Yükselen başak burcu

 Başak'ta Nakshatra


Uttaraphalguni 2., 3. ve 4. pada – Cesur, öngörülen kurallara riayet, iyi karakter, gerçeği konuşma, minnettarlık, övünme, dürüst, diğerlerinden bağımsız olarak kayıtsızca konuşma bu nakshatra altında doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Anne ve babasını erken yaşta kaybetme ihtimali vardır.

Hasta – Kendini beğenmiş, eğitimli, müziğe ilgi duyan, kendini iyi işlerle meşgul eden, herkesle alışılmış bir şekilde hareket eden, iyi bir karaktere sahip olan ve anneye karşı sevgi bu nakshatrada doğan insanların nitelikleridir. . Ve babasını erken yaşta kaybedebilir.

Chitra – 1. ve 2. pada – Bencilliğin bir niteliği vardır ve dolaşımla ilgilenir. Eğitime yönelik bir istek var ama finansman sıkıntısı bu nakshatranın bu 2 Padası'nda doğan insanların özellikleri olacak.

Yükselen Başak 👧

 Partnerinin kendisi için ciddi olan şeylerden habersiz olduğunu düşünüyor. Mantıksız görünürler, konuşurken zekalarını düşürmek zorunda olduklarını düşünürler. 

Birlikte yaşarken bütçeden ve paradan çok fazla sorumluluk üstlenebilirler ve aynı zamanda en büyük masraf da olurlar.

Başak burcu, fikirlerin yapısını, disiplinini ve uygulamasını temsil eder. Merkür Başak burcunda gelişiyor. Burada o çocukça Merkür değil, bilgisini sonuna kadar kullanan olgun, eleştirmen ve analisttir.

Aile hayatlarında ve mali durumlarında tam bir denge istiyorlar. Analitik becerilerde iyidirler, bu yüzden bunu kişisel yaşamlarında ve finanslarında kullanırlar. Küçük kardeşlerle ilişkileri çok dönüştürücü olabilir ve yetenekleriyle herkesi şaşırtabilir.

Evde yönlendirilmeyi beklerler. Anneleri ilk öğretmenleri olabilir. Yaratıcılık ve zeka konusunda pratiktirler. Engellerle uğraşırken akıl almaz fikirler üretebilirler. Her şeyi olgunlukla ele alırlar ve çok bilimsel yaklaşımları vardır.

İlişkilerinde eşleriyle manevi bir bağ ararlar, duygusal insanlarla uğraşmakta iyidirler. Dönüşümleri söz konusu olduğunda çok hızlı ve bazen çok agresif olabilir, ancak ne olursa olsun hayatlarının kontrolünü ellerine alırlar.

İnançları konusunda çok katıdırlar. Kariyerlerinde fikirleriyle çok fazla deney yaparlar ve iş kariyerlerine gelince çok akıllıdırlar. Tanınma ve bazen de ağ çevreleri konusunda çok duygusaldırlar. Daha büyük bir insan grubunu beslemek istiyorlar

Yaratıcılık onları maneviyata götürür ve yaratıcı arayışlarda maneviyatı bulurlar.

Başak burcuları, görünüm olarak normal kalabalıktan farklıdır. Rahat bir eksantrikliğe ve bohem bir görünüme sahipler.. Yüz hatları incedir. Simetrik bir yapıya sahipler ve yürüyüşleri kontrollü ve dikkatli. Genellikle genç ve masum özelliklere sahiptirler. Belirgin bir alnı ve ince bir burnu vardır. Ayrıca nispeten daha büyük yanakları vardır.. Başak burcunun yükselen burcunun bir insanı genellikle büyüleyici gözleri vardır ve derinlikleri vardır.


Yükseliş Başaklarının Zihinsel Eğilimleri

Başaklar, iyi iletişim becerileri ve zekası niteliklerine sahiptir. Bu aynı zamanda yönetici gezegenlerinin istihbarat ve etkili iletişimin taşıyıcısı olan Merkür olmasından da kaynaklanmaktadır.

Onlar, hemcinslerine karşı iyiliksever ve yardımseverdirler.



