Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Merkür

Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Merkür 

Retro gezegenler değişimin güçlü göstergeleridir

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama alışkanlığına sahip olduğu ancak yarı yolda bıraktığı anlamına gelir.

Retro basitçe hataları düzeltmek anlamına gelir. Önceki yaşamda yerine getirilmeyen bazı gizli arzular vardır ve her şeye kadir olan, bu doğumda tamamlanmamış görevi tamamlamanız için size şans vermiştir.

Gezegen konumları, karmalar gibi geçmişinize göre gerçekleşir. Her gezegen bazı dersler verir ve bekleyenler gerilemeye başlar.

Bu nedenle retro gezegen, kişiye sıkıntı veriyor ; sadece arzularının yerine getirilmesini isterler.

 Retro bir gezegenin sonuçları birçok yönden değişir.

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama ama orta yolu bırakma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.

Retro gezegenler mahadashalarının sonraki yarısında sonuç verir.

Retro gezegenin karakatwaları ile ilgili büyük sonuçlar, gezegen transitte retrograd olduğunda hissedilecek.

Retro gezegenler Güneş [sağlık] ve Ay [duyguları] karşıt olduğu için sağlığı kötü etkiler, ciddi hasar görmüşse sahip oldukları evle ilgili alanlarda duygusuz yaparlar


Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Merkür
Merkür : Mükemmeliyetçi yerli. İşini tamamlamada yavaş. Konuşma ve ticari işlemler konusunda çok dikkatli
Retro Merkür, eğitim/okul/kolej değişikliği vb. alanında bir değişiklik anlamına gelir. 

Merkür bir burçta retro olduğunda, çoklu görevler insanlar için sorunlu bir şeydir.

Burçlarda Merkür retrosu olan bir kişinin yeni bir şeyleri kavraması nispeten daha uzun zaman alır. Merkür hızlı işlemenin gezegeni olduğu için Merkür retro olduğunda insanı yavaş öğrenmeye neden olur.

Merkür retrosu yaklaşım, konuşma ve düşünce süreçlerinde asla bu kadar doğrudan çıkmayacak. Merkür retrosu bir yazarını yazısında yaşayacağı ayrıntı miktarını kolayca belirtebilirsiniz.

Merkür planlama ve strateji yapmak için olduğu gibi, o Merkür bir grafikte retro olduğunda, insanı aşırı analitik ve aynı teoriyi geçirir,

 herhangi bir planı tebeşir etmeden önce tekrar tekrar kontrol etme sürecini yapar.

Bazen bu diğer insanlar için biraz rahatsız edici.

Merkür burcunuzda retro iletişim cihazlarınızda sorun olduğu aşikar, çoğunlukla e-postalarınız, mektuplar diğerine zamanında ulaşmaz.

Yani Merkür retrosu olan kişiler önemli bir işi yaparken bu gibi faktörleri hep aklınızda tutmalı.

Merkür retrosu bir grafikte bir şekilde insanı gerçek kazıcı hale getirecek. Yüzeysel konuşmaları çok zor.

Merkür retrosu insanı geç öğrenen, geç konuşan, yaşıtlarındaki çocuklarla iletişim kurmayı zorlaştırdığı için Merkür halkının çocukluğu hiç bu kadar keyifli değildir. Yani çocukluk boyunca hep bir eksik hissederler.

Bir burçta Merkür retrosu olan kişi, herhangi bir şeye bağlanmadan önce kendi zamanını ayıracaktır.

Merkür retrosu insanlarının yaşla birlikte yetenekleri ve çabaları hakkındaki şüpheden çıkmak zaman alır.

Merkür retrosu insanının alaycılık becerisine dikkat edin.

Merkür retrosu nerede bir burçta pozlanırsa, o ev İkizler & Başak burçlarındaki konumuyla birlikte çok etkilenecektir. O evlerin az bir imza günü gecikecek.

