Chitra Nakshatra

Chitra Nakshatra

Chitra Nakshatra 'yalnız yıldız' olarak da bilinir,
 bu doğum yıldızının kişiler yalnız korucular olduğu bilinir. 
Ayrıca onlar aramızdaki zanaatkârlardır. Sıcakta dövülürler ve bununla çalışmayı severler. 
Bir şeyler yaratmayı ve onları güzelleştirmeyi severler.



Chitra Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Mars veya Mangal (Kuja).

Yönetici tanrı: Vishvakarma, gök mimarı.

Chitra Nakshatra'nın Konumu: 23°20' Başak burcunda - 06°40' Terazi burcunda.

Chitra Nakshatra'nın Sembolü: Bir Mücevher 💎 veya Parlak Bir Mücevher.


Chitra'nın çevirisi: Parlak.

Astronomik Yıldız Adı: α Virginis (Spica) veya Alpha Virginis.

Chitra Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Chitra Nakshatra Nadi: Pitta veya Safra

Chitra Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Chitra Nakshatra Doğa: Yumuşak, Hafif veya Hassas (Mridu).

Chitra Nakshatra Tattva veya Element: Ateş

Chitra Nakshatra Kast: Hizmetçi sınıfı


Chitra Nakshatra Gana: Rakshasa

Chitra Nakshatra Yoni: Dişi Kaplan (Vyaghra Yoni)

Chitra Nakshatra

14 Nakshatra Başak 23 ° 20 ′ Terazi 6 ° 40 ′ 
Chitra Nakshatra Anlamı: Mükemmel, seçkinlik ve parlıklık
Sembol Parlak mücevher veya parlayan ışık
Chitra Nakshatra Efendisi: Mars
Sembolü: İnci Hayatta liyakat kazanma yeteneği
Chitra Nakshatra : Alın Göğüs
Chitra Nakshatra Evliliği: Hayırlı
Chitra Nakshatra Cinsiyet: KadınTaş: Mercan
Chitra Nakshatra Şanslı harfler: P&R Şanslı Renk: Siyah Şanslı Sayılar: 9
Chitra Nakshatra Hayvan adı: Ağaç kakan
Chitra Nakshatra Ağacı: Bilva
chitra nakshatra Tamasik
hayvan sembolü dişi kaplanBaşkanlık Tanrısı Vishvakarma (gök mimarı)
Doğa Rakşasa (şeytan)
kişilik Aktif yumuşak ve hafif Numara 14
Cinsiyet Dişi
doşa pide
Guna Tamasik
eleman Yangın
Kuş ağaçkakan
Ağacın Ortak Adı Bel
Ağacın Botanik Adı aegle marmeloları
tohum sesleri Pe, Po, Ra, Re.
cinsiyet: Kadın
Chitra Nakshatra'nın cinsiyeti kadındır ve bu Nakshatra'nın iyi planlayıcılardır ve işleri sanatsal olarak planlama ve organize etme yeteneğine sahiptirler.

Chitra Nakshatra'nın 4 Padası

1 st çeyrek Güneş tarafından yönetilir
2 nd çeyrek Merkür tarafından yönetilir
3 rd çeyrek Venüs tarafından yönetilir
4 th çeyrek Mars tarafından yönetiliyor





Chitra Nakshatra Özellikleri

Chitra kişileri hakkındaki tüm haksız yargılar bir yana, 14. nakshatra soyundan gelenler zekidir ve bu da onları bilgili yaratıcılar yapar. Bu Nakshatra'nın yönetici tanrısının, Tanrıların mimarı olan Tvashtar veya Vishwakarma olması şaşırtıcı değil!Chitra Nakshatra'da doğmak, kişilik özellikleriniz estetik ve sanata yönelik eğilimi içerir.
 İktidar tanrısı, cennetin mimarı olan Tvashar veya Vishwakarma'dır; bu nedenle, Chitra Nakshatra her zaman aktif ve dinamiktir. Ellerini uzatabilecekleri bir şey yaratmaya veya güzelleştirmeye her zaman hazır.
Kısacası ustalıkları ile dünyayı daha güzel bir yer haline getiriyorlar.
Ayrıca materyalist ve maneviyatı bir araya getirdiklerine ve kendilerine ait bir şey yarattıklarına inanılıyor. Bu Chitra Nakshatra yerlileri ilginç insanlar, değil mi?


Daha çok dış görünüşe ve güzelliğe odaklanıyorsunuz.

