır ancak tüm bu nitelikler farklı şekillerde kendini gösterir.
 Chitra- Yaratıcı ve ince ayrıntılara özen gösteren 
Swati- Tam diplomat ve iş insanı 
Vishakha- Kararlı ve kararlı doğa
Chitra 3. ve 4. pada – Ünlü bir kişi, yiğit bir kişi, bir kahraman, bilgili bir kişi, çok saygın bir kişi, bir şair, düşman aşığı, seyahatle ilgilenen ve hatta öfkeli bir kişi.

Swati - Ritüellerin takipçisi, bilgili bir adam, zengin bir kişi, iyi bir mizaca sahip olacak ve yetenekli olacak. İyi bir konuşmacı ve cesur bir insan.

Vishakha ilk 3 Padas – Çok zengin bir insan, zeki ve yetenekli bir insan, çok aktif bir insan, doğru sözlü ve dürüst bir insan. Ama kıskanç bir tip olacak. Ritüelleri takip edecek. Sanata ilgi duyacaktır. Böyle bir insan her konuda aceleci davranacaktır. Ve savaşma yeteneğine sahip olacak.

Yükselen Terazi ♎

Kendilerini başka insanlarda bulmak, yalnızca ilişki içindeyken kendini tam hissetmek, eşi kontrol edici ve baskın hale getirebilir. 
Kendilerine çok benzeyen, özdeşleşebilecekleri birini arayacaklar, dolayısıyla birbirleri aracılığıyla çok az büyüme gerçekleşecek. 
Oldukça fiziksel görünüş odaklı.

Hayatlarında denge isterler, olaylara diplomasi ile yaklaşırlar. Yaratıcılık ve güzel sanatlara karşı doğal bir sevgi vardır, insanlar arasında barış yapmak isterler. Aileleri ve varlıkları hakkında oldukça ketumdurlar.

Küçük kardeşleriyle ve insanlarla olan iletişimleriyle akıllıca ilgilenirler. Küçük kardeşleri öğretmenleri gibi davranmaya çalışabilir, ancak bazen aralarında sürtüşme olur.

Evleri ve anneleri açısından çok sağlam ve pragmatik ilişkiler ararlar veya anneleri çok pragmatik olabilir. Rahatlıklarını genellikle çok çalışarak elde ederler. Zeka ve yaratıcılık açısından kutunun dışında düşünürler

Yaratıcı becerilerini geliştirmek için çok sayıda grup oluştururlar ve takım oyuncusu olmayı severler. Engellerle uğraşırken bazen hayatlarının bu yönü konusunda kafaları çok karışık olabilir, ancak genellikle bir öğretmenin rehberliğinde her türlü zorluğu üstlenirler.

Ortaklıkta sorumluluk alabilecek birini isterler ve eylem odaklı insanları severler. Hayat dönüştürücü değildir ve olumsuz zamanlarda bile sabit bir yol ararlar. İnançları hakkında birçok fikir tartışmak istiyorlar. Muhtemelen bu konuda tartışmaya en açık olanlardır.

Kariyerlerinde gelişmek isterler ve aynı zamanda çalışma alanlarında ideal kişi olarak bilinmek isterler. Bazen yardım istemekten çekindikleri için kazanımlarla boğuşabilir ve onları kazanımlarından uzaklaştırabilirler. Maneviyata yönelik pratik.
Yükselen terazi   Yöneticiniz Venüs: (Güzellik, sevgi sanatsal etkinlikler)

