Ketu 5. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Ketu 5. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

5 ev 'de Ketu - Maneviyata yönelik derin bilgi ve eğilim, okült çalışma ve tantra uygulama sağlar.

Bu aynı zamanda kişiyi yetenekli bir araştırmacı yapar.

Ya çocuk sahibi olma isteğini vermez, geciktirir ya da alışılmadık şekillerde çocuk verir,

Gebe kalmak için farklı tedavi türlerini benimsemek veya kullanmak zorunda kalmak gibi.

Yerli, mide ve sindirim sistemi ile ilgili sorunlarla karşı karşıyadır.

Kişiyi sabırsızlaştırır, duygusal doyumsuzluk ve kaygı sorunlarına yol açar.
5. ev Güneş'e aittir. Jüpiter'den de etkilenir. Jüpiter, Güneş veya Ay 4., 6. veya 12. evdeyse, kişinin mali durumu mükemmel olacak ve kişinin beş oğlu olacak.

Ketu, yirmi dört yaşından sonra kendi kendine iyileşir. 5. evdeki Ketu zararlıysa, kişi astım hastasıdır.

Ketu, beş yaşına kadar zararlı sonuçlar verir. Oğullar hayatta kalmayacak.

Geçim yirmi dört yaşından sonra başlar. Yerli, oğulları için şanssız.

NEW,Ketu Kavuşumları,Ketu 5. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Ketu beşinci evde olduğunda, kişi genellikle felsefi bir düşünceye sahiptir. Böyle bir kişi yeni dilleri çabuk öğrenir. Aslında, anadili genellikle birçok yabancı dilde de akıcıdır.

Ketu'nun bu yerleşimi, kişinin din ve maneviyatla ilgili konulara olan eğilimini de arttırır.

Kişi ayrıca araştırmaya şımartmak için bir yakınlığa sahiptir.

5. evdeki Ketu ayrıca okült bilimler ve bazı durumlarda kara büyü hakkında bilgi verir.

Ketu beşinci evde oturduğunda, özellikle ıstırap altındayken, kişinin hayatında duygusal tatmin eksikliği devam eder.

Bu pozisyon çocuklar için uygun değildir. Hayatta engellerle karşılaşabilirler.

Aynı zamanda döllenme olasılıklarında da sorunlara neden olur ve bazı durumlarda düşüklere veya düşüklere neden olabilir.

Burada Ketu, kişinin mideyle ilgili hastalıklardan muzdarip olabileceği için kişinin kendi sağlığı için de elverişsizdir. Bununla birlikte, spekülasyondan kazanç şansı yerli için muhtemeldir.

5.evdeki Ketu, olumsuz düşüncelere ve yanlış anlamalara yol açabileceğinden kişiler için kötü olabilir.

Beşinci evdeki Ketu, kişinin yeni şeyleri ve dilleri hızlı bir şekilde öğrenmesini sağlar.

Beşinci evdeki Ketu'nun yerlisi araştırma ve dine eğilimlidir.

Beşinci evdeki Ketu olumsuzluğa çekilir ve kişi aynı zamanda duygusal memnuniyetsizlik veya mutsuzluk yaşayabilir.

Astrolojide 5. evdeki Ketu çocukları reddeder veya çok geç yaşta çok uğraştırarak verir ve genellikle bir kız ilk ve tek çocuk olur. Ketu, Venüs veya Ay ile birlikte olmadıkça bu evde yaratıcılığı engeller.

Ancak Vedik Astrolojide 5. evdeki Ketu, akademik çalışmalar için hayati önem taşıyan konsantrasyonu arttırdığı için iyi bir eğitim verir.

Beşinci evdeki Ketu, hamilelik sırasında yavrularda sorunlara yol açabilir. İyiden çok zararlı etkileri olduğuna inanılıyor, bu nedenle yerliler olumsuz etkileri azaltmanın yollarını aramalıdır.

Beşinci evdeki Ketu kişisi üzerindeki genel etki, zihnini olumsuz etkileyebilir ve depresyona ve izolasyona yol açabilir.

Beşinci evdeki Ketu'nun , ailesine ve arkadaşlarına karşı şefkatli ve sevecen görünebilir, ancak onlara karşı içsel olarak duygusuz olacaktır. Kişi gururlu, kıskanç, utangaç ve sabırsız hale gelecektir.

