Güneş Mahadasha ve Antardasha ne getirir? (Vedik Astroloji)

Güneş Mahadasha ve Antardasha ne getirir? (Vedik Astroloji)


Güneş Mahadasha'nız 15 ila 35 yaşları gibi genç bir yaşta düşüyorsa, Güneş vücuttaki bir canlılık ve ısı gezegeni olduğundan ve aynı zamanda Güneş Mahadasha hayatınıza çok fazla sevgi ve romantizm getirebilir. aşk ve romantizm gezegeni. Mars, Güneş ve Venüs, aşk ve romantizmle kendinizi şımartabileceğiniz 3 büyük gezegendir. Venüs bir şehvetli zevkler gezegenidir ve seks ile eğlenmek (Güneş bir eğlence gezegenidir) aynı zamanda bir tür şehvetli zevktir.

Dolayısıyla, Güneşin Mahadasha'sında ve Venüs'ün Antardasha'sında çok dikkatli olmanız gerekir, çünkü bu dönemde aşk ve romantik ilişkilerin çoğu gerçekleşir. Artık Güneş'inizin ve Venüs'ün haritada nereye yerleştirildiği önemli değil çünkü bu gezegenler aşk ve romantizmin doğal göstergesidir.




Güneş tek başına aşk ve romantizm veremez ve Venüs'ün katılımı önemlidir ve eğer Mars dasada da faaliyet gösteriyorsa, o zaman cinsel ilişkiler olabilir, çünkü Mars Akrep burcunu yönetir ve Akrep cinsel organlarımızla ilişkilidir.

Bir astrolog olduğum için, bir kız danışmak için bana geldi ve bana bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini ve bunun güneş Mahadasha ve Venus Antardasa'da olduğunu ve bunun olduğu gün Mars Pratyantradasha olduğunu söyledi. Yani, gördüğünüz gibi aşk ve romantizmle bilinen 3 gezegenin hepsinin katılımı orada. Kendine karşı koyamadığından şikayet ediyordu ve daha sonra pişmanlık duyuyor ve tövbe ediyordu…

Mars'ı aslında haritada güçsüzdü (Yengeç burcunda yer aldı) ve Venüs'ü de zayıftı (Başak burcundaydı) ve bildiğiniz gibi zayıflamış gezegenler itibarlarını yitirdiler. Zayıflamış gezegenler sizi zayıflatır ve yüce gezegenler sizi güçlü kılar. Zayıflıktan muzdarip olduğunuzda kendinize direnemezsiniz. Ama asıl sorun şuydu: > Rahu, o sırada transit halindeki Güneşine açı veriyordu ve Rahu, bildiğiniz gibi, bir yükselticidir ve bu nedenle Rahu ateşteki yakıt gibidir ve ayrıca Güneşi ve Merkür'ü de Güneş'e yerleştirildiği için direnemezdi. 3. çiftleşme evi.


Güneş çok sıcak bir gezegendir ve Mars dönemi de işin içine girince Venüs erotik hale gelir ve sonra direnmek zorlaşır. Mars, emmenin bir işareti olan Akrep burcunu yönettiği için bir emme gezegenidir. Bunun nedeni > Venüs'ün Akrep'te < Mars Aslan'da ise insanlar aşırı derecede cinsel hale gelir.

Ama işin içinde Jüpiter varsa o zaman aşk ve romantizm saf olabilir ve bu durumda gerçek aşka düşebilirsiniz. Örneğin, Mahadasa Güneş'ten ve Antardasa Jüpiter'den ise ve o zaman Venüs'ün pratayantradasa'sı gelirse, o zaman gerçek aşk mümkündür. Gerçek aşkta, kalbinizdeki aşk ve romantizmin tadını çıkarırsınız ve çiftleşmeye kendinizi kaptırmazsınız. Güneş bir eğlence gezegeni olduğu ve Venüs size şehvetli zevkler verdiği için Venüs Güneş'in etkisi altına girdiğinde Venüs neşe verici hale geldiğinden, müzikten ve şarkı söylemekten en çok keyif aldığınız zaman da Güneş dönemi ve Venüs alt periyodu olabilir. Bu durumda, Balık ilahiyatın bir işareti olduğu için (müzik ve dans yoluyla olduğu gibi) size ilahi zevk verebilir.


Mars (Mars Oğlak'ta yücedir) ve Venüs (Venüs Balık'ta yücedir) gibi gezegenler yüceltildiğinde veya dost burçlara iyi yerleştirildiğinde, o zaman aslında kalbinizde aşk ve romantizmden zevk alırsınız ve bu sizi her zaman cinsel ilişkilere zorlamaz.