Grubunuz: Hava,

Üstün yeteneğiniz: Dengeli ve Adaletli olmak

Özelliğiniz: Saygı ve zariflik

Uğurlu gününüz: Cuma

Uğurlu sayılarınız: 2, 6, 16,

Uğurlu taşınız: Opal

Uğurlu renkleriniz: pembe, açık mavi, turkuaz

Uğurlu çicekleriniz: Pembe krizantem, pembe gül

Uğurlu kokularınız: yasemin ve orkide

Yükselen Terazi - Kişilik, ve Temel Özellikler

Yükselen Terazi ve Fiziksel Görünümleri

Terazi burcunun kendine özgü bir fiziği vardır. Kendine özgü benzersiz özellikleri nedeniyle kalabalıkta öne çıkıyorlar. Çekici bir fiziksel yapıya sahipler ve kendinden emin bir bakışları var. Simetrik bir alnı var. Genç bir görünüme ve net bir kesime sahipler. Terazi yükselişinin çarpıcı bir ayrımı, onların nüfuz edici bakışlarıdır ve güven yayarlar.
Terazi burcu kadınları genellikle minyon değildir ve iyi tanımlanmış kıvrımlı bir figüre sahiptir. Ortalama yapıdadırlar ve iyi kontrol edilen bir yürüyüşe sahiptirler. Enerjik olabilirler ve yürüyüşlerinde zariftirler..
TERAZİ YÜKSELEN ZİHİNSEL EĞİLİMLERİ

Venüs yükselen Bu nedenle Venüs, güzellik , sanat, müzik ve doğaya olan yoğun eğilimlerini ve sevgilerini etkiler . Yükselen bir Terazi için aşk her şeydir ve her şeyin sonu. Gerçek aşk arayışları, onları karşı cinsi içeren faaliyetlere dahil eder, iyi eğitimli, zeki, iyi huylu ve bazen huzursuzdur. İçlerinde belli, açıklanamaz bir endişe duygusu var. Bununla birlikte, doğaları gereği kinci davranırlar ve haksızlığa uğrarlarsa intikam almaktan çekinmezler.

Nazik bireylerdir ve sevdiklerine değer verirler. Onları herkes tarafından sevdiren ve değer verdiren iyiliksever doğalarıdır. Bununla birlikte, duyguları tam anlamıyla karşılanmayabileceği için romantik ilişkilerinde tatmin olmayabilirler.

Terazi yükselenleri de bağımsız varlıklardır. Başkalarının işlerine karışmazlar ve karşılığında aynısını beklerler. Olumsuz tarafı, akrabaları onlarla arkadaş olabilir ancak tam olarak güvenilir değillerdir.

Teraziler arkadaşlarına yardım etmek için fazladan yol kat etseler de, aynı şey arkadaş çevreleri için söylenemez. Yükselen Terazi burcu, başkalarına yardım etme yolundan çekilmeden önce kendi iyiliğini bilecek kadar dikkatli olmalıdır.

Terazi burcunda yükselen bir kadın, iş ve oyun arasındaki dengeyi bilir., zihinsel durumlarına gelince kararsızlığa eğilimlidir. Tahammül edemedikleri şeylerden biri adaletsizliktir, hoşgörüsüzlükleri onları haksızlığa uğramış sevdiklerinin büyük sözcüsü olmaya sevk eder. Onların adalet anlayışı insanlarla sınırlı değil, hayvanları da kapsıyor.

Arkadaş canlısı ve işbirlikçi. Bir tartışmanın temelsiz ve aptal olduğunu düşünürlerse, tartışmaya devam etmek yerine vazgeçerler. Zeki olmayan insanların yanında rahatsız olurlar .


TERAZİ YÜKSELEN SAĞLIĞI genellikle hassas ciltlerden muzdariptir. şiddetli kızarıklık ve cilt tahrişi geliştirebilirler. Cilt problemlerinin yetersiz uyku, zengin ve yağlı yiyecekler veya bazı durumlarda aşırı alkol alımı gibi daha derin nedenleri olabilir.

Bu konunun dışında çok fazla şeker alımından kaynaklanan hazımsızlık veya mide ağrısı olmak üzere sırt ağrıları da yaşayabilirler. endişelenme eğilimindedirler ve bazen sinir krizine neden olurlar. Başarısızlıktan korkarlar ve bu ciddi kaygı ve panik ataklara yol açar. Tüm bunlar, olumsuz zihinsel ve fiziksel sonuçlara yol açabilir.

TERAZİ YÜKSELEN İÇİN ÖNLEMLER

Terazi burcu yükselenler uyku düzenlerini kontrol altında tutarak büyük ölçüde fayda sağlayabilir. Sağlıklı ve yeterli bir uyku, uygun bir diyetle birlikte fiziksel sorunlarının çoğunu ortadan kaldırabilir. Terazilerin sindirim sistemlerini sağlıklı tutmak için basit ve hafif yiyecekler yemeleri gerekir.

