Krittika Nakshatra

Krittika Nakshatra   

Krittika Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Güneş veya Surya

Yönetici tanrı: Agni, ateş tanrısı.

Krittika Nakshatra'nın Konumu: 26°40' Koç burcunda - 10°00' Boğa burcunda.

Krittika Nakshatra'nın Sembolü: Jilet 🔪


Krittika: Cutter'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: η Tauri (Alcyone)

Krittika Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Krittika Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Krittika Nakshatra Guna veya Nitelikler: Rajas

Krittika Nakshatra Doğa: Keskin ve yumuşak (karışık).

Krittika Nakshatra Tattva veya Element: Toprak

Krittika Nakshatra Kast: Brahman


Krittika Nakshatra Gana: Rakshasa

Krittika Nakshatra Yoni: Dişi Koyun (Mesha Yoni)

Krittika Nakshatra

Koç burcunda 26.40 dereceden Boğa burcunda 10.00 dereceye kadar)
Sembol: Bıçak, Jilet, Balta veya Alev
Bu sembol, Krittika Nakshatra altında doğan kişinin doğada çok aktif olacağını ve keskin bir zekaya sahip olacağını gösterir.Tercüme "Kesici"
Krittika Nakshatra Yöneticisi :Mars, Güneş, Venüs
Krittika Nakshatra Anlamı: Tıraş bıçağı / kesici
Krittika Nakshatra Kalça, bel, bel: Kalın Kaşlar
Sembol Jilet, Balta veya Alev
hayvan sembolü dişi koyun
Başkanlık Tanrısı Agni, Ateş Tanrısı ve Lord Muruga (Kartikeya)
Kontrol eden/Yönetici Gezegen Güneş
Venüs'ün Yönetici Tanrısı Şiva
Bharani Nakshatra'nın 4 padası
1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir
2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir
3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir
4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir
Doğa Rakshasa (İblis)
Aktif Numara 3Cinsiyet Dişi
doşa Kapha
Guna Rajalar
eleman toprak
Kişilik Karışık (hem keskin hem yumuşak)
Kuş tavuskuşu
Ağacın Ortak Adı İncir/Goolar
Ağacın Botanik Adı Ficusracemosa
Hrfler Ah, Ee, Oo, Ay


Krittika Nakshatra


Krittika Nakshatra Özellikleri

Doğada iyimsersiniz ve aynı zamanda iyi bir danışmansınız.

Düzgün ve zarif bir hayat yaşıyorsun.

'Krittika' kelimesinin İngilizce 'kritik' terimiyle ilişkisi vardır. Bu nedenle, bireylerdeki kusurları eleştirel bir şekilde incelemek ve onları düzeltmek için de çaba sarf etmek size özgü bir kalitedir.

Gizli eksileri ve artıları bulma ve sonuçları inceleme konusunda uzmanlığa sahipsiniz.

Kimseden herhangi bir iyilik almadan kendi başınıza bir şeyler yapmaya inanıyorsunuz.

Dışarıdan sert görünüyorsun ama içeriden şefkat ve sevgi dolusun. Bunun dışında, sosyal hizmetin yanı sıra maneviyat ve dini hayata da çok ilgi duyuyorsunuz.

Başladıktan sonra, kararlılıkla çalışır ve maneviyat yolunda yürürsünüz. Başkalarının sorunlarına çözüm ve önerilerde bulunma konusunda yetkinsiniz.

Kendi hayatınız söz konusu olduğunda, takip ettiğiniz kendi doktrinleriniz ve kurallarınız vardır. Bir şeyi düzenli olarak gerçekleştirmeye inanırsınız.

İş, iş veya eğitim alanı olsun, her zaman başkalarına liderlik edersiniz. Evinizden veya doğum yerinizden uzak durmanız size fayda sağlayacaktır.

Farklı kaynaklardan para kazanma ve işi büyük bir şevk ve kararlılıkla gerçekleştirme yetkinliğine sahipsiniz.

Başarılı bir sosyal hayatınız olacak.

Başkalarına etkili bir şekilde öğretme yeteneğine sahipsiniz

Krittika takım yıldızında doğanlar normalde orta boyludurlar. İri omuzları, iyi gelişmiş kasları, kalın ve iri boyunları ve sağlam yapılı bir gövdeleri vardır. Ancak eğer aynı zamanda Satürn yönetimde iseler zayıf ve uzun bir gövdeye sahip olurlar.

Bu kişilerin hayatları 27 yaşına kadar son derece güzel olur. Bu yaştan sonra ani psikolojik veya ikincil değişiklikler nedeniyle bu güzellik yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlar.