Şehvet ve saf ilahi aşk arasında bir fark vardır ve Jüpiter, ilahiliğin saf bir işareti olan Balık burcuna hükmettiği için aslında ilahiyat gezegenidir.

Mars'ınız yüceltilmedikçe veya 10. eve yerleştirilmedikçe gerçek aşkı asla anlayamazsınız Başak zayıf bir işarettir ve Başak'taki Venüs asla iyi değildir, çünkü sizi şehvetli ve tartışmacı yapabilir.

Güneş Mahadasha'yı çalıştırıyorsanız ve Güneşiniz ve Venüs'ünüz İkizler burcunda veya 3. evdeyse, o zaman kesinlikle çalışmalarınız için iyi olmayacak ve hatta sınavlarda başarısız olabilecek mastürbasyonla kendinizi şımartacaksınız. Bunun nedeni, İkizlerin bir mastürbasyon veya çiftleşme işareti olması ve tüm bu çiftleşme ve mastürbasyon pisliğine kendinizi kaptırdığınızda Mars'ın zayıflamasıdır. Mars zayıfladığında sağduyu ve bilgelik kaybolur ve o zaman derslerde iyi olamazsınız.

Güneşiniz Boğa burcundaysa, Güneş Mahadasha veya Antardasa sizi mücevher ve değerli taş işine veya giyim ve yiyecek dahil olmak üzere diğer lüks eşya ve dekoratif eşya işine sokabilir.

Ayrıca, Güneş bir eğlence ve eğlence gezegeni olduğu ve Boğa'nın müzik ve dans yoluyla bir eğlence ve eğlence işareti olduğu için bu yerleşim ile müzisyen olabilirsiniz.

Venüs haritada yüceyse veya kendi burcundaysa, bu kesinlikle mümkündür. Güneş ayrıca bir spekülasyon gezegeni olduğundan ve Boğa, para birimini veya parayı temsil eden bir işaret olduğundan, Boğa'daki Güneş döviz ticareti için de iyidir.


Güneşiniz 5. evde (Yükselen Yay için) Koç burcunda yer alıyorsa, Güneş Mahadasa sırasında bir sporcu olabilirsiniz, çünkü 5. ev eğlence etkinliklerinin evidir ve spor da bir eğlence etkinliğidir ve Güneş de bir gezegendir. sporda ihtiyaç duyulan enerji veya canlılık. Koç ve Aslan, spor aktivitelerinde coşku göstermenin başlıca işaretleridir.

Güneşiniz 10. evde (Yengeç Yükselen için) Koç burcuna yerleştirildiyse, o zaman yakıt mühendisliği çalışabilir veya pratik yapabilir veya fizik konusunu çalışabilirsiniz, çünkü Koç aynı zamanda bir enerji ve yakıt işaretidir ve Güneş bir ısı ve ışık gezegeni ve bu nedenle mühendislik oldukça mümkündür.

Ayrıca BT'de otomasyon alanında da çalışabilirsiniz. Güneş Koç burcunda 3. evdeyse, bir şirkette veya kendi işinizde pazarlama müdürü olabilirsiniz.

Eğer Güneş Yengeç burcuna yerleştirilirse, Güneş Mahadasha sırasında bu sağlık sorunlarına bile yol açabilir ve sağlık sorununun türü, Yengeç burcunun efendisi Ay'ın doğum haritasındaki konumuna bağlı olacaktır. Güneş sıcak bir gezegendir ve Yengeç duygusal benliğimizi temsil eden bir işarettir ve ateşli vücut ısındığı ve Güneş de sıcak bir gezegen olduğu için bu yerleşimle sıklıkla ateş alırsınız ve ayrıca karaciğer de ısı ürettiğinden karaciğer Güneş ile ilişkilidir. .

Ama bu her zaman böyle değildir ama eğer Güneş ve Ay yanıyorsa (derece olarak birbirine yakınsa) veya Güneş ve Ay'da zararlı açılar varsa veya Güneş ile Ay arasında bir gezegen savaşı varsa, hastalıklar daha olasıdır.

Yengeçteki Güneş ayrıca ciddi enfeksiyonlara ve alerjilere neden olabilir, çünkü burada Güneş sıcak bir gezegen olduğu için duygusal benlik ısınır. Giyim ve gıda ticaretinin pazarlanması genellikle Güneş Yengeç burcuna geçtiğinde görülür.