Yoga yapmalı ve meditasyonu benimsemelidir. Bir hobi veya düzenli yürüyüşler de onlara zihinsel ve fiziksel olarak büyük ölçüde fayda sağlayabilir.

YÜKSELEN TERAZİ İÇİN FİNANS

İkinci Ev Akrep'tedir: Bu hizalanma, yükselen Terazi'yi mali durumlarını başkalarına ifşa etmekten kaçınması için etkiler. Uzun vadeli finansal güvenliği düşünürler ve gelecekteki faydalar için yatırım yapmakta iyidirler.

ALTINCI EV BALIK'TA: Balık'ta altıncı evin hizalanması, çalışmaları nedeniyle stresli ve endişeli olmalarına neden olur. Terazi burcu yükselenleri bu zihinsel durumla karşı karşıyadır çünkü işlerinin altında kalmaktadırlar.

Meslekleriyle duygusal olarak bağlantılıdırlar ve her şeyden çok başarısızlıktan korkarlar, bu da takıntıyla sınırlanabilir. Doğası gereği idealist olan Terazi burçları, iş baskısı söz konusu olduğunda daha fazla pragmatizme ihtiyaç duyar.

Onuncu Ev Yengeç'te: Terazi ile seçtikleri meslek arasındaki duygusal yönü ve bağı sağlamlaştırır. Ayrıca, iş arkadaşlarına ve gençlerine karşı esenlik ve adalet konusunda da kaygılıdırlar.

Son derece hırslı ve yaratıcılar. Dahası, başkalarının hayallerine ve hedeflerine ulaşmalarına yardım edebildiklerinde gerçek tatmin elde ederler.



Terazi'deki Gezegenler - ⚖️

Başak ve Terazi arasında Gola gandanta adı verilen astronomik bir gandanta vardır. Başak burcunun sonunda ve Terazi burcunun başlangıcında yer alan bu çizgi burçları ikiye böler; tıpkı Koç ve Balık burçlarını doğuda böldüğü gibi batıda da aynısını yapar.

Doğal zodyakın 7. evi uygarlığın 2. katıdır. Rajasik Merkür tarafından yönetilen Başak'ın Saflığını geçtikten sonra evlilik, Rajasik Venüs tarafından yönetilen Terazi kavramıdır.

Doğal 7. burç olduğundan ana odak noktası ortaklıklar, birliktelik, iş ve dengedir. Bu yükselen burcun altındaki yerliler yakışıklı, çekici, çekicidirler, orta boydadırlar ve badem şeklinde gözlere sahiptirler. Onlar için ilişki çok önemlidir ve başkalarıyla olan ilişkilerindeki sorunlar sağlıklarını bozabilir. Onlar, ister tanrı ister herhangi bir fiziksel varlık olsun, sevdikleri onlarla konuşmadığı için yemek yemeyi bırakabilen insanlardır. Bu, Güneş'in zayıfladığı, dolayısıyla sağlıklarının zaman zaman zayıf olabileceği burçtur ve Güneş'in bu yükselene konumu çok hayatidir, çünkü kötü yerleştirilmiş güneş onlara kısa ömrün yanı sıra sağlık sorunları da verebilir.

Satürn onları yüceltir ve adalet duygularını, fakir insanlara yardım etmelerini ve çalışkan doğalarını ima eder. Önceki Venüs burcu Boğa burcundan farklı olarak inatçı değillerdir ve anlayışlı ve dengeli bir kişiliktirler; Yükselen etkilendiğinde dengesiz bir kişiliğe neden olabilir.

Yargılama yetenekleri iyidir ve yargı, sağlık, güzellik ile ilgili bir meslek seçerlerse çok isim ve şöhret sahibi olabilirler.



Yükselen Terazi burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş 11. evin yöneticisidir ve eldeki geliri ve parayı kontrol eder. Güneş Oğlak burcundan İkizler burcuna kadar burçlardaysa Uttarayan'da olan bu insanlar çok fazla servete sahip olacak ve arzularının çoğu yerine getirilecek, oysa Güneş Yengeç burcundan Yay burcuna kadarsa Dakshinayana'da olmanın sayesinde bu insanlar iyi bir banka dengesine sahip olacaklar. arzuları bir takım zorluklarla ve mücadelelerle yerine getirilecek ve bazen para kazanmak ya da arzularını gerçekleştirmek için sert yollara başvurmak zorunda kalabilecekler.

