Yükselen kova burcu

Kova burcundaki Nakshatra


Dhanishta Nakshatra 3. ve 4. pada – Sıcak huylu ve aceleci kişi. Düz kişilik. Araştırmaya meraklı. Her şeye bilimsel yaklaşacaklar. Güvenilir bir kişi. Ve dinî işlere ve salih amellere müdahil olacaktır. Kişi eğlencelere ilgi duyacaktır. Hayırsever kimse.Shatabhisha - Dürüst bir kişi. Zihinsel olarak güçlü ve her şeyi kendi ilkeleri ve acelesi ile yapacaktır. Sabır ve azim gösterecekler. Ve dinlenmekle ilgilenecek.

Purvabhadrapada ilk 3 Pada – İnsanlara saygı duyacaklar, Her şeyi felsefi bir tavırla alacaklar. Güvenilir bir insan. Bilimsel ve vedantik felsefenin takipçisi. Bu kişi astronomi ve astroloji ile ilgileniyor. Ve arkadaşların şirketini sevecek. Bencilliği yoktur ve merhametli bir insan olacaktır.

Kova yükselen ⭐

Kendi ideolojilerini ve inançlarını her zaman eşlerinden daha çok sevecekler, eş de buna karşılık olarak romantizmden ziyade ailesine daha fazla enerji yönlendirecek. 

Partnerin güçlü bir bireyselliği vardır, birliktelik hissini önemsemez, ilişkiye hakim olan taraf olacaktır

Hayatları hizmet etmek, yeni şeyler denemek etrafında döner ve hayatı başkaları için daha iyi hale getirme arzusu vardır. Çalışmaları için iyi bir statü ve tanınma istiyorlar.

Aile ve zenginlikle uğraşırken genellikle kafaları karışır, ancak olgunlaştıklarında hayatlarının bu bölümünü bilgelik ve olgunlukla ele alırlar.

Küçük kardeşleri, genel becerileri ve iletişim becerileri söz konusu olduğunda lider olmak istiyorlar. İdeal küçük kardeşler olmak isterler ve tam bir özveri ve dikkatle beceriler kazanmak isterler.

İstikrarlı ve lüks bir ev isterler ve konforlarını çok çalışarak elde etmek isterler. Harika bir zekaya sahiptirler ve çok yaratıcıdırlar, çabuk öğrenirler ve hızlı kararlar alırlar.

Çok hesaplıdırlar ve Kova insanları bilimsel keşiflerle tanınırlar.

Düşmanlarla savaşırken veya engellerle uğraşırken kendilerini kaptırabilirler çünkü eleştiri onlara daha derinden zarar verebilir. Ancak düşmanlarını dosta dönüştürebilirler.

Liderlik edebilecek ve kendine güvenen bir ortak istiyorlar. Ortak olarak son derece yaratıcı insanları tercih ederler.

Dengeli bir inançları vardır ve yeni fikirleri memnuniyetle karşılarlar. Yeniden araştırma yapmak istiyorlar ve bir şeyleri ortaya çıkarabilecekleri ve yeni yollar yaratabilecekleri bir kariyer istiyorlar. Jüpiter iyi bir konumdaysa, gelirleri söz konusu olduğunda gerçekten şanslı olabilirler.

yükselen kova özellikleri Yöneticiniz Uranüs (Değişiklik,Özgürlükleri temsil eder)
Grubunuz: Hava,

Üstün yeteneğiniz: Sağduyu dayanışma

Yenmeniz gereken huyunuz: İhmalcilik ve paraya değer vermemek

Uğurlu gününüz: Pazar

Uğurlu sayılarınız: 4, 8, 10, 84,

Uğurlu taşınız: Kristal ve yeşim

Uğurlu renkleriniz:koyu mavi ve lacivert

Uğurlu çicekleriniz:Zerren, menekşe, kır çiçekleri ve kuşburnu Uğurlu kokularınız: Sümbül, yasemin,
Yükselen Kova


Kova Yükselen Özellikleri ve Temel Özellikleri

yükselen kova



12. özgürleşme evinden hemen önce, 11. esaret evinden geçiyoruz. 12. ev de esarettir ama özgürlüğe ulaşamadığımızda 12. ev esarettir, oysa 11. evin esareti içinde olmayı sevdiğimiz bir şeydir.

