Rohini Nakshatra

Rohini Nakshatra 

Rohini Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Ay veya Chandra

Yönetici ilah: Lord Brahma, kozmik yaratıcı.

Rohini Nakshatra'nın konumu: 10°00' - 23°20' Boğa burcunda.

Rohini Nakshatra'nın Sembolü: Bir Araba veya Bir Savaş Arabası.


Rohini: Red or Growing'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: α Tauri (Aldebaran) veya alfa Tauri.

Rohini Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Rohini Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Rohini Nakshatra Guna veya Nitelikler: Rajas

Rohini Nakshatra Doğa: Sabit veya Kalıcı (Dhruva)

Rohini Nakshatra Tattva veya Element: Toprak

Rohini Nakshatra Kast: Shudra (düşük kast)


Rohini Nakshatra Gana: Manav

Rohini Nakshatra Yoni: E


Rohini Nakshatra 

Rohini NakshatraBoğa-burcu-10.00 - 23.20 Karakteristikleri:Muhteşem güzellik, zenginlik, sanatsal
Rohini Nakshatra Anlamı: Kırmızı inek, Yöneticisi: Ay
Rohini Nakshatra Evlilik: Uğurlu Cinsiyet: Kadın
Rohini Nakshatra Değerli Taş: İnci Şanslı harfler: O ve V
Rohini Nakshatra Renk: Beyaz Şanslı Sayılar: 2
Rohini Nakshatra : Baykuş Hayvan Sembolü: Erkek Yılan
Rohini Nakshatra Ağacı: Jambu
Tercüme "Kırmızımsı Olan" veya "Büyüyen Olan"
Sembol Bir Öküz Arabası, Savaş Arabası
Venüs'ün Yönetici Tanrısı Parvati
Bharani Nakshatra'nın 4 padası
1 st çeyrek Mars tarafından yönetiliyor
2 nd çeyrek Venüs tarafından yönetilir
3 rd çeyrek Merkür tarafından yönetilir
4 th çeyrek Ay tarafından yönetilir
Doğa Manushya (İnsan)
Kişilik Dengeli Numara 4 (maddi dünyayla ilgilidir)
Cinsiyet Dişi
doşa Kapha
Guna Rajalar
eleman toprak
eğilim Sabit, Kalıcı (Dhruva)
Kuş Baykuş
Ağacın Ortak Adı Java Erik/Malabar Erik veya Jamun
Ağacın Botanik Adı syzigium kimyon
tohum sesleri O, Va, Vi, Vu
Yöneticiler: Venüs, Ay





Rohini Nakshatra Özellikleri

27 Nakshatra'dan Rohini nakshatra'da doğmak sizi çekici, esnek, ince yapar ve size manyetik bir kişilik verir.

Duygusal bir kalbe sahip, nazik, kibar ve mütevazı bir yapıya sahipsin. Siz de bir doğa aşığısınız.

Dost canlısı ve uyumlu bir insansınız. Kişilere ve yere göre kendinizi ve tavrınızı nasıl şekillendireceğinizi biliyorsunuz.

Her sosyal toplantıda her zaman cazibe merkezi olarak kalırsınız. Çekici görünüşün ve becerilerinle herkesin dikkatini çekiyorsun ve bu yüzden insanlar sana kolayca güveniyor.

Açık ve basit, kristal berraklığında bir kişiliğe sahipsiniz. Toplumun ve ailenizin değerlerine ve koşullarına çok saygı duyuyorsunuz.

Hayat amaç ve hedefleriniz söz konusu olduğunda her zaman çok adanmış kalırsınız. Değişiklikleri memnuniyetle karşılıyorsunuz ve önceden belirlenmiş kurallara ve inançlara uymuyorsunuz.

Sağlığınız söz konusu olduğunda bilinçli ve uyanık kalırsınız ve herhangi bir hastalık veya enfeksiyondan muzdarip olmanız pek olası değildir.

Son derece huzur ve sabırla sorunsuz bir hayatı seviyorsunuz.

