11. Ev Satürn Shani Yerleşimi Etkileri

11. Ev Satürn Shani Yerleşimi Etkileri

Astrolojide 11. evde bulunan Satürn, dost bir burçta yer alırsa kazançtan başka bir şey vermez. Bu kişi mülke, likit paraya ve hayatta iyi bir statüye sahip olacak ve eğer Satürn bu evde Ay ve Venüs ile birlikteyse, o zaman kişi kesinlikle her türlü varlıktan kazanç sağlayacaktır.


11. evdeki Satürn : yüksek gelir, şöhret, popülerlik, otorite.

Aşk ilişkilerinde, samimiyetsiz arkadaşlarda, tanıdıklarda hayal kırıklıkları.

Ay'ın görünümü mevcutsa, kişi doktor olabilir.

Güneş'in yönü siyasette başarıya işaret ediyor.

11. evdeki Satürn, Satürn için en iyi konumlardan biridir çünkü Satürn aslen on birinci evi yönetir. 11. ev kişinin hayatında taşıdığı para, aile, evlilik ve eğitim gibi umut ve dileklerin evidir. Satürn kısıtlamadır, geciktirir, gerçekliği getirir, yargılar ve eleştirir.


11. Ev, arkadaşları temsil eder ve ağ kurma iş ve büyüme açısından gerçekten önemli olduğundan, kişinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak profesyonel bir ağ çemberi.

Onbirinci ev aynı zamanda gelen kazançları ve zenginliği temsil eder, bu da onu Satürn ile gezegensel yerleşimdeki en güçlü evlerden biri yapar.

11. evdeki Satürn'ün bir sosyal çevre, bir ağ ve sınırsız miktarda kazanç sağlanır ve Satürn'ün temel özelliği kısıtlamalar ve sınırlardır. Dolayısıyla Satürn, arkadaşlarını, kazanımlarını ve başarısını belirlenmiş sınırlar içinde kendine saklar. Ayrıca, Satürn olgun, daha yaşlı ve yavaş hareket eden bir gezegen olduğu için, Satürn daha yaşlı veya olgun kalabalığın oluşturduğu bir arkadaş çevresini temsil eder.

Onbirinci evdeki Satürn, kişi çaba gösterdikten sonra umutları ve dilekleri gerçekleştirir ve onu diğer tüm evlerden daha hızlı ödüllendirir.

NEW,Satürn Kavuşumları,Gezegenler,11. Ev Satürn Shani Yerleşimi Etkileri,


Yüce veya dostça veya kendi işaretine yerleştirilmişse, Satürn 11. evde olumlu sonuçlar verir. mülk edinme ve yaşamda iyi bir sosyal itibar kazanma olasılığı yüksektir.

Satürn, yaşam derslerini öğretmek ve bizi iyi bir insan olarak şekillendirmek için hayatımıza engeller ve zorluklar getirir. Satürn size kendinizi kontrol etmeyi öğretir ve sorumluluklarınızı hatırlatır ve sizi sadece ölümlü bir insan olduğunuzu fark etmek için sınırlar, sınırlar ve kısıtlamalar içinde tutar.

Satürn, bir karma gezegenidir, eylemlerinize dayanarak size iyi veya kötü sonuçlar verdiği anlamına gelir. Başka bir deyişle, ne ekersen onu biçersin.

Satürn yavaş ve belirli bir gezegen olduğundan, kişinin büyümesi yavaş ama istikrarlı ve kesin olarak işaretlenir. Satürn kundli'de babayı temsil eder. Aynı zamanda yaşlılığı da yönetir.

Yüce veya dostça veya kendi işaretine yerleştirilmişse, Satürn 11. evde olumlu sonuçlar verir. mülk edinme ve yaşamda iyi bir sosyal itibar kazanma olasılığı yüksektir.

Satürn bir düşman düşüşte olduğu ya da zayıflatılmışsa, o zaman kişi kumar, spekülasyon vb. Gibi gölgeli kaynaklardan para kazanabilir. Bu da sıkıntılara yol açabilir. büyük bir sosyal çevreye sahip olması muhtemel. Ancak eğer Mars ya da bazı maleik gezegenler üstündeyse, kişi sağlık komplikasyonlarından muzdarip olabilir. Bununla birlikte, çocuklar ve yaratıcı arayışlar sayesinde çok şey kazanacaktır.