Denge ve haysiyet özelliklerine sahipsiniz ve cazibe dünyasına yönelme olasılığınız daha yüksek.

İlişkilerinizde alkış, uyum, zevk ve haz ararsınız.

Durumlar, şeyler ve insanlar hakkında analiz etme ve doğru içgüdülere sahip olma gücüne sahipsiniz.

İyi bir yapıya sahipsin ve muazzam bir enerjiye ve özgüvene sahipsin.

İşleri sizin için karmaşık hale getiren sabrınız yok.

Sen sofistike bir tercüman ve danışmansın.

Karakteristikleri:genel olarak spor severler sağlıklıdır süslüdür yaşlarını göstermezler ve daha genç görünürler. İlk görünüşte oldukça zayıf görünebilirler, ancak büyük bir dayanıklılığa sahipler ve çok kaslıdırlar

Chitra Nakshatra'nın aktivasyonu:

Bu Nakshatra'nın burçtaki aktivasyonu Nadi Kuralına göre 3 çağda gerçekleşir. Bu üç yaş aşağıdaki gibidir:
İlk aktivasyonu, sağlık sorunları veya şiddet ilgili bazı sorunları vermek için 5. yılda gerçekleşir.

32. yılda ikinci kez devreye girdiğinde içinde bulunduğu evi harekete geçirir ve bunun yanında sağlık sorunları veya hayvanlarla ilgili başka sorunlar da verebilir.

Üçüncü aktivasyonu 69 yaşında gerçekleşir. Ve içinde bulunduğu evi harekete geçirir.



Doşa: Pide


Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Chitra Nakshatra yerlilerine Pitta hakimdir. Pitta vücuttaki metabolizmayı temsil eder ve yiyecek ve suyun sindirim yoluyla enerjiye dönüşmesine yardımcı olur. Soğuk yiyecekler, meyveler ve yoğurt almak bu Nakshatra'nın doğanlar için faydalı olacaktır.

Guna: Tamasik


Hint felsefesinde Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Bunlar, başarılı bir yaşam inşa eden üç süreç olarak bilinir.

Chitra Nakshatra'nın gunası, bu Nakshatra'nın aşırı hoşgörüye ve güzellik ve lüks tarafından çok fazla tüketilme eğilimi verebilen Tamasik'tir. Bazen etik olmayan, kibirli ve ego merkezli de olabilirler.

Element: Ateş

Chitra Nakshatra, bu Nakshatra' doğanlar yaratıcılığın kıvılcımını ve ifadesini veren Ateş elementi tarafından yönetilir. Ayrıca hedeflerine ulaşmak ve tüm engellere karşı savaşmak için enerji ve canlılık verir.

Chitra Nakshatra'nın simgesi olan kuş Ağaçkakan'dır. onları başarıya götüren dikkat, çaba ve kararlılığı ifade eder. Yenilikçi fikirler ve yaratıcı yetenekler,birçok fırsat ve finansal fayda sağlar.

Chitta takım yıldızında doğanlar, sağlam ve dirençli bir gövdeye, doğal sık ve modern kesimli saçlara ve mükemmel bacaklara sahip olurlar.

Bu Ay konakları insanların kendini beğenmiş, kibirli ve hoşgörülü doğası olan Chitra nakshatra'dır. Kama veya arzunun birincil motivasyonu mizaçları vardır. Bu nakshatra ile ilişkili hayvan tutkulu ve şehvetli doğayı ortaya çıkaran bir dişi kaplan.

Burada güçlü bir ego ve benmerkezlilik oluşabilir. Chitra halkı egonun ölmesine izin vermeye odaklanmalıdır. '' Ego '' kelimesinin Tanrı'yı ​​dışa vurduğunu hatırlamalıdırlar. Chitra'nın sembolü iki katlıdır, elmas ve incidir. Elmas, kozmik oyunun (günlük "gerçeklik" mayasını (yanılsamasını) kesecek kadar sertleşmek için zihnin geçmesi gereken denemelerin ve sıkıntıların sembolüdür.

Bu nedenle Chitra, aklın kaba taşı, geldiklerinde safsızlıkları yırtarak, nihayete kadar, tek aklın odağı, en aydınlatıcı ve nihai gerçekliğin, benliğin ne olabileceğini anlayacak kadar güçlüdür. en sıkıntılı anlarından en sıkıntılı zamanlarından gelirler, en sıkıntılı zamanlarında ilahi bir ilham kıvılcımı alırlar ve daha yüksek bir seviyeye çıkarlar, Chitra'nın acıları, nihai güzellikleri ve yaratıcılıkları haline gelir.

