Anuradha Nakshatra

Anuradha Nakshatra

17. Anuradha Nakshatra ve Partner yerleşimi:


Siz Öğretmenler, Bilim Adamı, Doktorlar, Oyuncular ve her şey

Anuradha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Satürn veya Shani.

Yönetici tanrı: Mitra, dostluk ve ortaklık tanrısı.

Anuradha Nakshatra'nın Konumu: 03°20' - 16°40' Akrep burcunda.

Anuradha Nakshatra'nın Sembolü: Zafer Geçidi.⛩


Anuradha'nın çevirisi: Radha'nın ardından.

Astronomik Yıldız Adı: δ Scorpii veya Delta Scorpii.

Anuradha Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Anuradha Nakshatra Nadi: Pitta veya Safra

Anuradha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Anuradha Nakshatra Doğa: Yumuşak, Hafif veya Hassas (Mridu).

Anuradha Nakshatra Tattva veya Element: Ateş

Anuradha Nakshatra Kast: Shudra (düşük kast)


Anuradha Nakshatra Gana: Dev

Anuradha Nakshatra Yoni: Dişi Geyik (Mriga Yoni)




Anuradha Nakshatra

17 Anuradha-Nakshatra-Akrep-burc 3:20 - 16:40
Anuradha Nakshatra Karakteristikleri: Erkek yumuşak huylu Güzel yüz, parlak gözler, cinsellik birliktelik
Anuradha Nakshatra Anlamı: Bir ışık parlaması, bir kıvılcım, başarı
Anuradha Nakshatra Yöneticisi : Satürn
Anuradha Nakshatra Symbol: Lotus çiçeği - yaşamın büyük zorluklarının ortasında çiçek açabilme yeteneği ve kararlılığı.
Anuradha Nakshatra : Mitra - insanlar arasında işbirliğini teşvik eden dostluk ve şefkat tanrısı.
Shakti (gücü…): ibadet
Anuradha Nakshatra : Göğüsler, kalp Bel
Anuradha Nakshatra Evlilik: Uğurlu Cinsiyet: Erkek
Anuradha Taş: Mavi Safir Şanslı harfler: N
Anuradha Renk: Kırmızı Kahverengi Şanslı Sayılar: 8
Anuradha Nakshatra Astronomik Adı: Delta Akrep
Anuradha Nakshatra Elemanı: Ateş
Sembol Zafer takı veya lotus çiçeği
hayvan sembolü Dişi geyik veya tavşan
Başkanlık Tanrısı Mitra (Güneş Tanrısı)
Kontrol eden/Yönetici Gezegen Satürn
Gezegenin Yönetici Tanrısı Hanuman
kişilik Pasif Numara 17
doşa pide
Guna Tamasik
Yangın eğilim Hafif ve hassas (Mridu)
Kuş Bülbül
Ağacın Ortak Adı Borsalli
Ağacın Botanik Adı Bakül
tohum sesleri Na, Ne, Nu, Ne.

Cinsiyet erkek

Anuradha Nakshatra'nın cinsiyeti erkektir ve bu Nakshatra hayatın engelleriyle yüzleşecek ve onlara dayanacak kadar cesurdur. Engellere rağmen ilerlemeye devam edecek enerjiye sahiptirler ve özellikle hayatlarının ikinci yarısında muzaffer ve başarılı olurlar.

Anuradha Nakshatra


Anuradha Nakshatra Özellikleri

Anuradha nakshatra'da doğmak, çok yumuşak konuşulan, sevecen ve sevgi dolu bir kişi olarak algılanırsınız.

Çok hassassınız ve düşüncelerinizi ve kararlarınızı sürekli değiştirme eğilimindesiniz.

Çekici bir kişiliğiniz var ve hayatınızın tadını sonuna kadar çıkarmak için diğer bazı yaratıcı alanlarda kendinizi şımartıyorsunuz.

İhtiyacı olan herkese yardım eli uzatmaya hazırsınız.

Kendini geliştirmeye son derece odaklanmış olmak, diğer bir önemli kişilik özelliğinizdir.

17 Anuradha Nakshatra'nın aktivasyonu:

Kişi yaşamın 26. yılında bu Nakshatra aktive olur.
Yerli yaşamın 37. yılında bu Nakshatra aktive olur ve bazı sağlık sorunları olabilir.
Yaşamın 44. yılında bu Nakshatra sonunda aktive olur.

Satürn üçüncü ve Dördüncü Evi Yönetir:
Bu Nakshatra'nın küçük kardeşleri ve ebeveynleri, özellikle anneleri ile sorun yaşayabilir. Evden uzakta gelişirler. Bu nedenle çok seyahat etmeyi sever.