Beşinci evdeki Ketu, kişinin sağlığını ve ailesini etkiler. Ketu beşinci evdeyken güneş gezegenine bağlanırsa, kişi ve ailesi için olumsuz etkiler artar. Çocukken kişinin konsantrasyonunu etkileyebilir ve performansları üzerinde bazı sonuçları engelleyebilir.

Beşinci evde Ketu ile kişi nedeniyle ilişki yönü çökebilir. partnerleriyle romantik bir ilişki kurmayı veya sürdürmeyi zor bulabilir ve fikir ayrılıklarına neden olabilir ve bu da ilişkinin olumsuz bir şekilde sona ermesiyle sonuçlanarak kronik zihinsel sağlık sorunlarına yol açabilir. Kişi, ilişkide tatminsizlik veya mutsuzluk bulacak ve her zaman romantik ilişkiden kaçmaya çalışacaktır.
5. ev tamamen Çocuklar, Yüksek Öğrenim, Analitik Zihin Eğilimi, Zeka, Spekülatif Kazanımlar, Manevi Takipler, Romantizm, Spor ile ilgilidir. Kişisel, zihinsel doğanızı, duygularınızı gösterir; aşk, nefret vb. duygusal faaliyetler. Adanmışlık, dine inanç da 9. evden 9. evden olduğu için buradan görülür.

5. ev öğrenme evidir, Ketu 5 kişi Ketu'nun kafası olmadığı için öğrenmeye ilgi duymadığından öğrenme güçlüğü verir. Bu nedenle kişi veya çocukları okul eğitiminde başarılı olamayabilir. Ketu 5, kişiyi çeşitli engelleri ve travmaları olan çocuklarda yukarıdaki tüm kalıpları anlamada çok iyi yapabilir. Çocuklar arasında bu semptomları en iyi anlayan ve ele alan kişi o olabilir. Kişi, ruhsal eğilimi nedeniyle, ebeveynleri bir nedenden dolayı onları terk eden tuhaf bir hayat yaşayan çocuklara bakma eğiliminde olabilir.

Ancak, kişinin ilk çocuğu olağandışı koşullar altında doğar veya ilk çocuk evlat edinilebilir, çocukları zihinsel veya fiziksel olarak bir miktar engelli olabilir; çocuklar tuhaf ve anti-sosyal olacaklar. Yerli ve çocukları arasındaki ilişki garip olabilir; kişinin şartlar nedeniyle çocuklardan ayrılması mümkündür. Özellikle yerlinin en büyük veya ilk oğlu, yerliden ayrılma konusunda özel bir sıkıntı yaşayacak ve eğitim için çok uzaklara gönderilebilecek veya farklı zamanlarda farklı yerlerde eğitimini tamamlayabilecektir.

Ketu, entelektüel olarak kişiyi zihinsel olarak güçlü kılar, ancak kişiliğine de yansıyacak olan alışılmadık veya dramatik düşünme biçimi nedeniyle kendi düşünce sürecinden muzdarip olabilir. Kişi bağımsız olacağından ya da bağlantısı kesileceğinden, hayatta çok az romantizm ya da çekicilik vardır. Kişi, yaşamın fırsatlarına karşı kayıtsız olacaktır. Kişi itaatsiz, kıskanç ve sabırsız olacaktır. Vaaz, kutsal hac ve yurtdışı seyahatlerine iyi ilgi duyacaktır. Bu, keşişler, yogiler ve azizler için iyi bir yerleşimdir.

5. ev çocuklarınızı, çocuk doğumu & ketu ayrılığı, izolasyon, ayrılığı temsil eder. yani ketu'nun bu yerleştirmesi sizi çocuklarınızdan uzaklaştırabilir veya çocuklarla mesafeli ilişki kurabilir.

burada kişiler dünyanın en iyi ebeveynleri olduklarını düşünebilirler ancak ne yazık ki tüm odakları 11. kazanım evine & ağ kurma arkadaş çevresini sürdürmeye odaklanır ve bu sizi çocuklarınızdan ayırabilir, başka bir örnek ch çocukluğunu yatılı okulda geçiren çocuklar.