Bu Nakshatra'lı insanlar ileri zekâya sahiptir ve alaycı ve İnatçı, saldırgan ve çok öfkeli olabilirler. Krittika Nakshatra altında doğanlar akrabalar ve arkadaşlarla ilişkileri zorladı. Bununla birlikte, bu insanlar zararlı gıdalara içeceklere ve karşı cinse düşkünler, sefaletler ve endişe verici doğa yıkıcı eğilimler, pasif-agresif bir kişiliktir, yasadışı işlere ve diğer arkadaşlarına çekime sahip olabilirler.
Bu Nakshatra'nın dersi, kişinin arzu doğası üzerine disiplin ve gerçekten iyileştirici ve canlandırıcı olan keyifli aktiviteler bulmaktır.

Kartika: Savaşçı Tanrı bize, savaşması gereken hiçbir şeyden korkmayan büyük bir savaşçı gibi hayatımızdaki her zorlukla yüzleşmek için enerji verir ve kimse bu insanları kazanamaz.

cinsiyet: Kadın

Krittika Nakshatra'da doğan bir kişi, kendi içlerinde içsel bir dönüşüm geçirecek ve başkalarının hayatını besleme ve besleme yeteneğine sahip olacaktır. Sabır ve iyilik ile bu kişi hayatlarında başarı elde edecek.

Doşa: Kapha

Kapha'nın temel işlevi, kas, kemik ve yağı bir arada tutarak vücudu korumaktır. Krittika Nakshatra doğumlu insanların, canlılıklarının korunması için bu Dosha ile ilgilenmeleri gerekir. Çiçek hastalığı, Su Çiçeği, Kızamık veya Diyabet gibi hastalıklar Krittika doğumlu bir yerlinin sağlığını etkileyebilir.

Guna: Rajas

Hint felsefesinde Sattva, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Başarılı bir yaşam sürmemize yardımcı olan üç süreç olarak bilinirler. Krittika Nakshatra , kişiyi bir kraliyet savaşçısının kalitesini bahşeden Rajas Guna'ya sahiptir. Her zaman her meydan okumayı kabul etmeye hazır olacaklar ve hükümetten/otoriteden/hükümdardan her türlü imkandan yararlanacak ve etraflarına cesur insanlarla arkadaşlık edeceklerdi.

Element: Dünyevi

Krittika doğumlu insanlar her koşulda başarılı olmak için doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptir. Karşılaştıkları engelleri aşmak için bilgilerinin en iyisini uygularlar. Dünyevi yapıları nedeniyle, sıkı çalışmaya ve dürüstlüğe ve bunların hayattaki her engeli aşmalarına yardımcı olabileceği düşüncesine inanırlar.

kuş: tavus kuşu

Vedik Astrolojiye göre kuşlar son derece ruhsal yaratıklardır ve bize Evrenden benzersiz mesajlar vermek için hayatımıza girerler. Her Nakshatra'nın belirli bir kuş sembolü vardır, bu bize o kuşla ilgili enerjinin içimizde ikamet ettiğini ve o belirli Takımyıldızı/Nakshatra ile ilgili olduğunu gösterir.

Aile hayatı / Uyumluluk:

Nakshatra'nın kızı, evlilik hayatının mutluluğunu yaşayamaz. Kaçınılmaz koşullar nedeniyle ayrı yaşamaya zorlanabilir. Hamile kalamayabilir veya bazı durumlarda 37 yaşına kadar evlenmeyebilir. İyi niyetli olsalar bile akrabalarıyla sağlıklı bir ilişki kuramazlar, çünkü kendilerini anlayamazlar. niyetleri doğru.Aldatıcı bir dünyada yaşıyor ve bu yüzden çoğu zaman kendilerini yalnız hissedecek.
Sağlık bakımından diş hastalıkları, zayıf gözler, tüberküloz stresten beyin humması, menenjit sorunları yaşayabilirler. .

 
Krittika Nakshatra'nın Temaları

1. Yasadışı yatak zevkleri

2. Seks skandalları

3. Koruyucu Ebeveynlik

4. Gastromi sorunları.

5. Evlilik dışı ilişkiler.

6. Taşıyıcı Annelik

7. Büyük yeme düzeni.

8. Uygunsuz cinsel ilişkiler.



Krittika Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Görünüşünüz ve motive edici tavrınızla grubunuzda çok ünlüsünüz. Azimli bir başarılısınız ve coşkunuz ve tutkunuzla bir dizi mülk edineceksiniz. Onurlu bir kişilik, iyi bir lider, açık sözlü, hırslı, cesur, barışçıl, kendine güvenen ve güçlü bir iştahın var.

Krittika Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Krittika Nakshatra'ya ait insanların temel zayıflıklarından bazıları olgunlaşmamışlık, inatçılık, dengesiz zihin, saldırgan ve sabırsız davranış, doğayla savaşma, sinirlilik ve çok yüksek beklentilerdir.

Bu Ay konaklarının gölge tarafı, kesime benzer bir kaliteye sahip. Kama veya arzunun birincil motivasyonu ile bir iblis doğası vardır. Agni, parlaklık ve parlaklığın ve ateş gücü olan tüm silahların sembolüdür. Ve aynı kategorideki diğer şeyler Krittika grubuna giriyor. Bu Nakshatra savaşı, savaşları ve silahlarla ilgili anlaşmazlıkları yönetir.