Mesela para almak kurtuluşta bir tür esarettir ama severiz bu esaretin içinde olmak. Zodyakın yükselen doğal 11. evi Kova burcunun durumu budur.

Satürn'ün Mool-Trikona burcudur; tek başına ayrılma verdiğinde ve güçlü olduğunda güçlü bir ayrılma hissi verirken zayıf, yalnızca etkilenmiş ayrılma yıkıcı hale geldiğinde ancak aynı kopukluk iyi yerleştirildiğinde mutluluk verebilirken, zayıf bir miktar kopma hissi verir.

Ancak Satürn gezegen zihniyle birlikteyken, bazı sefaletler onu her zaman durdurup intikam almasını söylediğinden, ondan kopmak zorlaşır. Ay ve Satürn çok yakından bağlantılıdır, çünkü Ay bir Rashi'de 2,5 gün sürer ve Satürn bir Rashi'de 2,5 yıl sürer, ay bir Nakshatra'da 1 gün sürer ve Satürn bir nakshatra'da 1 yıl sürer. Dolayısıyla yakından bağlantılıdırlar ve bu nedenle Satürn ayrılma ve Sanyas vermede güçlü bir gezegendir.

Sanyas'ın çok klasik bir yogası var. Ay, Satürn'den görünüm alan Mars navamsasında olduğunda veya Mars'tan görünüm alan Satürn Navamsa'sında, diğer gezegenlerin dahil olmaması koşuluyla kişiyi Sanyasi yapar. Burada navamsanın kaderde olan, kaçamayacağımız, olması gereken şey olduğu yazıyor. Sonra Satürn'ün koptuğunu ve Mars'ın öfkelendiğini görüyoruz.

Sanyas'ın, ister dünyanın neden bu kadar olumsuz veya sefaletle dolu olduğuna dair olsun, ister Prabhupada örneğinde karısı gibi biri yüzünden olsun öfkeden ayağa kalktığını belirtmek ilginçtir.

Öfke her zaman kötü olmamalıdır. Öfke, kötüleştirildiğinde şiddete, doğru kullanıldığında konsantrasyona dönüşen konsantre bir enerjidir. Dedelerimin, sınıfta 1. olan çocuğu yenmek istiyorsanız onu 2. sıraya düşürerek dövün dediğini hatırlıyorum. Bu bir tür yapıcı öfkedir, kişi mimar arkadaşına kızdığında ve bu öfkeyle daha da iyi tasarımlar yaptığında.

Bu yapıcı bir öfkedir. Bu, Mars'ın burçlara nasıl yerleştirildiğine bağlıdır. Sanyas, enerji toplama biçimindeki iyi öfkeden veya kötü öfkeden her iki yoldan da gelebilir; örneğin birisinin "bağımsız kalamayacağımı düşünüyorsun, bırak sana göstereyim" demesi gibi, temelde yoga Ay'ın (Zihin) üzgün olması gerektiğini söyler (Satürn) işaret) ve konsantre enerji gelir (Mars'a bakış) veya tam tersi. Durum ne olursa olsun, Sanyasis Mars (Konsantre Enerji) ve Satürn (Acılar, Aksilikler, Sabır ve Aşağılanma) için önemli kriterler de Satürn lagnada ve Mars 7. evdeyken delilik yogası yapar veya tam tersi bir süre sonra veya doğumla birlikte delilik gösterir. . Bu, enerjilerinin dengesizliğinin ve kişinin enerjisini kontrol edemeyip karşılık vermesinin uç bir örneğidir. Mesela birisi bir musibet (kaza) görmüş ve o kazanın sefaletini hazmedemediği için delirmiş ve tüm yoğunlaşmış enerjisi, zihnini her seferinde kazalara yönlendirerek onu deliye çevirmişti. Bu, bu olguyu diğer bazı makalelerimizde ayrıntılı olarak inceleyeceğimiz başka bir örnektir. İlişkiler ister insanlar ister gezegenler arasında karmaşıktır.

O zaman bu yükselenin eş-efendisi Rahu'dur. Rahu aynı zamanda özellikle AL'dan itibaren 7. evdeyken (AL'de Ketu) veya AL'dan itibaren 12. evdeyken en manevi gezegenlerden biridir.