Ortalama insandan benzersizdirler ve hayata organize yaklaşımlarında görülür. Zor zamanlarda, Başak burcu yükselenlerin kendi yolları vardır. Başkalarına ve kendilerine zor zamanlarda yardım edebilirler çünkü bir durumun tüm küçük yönlerini dikkate alırlar. Dahası, bununla başa çıkmak için gerekli sabırla eleştirel ve mantıklı düşünme yeteneğine sahiptirler.



Başak burcu yükselenleri dürüst bireylerdir ve fikirlerini veya fikirlerini vermeleri gerektiğinde acımasızca dürüst olurlar. Sözlerini ilgili kişinin huzurunda bile tatlandırmaları pek olası değildir ve dürüst geri bildirimler için güvenilebilirler. Başak burcu yükselenler bir durum hakkında iki yol vermezler ve olduğu gibi şeyler söylerler. Onları herhangi bir işyerinde tercih edilen çalışanlar yapan da bu nitelikleridir.



Bu yükselenden iyi liderlerdir ve çalışanlarını nasıl idare edeceklerini bilirler. Astlarını nasıl yönlendireceklerini ve cesaretlendireceklerini ve gerekli herhangi bir zamanda işi nasıl yaptıracaklarını bilirler. Herhangi bir proje görevini üstlenirlerse, işlerine bağlı kalırlar ve işi zamanında bitirirler.



Olumsuz tarafı, son derece talepkar olabilir ortodoks bir yaşam görüşüne sahip gelenekçiler de olabilir. Genellikle toplumsal inançlara ve değerlere takılıp kalırlar ve geleneksel inançlarının önemini vurgularlar. Ayrıca modern dünyanın fikirlerine meraklı olmayabilirler ve her ne kadar onu onaylamasalar da, bakış açıları sınırlı kalabilir.

Sakin içine kapanık ve kibar bireylerdir. Gürültücü bireyler değillerdir ve bazen özellikle büyük kalabalıklarda ve büyük toplantılarda aşırı derecede utangaç olabilirler.


Yükselen başak burcu





Başak burcu, Dhimanta yogayı (zeka ve bilgiyi temsil eden bir yoga) yapan zodyakın doğal 6. burcudur, dolayısıyla yükselen Başak burcu olan bir kişi keskin bir zekaya sahiptir ve iyi bir iş anlayışına sahip olmanın yanı sıra işleri çok iyi müzakere edebilir ve finansal açıdan da iyidir. satır (Merkür'ün yücelik burcu olduğu için) 10. evde ve lagna lordu olarak ben-merkezli olduklarını ve kendilerini kaptırdıkları karmalarda üstün olmak istediklerini belirtir. Onlar için başarı her zaman kendi kişisel tatminleri anlamına gelir. Doğal yükselen burç Koç'tan itibaren 6. burç olduğundan, Başak'tan itibaren 6. burç olmalı ve bu insanları felsefeci, çekingen, çabuk yorulan, enerjisi düşük, yavaş öğrenen, dişleri dışa dönük/şekilsiz yapan Kova burcudur. Genellikle uzun boylu ve kahverengi tenlidirler. Rahu'nun Mool-Trikona işareti olduğundan her zaman alışılmışın dışında devrim niteliğinde fikirler bulurlar ve kendi özel düşünce kalıplarına sahiptirler. Ameliyatla doğum yapılabilir, yargılama duyguları temel olarak birinin kazanç ya da kayıp yaşamasıyla motive edilir. Buna Bakire burcu denir ve bu burç için saflık çok önemlidir, eğer bu burçta doğan kişi herhangi bir şekilde saf değilse Rahu'ları zihinlerini yenecek ve Çocuksu cıvanın verdiği sadelikten çıkacak ve etki altında kalacaklardır. Dünyaya dair içsel reçetelerini değiştiren tüccar cıvanın ve içindeki çocuğun bir bireye dönüşmesi 28-30 yaş civarında gerçekleşir.