Krittika Erkek Özellikleri



Krittika Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, monoton işler sizi kolayca sıktığından, tüm hayatınız boyunca tek bir amaç tutamaz veya peşinden koşamazsınız. Yani, fazla düşünmeden ve önsezi olmadan işleri değiştiriyorsunuz. Tavsiye vermekte iyisin.

Bağımsızlık sizin için çok önemli olduğundan, özgürlüğünüz için herhangi bir ilişkiden bile vazgeçebilirsiniz. Kendinden gurur, önemli özelliğiniz olarak kabul edilir. Sosyal hizmete yoğun bir ilginiz var ama doğru kararları alamıyorsunuz.

Krittika Kadın Özellikleri


Eğer Krittika Nakshatra'da doğmuş bir kadın bireyseniz, baskı altındaysanız veya aşırı güçlüyseniz, asla baskıya dayanamazsınız ve bu nedenle depresyona maruz kalamazsınız. Kibirli bir tavrınız var.

Evlilikten ayrılma veya katı bir kocaya sahip olma olasılığınız yüksek, bu yüzden evlilik hayatınızın ve evlilik mutluluğunuzun tadını çıkaramayabilirsiniz. Akrabalarınız ve komşularınızla samimi bir ilişki kuramazsınız.


Krittika Nakshatra 1. Pada: Jüpiter tarafından yönetilen Yay Navaması'na düşer. odak cömertlik üzerinedir. Cesaretleri onların ordudaki kariyerlerini sürdürmelerini bile isteyebilir. Gezegenler güç, dayanıklılık ve irade gücü verir.

Krittika Nakshatra 2. Pada: Oğlak Navamsa'sına düşerek Satürn'e hükmetti. Burada odak, etiktir, ancak manevi olmaktan ziyade daha maddi bir tezahürü vardır.

Krittika Nakshatra 3. Pada: Satürn'ün yönettiği Kova Navamsa'sına düşüyor. Cömert ve şefkatli. odak nokta, bilgi öğrenme ve biriktirmedir.

Krittika Nakshatra 4. Pada: Jüpiter'in yönettiği Balık Navamsa'sına düşüyor. Önemi olan manevi yaşam değil maddi rahatlığın bilincinde olması ve onları kazanılması için çabalarının teşvik edilmesidir.


Krittika Nakshatra'da Güneş: Manevi savaşçı, disiplinli, liderlik, kitleler üzerindeki güç, otorite figürleriyle ilgili sorunlar, inzivaya çekilme, yalnızlık, müzikte hediye, dans ve drama, kızgın mizaç, yıkıcı.

Krittika Nakshatra'da Ay: Parlak görünüm, huzurlu doğa, ünlü, iyi danışman, güçlü iradeli, kararlı, zeki, sanatsal ve anne tarafından sevildi.

Krittika Nakshatra'daki Mars: Bağımsız, iyi dövüş yeteneğine sahip, silah veya patlayıcı taşıma uzmanı, romantik, yüksek cinsel dürtü, kolayca heyecanlı, arzulanan ve kıskanç doğaya sahip olabilir.

Krittika Nakshatra'daki Merkür: Öğrenilmiş ve çeşitli dini metinlerde uzman Başarılı bir işadamı olabilir, aynı zamanda sosyal bir savunucu veya hayırsever olabilir.

Krittika Nakshatra'daki Jüpiter: Parlak mistik, gören ve manevi öğretmen, Tarih, edebiyat, ünlü, varlıklı, asil, dürüst ve iyi eğitimli ilgi ve hizmetkar ve araç olabilir.

Krittika Nakshatra'daki Venüs: Müzik, moda, giyim, güzellik endüstrileri ve diğer güzel sanatlarla ilgilenen manyetik kişiliğe sahip olun. Kişinin onu başkaları için çekici kılacak güzel bir vücudu ve gözleri var.

Krittika Nakshatra'daki Satürn: Sabırsız, Tarımsal bir meslekte çalışabilir, Yaşlı bir kadınla evlenir , aynı zamanda birden fazla ilişkisi olabilir.

Krittika Nakshatra'daki Rahu : Güneş'in düşmanıdır ve Krittika'ya yerleştirildiğinde tutulması kapasitesine sahiptir. Bu, gerçek ışığı bulmadan önce daha koyu güçlerle mücadele anlamına
gelebilir.
Krittika'daki Rahu, Boğa burcunun yüce burcundadır ve gücünü en iyi amaçlar için kullanabilir.

Krittika'da Ketu Nakshatra: Krittika'ya yerleştirilen Ketu, doğasında olan materyalizminden rahatsız olacak ve bunu önceki yaşamlarda yapılan yanlış seçimlerin sonucu olarak görecek. Bu eksenin zorluğu geçmiş yaşam veya çocukluk deneyimlerinden olumlu sonuçlar elde etmektir.



DAHA FAZLASI..

NEW 2126561126819394699

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item