şimdi 5. ev lordu jüpiter, venüs, ay gibi yararlı gezegenleri görmeden 4. eve veya dushtana trik evine kötü yerleştirilmiş veya zayıflatılmışsa, kürtaj, düşük veya çocuk doğum problemi yaratabilir kadın yerli char'da uzman t ama tüm kişi ile olması şart değil bu gezegen yerleşimine sahip olmak çocuklar veya çocuk doğum konusu ile ilgili sorunlarla karşılaşabilir ancak bunun için 5. eviniz güçlü olmalı - 5. lord yüceltilmeli veya doğum çizelgesinde, d7 & d9 çizelgesinde ve faydalanıcı jüpiter tarafından yönlendirilmeli.

5inci ev aynı zamanda akademik eğitiminizi de temsil ediyor özellikle üniversite hayatı eğitiminiz bu yüzden burada ketu eğitim hayatınızda sorun yaratabilir ancak araştırma veya ruhsal alanla bağlantılı herhangi bir eğitimi seçerseniz ketu size verecektir başarı çünkü ketu karka ya da önemli maneviyat & nihai gerçeği bulmak hatta bu yerleştirme antik kutsal kitaplarda veya mantra öğrenimi için iyidir hatta ruhsal ilahi güçle bağlantılı herhangi bir okült konu öğrenimi için iyidir astroloji alan araştırması ile ilgilenmek anlamına gelir .

bildiğimiz kadarıyla 5. ev antik metinleri temsil ediyor, ketu ise geçmiş yaşamla doğrudan bağlantılıdır. yani aynı zamanda eski eski metin kitap öğrenmeyi veya aramayı temsil ediyor, yani burada ketu size arkeolog, antropolog olmanız için eğitim alanında kolay başarı sağlayabilir.

ketu materyalist olmayan bir gezegen, 5. ev aynı zamanda spekülatif işi temsil ediyor, bu yüzden burada ketu 5. evdeki her türlü materyalist maddeyi reddedebilir. yani, bu yerleştirme hisse senedi piyasasında, piyangoda, kumarda soruna veya kayba neden olabilir (ketu'nun nakshatra lordu rahu'nun kendisidir).


 

Astrolojide 5. Evdeki Ketu'nun Uğurlu Sonuçları


Kişi güçlü, fiziksel ve cinsel olarak.

Birinin birkaç çocuğu olacak, sadece bir veya iki oğlu ve birçok kızı olacak.

Arkadaşlar birinin çocuklarına düşkün olacak.

Kişi birçok hayvana sahip olacaktır.

Biri hacca gidecek veya yurt dışında ikamet edecek.

Biri çok iddialı olacak.

Birine hizmetçiler bahşedilecektir.

Kişi kötülükten kazançlı çıkacaktır.

Birinin arkadaşları mutlu olacak.

Biri diğer insanlara iyi tavsiyeler verecek.

Kişi yurtdışına seyahat etmek isteyecektir.

Astrolojide 5. Evdeki Ketu'nun Uğursuz Sonuçları


Kişi kötüdür, düzenbazdır, zayıftır, korkaktır ve sabırsızdır.

Kişi yanlış yolda yürür ve hileli bir yapıya sahiptir.

Kişi aptalca işler yapabilir ve pişman olabilir.

Birinin beyni, zihinsel ıstırap ve fiziksel acıya neden olarak kusurlu olabilir.

Kişi sudan korkabilir ve her zaman mutsuz olabilir.

Bilgi ve eğitimden mahrum bırakılabilir.

Birinin erkek kardeşleri mide sorunları yaşayabilir veya silahlardan saldırıya uğrayabilir.

Kardeşlerle tartışabilir ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Birinin kardeşleri ve arkadaşları onu rahatsız edebilir ve onlara kara büyü ve sihrin gücüyle saldırabilir.

Biri çocuksuzdur ya da birinin çocukları hayatta kalamaz.

Birinin oğluyla sürekli anlaşmazlıklar nedeniyle, bir oğlun mutluluğundan mahrum kalabilir.

Kişi oğullarının kaybına uğrayabilir.

Bazı şeytani etkilerden dolayı mide rahatsızlıkları ve ağrılar olabilir.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 530597696557720720

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item