Yükselen Başak burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş 

12. evin yöneticisi olan Güneş, harcamalarını çoğunlukla markalı eşyalara gösterir ve en iyi markaya sahip olmanın tatmini için yüklü miktarda para harcamaktan bile çekinmezler. Ancak diğer zamanlarda para konusunda bilinçlidirler ve onu biriktirmeye çalışırlar. Güneş'in yükselen burcunda olması onları gezgin, özgür ruhlu, harca-tutumlu yapabilir ve uykusuz geceler yaşatabilir. Güneş 2. evdeyken kişi Kayıplardan bile para kazanma eğiliminde olduğundan iyidir, ancak zayıflamak bazı çok büyük parasal sıkıntılara neden olabilir. Ancak Navamsa'da iyi bir konuma sahipse kişi, kayıplarını zenginlik olarak değerlendirebilecektir. 12. evin yöneticisinin 2. evde olması ailenin bir yönünün bozulmasına veya bozulmasına neden olur. Lagnesh her zaman 12. evin yöneticisinin etrafında döndüğünden, odak noktaları genellikle paradır. Güneş'in arkasındaki Merkür onları harcamaları konusunda cahil kılarken, Güneş'in önünde onları para odaklı yapar, Güneş-Merkür ise onları akıllı yatırımcılar ve genel olarak akıllı yapma eğilimindedir. 3. ev, 6. ev , 8. ev , 12. ev ve 11. ev Güneş için iyi yerleşimlerdir, Kendra ve Kona'daki yerleşimi ise bulunduğu evin önemli bir yönünü gölgeler .

Ay 


Ay'ın 11. evin lordu olması gelirlerinden sorumludur ve Ay, Güneş'le birlikteyse gelirleri gölgelenir ve çok düşük gelirleri vardır ve hayatları hem genel hem de finansal açıdan darbe almış gibi hissedilebilir. Ay'ın Güneş'ten itibaren 2. evde olması onları ilişkilerinde ateşli, kibirli, asabi yapar ve babalarına çok bağlı hale getirir. Güneş'ten 3. evde olan Ay onları uysal, iyi bir konuşmacı yapar ve Ay'ın Güneş'ten uzaklığı arttıkça gelirleri artacak ve Güneş'ten 7. evde olan Ay oradaysa, bu yükselende doğan kişi yüksek gelire sahip olacak ve neredeyse tüm istekleri bu yönde olacaktır. 7. evden Güneş'e, Güneş'le tekrar buluşana kadar olan yolculuğu, günlük gelirleri ve dileklerin yerine getirilmesi açısından giderek kötüleşir. Eğer 1. veya 9. Tithi'de doğmuşlarsa, daha fazla harcama ve daha az gelir olabilir ve istekleri o kadar kolay yerine getirilmeyecektir. 2. ve 10. tithi onlara çok fazla gelir ve dileklerin gerçekleşmesini sağlayacak. 3. ve 11. tithi onlara sıkı çalışma ve mücadele ile miras ve para verecek, küçük kardeşleriyle birlikte para kazanmaya çalışırlarsa en iyisini yapacaklardır. 4. ve 12. tithi onlara kendi kazandıkları parayı verecek ve makamda çalışan bir kişinin en yüksek maaşını alacak (genellikle) mesleği onların tek gelir kaynağı olacaktır. 5. ve 13. tithi onlara aynı zamanda para kazanmalarına da yardımcı olacak zengin bir eş verecek ve diğer faktörler olumlu ve destekleyici ise onlara iş önerilebilir. 6. ve 14. Tithi onlara şans, aile, aile işi yoluyla para verir ve ailelerini, özellikle de babalarının desteğini kullanarak çok para kazanabilirler, eğer babaları veya diğer aile üyeleriyle aynı mesleği/işi yaparlarsa iyi iş çıkarırlar. 7. ve Poornima (15. Tithi) onlara spekülasyon yoluyla para verecekler (Lütfen diğer yogaları da kontrol edin), çocuklar, yatırımlar ve işten veya serbest meslekten para kazanma olasılıkları çok yüksek. 8. ve Amavasya (30. Tithi) doğumunun çok çalışma, çekişme ve mücadele ile parasını kendisinin kazanması gerekiyor. Genel olarak ilişkiler Başak burcu insanları için büyük bir dönüm noktasıdır ve ilişkileri iyi değilse kendilerini mali açıdan istikrarsız veya sıkıntılı bir durumda bulabilirler.