Chitra Nakshatra sırları

Chitra Nakshatra güzellik detay odaklıdır.

Keskin bir güzellik duygusuna sahiptirler; Onlar keskin gözlemcilerdir ve evi kusursuz bir şekilde dekore etme yetenekleri vardır.

Chitra Nakshatra mükemmel bir ev hanımıdır.

Bu Nakshatra'nın dinamik bir çekiciliğe sahiptir.

Karşı cinse karşı özel bir yakınlığım var ve herkesle sohbet edebilirsin.

Gösterişli kıyafetleri severler ve çok renkli kıyafetler ve takılar koyarlar. Giyinme duygusu nedeniyle kalabalığın arasından sıyrılıyorlar.

Yüksek ego ve ben merkezli.

Hayatlarındaki bazı kararlar ertelenir.

Bazı şeyleri son dakikalarda yaparlar ve her şeyi alt üst ederler.

Mücevher, süs eşyası tasarımcısı ve Heykeltıraştır.

düşünmeden konuşma. Güçlü rakiplere karşı savaşmak.

Chitra Nakshatra'da yükselen


Çeşitli arayışlarda, renkli kıyafetler, takılar, etkileyici doğa, zarif, dürüst ve manevi kurtuluş arzu enerjisi barındırır

Chitta doğumlu doğumlu kişiler 22, 27 veya 32 yaşlarına gelinceye kadar genel olarak rahat bir hayat yaşayamazlar. 33 – 54 yaş arası dönem onların altın çağları olacaktır.

Bu kişiler, aşkları uğruna çok para harcarlar ve Yeni Ay’dan önce doğdukları için mutlu bir evlilik yaşamının tadını alamazlar. Evlilikte çiftler arasındaki ilişkide küçük konularda sık sık sürtüşme yaşadıklarından çocukları geç olur


Böbrek ve mesane, beyin humması, parazitler ile bağlantılı hastalıklar, tümörler, apandisit sorunları ve bazı iltihaplar, bu kişilerin maruz kalabileceği hastalıklardandır

Chitra Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Sanatsal, bağımsız, girişken, zarif, sağduyulu, iyi giyimli, çekici, doğal bir lider, anlayışlı, büyük aşık, onurlu, yüksek ruhlu, ticari becerilere sahip, sohbet eden, mutlu, iyi okunan, iyi giyimli, ve yetkin.

Chitra Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Ben merkezli, kibirli, kolayca sıkılan, kavgacı, yozlaşmış, para biriktirmeye pek odaklanmayan, eleştirel ve ahlaksız birisiniz.

Bu Ay konakları insanların kendini beğenmiş, kibirli ve hoşgörülü doğası olan Chitra nakshatra'dır. Kama veya arzunun birincil motivasyonu mizaçları vardır. Bu nakshatra ile ilişkili hayvan tutkulu ve şehvetli doğayı ortaya çıkaran bir dişi kaplan.

Chitra Erkek Özellikleri


Chitra Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman barışı seven ve aynı zamanda son derece zeki bir insansınız. Kişisel amacınızı yerine getirmek için herhangi bir yere gidebilirsiniz. Başkalarına yeterli tavsiyelerde bulunmak için doğru sezgiye sahipsiniz. Ve bu yetenek sayesinde iyi bir astrolog olabilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğü ya da ne söylediği ile ilgilenmiyorsunuz. Bu nedenle, genellikle katı ve kaba olmakla yanılıyorsunuz. Muhtaç veya imtiyazsız insanlarla uğraşırken son derece iyi kalpli ve sempatiksiniz. İnsanlar sizi kıskanıyor ve size düşmanlık besliyor ama siz onları aklınız ve zekanızla kazanıyorsunuz.

Bazen, Chitra Nakshatra'nın erkek kişisi rüyalarının gerçekleştiği veya fiilen gerçekleştiği de gözlemlenir ve bu nedenle bazen ilahi niteliklere sahip olduğunuza inanılır.

Chitra Dişi Özellikleri


Chitra Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman son derece çekicisiniz. Mümkün olduğu kadar özgürlüğün tadını çıkarmayı seviyorsunuz. Ama sen kendin çocuksu davranışlarınla ​​sorunları davet ediyorsun. Kendinizi daha fazla şeyle şımartmak istemeyen tembel bir insansınız. Birkaç günahkar aktivite yapma olasılığınız daha yüksektir ve ayrıca daha az sayıda arkadaşınız vardır.




