Swati Nakshatra

  Swati  Nakshatra

Saflık veya daha doğrusu yağmurun en saf ilk damlası Swati Nakshatra'yı haklı olarak tanımlar.
Ayrıca zodyak kuşağının on beşinci takımyıldızı 'Kılıç' anlamına gelir. Adından da anlaşılacağı gibi, Swati Nakshatra kişileri keskinlik ve yetenekle tanımlanır.

Swati Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Rahu

Yönetici tanrı: Lord Vayu, rüzgar tanrısı.

Swati Nakshatra'nın Konumu: Terazi burcunda 06°40' - 20°00'.

Swati Nakshatra'nın Sembolü: Bir Filiz 🌱


Swati'un çevirisi: Independent

Astronomik Yıldız Adı: α Bootis (Arcturus) veya Alpha Bootis.

Swati Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Swati Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Swati Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Swati Nakshatra Nature: Hareketli veya Geçici (Chara)

Swati Nakshatra Tattva veya Element: Ateş

Swati Nakshatra Kast: Kasap sınıfı


Swati Nakshatra Gana: Dev

Swati Nakshatra Yoni: Erkek Bufalo (Mahish Yoni)





(15 Swati - Terazi burcu 6:40 - 20 :00
Swati Nakshatra Karakteristikleri: Hareketli sert kadın, Yumuşak konuşma, şefkatli, ticarette yetenekli, yardımsever tutkuları kontrol eder
Swati Nakshatra Anlamı: Bağımsız, kılıç
Swati Nakshatra yönetici : Rahu  
Swati Nakshatra Sembolü: Mercan, safir
Swati Nakshatra İlahı: Vayu: Rüzgar gibi dağıl
Swati Nakshatra Evliliği: Uğurlu Cinsiyet: Kadın
Swati Nakshatra Değerli Taş: Gomedhaka
Swati Nakshatra Şanslı harfler: R & LŞanslı Renk: Siyah
Swati Şanslı Sayılar: 4 Ortak Adı: Kraliçe'nin Çiçeği
Swati Nakshatra Elemanı: Ateş Hayvan adı: Erkek Bufalo
Swati Nakshatra Ağacı: Arjuna Ağacı (Matti)
Sembol Bir bitkinin sürgünü, mercan
hayvan sembolü erkek bufalo
Başkanlık Tanrısı Vayu, rüzgar tanrısı
Gezegenin Yönetici Tanrısı durga
Doğa Devalar (Tanrı gibi)
Kişilik  Pasif  Cinsiyet Dişi
Numara 15
doşa Kapha
Guna Tamasik
Yangın  eğilim hareketli
Kuş Bal arısı
Ağacın Ortak Adı Arjuna
Ağacın Botanik Adı Terinalia
tohum sesleri Ru, Re, Ro, Ta
cinsiyet: Kadın
Swati Nakshatra'nın cinsiyeti kadındır ve bu Nakshatra'nın şefkatli, merhametli, hayırsever ve tatlı dillidir. Sakin ve kontrollü bir yapıya sahiptirler ve muhtaç ve acı çekenlerle ilgilenirler.

  Swati  Nakshatra


Swati  Nakshatra


15 Swati Nakshatra'nın aktivasyon
3 farklı çağında aktive olur. Şimdi bu yaşların ne olduğunu anlayın. Ve ayrıca hangi evi etkinleştirir:

İlk önce 22. Yaşında aktive olur, Swati Nakshatra'da konumlanmış olan gezegen aktive olur.

Bu Nakshatra ikinci kez 30 yaşında aktive olur. Ve hayatta önemli değişiklikler getiriyor.

55 yaşında, Nakshatra tekrar aktive olur.

Swati Nakshatra'nın 4 padası

1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir


Swati Nakshatra 1. Pada: Jüpiter tarafından yönetilen Yay Navaması'na düşer. odak meraklı olmak ve huzursuzluğunuzun üstesinden gelmek. Seyahat etmek

Swati Nakshatra 2. Pada: Satürn'ün yönettiği Oğlak Navaması'na düşer. materyalizmi temsil ediyor. Burada yerli çok topraklı ve sabittir.

Swati Nakshatra 3. Pada: Satürn'ün yönettiği Kova Navamsa'sına düşüyor. odak nokta ortak hedeflere ulaşmak için yaratıcılık, bilgi ve takım ruhudur.

Swati Nakshatra 4. Pada: , Jüpiter'in yönettiği Balıklar Navamsa'sına düşüyor. Ruhsal olarak en esnek ve gelgit ile memnuniyetle yüzüyor.