Gezegenin her bir gerilemesi bizi nasıl etkiler veya ne anlama gelir?

Merkür Retrosu

Merkür için ana kontrol alanı iletişimdir. Bu nedenle, Merkür , iletişim üzerinde yoğun bir şekilde etki yapar. Merkür geri harekette olduğunda, insanlar düşüncelerinin ve sözlerinin daha az bilinen bir kanaldan daha iyi aktarıldığını görebilirler. Bu nedenle, iletişimin yanlış anlaşılma olasılığı vardır.


Vedik Astrolojide Retrograd Merkür, geçmiş yaşamda düşünce, iletişim becerisi veya düşünme sürecinin pratik ve dürtüsel olduğunu belirtir. Bu çok fazla kafa karışıklığı ve kaotik bir durum yarattı. Kişi, başkalarıyla iletişim kurma şeklinin uygun olmadığını ve hayata pratik olmayan yaklaşma eğiliminde olduğunu görecektir. Bu aslında geçmiş yaşamdan tekrarlanıyor.

Merkür geri giderken önemli hamleler yapmayın. Gerileme döneminde, başkalarından karar almak zordur. Bir karar verilse bile, ya Merkür doğrudan harekete geçtikten hemen sonra ya da çok daha sonra değişebilir. Merkür gerileme dönemleri, iletişim içeren herhangi bir şey yapmak için iyi zamanlar olmaz.

Retro Merkür mantıksal beynimizdir, iletişim kapasitemizdir, şeyleri nasıl analiz ettiğimiz, zekamız cıva retrosuna bağlıdır insanlar çok dikkatli ve cıva ile ilgili konuşma, hesaplama, iletişim veya A Gaye'nin konulardan korktuğu çok derin analiz. 
Her zaman bir şeyleri tekrar paylaşıyorlar, çok fazla düşünüyorlar, bu yüzden cıva ile işler ters gitmesin. Retrograd Merkür'de kusur-patlama eksikliği var.
 Bu bireyler konsantre olmak ve konsantre olmakta zorlanır, yavaş öğrenme zorlukları yaratabilir, aşırı sinir aktivitesi aile, akrabalar ve diğerleriyle zorluk olarak ortaya çıkabilir Sabır eksikliği düşünerek kötü kararlar verebilir. 
Retrograd Merkür zihinsel konsantrasyonda zorlanır ve tahriş ayrılık duygusunu tetik Gayri resmi veya yüzeysel, popüler olmayan bir fikir düşüncesinin gücüne sahip ancak ortaya koyma fırsatlarından yoksundur. Özeleştiri yapabilir, çok endişelenebilir, hızlı karar vermekte zorluk çekebilir, dalgın ve mantıksız davranabilir, eleştiri ve ihmale, memnuniyetsizliğe neden olabilir.


Retrograd'a giden herhangi bir gezegen, onun dört aşaması vardır.

1. Doğrudan Rx'e giderken bir süre sabit hale gelir – Gezegen doğal işaretiyle çok güçlü hale gelir.

2. Bu sabit gezegen bir süre retroya dönüştükten sonra

3. Sonunda retroya geçmeden önce tekrar bir süreliğine sabit hale geldi

4. Sonunda gezegen doğrudan son sabit konumundan gidiyor.

Tüm sürecin adı “Retro Döngü”dür.

Uranüs Retro


Uranüs gerilemeye başladığında, kişinin sabırsızlığı zaman zaman acımasız bir zihniyete bürünür. Enerji hamleleri, üstesinden gelinmesi gereken zorlu tembellik ve duygular tarafından takip edilir.

Neptün Retro

Neptün retro hareketine geçtiğinde, bir kişinin çevresinde geçmişe ait sorunlar olabilir. Beden, yerlinin uğraştığı konularda ya da başkaları tarafından yanlış bölgelerde kullanıldığında umursamaz, acımasız muameleler görebilir.






DAHA FAZLASI..

NEW 605907792536214722

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item