Birkaç iniş ve çıkışla karşılaşmanız muhtemeldir, ancak yine de işe olan bağlılığınız bozulmadan kalır.
Rohini takım yıldızında doğanlar çok güzel gözleri olan orta boylu ve açık tenli kişilerdir. Gözleri adeta bir mıknatıs gibi çeker. Dış görünüşü itibariyle omuzları büyük, kasları gelişmiş, çekici ve biçimlidir.
Rohini pada 1: Mars tarafından yönetilen koç navamsa'ya düşer. Tutkulu ve cinsel doğa ile ilgilidir. Nakshatra'nın hoşgörü ve savurganlık tarafına odaklanması gerektiği söyler
 
Rohini Pada 2: Venüs'ün yönettiği Boğa Navamsa'ya düşer. Bolluk ve becerikli olma ve arzunun yerine getirilmesi ve yaşamın materyalizminde çok fazla yönelmedir
 
Rohini pada 3 : Merkür tarafından yönetilen ikizler navamsa'ya düşer. Bu sanat, bilim ve iş ile ilgilidir ve bu Nakshatra'nın en esnek ve neşeli tarafıdır

Rohini pada 4: Ay tarafından yönetilen yengeç navamsa'ya düşer. Bu, ev ve malzeme güvenliğine ve Nakshatra'nın aşırı iyelikli ve dar görüşlü tarafına odaklanmakla ilgilidir.
 

Aile hayatı / Uyumluluk, babası ve baba tarafı akrabalar ile sorunlar yaşar Annesine ve annesinin diğer akrabalarına daha fazla bağlı olması muhtemeldir. Dini ve ahlaki yasaları kesin bir şekilde yerine getiremeyebilir ve bu nedenle evli hayatının genellikle rahatsız olduğu görülmektedir.

Bu takım yıldızında doğanlar, özgürlüğe aşıktırlar. Onlar için yarın değil, bugün vardır ve bugünü yaşamak isterler. Başkalarının hatalarını bulmak konusunda ustadırlar.

Bu takım yıldızında doğanların 18 ve 36 yaş arasındaki dönemi, hayatlarının en zorlu ve kritik dönemi olacaktır. Bu dönemde birçok ekonomik sıkıntıyla karşı karşıya gelirler. Bu kişiler genelde 38 – 50 ve 65 -75 yaşları arası hayatlarının en huzurlu ve mutlu günlerini yaşarlar.

Bu kişilerin sağlıkları genelde iyidir. Bazı durumlarda -kadınlar için- meme kanseri, adet düzensizliği ve her iki cin için de boğaz ağrısı, sivilce, sarılık, idrar bozuklukları gibi hastalıklardan muzdarip olabilirler.



Rohini'de yükselen: çekici, manyetik gözler, karizmatik, zengin, popüler romantik, sanatsal, seks sembolü, şehvetli doğa, hoşgörülü ve cinsel bağımlılık.


Rohini Ay'ın favori Ay'ın Nakshatra'sıdır. Bu Nakshatra'da doğan insanlar büyük, açık ve etkileyici gözlere, kadınsı özelliklere, kalın alt dudağa ve gülen yüze sahiptir. Onlar güzel, şehvetli, büyüleyici, zarif ve müreffeh.
 
cinsiyet: Kadın

Rohini Nakshatra'nın altında doğan insanlar, görünüşte büyüleyici bir güzelliğe sahip olacaklar ve yapmaları gereken her işi güzelce yapacaklardı. Rohini doğumlu yerliler harika yaratıcı yeteneklere ve tatlı melodik bir sese sahiptir. İnsanlar Rohini Nakshatra'da doğan yerlilerle vakit geçirmeyi çok isterler.

Doşa: Kapha

Kapha'nın temel işlevi, kasları, kemikleri ve yağları bir arada tutarak vücudu korumaktır. Rohini doğumlu insanlar, canlılıklarının korunması için bu Dosha'ya dikkat etmelidir. Mide ağrısı, hazımsızlık ve iştahsızlık, Rohini Nakshatra' kişisi için sürükleyici bir problem olabilir .