Rahu esareti gösterir ve sıkıntı ve sefalete yol açan karmaları gösteren Satürn'e benzer. AL'dan 12. evde , Kişinin acı çekmek için karmalar yapmasını sağlar ve sonra eğer Rahu iyi bir konumdaysa, bu karma ve acı zincirini sona erdirmek için arzular verir.

Rahu, sanki bırakmaya karar vermiş gibi kendini çok adamıştır, sonra sadece bırakmak ister, bununla birlikte bundan sonra ne olacağı umrunda değildir. Rahu yaramazlıktır ve yararlı etki altındayken kişinin yaramazlıktan kaçınmasını sağlar. Saldırganlık gösteren herhangi bir Mars gezegeni için durum böyledir; kötü olduğunda şiddet verebilir ve iyi yerleştirildiğinde saldırganlık üzerinde tam kontrol sağlayabilir.

Yükselen Kova burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş 7. evin yöneticisidir ve karısını biraz bencil, benmerkezci, makyaj ve benzeri şeylerle ilgilenmeyen, ayrımcılık ve otorite hissi veren bir kişi yapar, bu da karısını kısa boylu, kahverengi tenli, soluk sarı gözlü yapar ( Jyotish'te her zaman olduğu gibi diğer kombinasyonlarla değiştirilmiştir) burada küçük bir ipucu görüyoruz

7. evin Doğal Karaka'sı Venüs'tür ve yükselen Kova burcu için 7. ev Güneş'tir, bu onların evlilik hayatlarının Venüs ve Güneş arasındaki çatışmadan muzdarip olduğu anlamına gelir; burada kişi güzelliği sever ama bir başkası olduğum şeyle mükemmel olduğumu düşünüyor. Birisi başkası için giyinmeyi severken, diğeri birinin beni ben olduğum için sevmesi gerektiğini düşünüyor.

Onların ilişkileri her zaman yüksek sınıftan, yüksek ahlaklı veya yüksek onurlu insanlarla birliktedir.

Ay

Ay 6. evin yöneticisidir ve hastalıklar için karaka Satürn'dür; hastalıkların kısa süreli ama sık olduğunu, soğuktan ve bazen de sudan korktuklarını gösterir.

6. ev korkuyu gösterir ve ay sudur. Kazalar söz konusu olduğunda bu, Mars tarafından 6. ev karakası olarak gösterilir ve Mars ve Ay arkadaş olduğundan daha az kaza geçirdiklerini ve genellikle kazalarının suyun (Ay tattwa) hızlı gitmesi (ay'ın doğası ve hareketli burç Yengeç) nedeniyle meydana geldiğini gösterir.

sinirlilik. İnsanlara düşmanlarıyla bile bağlanırlar ve hangi evde ay bulunursa o kişiye bağlılığı gösterir.

Ay lagnada ise kişinin kendisiyle, 2. ev aileye, 3. ev küçük kardeşlere, 4. ev anneye , 5. ev çocukla, 6. ev amcalara, 7. ev eşe, 8. ev ile bağlantılıdır . eşin ailesi, 9. sırada baba, 10. sırada patronlar, 11. sırada küçük kardeşler, 12. sırada büyükanne ve büyükbaba yer alıyor.

Mars


Mars 3. ve 10. evlerin yöneticisidir. Bir Kendra'nın lordu olarak yararlı olur ve daha sonra 3. evin lordu olarak hafif malefik olur. Artık pek çok şey onun yerleşimine ve diğer gezegenlerle olan 4 tür ilişkisine bağlı. Köşe evlerde veya 10. evin iyi etkilerini verecektir ve eğer Satürn'le birlikteyse (bu onu son derece güçlü yapar ve Satürn çok zayıf yapar) Raajyoga'yı daha da güçlendirir ve kişinin başarı için çok çalıştığını gösterir. onu elde ettiğinde bundan keyif alacak durumda değildir.