Mars 


Mars, onlara iyi bir uzun ömür, cesaret, güç, yiğitlik, elle çalışma gücü veren bu yükselendeki 3. ve 8. evlerin yöneticisidir ve yükselen Başak için herhangi bir eve yerleştirilmesi çok olumsuzdur ve burcun işaretlerini yok etme eğiliminde olacaktır. Yerleştirildiği ev. 8'inci ve 8'inci evin lordu olması, yerleşimi kişinin ve onunla ilişkili gezegenin uzun ömürlülüğüne karar verecektir ve beşli ilişkiyi kullanarak onun en kötü düşmanı dasalarının (Zaman periyotlarında) ölüm verebilir Yükselendeki Mars kronik verebilir 2. evde babaya ait mülk verirken, 3. evde cesaret açısından iyidir ancak küçük veya büyük kardeş veremez. 4. evde kardeşler ve evde huzur için kötü ama anne için iyidir, 5. evde kardeşlere büyümenin yanı sıra teknik eğitim ve miras verir. 6. evde bekarlığı teşvik eder ve evlilik mutluluğu açısından kötüdür; 7. evde ise evlilik hayatı, ortaklık ve ilişkiler açısından sorun yaratır. 8. ev, özellikle Jyotish ve Vastu olmak üzere uzun ömür ve okült öğrenme için iyidir. 9. ev şans, baba ve yaşamdaki saygınlık açısından kötüdür. 10. evde ise iniş çıkışları yüksek, düzensiz bir iş verir, işler kısa süreli olur ve kişi genellikle çok çabuk yorulur. 11. ev miras verir, okült çalışmalarda iyi ilerleme sağlar ancak kişi ya daha genç ya da daha yaşlı ya da tek çocuk olacaktır. 12. evde yine düzensiz işler verir, okült çalışmalarda ilerleme için iyidir.

Merkür 


Merkür Yükselen kendisidir ve herhangi bir eve yerleştirilmesi o ev için iyi ve faydalıdır. Brihat Parashar Hora Shastra Khemraj Shrikrishna Das Edition, haritada Lagnesh'in açıları nerede olursa olsun, kişinin ölümden sonra ünlü olacağı alan olduğunu söylüyor. Bu nedenle bu yükselen için Merkür'ün görünümü dikkatle görülmelidir. Eğer Mars'a 8. evden açı veriyorsa bu kişi zenginliği, cesareti veya uzun ömürlülüğüyle tanınıyor olabilir (Mars tarafından yönetilen evleri de aldık), Lagnesh'in bulunduğu ev faydalı etkiler veriyor ancak bir dereceye kadar yok oluyor ve çok sayıda kişi yok oluyor. Lagnesh'ten lagnaya kadar sayılan ev gelişecektir, Lagnesh'in herhangi bir bhavaya yerleştirilmesi kişinin o belirli bhavada çalışmasını sağlar. Bu nedenle eğer Merkür lagnada yer alıyorsa kişi 2. evde kişisel gelişim üzerinde çalışacak, öncelikli odak noktası aile olacak, 3. ev odak noktasını küçük kardeşlere kaydıracak, 4. ev ise odak noktasını anneye, 5. ev çocuklara, 6. ev düşmanlara odaklayacaktır. 7. ev eşe, 8. ev Karısının Ailesine, 9. ev babaya, 10. ev Karısının Annesine, 11. ev küçük kardeşlere ve 12. ev dünya gelişimine. Bununla birlikte Merkür Kona'da Jüpiter ile birlikte yerleşirse çok güçlü Raajyoga'ya yol açabilir. Merkür'ün 2. 11. 5. veya 9. evlerden herhangi birinde Güneş veya Venüs ile yerleşimi Güçlü Dhana Yoga verecektir. Kendra'lardan herhangi birinde Satürn veya Venüs ile yerleşimi de Raajyoga sağlayabilir ancak Raajyoga'nın etkinleştirilmesinden önce Satürn ile birçok mücadelenin yaşanması gerekir.

