Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Mars

Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Mars

Retro gezegenler değişimin güçlü göstergeleridir

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama alışkanlığına sahip olduğu ancak yarı yolda bıraktığı anlamına gelir.

Retro basitçe hataları düzeltmek anlamına gelir. Önceki yaşamda yerine getirilmeyen bazı gizli arzular vardır ve her şeye kadir olan, bu doğumda tamamlanmamış görevi tamamlamanız için size şans vermiştir.

Gezegen konumları, karmalar gibi geçmişinize göre gerçekleşir. Her gezegen bazı dersler verir ve bekleyenler gerilemeye başlar.

Bu nedenle retro gezegen, kişiye sıkıntı veriyor ; sadece arzularının yerine getirilmesini isterler.

Retro bir gezegenin sonuçları birçok yönden değişir.

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama ama orta yolu bırakma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.

Retro gezegenler mahadashalarının sonraki yarısında sonuç verir.

Retro gezegenin karakatwaları ile ilgili büyük sonuçlar, gezegen transitte retrograd olduğunda hissedilecek.

Retro gezegenler Güneş [sağlık] ve Ay [duyguları] karşıt olduğu için sağlığı kötü etkiler, ciddi hasar görmüşse sahip oldukları evle ilgili alanlarda duygusuz yaparlar


Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Mars


Mars Retro

Mars : Öfke üzerinde çok fazla kontrol, kendine zarar verme, korku. Asitlik sorunları. Düzensiz cinsel alışkanlıklar. Kadınlar partner olarak genç erkekleri tercih ediyor.

Mars retrosu 2,5 senede bir gerçekleşir ve yaklaşık üç ay kadar sürer.

Mars güçlü etkileri olan bir gezegendir.

Mars Retro : belki de önceki hayatınızda iradeniz dışında bir şeyler yapmaya zorlandınız.

Yani Mars Rx ile bu hayatta planlamanız çok fazla olacak ama icraat sıfır olacak.

Geri giden Mars'ın olumsuz karakter özellikleri, hayvansı bir doğayı, aşırı şehvetli bir karakteri, aceleciliği, dürtüselliği, şiddetli öfkeyi içerebilir.

Negatif Mars, geri giden veya doğrudan, aynı zamanda kazalara eğilimli olan haritanın yerlisine saldırgan bir doğa getirir.

Mars gezegeni enerjiyi ifade eder. Mars gerilemesi gazaba neden olur ve anlaşmazlıklar içselleşir. Mars geri hareketteyken iç ıstırap, gerilim, pasif saldırganlık ve acı ile karakterize edilebilir. Duyguları sağlıklı bir şekilde ifade etmek yerine bastırmak, öfke ve nefreti yanıltabilir.

Geçmiş yaşamınızda gücü veya enerjiyi kötüye kullanmış olduğunuz için, bu yaşamda bununla başa çıkmayı öğrenmeniz gerekir. Mars'ın enerjisi genellikle ya yaşamda olumlu, doğrudan, saldırgan eylemlere ya da cinsel tatmin, öfke ya da şiddet alanlarına yönlendirilir.

Ev pozisyonuna ve burcuna göre retro Mars veya Mars'ın konumu, hangi niteliklerin teslim edileceğini farklılaştıracaktır. Çoğu zaman, ev konumu ve burç katılımı, bir gezegenin belirli niteliklerini diğerlerinden daha fazla vurgulama eğilimindedir.


Mars, Seks için Karaka olduğu için. Mars transit olarak gittiğinde cinsel hayatı da zorlaştırabilir.

Vedik astrolojide Mars'ın geri harekette olduğu evrede dikkatli olmalı ve her türlü çatışmadan kaçınmalısınız çünkü öfke kontrolsüz bir şekilde patlayabilir. Mars gerilemesi iki yılda bir gerçekleşir ve yaklaşık iki buçuk ay sürer. Jyotish'te vakri Mangal döneminde, genel atmosfer değişir, insanlar daha düşük fiziksel enerjiye sahiptir, daha kolay yorulur ve stresli hissederler ve rahatlamak ve iyileşmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyarlar.

Ruh hali, arzular, inisiyatif, hırs, hepsi daha düşük bir seviyede işliyor gibi görünüyor.


Mars retro
olanlar, Mars'ın ateşli tutkusunu ve dürtüsünü içselleştirdiler . Bu, yüksek derecede hayal kırıklığı ile sonuçlanır. Mars doğum haritasında geri giderken, kişi öfkeyle baş etme ve öfkeyi ifade etme konusunda sorunlar yaşar. Ayrıca cinsel nitelikteki sorunları da önerebilir. Ancak Mars gerilemesi yanıltıcıdır, çünkü geri giden Marslılar, fizikselliklerini ve cinselliklerini öne çıkarmak için daha çok çaba harcarlar.



retro  Mars şefimizi, hareket disiplini, iç gücü, savaş yeteneğimizi, gücümüzü, eylem kapasitemizi temsil eder. Mars ayrıca Mars ile ilgili şeyler kafasında kafa karışıklığı içinde Mars geri çekilmesine erkek ve erkek arkadaşı bir kadın çizelgesinde tanıtıyor. Bu insanlar enerjiyi özlüyor, tembel hissettikleri hiçbir şeye başlamazlar. Daha fazla harekete geçmeden önce zayıf temel güce sahip olacaklarını düşünürler, ilkelerini çok düşünürler ve içlerindeki disiplinsizlikten hayal kırıklığına uğrayabilirler.

Mars Retrogad'ın dürtüsü, sürtüşmesi, öfkesi, tutkusu, ciddi doğası, hareket etme ve kendini ikna etme kişisel iradesi Tutku ve öfke farklı ifade edilir. Uygunsuz acelecilik kazalardan kaynaklanabilir. İlişkiler neredeyse her zaman seks seviyesinde sapkındır veya seks dürtüleri artar ve asla tatmin olmaz.

Bu kişinin dişi burçta Retragre D Mars için çok fazla ortağı olması muhtemel. Aşk ilişkisinde inanılmazlık düşüncesi, suçluluk duygusu ve kusurları oluşturabilir ve bu da ayrılığa neden olabilir. İnsan yakın hissetmek ister ama kendini geri tutar. Kadınlar cinsel enerjiyi aşabilir ve stres erkek, erkek ilişkilerinde zorluk ve zorluk yaratabilir.

Retro giden  gezegen,  dört aşaması vardır.



1. Doğrudan Rx'e giderken bir süre sabit hale gelir – Gezegen doğal işaretiyle çok güçlü hale gelir.

2. Bu sabit gezegen bir süre retroya dönüştükten sonra

3. Sonunda retroya geçmeden önce tekrar bir süreliğine sabit hale geldi

4. Sonunda gezegen doğrudan son sabit konumundan gidiyor.

Tüm sürecin adı “Retro Döngü”dür.

DAHA FAZLASI..

NEW 6123543531181781675

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item