Güneş burada badhaktır ve güçlü badhak hayattaki engelleri ve mücadeleleri artırmak için çalışacağından badhak yalnızca zayıf olduğunda uygundur.

Kötü evler 3. (Hafif malefik) ve 6. 12. evdeki 8. ve 12. ev badhak en iyisidir çünkü badha gitti (12. salıverme evi) 6. evde kara büyü ve nazar için kombinasyonlar yaratabilir (Satürn ile bağlantılıysa) badhak 6. evle bağlantılı badha, en çirkin haliyle tezahür eder ve hayatı çekilmez hale getirirken, 8. evle bağlantılı badhak, geçmişteki bazı kötü karmaların bu yaşamda sefalet olarak geldiğini gösterebilir, bunlarla yüzleşmek kişi için korkunç bir deneyim olacaktır. Badhak güçlü, Terazi lagnası ve Güneş'in 7. evde olduğu varsayıldığında yerleştirildikleri evlerde badha yaratır, burada yüceldiğinde evlilikte mutlulukta, işte, ortaklıkta, politikada birçok engel yaratacaktır ve 11. ev zaferi ifade ettiğinden, kişi büyük şeyleri kaybedebilir. hayatında (kazanamıyor).

Badhak herhangi bir gezegenin en kötücül tezahürüdür ve badhak Rahu'ya benzer, dolayısıyla Güneş burada badhak kişinin ego öfkesinin ve öz saygısının hayatta onun büyümesini engelleyecek şeyler haline gelebileceğini belirtir. Badhak yalnızca kötü evler veya onların efendileriyle herhangi bir şekilde bağlantılı olduğunda kötüdür, o zaman olmasa bile bazen badhak da bir lütuf olabilir.

Ay

Ay, karmaları ifade eden 10. evin yöneticisidir ve burada karmalarının benzer güçlü beğeniler ve hoşlanmamalar tarafından motive edildiğini ve karmalarına yönelik ruh hallerinin kararsız olabileceğini, bazen bunu yapmak isteyip diğer zamanlarda yapmak istemediklerini belirtir.

Kendras'taki Ay, Kendradhipatya Dosa'yı yapması ve ayı bu yükselen için nötr hale getirmesi gerçeğinin yanı sıra bu yükselen için iyidir ve eğer ay 7. veya 10. eve yerleştirilirse o zaman onun dasası da ölümcül olabilir. Köşe evlerde Ay, bir tanrıçanın kutsamalarını ifade ettiği için çok iyidir, ancak aynı zamanda ateşli gezegenlerden görünüm alıyorsa veya kavuşum yapıyorsa Tattwa dosa'yı yaratır.

Ay, doğal olarak ateş üçgeni olan Konas'ta yer alan Jala tattwa'nın gezegeni olduğundan bazı talihsizlikler de verebilir ancak burada Terazi'nin üçgenleri Hava tarafından yönetilmektedir. Bu bir Ateş-Hava-Su üçlüsüdür, oysa Ateş ve Su düşmandır. Hava her ikisine karşı da nötrdür dolayısıyla bu, eğer Ay Düzenleyicisi, ay Kendra'dayken Terazi lagnası için iyi bir şekilde bertaraf edilirse, o zaman onun büyük bir lütuf olduğunu gösterir. Aynı anda hem Kendra hem de Kona olan lagna dışında diğer Kona'larda meslek sorunları yaratabilir.

Mars


Mars, bu yükselen için 2. ve 7. evin yöneticisidir ve öfkenin onlar için hakim olunması gereken tüf alanlarından biri olabileceğini ve eğer öfke kontrol edilirse barışçıl ilişkiler ve kazançla birlikte başarı, yaşamlarında zafer elde edebileceklerini gösterir. işletme. 7. ev ile birlikte 2. evin yöneticisinin olması bu yükselen için marakayı tamamladığını gösterir ve ilk ilişkilerinin kötü bir deneyim olabileceğini ve aile üyelerinden biriyle aynı mesleği seçebileceklerini ya da mesleklerinin eşlerinden birinden etkilenebileceğini gösterir. aile üyeleri. Yükselen herhangi bir burçta iki eve sahip olan gezegenler, burada her iki bhavayı da meyvelendirme konusunda ikili sorumluluk taşırlar.