Guna: Rajas

Hint felsefesinde Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Bunlar, başarılı bir yaşam inşa eden üç süreç olarak bilinir. Rohini Nakshatra, yerlide kraliyet kalitesini bahşeden Rajas kalitesine sahiptir. Bu nedenle eğlenmek gibi parti yaparak vakit geçirmeyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi severler. İş profilleri bile asil olacak ve kişi, işyerindeki her tesisi alacak.

Element: Dünyevi

Sürekli yaratım ve geçimini sürdürmek için, Rohini Nakshatra doğumlu insanların topraklanması ve gençleştirici bir süreçle kökene bağlı kalması gerekir. Rohini halkı başarıya ulaşacak ve etraflarında mutlu ve memnun bir toplum yaratacaktır.

kuş: baykuş

Kuşlar, evrenden bize gizli mesajlar vermek için hayatımıza giren son derece ruhsal yaratıklardır. Her Nakshatra'nın belirli bir kuş sembolü vardır; bu, onunla ilgili enerjinin, kuşun içimizde bulunduğunu ve bu enerjinin altında doğduğumuz belirli takımyıldız/Nakshatra ile ilgili olduğunu gösterir.

Baykuş kutsal göre onun müzikal beceri ile tanınır. Linga- Purana'ya göre Narada Rishi bile Himalayalar'daki Manasrovar Gölü yakınlarında tanıştığı baykuştan şarkı söylemeyi öğrendi . Böylece, Rohini doğumlu bir yerli, iyi şarkı söyleme becerilerine sahip olacaktır. Bu nedenle, Sanat ve Şarkıcılık alanında bir kariyer iyi olurdu.

Rohini Nakshatra'nın aktivasyonu


11. yıl, bir hayvan veya su ile ilgili olaylar

36. yıl, Rohini Nakshatra'daki Gezegen altıncı evi aktive ediyor.

83. yıl, Rohini Nakshatra nerede oturursa otursun kendini harekete geçirir.


Rohini Nakshatra'nın Temaları, Özellikleri

Burada unutulmaması gereken bir nokta Ay'ın Boğa burcunda yüceldiği ve aynı zamanda Ay için Mool Tricona burcu olduğudur (Ay bu burçta çok rahattır). Rohini'de Ay veya 10. ev lorduna sahip olan kişiler, moda tasarımına girebilir, meyve bahçesi, resto-barlar, mimar olabilir.

Lord Krishna'nın hem yükseleni hem de Ay'ı Rohini'deydi. Özünde romantikti, birçok kadın üzerinde etkisi vardı ve onların arkadaşlığından zevk alıyordu. Rohini, güzelliğe, karşı cinse ve zihinsel ve fiziksel coşku yaşamaya atfedilebilir.
Dans, Müzik, Şarkı söylemek, Drama ve Oyunculuk.
Kendine ve Çoklu ilişkilere erotik kişisel ilgi.
Evlat edinme ve taşıyıcı annelik

Bu nedenle, üzerinde güçlü bir Rohini etkisi olan bir kişi aşağıdaki eğilimlere sahip olabilir:
Uzun süreli kronik bir rahatsızlığı olabilir.
Birden fazla ilişkisi olabilir.
Dans, Drama, Şarkı Söyleme, Müzik ve oyunculuğu sevebilir.
Sahip olduğu şeyler hakkında (özellikle kız arkadaşları) çok sahiplenicidir.

Evlat edinme ve taşıyıcı annelik.

Yasal olmayan bağlantılar.

İyi doğurganlık.




Rohini Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Karizmatik bir kişiliğe sahip güzel bir görünüme sahipsin. İyi bir dinleyici ve iletişimcisiniz, dengeli, sorumlu, sağlıklı, rahatlatıcı, düzgün konuşan, doğru sözlü, iyi eğitimli, keskin, sağlam, amaçlı ve kıskanç değilsiniz. Yüksek bir iç gücünüz ve aynı zamanda güçlü bir halk görünümünüz var.

