Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Venüs

Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Venüs


Retro gezegenler değişimin güçlü göstergeleridir

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama alışkanlığına sahip olduğu ancak yarı yolda bıraktığı anlamına gelir.

Retro basitçe hataları düzeltmek anlamına gelir. Önceki yaşamda yerine getirilmeyen bazı gizli arzular vardır ve her şeye kadir olan, bu doğumda tamamlanmamış görevi tamamlamanız için size şans vermiştir.

Gezegen konumları, karmalar gibi geçmişinize göre gerçekleşir. Her gezegen bazı dersler verir ve bekleyenler gerilemeye başlar.

Bu nedenle retro gezegen, kişiye sıkıntı veriyor ; sadece arzularının yerine getirilmesini isterler.

Retro bir gezegenin sonuçları birçok yönden değişir.

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama ama orta yolu bırakma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.

Retro gezegenler mahadashalarının sonraki yarısında sonuç verir.

Retro gezegenin karakatwaları ile ilgili büyük sonuçlar, gezegen transitte retrograd olduğunda hissedilecek.

Retro gezegenler Güneş [sağlık] ve Ay [duyguları] karşıt olduğu için sağlığı kötü etkiler, ciddi hasar görmüşse sahip oldukları evle ilgili alanlarda duygusuz yaparlar


Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Venüs



Venüs : Kişi düzensiz cinsel yönelime sahip olabilir. O bir aziz veya bir suçlu olabilir. kişi, yanlış ortak seçerek sona erer.

Venüs Retrosu : Belki de sevdiklerinizden önceki yaşantınızda uzaktınız.

Yani Venus Rx ile bu hayatta ilişkiden çıkmanız zor olacak.

İlişkilere çok fazla içsel bakış açısı olacaksın.

Venüs : Uyum, aşk, romantizm, ortaklık, güzellik, sanat, lüks, konfor, yüksek yaşam tarzı, cazibe vb.

Venüs Retrosu insanları hayatlarındaki insanlarla olan ilişkilerini sürekli değerlendirmekte; ne kadar değerli.

Venüs Retrosu sizi hayatta ilişkiyi çok ciddiye almaya iter, yine de asıl sorun bu insanların ilişkiyi nasıl ele alacağını asla bilmemeleri.

İlişkide çok fazla ciddiyet, Venüs retrosu olan kişiler için zorlaşıyor.

Çoğunlukla kolay mı, rahat mı, tedbirli mi olacaklarını bilmiyorlar.

Venüs retro insanların sürekli başkalarıyla olan ilişkilerini gözden geçirmesine neden olur.

Venüs retro yaşıyorsunuz ve partneriniz bir süredir size pek öncelik vermiyor, sonrasında bunu fark etmeniz ve yüksek sesle söylemeniz çok zaman almayacak.

İlişkide çaba eksikliğine tahammül edemiyorlar.

Gereksiz alışveriş Venüs Retro insanları ile doğal bir alışkanlıktır.

Alışveriş yaparken pazarlık yapmazlar ama pazarlık yapmak zorundalar.

Venüs Retro tipik davranışı tekrar tekrar eski ilişkiye dönmektir.

Onların hayata devam etmeleri neredeyse imkansız.

Venüs Retrosu olan kişi geçmişte yaşamayı sever, kendini geçmiş ilişkilerine, geçmiş duygularına ve geçmiş anılarına kilitler.

Venüs Retro en güzel yanı barışmaya her zaman hazır olmaları.

Venüs retrosu partnerini sakinleştirmek için tek yapmanız gereken onları yürekten sevmek, sizinle olan güçlü bağlarını takdir etmek.

Venüs retrosu, yatırım yapmadan veya yeni bir girişime başlamadan önce yüzlerce kez düşündürecektir.

Venüs retrosu bir insan, nispeten yüksek bedeller ödeyerek bir şeyler satın alır.

Venüs retrosu insan, yaşamda sahip olacağı lüksün ve yaşam tarzının tadını çıkaramayacak, sahip olduğu değerli ne varsa değerine sahip olamayacaktır.