15 Swati Nakshatra'nın ana teması

Bu sembolojiden ortaya çıkan ana tema, başlangıçta bu Nakshatra'nın  iniş ve çıkışlarla yüzleşmesidir. İnişler ve çıkışlar, bu Nakshatra'nın etkilediği evin efendisine bağlıdır. Bu bir ilişki, para vb. olabilir.


Swati, zodyakın ortasına düşer ve tamamen kurak bir işaret olan Terazi'ye düşer. Rahu, yine kurak bir gezegen ve aynı zamanda kurak bir gezegen olan Satürn'ün daha yüksek bir oktavı olan Swati Nakshatra'yı yönetir.

Swati Nakshatra, nefesin gerekli olduğu Pranayam, Yoga ve meditasyon ile ilişki kurmak isteyenler için mükemmel bir Nakshatra'dır.


Malefik gezegenler bu Nakshatra'yı etkilerse, gaz  sindirim sorunu olabilir.

Önemli nokta: Swati Nakshatra'da ikinci efendiye sahip olan ve malefik etkisinde kalan kişilerde ağız kokusu olabilir.

Swati Nakshatra ile ilgili daha  bilgi

Bu Nakshatra'da oturan Ay, yerlilere çok dağınık düşünceler getirebilir.

Bu kişiler sonuca varamayabilirler.

kişi omurgasız olarak kabul edilir.

Herhangi bir argümana dayanamazlar veya destekleyemezler.

Güç kolunun olduğu yerde sallanabilir.

Mükemmel iletişim becerilerine sahiptirler. Bu nedenle, işadamları ve tüccarlar için iyidir.

Bu Nakshatra, Vayu bu Nakshatra'nın Tanrısı olduğu için rüzgarla ilişkilendirilen tüm müzik aletleriyle ilişkilidir.




Doşa: Kapha


Swati doğumlu insanlar, canlılıklarının korunması için bu doshaya dikkat etmelidir. Mide ağrısı, hazımsızlık ve iştahsızlık,

Guna: Tamasik

Swati Nakshatra'nın gunası, bu Nakshatra kişileri aşırı hoşgörülü ve müsrif olabileceğinden dolayı Tamasik'tir. Ayrıca tembel olabilirler. inatçı, eleştirel ve asabi.

Element: Ateş


Swati Nakshatra, bu Nakshatra' kişileri tutku ve coşku veren Ateş elementi tarafından yönetilir. Aynı zamanda hedeflerine ulaşmak için enerji ve canlılık verir. cesur ve yiğittir ve kelimenin tam anlamıyla hayatta kalanlardır.

Kuş: Bal arısı


Swati Nakshatra'nın simgesi olan kuş, hem bağımsız olarak hem de bir ekip içinde çalışma yeteneğini ve hedeflerine ulaşmak için sabrı gösteren bal arısıdır. Son derece verimlidirler ve hedeflerine ulaşmak için her zaman motive olurlar.

Swati Nakshatra'da yükselen sahip olanlar genelde Kibar, mutlu, komik, dini, elbiseler, psikoloji, tıp, siyasi doğaya ilgi duyuyorlar, doğum yerinden uzak yaşıyorlar.

Gezegensel yönetici Rahu, onların gizli potansiyellerini ifade eder.







Swati'de Ay


Dürüst, şefkatli, doğru, ünlü, zekice bir konuşma, cömert doğası, sıcak tavizli, bağımsız, gezgin, 30 yaşından sonra ilerleme, insani kaygı, hayırsever genellikle müzikal, sanatsal, yaratıcı, sezgisel ve psişiktir. İyi iş ve finans becerilerine sahipler ve iyi iletişimciler. İyi öğrenenlerdir, yaklaşımları konusunda bilgili, meraklı ve esnektirler. Korunmasız olabilirler ama hayatta kalanlar iyi. Ancak, değişken, huzursuz ve kararsız da olabilirler.

Swati takım yıldızında doğanların kendine özgü fiziksel özelliklerinden biri, ayaklarının altı- kavisli ve ayak bileğinin görünür olmasıdır. Onun bu özelliği kadınların çok cazip ahenkli ve yavaş bir yürüyüşe sahip olmalarına neden olur. Bu kadınların yürüyüşleri, tıpkı bir terazinin iki tarafının uyumlu bir şekilde aşağı-yukarı salınması gibidir.

Swati takım yıldızında doğanlar; ılımlı, tartışmadan uzak duran, dürüst, doğruları söyleyen erdemli, sempatik ve sevgi dolu olurlar ve toplumda çok yüksek konumlara gelirler. Bu kişiler barışı seven özgür ruhlardır. Ne başkalarının malında mülkünde gözü vardır, ne de onlarla ilgilenir.