Güneş ayrıca bir ısı ve ışık gezegenidir ve bu nedenle Güneş Mahadasa sırasında ısıtma ve aydınlatma sistemleri (mühendislikte) hakkında bilgi edinebilirsiniz, özellikle de Güneş bir mühendislik ve ağ oluşturma işareti olan Kova burcundaysa. Kova, kitleleri temsil eden bir işaret ve Güneş de finansal piyasaları, eğlence ve eğlenceyi, zenginliği, sağlığı, eski metinleri (İncil, Gita, Kur'an, okült, vb.)

Kova'daki Güneş, kitleleri kontrol etmek ve bilgi ve bilgiyi kitlelere yaymak için iyidir.

Güneş, Merkür ile birlikte Aslan burcunda yer alırsa, Güneş Mahadasha sırasında bir pazarlama işinde bazı profesyonel statüler oldukça mümkündür, çünkü Güneş de bir terfi gezegenidir (Güneş bir isim ve şöhret gezegeni olduğu için artan isim ve şöhret) . Kendi işini yürüten birçok kişi de bu yerleşime sahip olabilir. Güneş veya Aslan da ateşi temsil eder ve ateş de yemek pişirmede yer alır ve bu nedenle yemek pişirmeyle uğraşan insanlar da bu yerleşime sahip olabilir. Yangın da yangın söndürücüler ile ilgilidir ve bu nedenle yangın söndürücüler ve havai fişek ve kaynak ile çalışan kişiler de bu yerleşime sahip olabilir.

Güneş Başak burcundaysa, Güneş Mahadasha sırasında video düzenleme ve film düzenleme gibi işler yapabilirsiniz, çünkü isim ve şöhret videolar ve filmler aracılığıyla tanıtılır ve Başak, düzenleme gibi zor işlerin bir işaretidir. Güneş ısı ve ışığı temsil ettiğinden ve Başak bir tamir ve servis işareti olduğundan, elektronik ve elektrikli eşyaların tamiriyle ilgilenen kişiler de bu yerleşime sahip olabilir.


Güneş Terazi burcundaysa Güneş Mahadasha sizin için iyi olmayabilir ve babanızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir (kötü ilişkiler) veya babanızın sağlığı Güneş Mahadasha sırasında bozulabilir ve Güneş çok etkilenirse babanız vefat bile edebilir. özellikle transitler kötüyse. Güneş Terazi burcunda zayıf olduğu için Terazi'de asla iyi değildir. Ayrıca, Terazi bir ilişkinin işareti olduğundan, Güneş Mahadasa veya Antardasa sırasında bu yerleşimde çoklu ilişkiler (aşk ve romantizm) olasılığı vardır.

Ancak bu yerleşim iş için iyidir, çünkü Terazi temelde bir iş işaretidir. Güneş aydınlatma ve ısıtma sistemlerini temsil ettiğinden, aydınlatma ve ısıtma sistemleri işini veya Güneş tarafından temsil edilen spor malzemeleri işi gibi herhangi bir şeyi yapabilirsiniz.


Güneş Yay burcundaysa, Güneş Mahadasa veya Antardasa sırasında dini yayabilir ve ayrıca dini ürünler veya dini kitaplar, pooja samagri vb. gibi dini malzemelerle de çalışabilirsiniz. Ayrıca kitlelere ders verebilir ve yayabilirsiniz. felsefe ve din. Bu yerleşimle bazı dini gruplara da katılabilirsiniz. Ancak bu yerleşim aynı zamanda seyahat ve turizm için de çok iyidir ve bu nedenle Güneş döneminde bir keşif veya gemi gezisine çıkabilirsiniz.

Yay burcunun bir keşif işareti olması ve ormanları veya ormanları temsil etmesi nedeniyle bu yerleşimle yaban hayatı hakkında birçok belgesel film de izleyebilirsiniz. Eski zamanlarda insanlar bu yerleşimle sık sık ormanda avlanmaya giderdi.

Güneşiniz Oğlak burcundaysa, Güneş Mahadasha sırasında çalışan yönetimine veya işe alımına gidebilir veya kendi fabrikanızı yönetebilir veya makineler üzerinde çalışabilirsiniz, çünkü Oğlak makine ve araçları temsil eden bir işarettir. Oğlak bir otorite ve güç işareti olduğundan, bu yerleşim aynı zamanda bazı devlet dairelerinde çalışmak için avukat olmak için de iyidir. Bu yerleştirme ile makine mühendisliği de mümkündür.


DAHA FAZLASI..

NEW 6232101394093377243

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item