11. evde Satürn: Yüce veya dostça veya kendi işaretine yerleştirilmişse, Satürn 11. evde olumlu sonuçlar verir. mülk edinme ve yaşamda iyi bir sosyal itibar kazanma olasılığı yüksektir. Venüs ve Ay burada Satürn'le bağdaşıyorsa, başarı ve bol mallar daha da olasıdır. Satürn bir düşman düşüşte olduğu ya da zayıflatılmışsa, o zaman kişi kumar, spekülasyon vb. Gibi gölgeli kaynaklardan para kazanabilir. Bu da sıkıntılara yol açabilir. büyük bir sosyal çevreye sahip olması muhtemel. Ancak eğer Mars ya da bazı maleik gezegenler üstündeyse, yerli sağlık komplikasyonlarından muzdarip olabilir. Bununla birlikte, çocuklar ve yaratıcı arayışlar sayesinde çok şey kazanacaktır.

11. EVDEKİ SATÜRN sizi sosyal çevreler konusunda güvensiz yapacaktır. Sosyal etkinliklere gitmeden önce tereddüt ediyorsunuz. Geçmiş yaşamlarınızda toplumunuzdan, dışlanmış atılmış olmanız ve dolayısıyla şimdi topluluğunuzdan emin olmamanız mümkündür. arkadaşlar Büyük kardeşleriniz varsa onlarla iyi ilişkiler kuramazsınız. Toplumda duygusal olarak güvensiz hissediyorsunuz, bu nedenle daha tenha bir yaşam tarzını tercih ediyorsunuz.. Orta yaş civarında, aktif olarak sosyal becerileriniz üzerinde çalışıyor ve başkalarıyla güvenle etkileşim kuruyorsunuz.


Bu Satürn iyiye işaretteyse veya uğurluysa, topluluğunuzda lider olabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. 11 inci ev sizin haklardan yararlanmaları. Satürn'ün çalışma şekli, yaşamın sosyal ve maddi yönleriyle gerçekleşir. Onları ya inkar edecek ya da onlar yüzünden çekiciliğini yitirecek kadar çok çalıştıracaktır. Burç ruhu gösterir ve evrim geçirirse ve Satürn uğurluysa, o zaman hayatınızda oldukça ruhsallaştırıcı bir güç olarak çalışabilir.

3 6 inci ve 11 inci hepsi upchaya evler . Bu nedenle, sundukları olumsuz sorunları büyütmeden önce zamanında çözün. Bunları zamanında çözerseniz, ancak o zaman olumluları zamanla artacaktır..

Her zaman olduğu gibi, 36 yaşını geçtikten sonra işler çarpıcı biçimde değişecek (Satürn'ün olgunluk yaşı)sizi sosyal çevreler konusunda güvensiz yapacaktır. Sosyal etkinliklere gitmeden önce tereddüt ediyorsunuz. Geçmiş yaşamlarınızda toplumunuzdan, dışlanmış atılmış olmanız ve dolayısıyla şimdi topluluğunuzdan emin olmamanız mümkündür. arkadaşlar Büyük kardeşleriniz varsa onlarla iyi ilişkiler kuramazsınız. Toplumda duygusal olarak güvensiz hissediyorsunuz, bu nedenle daha tenha bir yaşam tarzını tercih ediyorsunuz.. Orta yaş civarında, aktif olarak sosyal becerileriniz üzerinde çalışıyor ve başkalarıyla güvenle etkileşim kuruyorsunuz.

Bu Satürn iyiye işaretteyse veya uğurluysa, topluluğunuzda lider olabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. 11 inci ev sizin haklardan yararlanmaları. Satürn'ün çalışma şekli, yaşamın sosyal ve maddi yönleriyle gerçekleşir. Onları ya inkar edecek ya da onlar yüzünden çekiciliğini yitirecek kadar çok çalıştıracaktır. Burç ruhu gösterir ve evrim geçirirse ve Satürn uğurluysa, o zaman hayatınızda oldukça ruhsallaştırıcı bir güç olarak çalışabilir.

