Vishakha Nakshatra

Vishakha Nakshatra

Vishakha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Dev Guru veya Brihaspati olarak da bilinen Jüpiter Gezegeni.

Yönetici tanrı: Baş tanrı Lord Indra ve ateş tanrısı Lord Agni.

Vishakha Nakshatra'nın Konumu: 20°00' Terazi burcunda - 03°20' Akrep burcunda.

Vishakha Nakshatra'nın Sembolü: Zafer Geçidi ⛩


Vishakha: Branched'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: α Terazi veya Alfa Terazi

Vishakha Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Vishakha Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Vishakha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Sattva

Vishakha Nakshatra Doğa: Keskin ve Yumuşak (karışık)

Vishakha Nakshatra Tattva veya Element: Ateş

Vishakha Nakshatra Kast: Meleecha sınıfı veya Outcaste


Vishakha Nakshatra Gana: Rakshasa

Vishakha Nakshatra Yoni: Erkek Kaplan (Vyaghra Yoni)


Vishakha Nakshatra


( 20 :00 Terazi - 3:20 Akrep burcu)
Vishakha Nakshatra Karakteristikleri: Karışık kadın Enerji, güç, iyi para kazanma becerileri . hapis, zehirlenme ,aldatılma . aldanma
Vishakha Nakshatra Anlamı: Dallanmış, çatallı dallar
Vishakha Nakshatra Lordu: Jüpiter
Vishakha Nakshatra : Yaprak katlı güverte kapısı, çömlekçi
Shakti (gücü…): Çok ve çeşitli meyveler
Vishakha Nakshatra Evliliği: Hayırlı Cinsiyet: Kadın
Vishakha Değerli Taş: Sarı Safir Şanslı harfler: Z
Vishakha Nakshatra Şanslı Renk: Altın Şanslı Sayılar: 3
Vishakha Nakshatra Astronomik adı: Alfa Terazi
Vishakha Nakshatra Elemanı: Ateş
Vshakha Nakshatra : Kırmızı Kuyruk Serçesi
Hayvan adı: Bir Erkek Kaplan
Vishakha Nakshatra Ağacı: Elma Ağacı
Tercüme İki dal, çatallı olan
Sembol Zafer kemeri, çömlekçi çarkı
hayvan sembolü erkek kaplan
Başkanlık Tanrısı Indra ve Agni
Gezegenin Yönetici Tanrısı Şiva
Doğa Rakşasa (şeytan)
Aktif Numara 16
Cinsiyet Dişi
doşa Kapha
Guna satwik
eleman Yangın
eğilim Keskin ve yumuşak
Kuş Serçe
Ağacın Ortak Adı Vikol
tohum sesleri Ti, Tu, Te, Kime
Vishakha Nakshatra'nın Temaları:krallık gücü
Hırs ve cesaret ve metanet.
amansız odak Güçlü ve kararlı
Rekabetçi ve hedef odaklı.
Alkollü Biralar
Kaybedilen savaşlar ama muzaffer dönüşler
Vishakha Nakshatra'nın cinsiyeti kadındır ve bu Nakshatra'nın çok dindardır ve herkese eşit davranır. Doğum haritasındaki diğer gezegensel yerleşimlere dayanarak, iyi huylu ve naziktirler ve yumuşak ve farklı bir konuşmaları vardır. Sıcak, sevecen ve yardımsever yapıları, çevrelerinde onlara büyük bir sevgi ve saygı kazandırır.


Vishakha Nakshatra

Vishakha Nakshatra Özellikleri

Vishakha nakshatra'da doğduğunuz için çekici bir kişilikle kutsanmışsınız.

Çekici kişiliğiniz dışında, her şey hakkında enerjik ve tutkulusunuz.

Dini eğiliminiz yüksek ve tanrıların ilahi kutsamalarına olan sağlam inancınız var.

Doğruluk ve zeka ile hayatı kendi ilkelerinize göre yaşıyorsunuz.

Pratik olmayan inançlar ve düşünceler olmadan modern bir hayat yaşamayı sevdiğiniz için ortodoks fikir ve hurafelerden uzak durursunuz.