Merkür'le ise kişinin düşüşünden/ölümünden sonra kendi zekası ve planlamasıyla yükseliş gösterir ve insanı çok iş zekalı ve geleceğiyle ilgili kaygılı hale getirebilir. Venüs'le olan yerleşimi en güçlü Raajyoga'lardan biri olmasına ve şansa, servete, iyi konumlanmış bir babaya yol açarken, aynı zamanda hayatta geç doğuma ve hayatta bazı başlangıçtaki sıkıntılara, engellere ve zor zamanlara da yol açar. 2. evdeki konumu özellikle Jüpiter veya Ketu ile birlikte olduğunda iyidir ve kişiyi zengin ve varlıklı yapar, 3. evdeki konumu kişiyi cesur, çalışkan yapar, kısa süreli ve düzensiz işler verir. 6. evdeki yerleşimi şişman ve kaslı bir vücut verir ve kişinin arzularına boyun eğdiğini ve esas olarak başkası için çalışmakla meşgul olduğunu, Merkür veya Güneş iyi bir konumda olduğunda serbest meslek sahibi olabileceğini gösterir. 8. evdeki yerleşimi kötüdür çünkü erken ölümü gösterir, kötü ölüm düzensiz işler ve tuhaf çalışma saatleri verir, kişiyi fiziksel olarak zayıf ve düşük dayanıklı hale getirir. 12. evdeki konumu kişiyi yabancı bir ülkede iyi bir konuma getirirken, yalnızca yabancı bir ülkeye taşındığında bir statü, tanınma sağlar.

Merkür


Merkür 5. ve 8. evin yöneticisidir ve bu yükselen için zararlıdır, çünkü 8. ev herhangi bir evden çok kötü bir evdir. 8. ev o evin ölümüdür. Herhangi bir ev ancak 8. ev ayakta kalana kadar ayakta kalır, eğer 8. ev korunursa Hayat gitti (O ev gitti) ve bu 8. evin 9. şans evinden 12. olması (lagnadan veya başka herhangi bir evden) servet kaybıdır ve bu nedenle en kötü evlerden biri olarak sınıflandırılır.

Ancak Merkür, Satürn'ün arkadaşıdır ve bu kriterleri kullanan bazı astrologlar, Merkür'ün yükselen Kova burcuna uygun olduğunu düşünmektedir. Ancak ev lordluğuna ilişkin sınırlı anlayışıma göre, Merkür yükselen Kova burcu için malefiktir, diğer bir Satürn yükselen Oğlak Merkür'ü ise en hayırlı 9. evin lordluğuna sahip olarak faydalıdır. 6. ve 12. evdeki Merkür, kötü koşullarda bile başarı sağladığı için kişi için iyi olan Vipreet Raaj Yoga'yı yapar ve kişi kötü zamanlarını bile fırsata dönüştürebilir ancak Merkür zayıf olmalıdır.

Oysa 8. evde VRY (Vipreet Raaj Yoga formları) yoktur ancak 6. ve 8. evlerdeki bu yerleşim, nesil meseleleri açısından çok kötüdür. Lagna 9. ev 5. evdeki yerleşimi iyi olsa da bu konalara 8. evin talihsizliğini getirir ve bazı kötü olayların yaşanmasına neden olur.

Ancak diğer işlevsel yararlı gezegenlerin görünüm verdiği

5. evdeki yerleşimi spekülasyon ve borsa için iyidir. 4. evdeki yerleşimi döllenmeyi engelleyebilir veya geciktirebilir.

Oysa 7. evdeki yerleşimi çoklu evlilik ve evlilik uyumsuzluğu için yoga verebilir. 5. ev Jüpiter'i temsil eder ve buradaki Merkür burcu gecikmiş ve daha az sayıda dölü gösterir.

Jupiter


Jüpiter bu yükselen için dhana karakadır çünkü hem 2. evin hem de 11. evin yöneticisidir .

Yükselen 2. ev , 3. ev , 5. ev , 6. ev , 7. ev, 8. ev, 10. ev, 11. evdeki konumu özellikle Satürn, Venüs veya Satürn ile kavuşumda olduğunda iyi bir dhana yoga yapar.

Merkür. Her halükarda, para verebilecek kadar güçlü ve iyi durumda olması gerekir; zira onun sıkıntısı, para kaybına ve aşırı yoksullukla sonuçlanabilir.

4. evdeki yerleşimi iyidir ancak ancak kişi anavatanını terk ettikten ve Kendra'ya yerleşmek kişinin obezite geliştirmesine neden olduktan sonra başarı sağlar. Annesi dindar bir hanım olup, büyük evleri, lüks arabaları olacaktır. 9. ev yerleşimi mide sorunlarına, şansın yükselmesine engel olur; para bazen engel olabiliyor.