Venüs Retro

Venüs'ü Retrograte Venüs'ü, Aşkı, Mutluluğu, İlişki, Romantizm, Yaratıcılık, İlişkide Taviz Ver Retrogret Venüs hayatın Venüs yönüne çok şey yansıtır. Bu insanlar ilişkide çok dikkatli davranarak ilişkilerini bozdukları ilişkiyi her zaman hesaplayıp yeniden değerlendirirler. 
Venüs ile ilgili şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar ama hayat mükemmel değil mükemmel insan bu kusurlu dünya ile yaşamayı öğrenmeli ki mutlu olalım. 
Venüs semboldür ve sağduyu ve sevgi ile retrograd venüs kolay kolay akmaz. Karşı cinsle her zaman zorluk vardır, yanlış anlama. Bu yerleştirme ile insanlar aşk tekliflerinin çoğuna güvensizlik duygusu yaşıyorlar ve duygular hakkında sonuçlara atlıyorlar. Ulaşıyorlar ve dokunuyorlar ama kabul etmek istemiyorlar ve gerçekten ulaşılması ve dokunması zor çünkü incinmekten korkuyorlar. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına karşı kötü performans gösterirler. 

Retrograd Venüs kendi duygularından gizlenme eğiliminde, bu nedenle hayatı zor yoldan geçirirler. Kendine acımak üzüntü ve sosyal gereksizliğe neden olur. Hayattaki daha iyi şeylere değer vermiyorlar. Erkeklerde komploların kadına düşmanlığı, hayal kırıklığı, başkalarına karşı tatmin edici olmayan bir düzen vardır.

 Retrograd Venüs insanları geç kötü ve kirli ve duygularını kontrol ederler. Böyle devam et Can ve anormal ilişkileri gör. Zamanla bu insanlar aşk hakkında dersler alır ve aşkta çok olgunlaşırlar.
Normalde Venüs gerilemesi bizi aşk ilişkilerimize karşı temkinli yaklaşmaya zorlar. Gizli duygular yüzeye çıkabilir ve isteklerimizi ve onları tatmin etmenin yollarını yeniden değerlendirebiliriz.

Değerlerimizi düzenleyen yasalar incelemeye tabi olabilir ve birdenbire en çok değer verdiğimiz şeyler önemsiz görünebilir


Retrograd'a giden herhangi bir gezegen, onun dört aşaması vardır.

1. Doğrudan Rx'e giderken bir süre sabit hale gelir – Gezegen doğal işaretiyle çok güçlü hale gelir.

2. Bu sabit gezegen bir süre retroya dönüştükten sonra

3. Sonunda retroya geçmeden önce tekrar bir süreliğine sabit hale geldi

4. Sonunda gezegen doğrudan son sabit konumundan gidiyor.

Tüm sürecin adı “Retro Döngü”dür.

Venüs retro 


Venüs lüksün, konforun, güzelliğin, neşe ruhunun, romantizmin vb. Aşk ve ilişki ile ilgili dersler almak kaderinizde var. Bu nedenle bazı kırık ilişkilerle de yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Rx Venüs ile ilişkilerinizde al-verme konusunda çok net olmalısınız, sıra dışı ittifaklar seçebilirsiniz. Rx Venüs, sevgisini iyi ifade etmekte zorlanacak, aşka veya ilişkilere alışılmadık bir ilgi olduğunu gösteriyor. Çoğu zaman ya bekâr ya da ters cinsel kutlama yapan kişiler olarak bulunurlar, karşıtlar arasında gidip gelebilirler, sosyal olarak ana akıma uymazlar, Aşktan beklentileri o kadar yüksektir ki kimse bunu karşılayamaz ve çoğu zaman sahip olurlar. sevilmeme hissi,

Venüs geçişte Rx'e geçtiğinde, partnerinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Partnerinizi daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Kozmosta bu aşamada gereksiz sorunlar çıkabilir. Bu yüzden partnerinizle daha fazla ilgilenmelisiniz. Rx Venüs aşamasında, hayatımızdaki insanların ve şeylerin gerçek değerini veya değerini anlarız, bu dönemde duygular kolayca ifade edilmez.

Uranüs Retro


Uranüs gerilemeye başladığında, kişinin sabırsızlığı zaman zaman acımasız bir zihniyete bürünür. Enerji hamleleri, üstesinden gelinmesi gereken zorlu tembellik ve duygular tarafından takip edilir.

Neptün Retro

Neptün retro hareketine geçtiğinde, bir kişinin çevresinde geçmişe ait sorunlar olabilir. Beden, yerlinin uğraştığı konularda ya da başkaları tarafından yanlış bölgelerde kullanıldığında umursamaz, acımasız muameleler görebilir.


DAHA FAZLASI..

Venüs(Shukta ve Sikuru) 564782590355266315

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item