3 6 inci ve 11 inci hepsi upchaya evler . Bu nedenle, sundukları olumsuz sorunları büyütmeden önce zamanında çözün. Bunları zamanında çözerseniz, ancak o zaman olumluları zamanla artacaktır.. Her zaman olduğu gibi, 36 yaşını geçtikten sonra işler çarpıcı biçimde değişecek (Satürn'ün olgunluk yaşı)

11. evde Satürn uzun ömürlü, cesaret, zenginlik ve etkileyici bir sosyal çevre verir. kişi nadiren hastalanır.

11.evdeki Satürn çok iyi sağlık, kalıcı gelir ve zenginlik verir.

11. Satürn'ün Olumlu Yönleri:


Kişi kesinlikle çok etkili bir sosyal çevreye sahip olacak. Bu sosyal çevre, onu aile ve arkadaşlar arasında çok popüler yapacak. Buna yerel zenginliği ekleyin ve kişi sosyal statüde çok yüksek olacaktır.

Satürn'ün kendi evi olduğu için, kişinin atalarından kalma veya kendi kendine kazanılmış yeterli uzun vadeli düzenli geliri olmasını sağlayacaktır. Bazı inişler ve çıkışlar olmasına rağmen, kişi asla para sıkıntısı çekmeyecek.

Hatta eşinin de iyi para getirip kazanma olasılığı yüksek ve birlikte bir servet kazanabilirler. 11. Satürn ayrıca siyasete girmek için bir fırsat yaratır. Satürn'ün etkileri ileri yaşlarda daha belirgindir. Kişi 40-50 yaşından sonra çok iyi bir birikime sahip olacaktır.

Bununla birlikte, kişinin tüm zenginliklerden kopmuş ve sosyalleşmekten bıkmış hissetme olasılığı yüksektir. Yine de kişisel duygularını paylaşacak birini arayacak ve hayatından sıkılabilir, yalnız kalmayı tercih edecek ve hayatın gerçek anlamını aramaya çalışacaktır.

11. Satürn'ün Olumsuzlukları:


Satürn 11. evde kötü durumdaysa, sonuçlar çok farklı olacaktır. 11. ev ayrıca şantaj, istifleme, kaçakçılık, adam kaçırma vb. gibi yasa dışı faaliyetleri de yönetir. Kişi bu tür suçlara doğrudan veya dolaylı olarak karışabilir ve etik olmayan bir gelir kaynağına sahip olabilir. Bu kişi kendi iyiliği için birini aldatmaktan da çekinmeyebilir. Yerlinin evliliğinin başarılı olmama ihtimali var.

Etkilenen Satürn, kişiyi uyuşuk hale getirecektir. Hırsızlardan, komplolardan, çatışmalardan, ruhlardan veya doğaüstü olaylardan korkacaktır. Kişi işini kaybedebilir veya iş bulmada sorun yaşayabilir. Kötü Satürn sefalete, kronik sağlık sorunlarına ve cinsel sorunlara yol açabilir.

11. evden Satürn açısı:


Satürn kendi konumundan 7. ev , 3. ev ve 10. eve açı yapıyor . 11. evdeki Satürn 5. ev ( 11. evden 7.), 1. ev (11. evden 3.) ve 8. ev (10. evden 11.) ile açı yapıyor .



5. evde Satürn açısı:

Beşinci ev aşk hayatını, çocukları ve diğer zevkleri temsil eder. Bu yön, kişiyi eğlenceden, aşktan veya diğer zevklerden mahrum bırakır. Kişi, yaşam ve sorumlulukları konusunda çok ciddi olabilir ve yaşamın küçük anlarının tadını çıkarmayı unutacaktır. Aynı zamanda bu yön onu sakin, manevi, yardımsever yapacak ve hayatın anlamını ve amacını arayacaktır. Doğumda problem olabilir.



1. evde Satürn açısı:

11. evde 1. evde iyi yerleştirilmiş Satürn, kişiyi kurnaz ama aynı zamanda etik yapar, kişiyi materyalist yapar, çok zenginlik verir ama aynı zamanda tutumlu yapar. Bu yönü, kişiyi toplumda çok popüler hale getirebilir. Satürn çok yavaş bir gezegendir, bu yüzden ne olacaksa, büyük bir sabırla yavaş yavaş gerçekleşecektir.