Anlaşılması gereken önemli bir nokta:
1. dokuz Nakshatra seti tamamen doğum ve büyüme ile ilgilidir.
2. dokuz Nakshatra seti materyalisttir,
dokuz Nakshatra'nın son seti maneviyatçıdır.
Duyarlılık, şefkat ve dostluk.
Özverili hizmet ve Büyük empati
Müzakereci ve Hakem
Danışman ve terapist
Yüksek mükemmeliyetçilik standardı
büyük ego
Yenilgide öfkeli ve nankör.

Doşa: Pide

Anuradha Nakshatra'daki Ay iyi durumdaysa, kişi sağlığın tadını çıkaracaktır. Bununla birlikte, etkilenmesi durumunda, kişi tiroid gibi sağlık sorunlarından muzdarip olabilir.


Guna: Tamasik
Anuradha Nakshatra'nın gunası, bu Nakshatra'nın yerlilerini asi, kindar ve aldatıcı yapabilen Tamasic'tir. Ayrıca duygusal olarak muhtaç olabilirler ve melankoli ve hayal kırıklığı yaşayabilirler.


Element: Ateş

Anuradha Nakshatra, Ateş elementi tarafından yönetilir. Çok fazla içsel güce ve enerjiye sahiptirler, bu da çevrelerindeki insanlarla uyumlu bir ilişki sürdürürken görevlerini yerine getirmelerini sağlar. Kendilerini ifade etmede ve sosyalleşmede iyidirler.

Kuş: Bülbül

Anuradha Nakshatra'nın simgesi olan kuş Bülbül'dür. Bu Nakshatra'nın arkadaş canlısı olurken güçlü, popüler ve iç gözlemcidir. Çok sevimli ve uzlaşmacıdırlar ama aynı zamanda bireyselliklerini korumayı severler.

Anuradha takım yıldızında doğanlar masum ve çekici bir yüz ile güzel bir bele ve güzel bir vücuda sahip olurlar. Bu takım yıldızının insanlarının parlak ve delici gözleri vardır.Bu takım yıldızında doğan kadınların belleri öylesine güzeldir ki, erkekleri önce belleri cezbeder.

Anuradha insanlarının hayatınlarında kibir için yer yoktur, saf kalpli olduğunu basit bir hayat sürmek isterler. Anuradha takım yıldızında doğanların her zaman, fırsatını buldukça intikam alma düşüncesi vardır. Kincidirler.

Bu takım yıldızında doğanların 17 – 48 yaşları arası yaşamları sorunlarla dolu, 48 yaşından sonra son derece iyi bir yaşama sahip olurlar.

Anuradha takım yıldızında doğanlar kadınlar düzensiz regl sorunu yaşayabilirler. Regl’ları sırasında da şiddetli ağrı yaşarlar.öksürük ve soğuk algınlığı, kabızlık ve boğaz ağrısı gibi sağlık sorunlarıyla sık sık karşılaşırlar.

Anuradha Nakshatra

Anuradha Nakshatra'nın 4 Padası

1 st çeyrek Güneş tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Merkür tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Venüs tarafından yönetilir

4 th çeyrek Mars tarafından yönetiliyor

Anuradha Nakshatra 1. Pada: Aslan Navamsa'ya geliyor. odak nokta içsel anlayış ve kariyerinizdeki dersleri uygulamaktır. Ego Gurur kontrol edilmeli ve olumlu düşünmeyi teşvik etmelidir. Yoğun enerji Güneş, Ketu, Mars ve Jüpiter'den geliyor.

Anuradha Nakshatra 2. Pada: Başak Navaması'na geliyor. odak nokta öğrenme, disiplin ve grup etkinlikleridir. Hırslara yenik düşmemelidir .Buradaki güçlü gezegenler Rahu ve Merkür.

Anuradha Nakshatra 3. Pada: Terazi Navamsa'ya geliyor. Burada odak nokta müzik, sanat ve egzotik bilimlerdir. Satürn ve Venüs size sevimli bir yaradılış sunar.

Anuradha Nakshatra 4. Pada: Akrep Navaması'na geliyor. Olumlu bir şekilde kanalize edilmesi gereken aşırı enerji olacaktır.


Bu nakshatra ile doğan insanlar hedeflerine odaklanırlar, ancak arkadaşlıkları koruyabilir ve dengeleyebilirler. Başkalarıyla dostane işbirlikleri onlara şöhret ve tanınma getirebilir. Örgütlerde olduğu gibi özellikle büyük insan gruplarında üstün liderlik ve organizasyon becerilerine sahipler.
Böylece örgüt liderleri, politikacılar, manevi veya ticari liderler olabilirler nakshatranın güçlü etkisi altındaki insanlar çok kolay arkadaş olurlar ve bu arkadaşların yardımıyla başarıya ulaşırlar

Anuradha Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

İşbirlikçi, bilge, arkadaşlıkları sürdürme potansiyeli, eğlenceyi seven, başkalarına liderlik etme ve onları cezbetme yeteneği, yetkin, sosyetik, güçlü, sağlıklı, çekici, kendini adamış, sevilen, cesur, çalışkan, ruhsal arayışçı, astroloji ve kadim bilgilerle ilgilenen , ve enerjik.


