Ashwini Nakshatra Padalar Mars'ın Özellikleri

Ashwini Nakshatra Padalar Mars'ın Özellikleri

Ashwini Nakshatra'nın 1. Pada'sı koç Navamsa

(Mars tarafından yönetilir) tarafından kontrol edilir.

Kişi cüretkardır, yangınla ilgili işleri sürdürür, cimridir ve yargıçtır.

Kişi güçlü ve güçlendirilmiş Mars geçişini gösterecek.

Ashwini Nakshatra Padalar Mars'ın Özellikleri

Kişi yüksek dayanıklılık gösterecek, atletik, teknik, hedef odaklı, öncü, çalışkan, zorlu, maceracı ve ruhlu, doktorlar, koruyucu, acil durum çalışması, kurtarma öfkesi, dürtüsel, intikam peşinde koşan, olgunlaşmamış, aşırı agresif olacaktır.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars kişisi, sağlam, agresif, baskın ve çok fazla enerji ve dayanıklılığa sahipler. Konumları mars için elverişli olarak görülüyor.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars kişisi, fiziksel aktivitelere katılmaktan hoşlanırlar. Orduda, kolluk kuvvetlerinde ve çeşitli zorlu alanlarda öne çıkıyorlar.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars'ın bu tür kişisi , yaklaşımlarında özellikle benzersizdir. Yerleşik fikirleri takip etmek yerine yalnız çalışmayı ve yeni fikirler geliştirmeyi severler.

Ashwini Nakshatra Pada 1'de Mars'ın kişisi maceralarla doludur. Cesur faaliyetlere katılmaktan hoşlanırlar. Bilgili ve kararlıdırlar

Ashwini Nakshatra Pada 1 kişiliğindeki Mars kişisi belli bir canlılığa sahiptir. Her şeyi hızlı bir şekilde yapmaya bayılırlar, araba sürmeyi gerektirirler ve bu bazen tehlikeli olabilir.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars kişisi de tartışmacı. Tartışmalarda başarılıdırlar, ancak tutumları ve şiddet eğilimleri genellikle başkalarını incitir.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars'ın bu kişisi uzun süre bir noktada kalamazlar. Ego, öfkelerine ek olarak karakterlerini de farklılaştırır.

Ashwini Nakshatra Pada 1'deki Mars kişisi , etkileşimlerinde tamamen şeffaftır ve düşüncelerini açık bir kitap gibi kabaca ifade eder. Sabırsız, pervasız, yaratıcı, kendiliğinden ve açık sözlüdürler.

Ashwini Nakshatra Mars Pada 2


Bu Nakshatra'nın cinsiyeti Erkek olduğundan, bu takımyıldızın altında doğan , kadın ya da erkek olmalarına bakılmaksızın, güçlü ve cesur bir adam olarak çalışma yeteneğine sahip olacaklardır.

Ashwini Nakshatra'nın 2. Pada'sı Boğa Navamsa

(Venüs tarafından yönetilir) tarafından yönetilir.

Kişiler dindar, parlak, mısır açısından zengin.

Kişi Venüs burcundadır. Bu enerji, agresif mars doğasını dengeler, saldırganlık, kontrollü eylem, eylemden önce düşünme, daha az dürtüsel/kaza eğilimli kontrollü hoşgörü, sosyal olarak zarif, düşünceli hareketler, cana yakın, dengeli kahramanca eylemler, fiziksel yaratıcılık, fiziksel olarak sanatsal, dansçılar ,

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars'ın kişileri dansçılar, müzisyenler, sporcular, denge veya yaratıcı yönleri içeren sporlardır.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars kişileri, fiziksel olarak yaratıcı, fiziksel olarak sanatsal, yakışıklı, dengeli kahramanca eylemlerdir.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars kişileri becerikli, kontrollü hoşgörüler, sosyal olarak zarif, düşünceli hareketlerdir.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars yaratıcı bir yanı var. Zengin ve hoş bir varoluş arzu ederler.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars kişileri , ekonomik meseleler hakkında sağlam bir anlayışa sahipler çünkü Mars, paralarını etkin bir şekilde yönetmelerine izin veriyor.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars', aşk ve duygusallığa eğilimlidir. Herhangi bir zamanda birden fazla sevgilisi olabilir.

Ashwini Nakshatra Pada 2'deki Mars kişileri, partnerleri ve ilişkilerinden sıklıkla memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar.

Mars tarafından sağlanan enerjinin taşması nedeniyle, kişiler aşk ve cinsel konularda da aşırı sahiplenici ve saldırgan olabilirler.

Ashwini'de Mars Nakshatra Pada 3 Astrolojide


Ashwini Nakshatra'nın 3. Pada'sı İkizler Navamsa (Merkür tarafından yönetilir) tarafından yönetilir.

Kişi Merkür burcundadır, zihinsel olarak iletişim ve düşünme sürecini hızlandıran enerji, enerjik konuşma, zihinsel olarak rekabetçi, münazara, tartışma, masa oyunları, kelime oyunları.

Kişi eğitimli, iyi yemek yiyen, keyif alan, endişeli, tartışmaları kazanan, kavgacı ve kahramandır.