Rohini Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Rohini Nakshatra'ya mensup insanların temel zayıflıklarından bazıları, kolayca etkilenmek, kararsız olmak, bağımlılık yapmak, aşırı duyarlı olmak, çabuk sinirlenmek, katı ve diğerleri için kritik olmaktır.

 Rohini'nin gölge tarafı, kişinin arzu ve sevdiklerine, favori nesnelere ve hayatın hoşgörü ve materyalizmine bağlı olmasıdır. Boğa'nın doğası budur, bağlanma ve açgözlülük, çok fazla konfor ve sevgi getirebilir ve sorunlu olabilir.  kişi inatçı, kısa öfke, kritik doğa ve kıskançlık ile ilgili sorunları olabilir.

Rohini Erkek Özellikleri


Rohini Nakshatra'da doğmuş bir erkekseniz, o zaman başkalarından tavsiye almayı sevmeyen inatçı ve katı biri gibi görünüyorsunuz. Genellikle başka insanlarda hata bulursunuz. Herhangi bir belirsizlikle başa çıkmak için hiçbir şeyi önceden planlamazsınız. Düşmanlarınızın barış içinde yaşamasına asla izin vermezsiniz ve onlara her zaman kin beslersiniz.

Rohini Dişi Özellikleri


Rohini Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman her zaman iyi huylu ve iyi giyimli kalırsınız. Dışarıda güçlü ve cesursun ama aynı zamanda kalpte zayıfsın. Asabi davranışlarınız nedeniyle sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Rohini Nakshatra'nın kadın olarak, genellikle mutlu bir evli hayatın tadını çıkarırsınız.




ROHİNİ'DE GÜNEŞ
güzel, baştan çıkarıcı, şehvetli, sanatsal doğa, şiirsel, müzikal hediye, sağlam kişilik, birçok insan tarafından sevilmesidir

ROHİNİ'DE AY
zengin, güzel görünüm, dengeli zihin, şarkı ve dramada iyi, ünlü ve iyi inşa edilmiş fiziği.

Mars'ta Rohini
Aşk ve ilişkilerde tutkulu, zevk, cinsiyet ve rahatlık arzusu. Sosyal çevrelerinde aktiftirler ve çoğu insan tarafından beğenilirler.

Rohini'de Merkür
Oyunculuk, tasarım, iç dekorasyon ve müzikle ilgilenen sanat, güzellik ve moda ile çok yaratıcı zihin, duygusal, zeki ve etkileyici.

Rohini - Jüpiter
Yaratıcı sanatlara, kültüre, tarihe büyük bir sevgi var. Sevginin, gıda hoşgörünün ve güzelliğin daha yüksek ve daha manevi bir seviyede genişlemesini gösterir.

Rohini Venüs
Sevgi dolu, şehvetli, huzurlu, içerikli ve neşeli bir doğaya sahip olmak. Orantılı iyi fizik ve görünüşte güzel var.

Rohini Satürn
sağlam, gerçekçi ve temeli gelecekteki materyalist kararlılığa sahip. Rohini halk sağlığı, servet değişmeye direnir.

Rahu in Rohini
Materyalist arzuların çok fazla doğası, malzeme konforunu ve zevkini kovalar. Rohini'deki Rahu, aşkı birçok yönden deneyimlemek için amansız bir arama olabilir. Ruhlarının istediği gerçek aşk ve mutluluğun nihai cevaplarını bulabilecekleri bir ortak ararlar.

Ketu, Rohini'nin tutkulu doğasından rahatsız olur. Her ikisi de amaç moksha içindir, ancak ifade farklıdır. Ketu, Rohini'de güçsüz hissedecek ve ruhun asla rahat etmediği geçmiş bir lüks ve zevk yaşamını gösterecek.


DAHA FAZLASI..

Rohini Nakshatra 5612638040705650657

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item