Bu kişiler işleriyle ilgili eleştirileri sevmezler. Zekaları ile giriştikleri her işi hemen hemen mükemmel bir şekilde kotarırlar. 25 yaşına kadar, zengin bir ailede doğmuş olsalar bile çeşitli maddi kayıplar yaşarlar ancak öte yandan 30 yaşına kadar mesleki veya kariyer anlamında da ciddi gelişimler gösterirler. 40 – 60 yaşları arası altın çağlarını yaşarlar.

Swati takım yıldızında doğanların sağlığı görünüşte çok iyidir. Fakat bronşit, astım, göğüs ağrısı, kırık ayak bilekleri, bel sorunları, ve rahim problemlerinden muzdarip olabilirler.

SWATİ YÜKSELEN BURCU 



Bu nakshatra ile doğan insanlar genellikle kararlara varmak için zaman alır. Bazen gecikme o kadar uzundur ki karar vermemek anlamına gelir.


nakshatranın bulunduğu burcunun materyalist doğası ile birleştiğinde, Ay burcu veya Yükselen olarak gören insanların zihni odaklama zorluğu olduğu anlamına gelir. Hepimizin bildiği gibi, zihin insanların en verimli ama en uçucu ve değişken yönlerinden biridir. Bu yüzden çabalarında başarı elde etmek için bu nakshatra ile insanlar kendilerini 'topraklamanın' bir yolunu bulmalıdır.


Bu, meditasyon yaparak ve düşüncelerine daha sakin bir taraf getirerek veya bunu başarmalarına yardımcı olabilecek insanlarla ilişkilendirerek bir dünya elementini yaşamlarına sokmak anlamına gelir. Hayattaki diğer 4 elementin dengesini korumak için sürekli olarak materyalist kazançlar peşinde koşmaya ve aşırı zevklere düşmeye karşı korunmaları gerekiyor.


Swati insanları yaratıcı ve yenilikçi olma yeteneği ile kutsuyor. Venüs'ün ödünç verdiği karizmayı göz önünde bulundurarak sosyal ağ kurma ve diğer insanlarla etkin bir şekilde etkileşim kurma yeteneğine sahiptir. Bu yeteneği dengeli bir davranışa sahip olmak için pratik forma sokmak daha da önemlidir. Bu tür insanlar tarafından dikkat edilmesi gereken şey, fikirleri fiziksel olarak uygulamaya koymamaktan kaynaklanan uyuşukluk veya ataletten uzak durmaktır.
 
Özellikle, böyle insanlar Venüs'ün ödünç verdiği karizmayı göz önünde bulundurarak sosyal ağ kurma ve diğer insanlarla etkin bir şekilde etkileşim kurma yeteneğine sahiptir. Bu yeteneği dengeli bir davranışa sahip olmak için pratik forma sokmak daha da önemlidir. Bu tür insanlar tarafından dikkat edilmesi gereken şey, fikirleri fiziksel olarak uygulamaya koymamaktan kaynaklanan uyuşukluk


Venüs
'ün fiziksel özellikleri ve Rahu'nun inovasyonu ile, bu tür insanların içinde bulunan meslekler arasında şarkı söyleme, müzik, havacılık (pilotlar veya hava temsilcileri), ağ iletişimi sağlayan BT ticareti, diplomatik mesajlar veya yazılım veya etkileşimli ile ilgili olanlar bulunur. web siteleri. Swati, halkla ilişkiler, satış ve rüzgârdan söz etme gibi şeyler için iyidir, bu nedenle iletişim önemli bir özelliktir.


Diğer önemli mesleklerden biri, enerji iyileşmesini sağlamak için psişik ve sezgisel güçlerini kullanmayı içerir. Bu insanlar, başkalarının zihinsel, duygusal ve hatta fiziksel yaralarını iyileştirmelerine yardımcı olmak için en iyi yaratıcılık, sezgi, psikolojiden yararlanabilir.



Ek olarak, Satürn, Swati'yi Ay işareti veya Yükselen olarak gören bir kişinin burçlarına iyi yerleştirilirse, bu gezegen harika sonuçlar verebilir. Satürn'ün Terazi'de yüceltildiği ve en iyi Swati'ye yerleştirildiği bilinmektedir. Burçtaki iyi yerleştirilmiş bir Satürn, Satürn'ün bir yaşam olayına istikrar ve kalıcılık getirmesi nedeniyle böyle bir yerlinin harika bir hayata sahip olma şansını artıracaktır.

DAHA FAZLASI..

Swati Nakshatra 5193584294512963613

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item