Gittiğiniz her yere kutlamalar ve neşe getiren coşkulu bir kişiliğiniz var.

İyi bir dinleyicisiniz ve başkalarına düşüncelerini ve noktalarını iletme özgürlüğü veriyorsunuz.

Ayrıca şiddetsizliğe inanıyorsun.

Vishakha aslında çok saplantılı bir nakshatra, hayatta bir şeylere ulaşmaya odaklanmış ve kararlı olmak inanılmaz. Vishakha hedeflere güçlü bağlılık ve bu hedeflere ulaşma yeteneği yaratır. Ay, mars veya Venüs Vishakha'daysa maddi şeylere takıntı verebilir ama Ketu oraya hareket ederken kesinlikle daha fazla ayrışma verecektir. Hayatın gereksiz her şeyini terk etmeni ve gelecek için güvenilir bir şeye bağlı kalmanı isteyecek. Yani bir şeyi başarmak için geride birçok şey bırakmak zorunda kalır insan.
Vishakha nakshatra'nın tanrısı Indragni. Vishakha bir hedefe kararlı bir bağlılıktır ve Indragni bu amaca ulaşmamızı sağlayan Tanrı'dır.
Siyasetle ilgilenenler Makyavel idealleri de olabilir.
Vishakha'nın bu transiti zorlu davadan geçenler gerekli her yolu kullanarak nihai mahkumiyet verebilirler. Unutma, Vishakha karanlık bir enerjidir.

Vishakha Nakshatra'nın 4 padası


1 st çeyrek Mars tarafından yönetiliyor
2 nd çeyrek Venüs tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Merkür tarafından yönetilir

4 th çeyrek Ay tarafından yönetilir

16 Vishakha Nakshatra'nın aktivasyonu

Bu Nakshatra ilk kez 33 yaşında aktive olur. Ve burada genellikle kötü olaylar olur.

Bu Nakshtra ikinci kez 39. Yılda tekrar aktive olur. Ve aynı zamanda beşinci ve onuncu evi aynı anda harekete geçirir.

60 yaşında, Vishakha Nakshatra kendini aktive eder ve uygular.



Doşa: Kapha

Bu Nakshatra genellikle sağlıklıdır, ancak midelerine dikkat etmeleri ve nefes alma sorunlarına karşı dikkatli olmaları gerekir.


Guna: Satwik
Vishakha Nakshatra'nın gunası, bu Nakshatra çok manevi, bilgili ve son derece hırslı yapan Sattwa Guna'dır. Hayata karşı insancıl bir yaklaşımları vardır ve dindar ve manevi insanlara saygı duyarlar.

Element: Ateş

Vishakha Nakshatra, tutku ve coşku veren Ateş elementi tarafından yönetilir. Aynı zamanda hedeflerine ulaşmak için enerji ve canlılık verir. Bu Nakshatra'nın yerlileri güçlü başarılı kişilerdir ve hedeflerine kendi çabalarıyla ulaşırlar. Kararlılıkları, aynı anda birçok şeyi başarmalarını sağlar.


kuş: serçe

Kuşlar, evrenden bize mesajı vermek için canlanmış, son derece ruhsal yaratıklardır. Vishakha Nakshatra'nın simgesi olan kuş, bu Nakshatra bakım, besleme ve iyimserlik niteliklerini veren Serçe'dir.

Vishakka Takım yıldızında doğanlar hüzünlü bir ses tonuna sahip olurlar. Çok güzel, biçimli bacakları vardır. Yüzleri yuvarlak, parlak ve fiziksel görünüşleri son derece cazibelidir. Bu Tanrı’nın onlara bir hediyesidir.

Bu takım yıldızında doğanlar, doğuştan imanlıdır.Modern fikirler benimserler. Tatlı dillidirler.