Mars 2. evin ve 7. evin lordudur, dolayısıyla onun üçgen veya Kendra'da 7. eve yerleştirilmesi bunun meyve vermesi için iyidir, oysa üçgen veya Kendra'da 2. eve yerleştirilmesi meyve verir. ev meyve vermesi açısından iyiyse. Yükselen Mars 2. evdeki 7. ev için iyidir, 2. ev için iyi bir konumdadır, 3. ev 7. evi desteklemelidir, 4., 7., 10. 11. ev ise 7. ev için iyidir ve 5., 6., 8. 10. ev 2. ev için iyidir. ev. 9. ev ve 12. evdeki konumu hem 2. hem de 7. ev için kötüdür. 9. evdeki yerleşimi malefik olduğundan 9. ev ile ilgili kötü etkiler verecektir. Düşman burcunda 9. eve yerleşimi iyi değildir ve evlilik sonrası şans yükselmesine rağmen kötü bir evlilik hayatı yaşatma eğilimindedir.

Mars 9. eve yerleştirilirse 26-28 yıl içinde servetin artması beklenebilir.

Burada Mars, evlilik dışı kaçamaklarla birlikte bir cariye veya birden fazla evlilik verebilir ve ani para vereceği ve aynı zamanda ani beklenmedik kayıplar vereceği için para açısından da aynı derecede kötüdür. 12. evdeki yerleşimi evlilik hayatını çekilmez hale getireceği ve eşin fiziksel olarak zayıf olabileceği için kötü olsa da, çift arasındaki fiziksel ilişki bozulabilir ve kolayca para kazanılabilir ancak büyük harcamalar da söz konusu olacaktır.

Merkür


Bu yükselen için 9. ve 12. evin yöneticisi olan Merkür , şanslarının yaşlılıktan, çoğunlukla da üniversite hayatlarından itibaren kendilerine avantaj sağlamaya başlayacağını gösteriyor. Babaları, Guru'ları sosyal ve modern olabilecek her türlü entelektüel şeyle meşgul olabilir ve arkadaşları ve anne akrabaları, özellikle dayıları ve kızları sayesinde şansları artacaktır. 12. evdeki Merkür, gurularının bazı spor komplekslerinin yakınında yaşayabileceğini, harcamalarının yüksek olacağını ve esas olarak yaşlanma karşıtı ürünler, kitaplar, kırtasiye malzemeleri, cep telefonları üzerinde olacağını ve Merkür'ün zararlı gezegenlerle birlikte olması durumunda uykularının bozulabileceğini gösterir. faydalı gezegenlerle sağlıklı ve derin bir uykuya sahip olacaklar. Çift burçtaki Merkür onlara horlama alışkanlığı kazandırabilir ve uykuları eksik kalabilir, gün boyu kendilerini yorgun ve baş dönmesi hissedebilirler.

Jupiter


Jüpiter, hem Venüs yükselenleri için en zararlı gezegenlerden biridir ve burada beceriler, fiziksel çalışma, emek, guru Diksha ile ilgili 3. evin yöneticisidir ve lordluğu, etkilenmediği sürece yükselen Terazi için 3. evi faydalı yapar . Genellikle barışsever insanlardır ve durumlarla daima bilgelik ve sağduyu kullanarak mücadele ederler. Ancak kışkırtıldıklarında, düşmanları kışkırtmak için çok güçlü bir kişinin yardımını alabilirler. 6. evin lordluğu, bu yükselen için sağlık sorunlarının temel olarak enerji dengesizliğinden kaynaklandığını ve uygunsuz uykunun sağlıklarını çok fazla bozabileceğini, muhtemelen karaciğer ve hazımsızlık sorunlarına sahip olabileceklerini ve abur cubur yemeye devam etmeleri durumunda dalaklarının sorun yaratabileceğini gösterir.

Sağlıkları iyi değilse kilo almaya başlayacaklar, diğer yandan Kendra'daki Jüpiter'in onlara kilo sorunlarının yanı sıra obezite de vereceği kesin. Jüpiter'in yükselen burcu gıdı verebilir.

