Vedik Astroloji Gerçekleri


 Vedik Astroloji Gerçekleri


D10 haritasındaki Ateş Burcundaki gezegenler doğal yeteneğinizi temsil eder. Kişi her zaman böyle bir gezegenin simgelediği bir Kariyer seçmelidir.

D9 haritasındaki Trikona Evlerinde (1,5,9) Jüpiter ve Venüs Aşk Evliliği vaat ediyor, ancak ancak ve ancak bunun için çabalarsanız.

D20 haritasının 9. evinin yöneticisi, eğer D20 haritasında Rahu ve Ketu ile kavuşumdaysa, o zaman Moksha'yı yalnızca bu hayatta vaat eder.

D60 haritasındaki Yüce Gezegen, o gezegenin yakın geçmiş yaşamınızdaki anlamları ile ilgili iyi Karmanızı ifade eder. D60'taki zayıflamış gezegen bunun tersini söylüyor.

D3 haritasındayken, Oğlunuzun veya Kızınızın Ay'ı Rahu'dan veya Jüpiter'in HİÇBİR etkisi olmayan Mars'tan tamamen etkilenmişse, o zaman Çocuğunuz gayri meşrudur ve Karınız sizi aldatmıştır.

Karınızın D9 haritasında, 1. evin lordu 8. eve veya 12. eve girdiğinde, Karınız bir Hilekar veya diğer erkeklerle Flört ediyor demektir. Koca için tam tersi.

Güneş ve Ay, Jüpiter'in etkisi ile birlikte D12 haritasında güçlü bir şekilde yerleştiğinde, aileniz Uzun bir hayat yaşayacaktır.

D5 haritasının 1. evinde birden fazla gezegenin olması sizi kesinlikle toplumda ünlü ya da kötü şöhretli yapacaktır.

Ashtavakra haritasında 5. evin 7. evden daha yüksek puanları varsa o zaman Aşk Evliliğiniz olacaktır. Diğer tüm durumlarda, Evliliği Ayarlayacaksınız.

D8 haritasının 8. ev lordu Zodyak Burcu, Nasıl Öldüğünü söyleyecektir. D11 haritasının 8. ev yöneticisinin burcu Neden Öldüğünü söyleyecektir.

 Vedik Astroloji Gerçekleri (2. Bölüm)



Erkeklerdeki Güneş Satürn kavuşumu onların babalarıyla kavga etmelerine neden olacak, dişilerdeki aynı kavuşum ise onların kendi babalarına cinsel açıdan çekim duymalarına neden olacaktır.

Kendra Evlerindeki (1,4,7,10) Güneş Jüpiter kavuşumu veya karşıt açısı her zaman Etiğiyle tanınan bir Lider üretecektir; örneğin Shivaji Maharaj, Narendra Modi, vb.

2. evin yöneticisi Mars veya Jüpiter'in nakshatrasında olduğunda, bu kişiyi çok Zengin yapar.

1. Ev Jüpiter'den görünüm aldığında, sizi Tehlikeli veya Ölüme Yakın Durumdan kurtarır.

İşlevsel veya Doğal Malefik Gezegen yüceltilmiş yararlı bir gezegenle kavuşum yaptığında, size Zarar verme yeteneğini kaybeder. Aynı şey yüce malefik gezegen için de mümkün DEĞİLDİR.

Kendra Evindeki Yüce ve Faydalı Ketu, eğer Jüpiter de başka bir eve iyi yerleştirilmişse, Hamsa Mahapurush Raj Yoga ile aynı sonucu verecektir.

Kendra Evlerindeki Yüce ve Faydalı Rahu, eğer Merkür de başka herhangi bir eve iyi yerleştirilmişse, Bhadra Mahapurusha Raj Yoga ile aynı sonucu verecektir.

Eğer politikaya atılmaya karar verirseniz, güçlü Güneş ile Ubhaychari Yoga sizi Efsanevi Siyasi Lider yapabilir.

6. evdeki Satürn tek başına her zaman Satürn için En İyi Yerleşimdir. Mücadeleyi, mücadeleyi sevdirecek. Ayrıca gerileme durumunda sizi düşmanlarınız için fazla kurnaz hale getirebilir.

Eğer Satürn burcunuzda Fonksiyonel Benefik ise 36 yaşından sonra Rahu gibi hareket edecektir.

 Eğer burcunuzda Mars Fonksiyonel Malefik ise 28 yaşından sonra Ketu gibi hareket edecektir.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 3130975730245559368

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item