Jupiter 


Jüpiter bu yükselen için 7. ve 4. evin yöneticisidir ve Badhaka olmaya hak kazanır, konumu en iyi 12. evde iken evlilik açısından tamamen sıkıntılı iken diğer yerleşimlerde bulunduğu evde engelleri harekete geçirecektir. 6. evin lordu ile birlikteyse Güçlü Badhaka burada olabilir. 6. evin lordu, Jüpiter ile guru-chandal yapacak ve bulunduğu evde kötülüklere ve acılara işaret edecek olan Rahu olabilir. Satürn ise Jüpiter'in zaafına neden olduğundan akıl ve kişilik yetersizliğinden dolayı sorunlar yaşatacak, bundan dolayı da ciddi sıkıntılara girecektir. Kendra's'a yerleştirilmesi onu Kendradhipatya dosa'ya uygun hale getiriyor. Bilge, Jüpiter-Venüs-Merkür-Ay'ı bu sırayla konuşarak Kendradhipatya dosa'yı alır. Kendra'lar, Vişnu tarafından yönetilen evlerdir ve Shri Ramakrishna Paramhamsa'nın dediği gibi, Tanrı bir çocuk gibidir ve tüm gunaların ötesindedir ve çocuklar farklı zamanlarda farklı gunalar gösterdiğinden, tanrı da tüm Guna'ları kendisi alabilir veya belirli bir guna kullanarak çalışabilir ve yine de o tüm gunalardan özgürdür o gunatitadır (gunaların ötesinde) çünkü Kendra'lar Vishnu tarafından yönetilmektedir (Vishnu Sthana - Vishnu'ya Bhagwan da denir) Kendra'lar Gunas'ın ötesinde olma konusunda tuhaf bir niteliğe sahiptir. Bazı yorumcular bunu, Kendra'ya sahip olan Benefiklerin doğalarını kaybedip malefik hale geldiği, Kendra'ya sahip olan malefiklerin ise doğalarını kaybedip yararlı hale geldiği şeklinde yorumlamışlardır. Bu yanlış bir yoruma benziyor. Diğer yorumcular, Kendra'nın gezegen sahibi olmasının Tarafsız hale geldiğini ve iyi niyetlilerin iyilik doğasını, kötü niyetlilerin ise kötü niyetli doğasını kaybettiği yorumunu yaptı. Bilgeye göre yalnızca fayda sağlayanların Kendradhipatya dosa aldığını, dolayısıyla ikinci yorumun doğru ve mantıklı göründüğünü belirtebiliriz. Yalnızca 2 koşulsuz benefik ve 2 koşullu benefik olduğundan Kendradhipatya, yükselen için yararlıların nötr sayısını azaltan bir benefik yapar. Örneğin, iyi niyetliler arasında yükselen Başak burcunu ele alalım. Merkür'ün malefiklerle ilişkiden arınmış olması gerekirken, Ay'ın her iki tarafta da Güneş'ten üç ev uzakta olması gerekir. Artık aralarında sadece iki koşulsuz benefik var Jüpiter, bu yükselen için sadece Venüs'ün benefik olarak hareket etmesine yer bırakarak Nötr hale gelir. Kendradhipatya'nın doğum haritaları üzerindeki gerçek etkisi budur. Sage, satır aralarında başka bir açıklama daha yapar: Eğer herhangi bir gezegen Kendradhipatya dosa'ya sahipse ve Kendra'nın özellikle 7. sırasında yer alıyorsa o zaman Maraka olur ve onların dasaları kötülüğü yasaklayabilir veya bizzat fiziksel ölüm verebilir. Kendradhipatya dosa'ya hak kazanan 7 yükselenden herhangi biri için Kendradhipatya dosa'yı analiz ederken bu noktalar akılda tutulmalıdır.