Chitra Nakshatra 1. Pada: Güneş tarafından yönetilen Aslan Navamsa'nın ilk padası, içsel benliği anlama ve gerçek hayatta uygulamaya koymaya odaklanır. gururu, kendini ifade etmenin olumlu ve bencillikten yoksun olması için kontrol edilmesi gerekiyor.

Chitra Nakshatra Padaları 1. Pada: Aslan Navamsa'nın Güneş tarafından yönetilen ilk padası, içsel benliği anlamaya ve gerçek hayatta bazı şeyleri uygulamaya koymaya odaklanır. Kendini ifade etmenin olumlu olması ve bencillikten yoksun olması için bu kişinin gururunun kontrol edilmesi gerekir.

Chitra Nakshatra 2. Pada: Başak burcu Merkür tarafından yönetiliyor ve buradaki odak nokta ayrımcılık, öz disiplin ve grup aktivitelerinde yer almak. Tutkuların genellikle bu pada'da meyveye ulaştığı görülmüştür.
Chitra Nakshatra 2. Pada: Başak Navamsa'daki ikinci pada Merkür tarafından yönetilir ve burada odak noktası ayrımcılığı öğrenmek, öz disiplin ve grup etkinliklerine katılmaktır. Bu pada'da hırsların genellikle meyve verdiği gözlemlenmiştir.

Chitra Nakshatra 3. Pada: Terazi Navamsa'sına düşüyor ve Venüs tarafından yönetiliyor. müzik, sanat ve egzotik bilimler üzerinde. Ayrıca gereksiz harcamalara ve iyi işlerin geri alınmasına dikkat edilmesi gerekir


Chitra Nakshatra 4. Pada: Akrep Navaması'na ve Mars tarafından yönetiliyor. Her türlü tutkunun peşinden koşar ve enerjisi çok yüksektir.. Enerjiyi olumlu bir şekilde kanalize etmek için bilinçli bir çaba gösterilmelidir.


Chitra Nakshatra 4. Pada: Dördüncü pada Akrep Navamsa'da gelir ve Mars tarafından yönetilir. Burada her türlü hırsı ve hatta dayanıksız hedefleri kovalamak için kullanılan aşırı bir enerji var. Enerjiyi olumlu bir şekilde kanalize etmek için bilinçli bir çaba gösterilmelidir.

Chitra Nakshatra'daki Venüs - ölçümler vb. gibi ayrıntılara dikkat eder. riskli. insanlar onları tarafsız olarak algılarlar, ancak onlar sadece yeni şeyler öğrenebilecekleri bir ortamda keşfetmeyi ve büyümeyi seven maceracı bireylerdir.

Chitra Nakshatra'da Güneş: Güçlü bir akıl, özellikle akademik anlamda, Akıllı, liderlik kalitesini ayırt etmek, tanınmak, güçlü ve kanaat duymak,

Chitra Nakshatra'da Güneş - geleceği kolaylıkla görebilir. şeylerin temel nedenini ve kişinin kendi sınırlarını bilir. iş içine. kariyer odaklı. sahne sanatçıları. İnsanlar yalan söylerken onları şaşırtıcı buluyor, o kadar iyi yalancı değiller. iyi aşçı. çekici yükseklik ve yüzler.

Chitra Nakshatra'da Ay: Güzel, çekici gözler, sanatsal, harika sevenler, popüler, sezgisel zihin ve kehanet.
Chitra Nakshatra'da Ay - şefler. yemek pişirmeye, barmenlere, egzotik dansçılara vb. son kullanma tarihlerine yakın veya zaten içinde olan şeyleri, yiyecekleri vb. almaya eğilimlidir. güzel şeylere, yiyeceklere, yerlere ve konfora düşkün. aşkta ve ilişkilerde ayrıcalık, her zaman harika şeyler.


Chitra Nakshatra'daki Mars: rekabetçi, doğrudan, savaşçı doğa, militan, dövüş sanatlarında yetenekli Güçlü cinsel istek, iyi bağışıklık sistemi, iyi dövüş yeteneği, Silahlı kuvvetler ve polis dedektifi.
Chitra Nakshatra'daki Mars - bu bireyler komplikasyonlarla dolu, bir sonraki an ile karşılaştırıldığında asla aynı değiller. insanlar yaptıkları sanatı anlayamazsa, kendilerinin bile anlaması zordur. daha çok fütürist fikirlere. muslar ve modeller.