Anuradha Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Bu Ay konaklarının gölge tarafı

kıskançlık ve başkalarını kontrol etme arzusuyla ilgili sorunlar yaşıyor. Akrep, insanları ve yaşam olaylarını yönetmeyi seven sabit bir işarettir. Erken yaşta hayatta tuzaklar ve sıkıntılar olabilir.

Bencil amaçlar için gizli gücün kötüye kullanılması, düşük hayal kırıklığı toleransı ve öfke ile ilgili sorunlar kişiliklerinin bir parçası olabilir. annenin beslenememesi nedeniyle melankolik bir doğa burada yaşayabilir.

Açlık veya susuzluk çekememesi nedeniyle diyet alışkanlıklarını izlemeleri gerekir. Genel olarak yaşam için güçlü bir iştahları vardır.

Aldatıcı, anti-sosyal, asi, asabi, tatminsiz, kıskanç, başkaları tarafından geri tutulan, duygusal olarak tükenmiş, kontrollü ve ahlaksızsınız.

Anuradha Erkek Özellikleri


Anuradha Nakshatra'da doğmuş bir erkek birey iseniz, o zaman güzel ve parlak gözlere sahip olacaksınız. Hayatın zorluklarını sıralı ve sakinleştirici bir şekilde yönetme potansiyeline ve yeteneğine sahipsiniz. Ancak hayatınız huzur içinde olmayacağı için çoğu zaman hayal kırıklığına uğramanız muhtemeldir. Küçük problemlerden bile rahatsız oluyorsunuz.

Son noktaya ulaşmadan önce sizi katı ve sinirli hale getirebilecek birkaç başarısızlık yaşayabilirsiniz. Siz, en uygun zamanda intikam almak isteyen bir fırsat avcısısınız.

Özgürlüğünüze değer veriyorsunuz. İyimser tavrınız, hayatın tüm engellerini aşmanıza yardımcı olur.


Anuradha Kadın Özellikleri

Anuradha Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, çekici görünümünüzle birçok kişinin dikkatini çekmeniz olasıdır. Başkalarına asla kibirli görünmezsin. Sade bir hayat yaşamayı tercih eden temiz kalpli bir insansınız. Zarif, dostane ve özverili yapınızdan dolayı hayatın her evresinde birçok arkadaş edinirsiniz. Sosyal çevrelerde çok tanınırsınız.

Yaşlı insanlara saygı duyuyor ve arkadaş çevresinde lider olarak görünüyorsunuz.

Anuradha Nakshatra'da yükselen: Çekici, tutkulu, gezgin, psişik, ruhsal arayış, gizli doğa, karamsar, adanmış diyet, karışık ve aileye düşkün.
Anuradha Nakshatra'da Güneş: genellikle örgütlerin kurucuları ve liderleri olduğu görülür. Siyasete, önemli grup ilişkilerine, başarılı, saygı duyulan, sorumlu, atletik, fiziksel güce ve kararlılığa ilgi duymak,
Anuradha Nakshatra'da Ay: Sayısız bilgi, anlayış ve deneyimin kaplarını eriten orijinal zihinleri var. Ruhsal anne, Bilge, dürüst, iyi kalpli, karizmatik, çalışkan, cesur, zengin, zor durumlarla başa çıkmak ve ileriye doğru yürümeyi sever.

Anuradha Nakshatra'daki Mars: Savaşçılar, cerrahlar, acil çalışanlar, gizli görevliler. Araştırmacı, dedektif, gizli, kontrol eden, kendini savunan ve devrimci.

Anuradha Nakshatra'daki Merkür: İletişim, derin düşünürler, doktorlar ve astrologlar.

Anuradha Nakshatra Jüpiter: İyi bilgi gizli bilim ve gizli metinlerde.

Anuradha Nakshatra'da Venüs: Manyetik çekim , yüksek cinsel dürtü, kıskanç, çalkantılı ilişkiler, mistisizm, adanmışlık ve aşık manevi

Anuradha Nakshatra'daki Satürn: Yapısını bir şekilde kaybeder, çalışkan, karmik birikim, duygusal stres, tasavvuf ve mistik.

Anuradha Nakshatra'daki Rahu: Birçok karmik sorumluluk gösterir, Anuradha Rahu'yu tanrısal bağlantımızın farkında yapar, Satürn Rahu'ya kuvvetlerini kontrol etmesini ve daha olumlu bir şekilde kanalize etmesini öğretir.

Anuradha'da Ketu Nakshatra: Anuradha'da Ketu, geçmiş yaşamda zihnimizi kundalini'ye açtığımızı gösterir. Satürn'ün Anuradha yönetimi, geçmiş yaşamda birçok karmik sorumluluğun ödendiğini gösterir.
 


DAHA FAZLASI..

NEW 5634443654551670722

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item