10 Evdeki Shani Satürn Etkileri

10. Ev Satürn Shani Etkileri

10. Ev, evinizi ve özel hayatınızı temsil eden 4. evin karşısında olduğu için, iş yeriniz ve topluluk gibi dış dünyadaki imajınızı gösterir.

10. evdeki Satürn : ince vücut, iyi kazanç, şöhret, popülerlik.

İstikrarsız kariyer.

Bu pozisyon, bir kişiyi ihtişamın zirvesine yükseltir, ancak daha sonra keskin bir şekilde aşağı iter.

Bir kişi genellikle böyle bir düşüşten kurtulamaz ve ayağa kalkamaz.


Fiziksel olarak 10. ev bacakların 2. kısmına yani dizlere karşılık gelir. Oğlak 10. eve karşılık gelir.

Astrolojide 10. evde Satürn, kişiyi yeni yöneticilik seviyelerine çıkardığı ve ekstra çalışkan hale getirdiği için mükemmel sonuçlar verir.

Vedik Astrolojide 10. Evdeki Satürn, 10. ev makine, demir ve çeliği temsil ettiğinden, genellikle metal endüstrisinde ve petrolde sağlam bir kariyer getiriyor.

Onuncu evdeki Satürn, kısıtlamaların, sınırların, sınırlamaların, yasanın uygulanmasının temsilcisidir. Onuncu evdeki Satürn, hayatınızın gerçekliğini, kişinin arzu ettiği veya arzu ettiği şeyi elde etmek için bir şeye ne kadar çaba veya çaba sarf etmesi gerektiğini temsil eder. Satürn ayrıca profesyonel hayatta belirli şeyleri başarma yeteneğini de gösterir çünkü Satürn, tüm burçlarda yaşamlarında statü ve otorite kazanmak için en çok çalışan insanları temsil eder.

Satürn, bir oğlun düşmanıdır ve oğul, babanın göstergesidir; dolayısıyla kişinin babasıyla ilişkisi çok mesafeli ve çekişmeli olacaktır.

Kişi ve babası birbirleriyle çok savaşmaya devam edecekler, ancak Satürn üstünse veya gezegensel yerleşimi iyiyse, o zaman onuncu evdeki Satürn'ün kişisi babasıyla en dengeli ilişkilerden birine sahip olacaktır.

NEW,Satürn Kavuşumları,Gezegenler,10 Evdeki Shani Satürn Etkileri,


Satürn, adaleti, çalışkanlığı, disiplini, geleneği, hukuku, toplumun yoksul ve ayrıcalıksız kişisini temsil eder. Karmik gezegendir; kötülükleri cezalandırır. Satürn'ün sonuçları çok yavaştır ve aşırı sabır gerektirir, ancak sonuçlar kesinlikle uzun süreli ve derindir. Sonuçlar hayatınızı sonsuza dek değiştirecek ve bunu hatırlayacaksınız. Hayata pratik açıdan bakmanızı sağlayacak ve yanılsamayı ortadan kaldıracaktır.


10. ev , Satürn'ün sahibi olduğu Oğlak ile temsil edilir. Bu hikayenin yarısı, gerçek hikaye Satürn 10. evin karak'ı - bir kral yapıcı ve sizi dilenciden kral yapabilir. 10. ev hakkında öncelikle bildiğimiz şey, profesyonel yaşamı veya kariyeri temsil etmesidir. Ama aynı zamanda bu ev sizin karmanıza veya eylemlerinize de aittir. Hayatınızda başkalarına ne yaptığınız, tutumunuz, davranışınız, dininiz, maneviyatınız, aksilikleriniz, kazanımlarınız bu ev tarafından gözlemlenir. İyiye iyi, kötüye kötü verir.

Dünya çapında ünlüler veya siyasi figürler gibi birçok önde gelen şahsiyet, tablolarında bu kombinasyona sahiptir. Satürn sizi hükümette bakan yapabilir.

10. evde Satürn: özellikle demir, madencilik ve petrol ile ilgili olmak üzere, ancak diğer gezegenlerin desteklenmesi koşuluyla, parlak bir kariyere işaret ediyor. Ayrıca, halkın genel olarak kamu sektöründe veya idarede hizmet vermesi olasılığı da vardır. Ne yapmayı seçerse seçsin iş konusunda ciddi olması muhtemeldir. Satürn'ün 10. sıradaki yerleşimi, insanı çalışkan ve amaçlarına yönelik hırslı kılar. Kişi kariyer gelişimi için yurtdışına bile gidebilir.