Chitra Nakshatra'daki Merkür: Ayrıntılı odaklı, son derece organize, haritalı ön planlama Yazarlar, yayınlar, radyo, TV ve filmde çalışma.

 Chitra Nakshatra'daki Merkür - kelimelerle yaratıcı ve kendi iletişim yollarına sahip. kişinin görüş ve algıları konusunda esnektir. her zaman değişim içindedirler. kendilerini nemli tutmaları gerekir. boğaz sorunlarına eğilimli. garip moda stili ve çekici saçlar. renkli kişilikler

Chitra Nakshatra'daki Jüpiter: Avukatlar, hakimler, rahipler, kutsal insanlar hakkında bilgisi olan dindar insanlar.
Jüpiter Chitra Nakshatra'da - kendi alanlarında liderler. duyguları olmayan robotlar gibidirler ve olayları ve insanları bilimsel bir şekilde derinlemesine analiz ederler. şapkalara ve başlıklara düşkün. sırf işleri kendi tarafına çekmek ve iyilik yapmak için çarpık doğa. insanlar asla itiraf ettiremezler.


Chitra Nakshatra'da Venüs: Güzel, sanat, fotoğraf, müzik, iç mimarlar, mimarlar, iç mimarlar, giyim ve kuyumcu üreticileri.


Chitra Nakshatra'da Satürn: Disiplinli, akıllı, kritik, Mimarlar ve iç tasarım yeteneklerine sahip.
 
Chitra Nakshatra'daki Satürn - kazananlar. kaybetmek asla onların sözlüğünde olmayacak. belirlenen. bu kadar kolaydan asla vazgeçmez, hayattaki her koşulda çaba gösterir. tahmin etmesi zor ve yüz ifadeleri bazen tam tersi olduğunda yanıltıcı olabilir. komik aşıklar

Chitra Nakshatra'daki Rahu : sahte veya gerçekçi olmayan bir dünyada kolayca yaşayabileceği, fotoğraf ve video oyunlarına ilgi duyabilecek kadar güçlü yanılsamaları ve gölgeleri gösteriyor.
 
Chitra Nakshatra'daki Rahu - keskin nişancılar. özellikle gerçekle çelişen zihinsel komplikasyonlarla kendilerini uyarmak için fiziksel aktiviteler yapmayı ilginç buluyorlar. tuhaflık ve mutluluk topu. uçakları ve gemileri sever. düşmeyi, paraşütle atlamayı vb. sever.

Chitra Nakshatra'daki Ketu: Kişilik yeniden düzenlenir, ancak iç ruhun ortaya çıkabilmesi için ego kesilmesi gerektiğinden süreç acı verir. Ketu, sıkıntıyla yüzleşmeye cesaret eden manevi savaşçılardır.
 
Chitra Nakshatra'da Ketu - bu insanlarla çatışmadan uzak durun, onlar hayatta mükemmelleşirken sadece zamanınızı ve enerjinizi kaybedersiniz. bilgisayar korsanları. komutanlar. özellikle yatak odalarında samimi olanlarla aynı cinsiyetten ilişki içinde olabilir. parti kızları. eğlenceli ve havalı bir hayat.
Uranüs Chitra Nakshatra'da - büyük ustalar. akıl oyunlarına ve masa oyunlarına çok fazla. çok profesyonel. insanları shravana ve dhanishtha yerleşimi ile eşleştirebilecek tutuma sahip olmak. yüksek moda seviyesi. etki dünya fütürist ve insanlık adına bir yaşam dönüm noktasıdır.

Chitra Nakshatra'daki Pluto - fiziksel kavgalara girer, ancak öfke olmadan, sadece eğlence ve teşvik için bir alışkanlıktır. dakika dakika yapacak bir şey olmadığında kolayca sıkılır. yoğun bir hayata. konforlarla çevrili olmayı ve yaşam değişiklikleriyle insanların hareketlerini sever.
Chitra Nakshatra'daki Neptün - psikolojiye. kendileriyle ne kadar temelli olduğunu test etmek ve bilmek için insanların ahlak ve inançlarıyla çelişecektir. savaşçılar ve koruyucular. karar verdiklerinde insanları mucizevi bir şekilde kurtarmak. suçlular ve tehlikeli insanlarla bağlantı kurarlar.


DAHA FAZLASI..

NEW 4768501289196220317

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item