3. evin bir benefik tarafından yönetildiği tüm yükselenlerde, her zaman gurularının sözlerini takip eden ve ruhsal olarak eğilimli bir kişi ortaya çıkarken, malefikler tarafından yönetilen yükselenlerde durum tam tersidir.

Bu malefik kendi Rashi'sinde, navamsa'sında, Dwadasamsha'sında, shastyamsa'sında veya yüceltilmiş olmadığı sürece.


Venüs


Venüs, onlara uzun bir yaşam bahşeden bu burç için yükselenin yöneticisi ve 8. evdedir . Venüs'e olan ızdırap onları kısa ömürlü hale getirebilir; güzellik duyguları, mükemmellik ve ülkelerine olan sevgileri, yükselen lordları Venüs'ün etkisiyle öne çıkar.

Venüs'ün Mrityu Bhaga, Khara Navamsa, Drekkana veya bunun gibi diğer zararlı sağlık faktörlerinden etkilenmesi durumunda 8. evin lordluğu onlara cinsel hastalıklar verir.

Venüs onları iyi organize etmiş ve işleri iyi yönetebilen, herkese yer verebilen ve saygı gösterebilen iyi bir yönetici yapar; fakir insanları severler ve onları yükseltmek veya eğitmek için ellerinden geleni yaparlar. Venüs lagna lordu olarak 8. evin lordluğu tarafından kazanılan zararlı doğayı terk eder, ancak Venüs etkilenmişse veya zayıfsa bu durumda iyilik yapma gücü daha az olur ve 8. evin zararlı etkisi belirgin olur.

Satürn


Satürn bu yükselen için 4. ve 5. evin yöneticisidir ve bu şekilde eğitime olan sevgilerinin bir dereceye kadar azaldığını ve eğitimlerinin çoğunlukla yarım kaldığını veya engellerle ve karşıtlıklar ile tamamlandığını gösterir. Malefikler yoga karaka olduğunda bu kişi için çok iyi bir şeydir, çünkü burada 1-4-5-9-10 evlerdeki Satürn 3-6-11 evlerde Raajyoga yapacaktır, malefik olmak iyidir, 7. evde yine değildir Çok kötü. Onun için neredeyse tüm evler iyidir. Fakat nerede oturursa otursun o eve karşıtlık eğilimini verir ama açısı çok iyidir çünkü yapılması gereken karmaları ilk 3.veçheye, yapılması gereken karmalara işaret eder ve yaşam temasını 10.veçhe ve ihmal edilecek alan haline getirir. karmanın 7. yönü .

Dolayısıyla dış gezegenlerin bu yönleri iyi analiz edilebilir. Bu yükselen için Satürn'ün 4. evde olduğunu varsayalım, o zaman bulunduğu bhava'ya zarar verme eğilimi daha azdır ve 6. evdeki görünümü ilk kişinin düşmanlarını sona erdirmesi, anne kardeşleriyle rekabet etmesi ve mücadele etmesi gerektiğini gösterecektir. hayatta pek çok şey vardır ve nihai karmanın ana hedefi kendini geliştirmek, isim, şöhret, bilgelik ve güçtür, oysa bu süreçte kendisi de bazı yanlış yollara düşebilir ve bundan dolayı acı çekebilir. 
Onun 5. evdeki yerleşimi, ilk olarak aileyi kayıp durumundan çıkarmak için karma, ardından ailenin en çok ihtiyaç duyduğu evlilik anlamına gelecektir (onlar yaşlı ebeveynlerinin tek çocuğu olabilirler ve eşleri onlara yardım eli uzatarak yardımcı olabilir) ) nihai karma ise para kazanmak, iyi bir aile kurmak, iyi bir aile kurmaktır ve bu süreçte bencil olmalılar, kendilerini düşünmemeliler, ne yapacaklarına odaklandıklarından ve pek sosyal olmadıklarından daha az arkadaşları olacak. ve hiçbir büyük kardeş orada olamaz.
 Okuyuculardan parantez içinde yazılanların neden yazıldığını düşünmeleri rica olunur. Ve bunun bileşik analizle nasıl sonuçlandığı.
#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Yükselen terazi burcu 6299871038180619607

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item