Venüs 


Bu yükselen için Venüs lordu 9. ve 2. ev , babalarının yakışıklı, sanatsal, iyi bir yönetici olacağını ve her anlamda onlara rehber olacağını gösterir. 2. evin lordluğu, bu kişilerin banka bakiyelerini varlıklara (çoğunlukla taşınmaz varlıklara) dönüştürmeyi sevdiklerini, örneğin bir miktar paraları varsa, bir araç satın almayı veya bunları mücevhere dönüştürmeyi seveceklerini ve bu yükselendeki Evliliğin Karakası olan Venüs'ün sahip olduğunu gösterir. Evlilikten itibaren 3. ve 8. ev, bu yükselen için ilk ortaklığın (Kız Arkadaşı/Eş ilişkisi) kötü olabileceğini ve devam etmek için sürekli sıkı çalışmayı, zorlamayı ve Kişinin emriyle zekayı kullanmayı gerektiren kötü olabileceğini gösterir. Bu aynı zamanda 2. ciddi ilişkilerinin çok iyi olduğunu ve genellikle başka bir zaman aşk yaşandığında ruh eşlerini bulmaya eğilimli olduklarını da gösterir. Merkür ile birlikte yerleşen Venüs, bu yükselen için hem Dhana hem de Raja yoga yapar ve aynı zamanda işlevsel ve doğal faydalı olur. Aralarındaki kavuşum son derece hayırlıdır, bu da meydana gelen evi güzelleştirir ve bu yaşam aracılığıyla bu kişilere bereketler gelir. Örneğin, eğer 12. eve yerleştirilmişlerse, yabancı topraklara taşındıktan sonra kişi, ailede iyi şansa, guruya, banka bakiyesine ve mutluluğa sahip olurken, kendi ülkesinde düşük banka bakiyesi, ev içi uyumsuzluk/uyumsuzlukla karşı karşıya kalabilir. aile, memnuniyetsizlik ve zayıf sağlık.

Satürn 


Satürn bu yükselen için 5. ve 6. evi yönetiyor ve rakip burcu (Oğlak) 5. evde olduğundan Merkür'ün arkadaşıdır ancak Mool-Trikona burcu 6. evde olduğundan bu yükselen için Satürn'ü düşünmelidir . Hem iyi hem de kötü. Kötü evlere yerleştirilmesi 6. ev için iyidir çünkü düşmanları ve hayatlarındaki mücadeleleri sona erdirir, ancak aynı zamanda çocuk umutlarına, mutluluğa, iyi bir geleceğe, daha iyi eğitime ve anlayışa da zarar verir. Kendra ve Kona'ya yerleştirilen Satürn, 5. evdeki gelecek vaat eden çocukların (çoğunlukla kız çocukları) eğitimi, sanatsal yetenekler, iyi bir gelecek, daha iyi gelir, daha iyi gelecek beklentileri için iyi sonuçlar verirken, 6. evin kötü sonuçlarını vererek düşmanlara, mücadelelere, çekişmelere, birçok şeye neden olur. daha az sonuçla sıkı çalışma. Eğer Satürn aşırı güçlüyse evlilikten kaçınmaya çalışabilirler.

Başak'taki Gezegenler 👧

Güneş- Detay odaklı, Zorlukları hoş karşılar, Başkalarını düzeltmeyi sever

Ay- İyileştirici Eller, Çatışmaları çözer, Sosyal hizmet, Meditasyon yapmalı

Mars- Onarımda iyi, Tartışmaları kazanır, Organize, İçinde bulunduğu evi eleştirir

Merkür- Fikirlerin mükemmel şekilde uygulanması, Analitik beceriler, Çalışmayı sever,

Jüpiter- Kimseye kolay güvenmeyin, Bir öğretmen hayatlarına açıklık getirir, Şüpheli

Venüs- Zengin, Danışman, Öz eleştiri, Bağımlılıklarla başa çıkabilir

Satürn- Mükemmeliyetçi, Disiplinli, Üstlendikleri işleri bitirirler, İnsanlar onları eleştirebilir, İşkolik

Rahu- Pratik, Tartışmacı, Bir numara yaparlarsa kimse onları yakalayamaz
Ketu- Dahi, Tapınak organize, Merkür iyi yerleştirilirse daha iyi sonuçlar.


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Yükselenbaşakburcu 8658372863837210099

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item