Vishakka Takım yıldızında doğanlar çoğunlukla ailesinden uzakta yaşarlar. 35 yaş sonra hayatları ciddi anlamda düzene girer…

Aile hayatı / Uyumluluk:

Koşullar, belki zamansız ölümlerinden dolayı, babasıyla iyi geçinemeyebilir ve sık sık tartışıyor olabilir. Sebep olduğu için kendine bağlı bir insan olma eğilimindedir.

Eğitim, Gelir / meslek kaynakları: sanatla, özellikle şiirle ilgilenirler . Kozmostan iyi destek alırsa, büyük bir şair veya yazar olabilir.

Bu takım yıldızının insanlarının sağlıkları çok iyidir. Ancak 55 yaşından sonra böbrek yetmezliği gibi sorunlar yaşayabilirler. Aynı zamanda homseksüelliğe meyillilerdir.


Vishakha Nakshatra
x

Vishakha Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Başarılı, zeki, cesur, parlak, matematik dehası, çekici, iyi bir eş, zeki, dürüst, manevi, lider, saygılı, ikna edici, girişimci, mükemmel iletişimci, kendinden memnun ve kararlısınız.

Vishakha Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Konuşkan, huzursuz, eleştirel, sosyal olarak yalıtılmış, cimri, aldatıcı, otoriter, sinirli, sahiplenici, olumsuz, manipülatif, saldırgan, kıskanç, bastırılmış, kıskanç, şüpheli, açgözlü, saldırgan, tartışmacı, diğer insanlardan faydalanan ve açık olmayan birisiniz. tavsiye.

Vishakha Erkek Özellikleri

Vishakha Nakshatra'nın erkek bireyi, son derece enerjiktir. Batıl inançlara olduğu kadar geleneklere de karşısınız. Modernizme çok yatkınsınız. Asla herhangi bir kişinin altında çalışamazsınız. Herkesi mutlu etme eğilimindesiniz ve asla başkalarını incitmek gibi bir niyetiniz yok. Çok dindarsınız ve bir aziz olmayı da tercih edebilirsiniz. Aileni asla terketmiyorsun. Sen iyi bir konuşmacısın.

Vishakha Kadın Özellikleri

Vishakha Kadın Özellikleri

Vishakha Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman oldukça çekicisiniz ama aynı zamanda güzelliğiniz ve büyüleyici kişiliğiniz nedeniyle birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Tatlı dilin var. Hem mesleğinde hem de evinde iyi çalışan, çalışkan bir bireysin. Becerilerinizi veya yetkinliğinizi asla göstermezsiniz ve bunun yerine herkese karşı basit kalırsınız.

Başkalarına karşı asla kibirli değilsin. Çevrenizdeki diğer kadınlardan kolayca kıskanabilirsiniz. Dini faaliyetlere ve meditasyona karşı yüksek bir eğiliminiz var.

Konuşması çok tatlı ve davranışları mütevazı. Nadiren kibirli Vishakha Nakshatra dişi bulursunuz.

Çok basit ve makyajı çok seviyor. Ayrıca çok dindar ve birçok kez hızlı takip ediyor.

Aile ve arkadaş çevresindeki diğer kadınları kıskanmaya yatkın olabilir.

Bir Vishakha Nakshatra kadını çok zekidir ve sanat ve edebiyatta akademik mükemmelliğe ulaştığı görülmüştür.

Aynı zamanda iyi bir şairdir ve Ay ile Venüs bir araya gelirse yazar olarak onu büyük gösterebilir.


Vishakha'da (Ay, Yükselen veya Venüs) güçlü doğum sonrası yerleşimleri olan insanlar genellikle Krishna'nın adanmışlarıdır.

Vishakha Nakshatra



Bu nakshatra ile doğan insanlar hedefe yöneliktir ve başarı elde edene kadar pes etmeyin. Hırs ve konsantre güç tüm engelleri veya rakipleri fethedecektir. Son derece rekabetçidirler ve karma görüşlerini başkaları üzerinde zorlayabilirler. Bu adım atmak veya başkalarını istediklerini elde etmek için kullanmak anlamına gelebilir. Bu nakshatra olan insanlar gündemlerini çok zorlamamaya dikkat etmelidir. Her zaman başarıdan umutludurlar ve kararlılıkları devam edecektir.