8. evde Satürn açısı:

8. ev dush-sthana olarak kabul edilir. Uzun ömürlülüğü, gizli şeyleri, mirası, ani geliri, kazayı ve gizemli şeyleri temsil eder. Satürn'ün 8. evin karak gezegeni olduğunu unutmayın. 8. evde iyi yerleştirilmiş Satürn açısı , kişinin uzun ömürlü olmasını sağlayan ve aynı zamanda sağlıklı olmasını sağlayan uzun ömür verir . Kişiyi çalışkan yapar ve iyi bir miras avantajı kapsamı vardır. Bu yönü kişiyi çok manevi ve materyalizmden kopuk hale getirebilir. 8. evdeki açı, 5. evdeki açı ile birleştiğinde, 5. ev romantizm, 8. ev evlilik ve seks olduğundan ve Satürn engel oluşturduğundan, kişiye evlilik zevki eksikliği verir. Geç evlilik kesinlikle söz konusu. Yerli makinelerle çok iyi olabilir. Yerli bir devlet memuru, müteahhit veya emekle çalışmayı içeren herhangi bir iş olabilir.

Böyle bir tahminde bulunmadan önce, 11. evdeki diğer gezegenlerin veçhelerini kontrol etmek gerekir. Bunlar sadece Satürn'ün yerleşimine bakarak körü körüne uygulanmamalıdır.

11. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi çok sempatik, minnettar, tatlı dilli, yalın, halinden memnun ve düşmanlara karşı galip gelir.

Kişi uzun ömürlü, cesur, sabit ve sakin kafalıdır.

Kişi düşünceli, talihli, zevki seven ve halinden memnun olacaktır.

Kişi tüm sanatlarda yetenekli olacak ve devlet tarafından tanınacak.

Kişi sanatsal, mutlu ve açgözlü olmayacak.

Kişi uzun süreli rahatsızlıklardan muzdarip olmayacak ve iyileşmesi hızlı olacaktır.

Biri çok zengin olacak.

Kişi kalıcı mülkiyete ve servete sahip olacaktır.

Kara atlara, safirlere, güzel şeylere, develere ve fillere sahip olunacaktır.

Bir kişi çok sığıra sahip olacak.

Mal ve mülk elde edecek, ilim alimlerinden ilim öğrenecektir.

Kişi çok fazla servet edinecek ve biriktirecektir.

Kişi ünlü olacak.

Kişi iyi arkadaşların arkadaşlığından keyif alacaktır.

Kişi zevk düşkünü olacak ve çeşitli konforların tadını çıkaracaktır.

Biri araçlara sahip olacak.

Birinin oğlu olmayacak veya muhtemelen sadece bir oğlu olacak.

Kişinin hayatının erken ve sonraki kısmı sıkıntılı olabilir ama orta kısmı mutlu olacaktır.

Biri avukat, avukat, politikacı ve bilim adamı olacak.

 11. Evde Satürn'ün Uğursuz Sonuçları


Kişi toplumsal ve arkadaşlarını dolandırıcı olabilir.

Kişi öfke ve düşmanlıkla dolu olabilir.

İş yerinde tıkanıklık olabilir.

Çocuklukta birçok hastalıktan muzdarip olabilir.

Kişi ateşten korkabilir ve fiziksel acı çekebilir.

Birinin eşi kısır olabilir veya çocuklar gecikebilir veya hayatta kalamayabilir.

Çocuklar acı ve zorluklara neden olabilir.

Birinin çocukları hayatta kalamayabilir.

İlk doğan çocuk hayatta kalamayabilir.

Kişinin oğlu olmayabilir.

Yaşamın erken dönemlerinde koşullar elverişsizdir.

Bir kişinin hayatının ikinci yarısında, oğulları ve eşleri acı ve sıkıntıya neden olabilir.

Arkadaşlar kişi için kayıplara neden olabilir.

Ödünç verilen para asla geri alınmaz.

Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 2028092417135506972

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item