Kişi acil durumlara, tehlikeye ve aşırı durumlara, hızlı tepkilere, hızlı zekaya sahip, hızlı öğrenen, hızlı tercüman, zihinsel jimnastik ve eylemler, sağlık, şifa, spor, savaş, öncü bağımsızlık faaliyetlerine yönelik zihinsel olarak dedikoduya uyarlanmıştır.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars'ın kişisi aydınlanmış, iyi bir yiyici, bir zevk, rahatsız, ifadelerde başarılı, kavgacı ve cesur.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi , felaketlere, tehlikelere ve zorlu durumlara uyum sağladı, hızlı tepkiler, hızlı zekalı, hızlı öğrenen, hızlı tercüman.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars'ın kişisi, zihinsel olarak fitness, ilaç, atletizm, çatışma ve bağımsızlık faaliyetlerine başlamaya yönelik bilişsel jimnastik ve dedikoducudur.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi, bu konumda iş başında olan birçok çelişkili enerjiye sahiptir.

Merkür navamsa'nın zekası Mars'ın enerjisiyle buluştuğunda, sonuç genellikle çeşitli sanatlarda yetenekli, mantıklı ve zeki bir kişidir.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi çok aktif ve ilgili. Merkür ayrıca şiirde güçlü bir temel ve tutku bağışlar.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi bilgili ve yeni şeyler öğrenmek için hızlıdır. Ayrıca Ulusun ötesini keşfetmek için sağlam bir fırsatları var.

Mars, İkizler Navamsa'ya yerleştirildiğinde, kişi muhtemelen iyi bilgili yasalar ve yargıç olacaktır. Böyle bir kişi, yarım yamalak romantik ilişkilere ve karşılaşmalara karşı oldukça hassastır.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars'ın bu kişisi, yeni romantizm ve aşk deneyimleri aramaya eğilimlidir.

Ancak Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi, sanki gergin bir moddalarmış gibi her zaman huzursuzdur.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars'ın kişisi, sporda, özellikle krikette mükemmeldir. Mizaçları, onları sürekli stresli ve zihinsel olarak yorgun tutan sinir enerjisiyle doludur.

Ashwini Nakshatra Pada 3'teki Mars kişisi zihinleri sürekli olarak bir şeylerle meşguldür, bu da onların tedirgin ve sıkıntılı olmasına neden olur.

Bu kişisi, aşırı aktif zihinlerini susturmak için meditasyon gibi sakinleştirici faaliyetlerde bulunmalıdır.

Ashwini Nakshatra Pada 4 Vedik Astrolojide 


Ashwini Nakshatra'nın 4. Pada'sı Yengeç Navamsa

(Ay tarafından yönetilir) tarafından yönetilir.

Kişiler tanrılara tapan, dindar ve kadınların iyi niyetini elde eden kişilerdir.

Ay'ın enerjisinin yerlileri duygusal doğayı getirir.

kişiler, ihtiyacı olanlara karşı empatik, şifacılar, besleyiciler ve idealist olabilirler.

Kişiler duygusal olarak başkalarına yardım etmeye, bir hayat kurtarmak, bir kişiye yardım etmek veya ihtiyaçlarına yardımcı olmak için sahip oldukları her şeyi vermeye, her türlü öncü çabayı veya fiziksel mücadele gerektiren herhangi bir şeyi ortaya koymaya ve tam duygusal bağlılıklarını almaya duygusal olarak bağlıdırlar.

Kişi, çevrelerini ve yaratımlarını olduğu kadar önemsedikleri insanları ve şeyleri şiddetle korur. İyileşmenin veya başkalarına yardım etmemenin etkileriyle duygusal olarak uyarılır veya depresyona girerler. Tehlikeli durumlara dalabilir, olağanüstü bir kahramanlık gösterebilir ve zor durumdaki insanlara yardım etmek için her şeylerini feda edebilirler.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler , duygu dalgalanmaları ve baştan çıkarıcı ihtiyaçlar nedeniyle sevgi ve cinsel durumlarda inanılmaz derecede tutkulu.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler , tehlikeli olaylara atılabilir, muazzam cesareti gösterebilir ve zorluklarda insanlara yardım etmek için kendilerini teslim edebilirler.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars'ın kişiler , iyileşmenin veya başkalarına yardım etmemenin sonuçlarından duygusal olarak motive olur veya memnun olmaz.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler için her şey yolunda gidiyor. Fiziksel güçlerinin duygusal güçlerinden daha değerli olması muhtemel.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler , Ay ve Mars enerjisinin birleşimi nedeniyle zihinsel olarak sağlam ve inatçı hale gelir.


Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler , depolanan enerjileri için bir çıkışa ihtiyaç duyarlar ve Ay Navamsa'nın etkisinden dolayı, noktalarını duygusal olarak ifade etme eğilimindedirler.

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler talepkar veya iddialı değiller; bunun yerine, uzlaşmacı bir türdürler. Ancak bu, onları fikirlerini değiştirmeye zorlamak anlamına gelme

Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler genellikle kendi kendine yeterli ve çalışkandır. Hedeflerine ulaşmak için ciddi çabalar gösterirler.

Bunlar Ashwini Nakshatra Pada 4'teki Mars kişiler , aşırı duygu ve şehvetli ihtiyaçlar nedeniyle aşk ve cinsel konularda aşırı tutkulu.

DAHA FAZLASI..

NEW 4767177394555997160

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item