Olumlu yönleri, hedeflere ulaşmak için güçlü bir irade gücü verir ve aynı zamanda yaşam sevgisiyle kutsar. Yaşamayı ve kutlamayı öğreniyorlar, ancak bu olumlu nitelikler, sınırlarını kolayca geçip negatif olanlara dönüşebildikleri için her zaman onları kontrol etmelidir.


Gölge tarafı

agresif, diktatör bir doğa kavgacı bir kişilik olabilir. Bastırılmış öfke ve hayal kırıklığı ile ilgili sorunlar olabilir. Bu insanlar, mevcut yaşam koşullarından memnuniyetsizliğe, huzursuzluğa ve içinde büyük bir psikolojik kargaşaya neden olabilecek bir tür acı ve kızgınlığa sahiptir.

Evlilik yaşamda sadakatsizliğe, kişisel ilişkilerdeki vaatlerin yerine getirilmemesine yol açan güçlü cinsel iştahları ve Kıskanç bir tavırları vardır ve bu duyguları gizlemeleri çok zordur ve bu duygulardan dolayı başkalarına yardım etmek için katkıda bulunamazlar. Yaşamın ilerleyen dönemlerinde ilişkide başarılı olurlar. Son derece rekabetçidirler, sert fikirleriyle diğerlerine karşı isteklerini ve fikirlerini zorlayabilirler. Başkalarını istediklerini elde etmek için kullanıyorlar. Her savaşı kazanmamaya dikkat etmeleri gerekiyor.

Vishaka yükselen: Akıllı olabilir, ibadet biçimlerine adanmış, politik olarak eğimli, agresif, sabırsız ve kolayca öfkelenebilir.

Vishaka Güneş: İlişki odaklı, yaşamın tadını çıkarmaya inanan ya da ben merkezli, hırslı, içe dönük, gizli doğa ve araştırma odaklı.

Vishaka Ay: Parlak görünüm, çekici, bir kalabalık çekiyor ve insani ve yoğun duygularda. Bu nakshatranın gölge tarafının bulunduğu son padada zayıfladı.

Vishaka Mars: Maddi zevklerle ilgilenen, güçlü cinsel apitite, cinsel ilişkiye yönelik, agresif, gizli ve son padadaysa sert eylemlerde.

Vishaka Merkür: İyi yazar, hoş iletişim, sanatsal, eğer son pada ise düşünce sürecinde çok fazla düşünme ve karışıklık.

Vishaka Jüpiter : Tanrı'nın ateşini ve insanlık için sözünü getiriyor. Kutsal Yazıları ve ritüeli takip etme konusundaki doğal sevgi, onları yasal evlilikleri ve iş anlaşmasını savunabilir. büyük bir rahip olabilir.

Vishaka Nakshatra'daki Venüs: Yargıç, anlaşma yapıcı, uyumlu, barış seven, doğada dengeli olabilir.

Vishaka Satürn: daha kararlı bir güç getiriyor. Kararlılık ve odaklanma Vishakha ile ilişkili anahtar terimlerdir. Hedeflerine ulaşmak için tutarlı bir dürtü vardır.

Vishaka'daki Rahu Nakshatra: yaşamın hem maddi hem de manevi yanlarından bir memnuniyetsizlik duygusu yaratır. Rahu, önce aşırılıka karşı duygusallık ve cinsel maceralarla duygusallık yaşar ve daha sonra manevi yöne doğru hareket eder.

Vishaka Nakshatra'daki Ketu: bilgelik verdiği gezegensel bir hükümdardır. geçmiş bir yaşamda ruhun moksha bilgisini anladığını, ancak yaşamın aslında insan olduğunu ve maddi ve cinsel sorunlarla dolu olduğunu ileri sürüyor.

Vishakha'da (Ay, Yükselen veya Venüs) güçlü doğum sonrası yerleşimleri olan insanlar genellikle Krishna'nın adanmışlarıdır.


DAHA FAZLASI..

Vishakha Nakshatra 4794009605378486237

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item