10 evde Satürn mesleği, sosyal statü, vb. Baba genellikle sevgisizdir veya özellikle çocukluk döneminde ulaşılmazdır, bu nedenle benlik ifadesiyle ilgili bazı psikolojik sorunlar olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda emin değilsiniz, bu nedenle kariyerde gecikmeler, hayal kırıklıkları vb. ile karşılaşacaksınız. Meslekte ilerlemek için ahlaksız veya etik olmayan yöntemler kullanmayın aksi takdirde aşağılama ve kamu rezalet olabilir. Ancak dürüst çalışırsanız, tanınırsınız. Satürn, güç hakkında bilgi edinmenizi istiyor. Maddi başarılar yavaş gelecek, biraz yardım alınabilir ama aksilikler de olacaktır. Katılabileceğiniz bir sosyal amaç düşünebilirseniz, bu enerji dengelenecektir. İnsanlarla tanışmak ve etkileşim kurmak bu pozisyonda yardımcı olur. Meslekte net düşünebilmek için tarafsız olmaya çalışın. Dikkatli olun, alçakgönüllü olun,

Satürn'ün 10. evdeki olumlu etkileri


Satürn çok yavaş ve sert bir gezegen olduğu için mucizevi bir şekilde hiçbir şey olmayacak ve kişi onu kanı ve teriyle kazanmak zorunda kalacak. Bu nedenle, bu yerleşime sahip insanlar doğuştan lider, çok baskın, süper hırslı ve saf işkolik olarak doğarlar. Harika bir iş anlayışına sahip oldukları için harika iş adamları olabilirler. İş tutkuları, onları patronları veya yetkilileri ile düzenli bir çatışma halinde tutar.

Hayatı hafife almazlar ve hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışabilirler ve aynı şeyi başkalarından da beklerler ki bu bir sorun yaratır çünkü herkes o kadar hırslı değildir. Hâkimiyetleri tavır, davranış ve konuşmalarıyla etraflarında hissedilir. Bu insanlar ayrıca kendilerine başarı, isim, şöhret, statü ve yaşamda istikrar sağlayan yeni fırsatları keşfetmeye devam ederken mesleklerini çok sık değiştirebilirler. Satürn babayı temsil eder, 10. Satürn onları harika baba yapar. Çocuklarının genel büyümesi konusunda çok ciddi olacaklar.

Farklı zodyaklarda yerleşimin Satürn etkileri:

Oğlak (materyalizm verir),

Kova (toplumsal maneviyat verir),

Başak (mükemmel planlayıcı),

İkizler (problem çözmede harika)

Boğa (finansal güvenliğe odaklanın)

Aslan (Baba için sorun)

Terazi'de, kişi için yüce ve gerçek bir oyun değiştirici olur.

Zayıflama nedeniyle Koç'ta en kötü durumda (sizi tehlikeli bir şekilde dürtüsel yapar)

Akrep burcunda pek iyi değil (sizi çok manipülatif ve intikamcı yapar)

Yengeç (sizi aşırı duygusal yapar)

Yay (Seni dindar yapar)

Balık (sizi manevi yapar)

Satürn'ün 10. evdeki olumsuz etkileri:

Satürn'ün ıstırabına bağlı olarak, bu yerleşim ebeveynlere bazı sıkıntılar, ebeveynlerin ölümü ve ebeveynsiz yetiştirme veya ebeveynlerden ayrılma, anne veya babadan ayrılma getirebilir. Olumsuz yerleştirme, istihdam sorunları, üst düzey veya devlet yetkililerinden sorun, çocuklardan kaynaklanan sorun veya iş kaybı yaratacaktır. Ayrıca arazi anlaşmazlıkları ve yabancı arazide sorun çıkarabilir.

Satürn 12. evle açı yapıyor (3. açı):


12. ev açısı düşmanlarınızı kontrol altında tutacaktır. Ancak kişi yabancı ülke ile ilgili eğitim, meslek veya yerleşim gibi sorunlarla karşılaşabilir. Uyku sorunları olabilir.


Satürn 4. evle açı yapıyor (7. açı):


4. ev görünümü çocukluk döneminde problemler verebilir. Büyük ölçüde anne ile ilgilidir; annenin sağlığı, anneden ayrılığı ya da kötü bir anne olabilir.


Satürn 7. ev ile açı yapıyor (10. açı):


7. ev yönü, geç evlilik veya evlilikten zevk alamama gibi evlilikle ilgili bazı sorunlar yaratabilir. Öte yandan, size dayanıklı ama çok rutin odaklı bir evlilik verir. Her iki taraf da evlilik hayatının sorumluluğunun baskısını hissedecektir.

Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 10. evdeki gezegenlerin görünümü, 10. evdeki diğer gezegenin yönü ve yerleşim evi.

10. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları


Hoş huyludur, salih amellerde bulunur, hürmet edilir ve sevecendir.

Hukuk konusunda bilgili, kibar, hırslı, çalışkan ve akıllıdır.

Kişi egoist, cesur, etkileyici ve ailesinin en iyisi.

Kişi zeki olacak, liderlik niteliklerine sahip olacak ve bir şehrin, lideri olacak.

Biri sosyal hizmete girecek, toplum için çalışacak ve ünlü olacak.

Kişi her şeyi kendi yeteneklerine ve sıkı çalışmasına dayanarak başaracaktır.

Kişi hayatını kademeli olarak kazanacak ve ilerleme de kademeli olacaktır. Başka bir deyişle, Satürn onuncu evdeyken, o zaman terfiler ani olmaz ve mutluluk da aniden kazanılmaz.

Kişi resmi işlerde yetenekli olacaktır.

Bir bakan veya ordu şefi olabilir ve Devlet tarafından tanınabilir.

Tarımla ilgilenen köy muhtarı olabilir.

Kişi yurt dışına gider, saraylarda ikamet eder ve orada ün kazanır.

Kullarına karşı şefkatli ve güvenilir olur.

Düşmanlardan korkmayacak.

Bir kişinin birçok arkadaşı olacak ve saygı duyulacak.

Kişi 25. Yaş ile kariyerde yükseliş başlar .

İyi şans 36 yaşından sonra başlar.

Gezegensel konum, otorite, güç ve kader için çok elverişlidir.

Çalışkanlığı, girişimciliği, hırsı, ileri görüşlü vizyonu ve organize doğası nedeniyle kişi kolayca yüksek bir konum elde eder.

Kişi kendi çabasıyla kimsenin yardımı olmadan ilerleyecektir.

Yönetici, bankacı veya büyük endüstrilerin direktörü gibi sorumlu otorite pozisyonlarını elinde tutabilecektir.

Kişi bir münzevi, dini bir reformcu veya bir astrolog olabilir.

Kişi vaaz ettiği şeyi uygulamayabilir.

10. Evde Satürn'ün Uğursuz Sonuçları


Kişi kötü olabilir, akılsız olabilir, kötü işler yapabilir ve düşük bir mizaca sahip olabilir.

Kişi açgözlü, zalim, kalpsiz, enerjik, yalancı ve yeteneksiz olabilir.

Kişi inatçı ve kibirli olabilir.

Kişi zihinsel olarak huzursuz ve endişeli olabilir.

Düşmanlardan korkabilir.

Gezegen baba için zararlı ve tehlikeli, anne için sorunlu.

Satürn nedeniyle anne ve babasını çocuklukta kaybedebilir.

Ayrılık yurt dışına gitmekten de kaynaklanabilir.

Baba ve oğul bir arada kalamayabilirler ve bunu yaparlarsa baba zorluklarla karşılaşabilir.

İnsan büyüdüğünde anne ve babasına düşman olabilir.

Kişinin iyi talihi yurt dışında mümkün olabilir ve yerel bir yerde olmayabilir.

Kişi işsiz olabilir, hakarete uğrayabilir ve kazanamayacak durumda olabilir.

Kişi babanın servetini miras alamaz.

İnsan dünyevi zevklere dalmış olabilir.

Sorunlu bir hayat, finansal kısıtlamalar, baba servetinin olmaması, hizmette dalgalanmalar ve sık sık değişiklikler olabilir.

Kişi geçimini sağlamak için çok çalışmak ve zahmetli işler yapmak zorunda kalabilir.

Kişi yetkisini kötüye kullanabilir.

Komplo ve yanlış yöntemlerle otorite elde edilebilir.

Kişi işte başarılı olamayabilir, üstleriyle kavga edebilir, rütbesi düşürülebilir veya uzaklaştırılabilir.

Bağımsız iş sorun yaratabilir.

kişi sınır dışı edilebilir, hapis cezasına çarptırılabilir ve kamu işlerinde zarar görebilir.

Kişi sık sık hakarete uğrayabilir.

Asitlik, mide rahatsızlıkları, tedavisi olmayan rahatsızlıklar ve uyluklarda bazı hastalıklar olabilir.

kişinin kötü, itaatsiz, başarısız ve akılsız oğulları olabilir.

Beden sağlığından, dostların mutluluğundan, araçların konforundan yoksun kalınabilir.

Kişi iki kez evlenebilir, ancak evlilikte mutluluk, oğullar ve mutluluk eksikliği olabilir.
Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 1564680794705888749

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item