12. ev yerleşimi, iyi işler için aşırı para harcamayı gösterir (12. evde yalnızken), kişinin meditasyona ve kendini gerçekleştirmeye yönelmesini sağlar. Zayıflamış olduğundan para açısından son derece kötüdür ve eğer yerli bir guru yapıp ona fiziksel emekle hizmet ederse bu durum düzeltilebilir.

Venüs


Venüs badhak olduğu kadar yoga karakadır ve şanslarının biraz zorlukla artacağını gösterir. Aynı yaş grubundaki (+/- 10 yaş) kadınlar aracılığıyla birçok zorluk ve mücadeleden sonra, boş yere çok zaman harcayıp hayatlarında tacizlerini gösterdikten sonra kadınlarla ilişkilerinde saf olmalı ve onlara asla kötülük yapmamalıdırlar. .

Venüs 4. evdeyse 20-22 yaşlarında şansları artar, 2. ev 22-24 yaşlarında, 8. ev (ciddi sıkıntılar verebilir ve şansı engelleyebilir 40-45'e çıkabilir ama iyi yerleştirildiğinde çok zor kriterler)

9.evin lordu 8.evde zayıf olmakla birlikte.Fakat eğer iyi güçlenirse şans doğurur) 24-26 yaş, 
10.ev 26-28 yaş, 12.ev 28-30 yaş, 6.ev 30-32 yaş, 
5.ev 32-34 yıl, 11. ev 34-36 yaş, 7. ev 36-38 yaş,
 3. ev 38-40 yaş, yükselen 40-42 yaş,
 9. ev 42-44 yaş. 
Bu evlerde Venüs iyi güçlendirilmişse, şans artışı 40'tan önce 5 yıl önce veya 40'tan sonra 10 yıl önce gerçekleşebilir ve Venüs zayıf olduğunda şans yükselişi zamanı 40 yıldan önce yazılmışsa 5 yıl sonra şans artışı olur. 10 yıl sonra 40'ın üzerinde. Venüs geri gidiyorsa veya yücelmişse şans artışı 3 kat daha hızlı, zayıfsa 3 kat daha yavaş gerçekleşir. İyi yerleştirilmiş Venüs kişiye rahatlık, lüks, ev, araçlar, servet, iyi baba, yaşamda saygınlık ve onur verirken, zayıf Venüs kişiye talihsizlik, yoksulluk, kötü şans, sefalet, hayatta geç yükseliş, kişiye düşük maaş verir.


Satürn


Satürn 12. evin yöneticisidir ve yükselen ve yükselen öyle bir güçtür ki diğer tüm evlerin kötülüğünü ortadan kaldırır ve lagna benliği ifade ettiği için gezegeni faydalı kılar.

Köşe evlerde olduğu gibi Raajyoga yapacak ve 3-6-8'de Vipreet Raaj Yoga yapacak. 2. evdeki yerleşimi dhana yoga yapar, 12. evdeki yerleşimi ise hayatta bir yükseliş sağlar, çünkü Yükselen Arudh Lagna'dan itibaren 2. besin evindedir ve kişinin onu ayakta tutacağını ancak bedensel olarak zayıf ve bazen de perişan hale geldiğini gösterir.

Satürn yerleştirildiği evi daraltır ve Lagnesh olarak evlerin ne çok genişlemesini ne de çok yoğunlaşmasını sağlar ve evlerin uygun şekilde meyve vermesini ve büyümesini sağlar. Ve Lagnesh'in bir yönü, kişinin cennete gidişinden sonra tanınacağı bölgeyi gösterir.

Böylece Yükselende Satürn kişiyi cesaretiyle, 2. ev rahatlığıyla, 3. ev nesliyle, 4. ev düşmanlarını katletmesiyle, 5. ev evlilikle, 6. ev uzun yaşam/beklenmedik kazançlarla, 7. ev şansla, 7. ev şansla ünlü yapar. 8. ev iş için, 9. ev kazançlar ve onur için, 10. ev iyi işler için, 11. ev kendi kendini yetiştirmiş insan olmak için ve 12. ev mali durum için.

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu


DAHA FAZLASI..

Yükselen kova burcu 1490198823248015646

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item