Venüs 12. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Venüs 12. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki


12. ev, herhangi bir kayıp veya harcama anlamına gelir. Olumlu uygulamalar arasında yatırımlar, bağışlar ve istenmeyen şeylerden kurtulma yer alır. Olumsuz uygulamalar ölüm, kayıplar, beklenmedik harcamalar, hırsızlıktır.

12. evdeki Venüs, kayıpların evidir; parasal kayıp veya sağlık kaybı olabilir. Maneviyatı, mesafeyi, seyahati, meditasyonu, yaratıcılığı, hayal gücünü, sevgiyi, şefkati, yakınlığı, bağımlılıkları, beklentileri ve tutkuyu temsil eder.

Astrolojide 12. evdeki Venüs, insanları maddi şeylerden daha çok seven birini doğurur. Venüs'ün bu özel konumu, kişiyi o kadar manevi kılar ki, sadece bir kişiyi değil, tüm dünyayı eşit olarak sevmeye eğilimlidir.

Vedik Astrolojide 12. evdeki Venüs, insanlara yardım etmek ve iyileştirmek isteyen ruhani liderler, yazarlar ve fizyologlara yol açar.

NEW,Gezegenler,Venüs Kavuşumları, Venüs 12. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,

Kişi yakınlığı teşvik eder ve aynı zevki kucaklar. Kişi genellikle aşk ilişkileri/ilişkileri konusunda ketumdur ve herhangi bir şekilde toplum içinde sevgi göstermekten kaçınır. Her ne kadar bazı dalgalanmalar öngörülebilir olsa da ve kişinin eşi daha az sevecen hissedebilir veya ilişkilerinden memnun olmayabilir, bu da ayrılığa yol açabilir.

On ikinci evdeki Venüs ayrıca yaratıcılığı ve sanatsal yetenekleri temsil eder. On ikinci evdeki Venüs'ün yerlisi derin yazarlar, ressamlar veya seyirciler olabilir. Aynı zamanda yaratıcı hayal gücü ve maneviyat anlamına gelir ve çoğu zaman yerliler materyalizm olmadan daha basit yaşamayı tercih edebilirler.

Rahu ve Satürn veya Mars ile müttefik olduğunda, Venüs alkol bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığı ve hatta seks bağımlılığı gibi farklı bağımlılıklara doğal enerji verir.

Bu zararlı yerleşim, kişileri fuhuş veya uyuşturucu ticaretinde şımartabilir.

On ikinci evdeki Venüs'ün kişisi, dünyadan soyutlanarak ve kendilerini ruhsal alemlere kaptırarak mutluluğu bulur.

Buradan Venüs, 6. evin zorlu doğası göz önüne alındığında büyük bir açı olmayabilecek olan borç, düşmanlık ve hastalıkla ilgili 6. eve açı yapacak.

12. Evdeki Venüs: 11. evdeki Venüs'ün yukarıdaki tartışması, bir kayıp evi olan 12. evde tehlikede. Bu insanlar uyumayı ve hayal kurmayı severler.

Venüs burada, kişiyi kötü, etik olmayan ve istenmeyen kötü eylemlerin tuzağına sürükleyen şeytani bir danışman olarak hareket edecek.

Burada kişi mahremiyeti ve yalnız zamanı tercih edecek. Etik olmayan ilişkilere karışan şehvetli bir insan olacaktır.

Bağımsız işletmeyi tercih edecek. 12. ev uykuyu teşvik ettiğinden, kişi hayal gücü ve fantezilerle dolu olabilir. Kariyer sırasında yurt dışı ilanları veya bu yabancı ülkelerdeki yatırımlar gibi yabancı ülkelere gitme veya yabancı ülkelerde manevi bir yolculuğa çıkma şansı güçlüdür.

Teknik olarak konuşursak, şeytanların danışmanı olan Venüs'ün işgal ettiği Tanrıların danışmanı Jüpiter'in evidir, bu nedenle kişi içinde ideolojik çatışmalar vardır. Venüs, kişiyi maddi yaşam biçimine itecektir.

Yine de Jüpiter güçleri, dua ve psişik rehberlik yoluyla onu ruhsal hedeflerine doğru uyanık tutacaktır. İç tatmin sağlamak ve dünya işlerinden kurtulmak için uyuşturucu ve alkole ilgi duyan bir kişinin olasılığı vardır.

Öte yandan 12. ev 7. evlilik evinden 6. evdir, uyumlu bir evlilik için çok uygun bir yerleşim olmayabilir. Kişi için 12. ev zevki, eşin düşmanlığını tetikleyebilir, yani evlilik dışı ilişkiler, mahremiyet, uyku alışkanlıkları, hayali dünya, uyuşturucu ve alkole düşkünlük vb.

Buradan Venüs, 6. evin zorlu doğası göz önüne alındığında büyük bir açı olmayabilecek olan borç, düşmanlık ve hastalıkla ilgili 6. eve açı yapacak.

Genel olarak çok iyi bir yerleşim değil. 12. Evdeki Yüce Venüs bu evde çok faydalı sonuçlar verir. , sıkıntı anında kalkan görevi görecek bir karısı olacak. Kadınlardan yardım almak, devletten tüm iyilikleri alan kişi için oldukça avantajlı olacaktır.

Venüs'ün Jüpiter'e düşman olması eşinde sağlık sorunlarına neden olur. 2. veya 6. evlerdeki Merkür, kişiyi hasta eder, ancak kişiye edebi ve şiirsel yetenek bahşeder. Böyle bir kişi 59 yaşında yüksek ruhsal güçler kazanır

Astrolojide 12. Evde Venüs'ün Uğurlu Sonuçları


Venüs 12. Evde olan kişi yaşlılara saygı duyacaktır.

Kişi aydınlanacak ve müreffeh olacaktır.

Zenginlik ve refahtan mahrum kalmayacak.

Biri konfor satın almak için para harcayacak.

Kişi cinsel oyunlarda yetenekli olabilir.

Kişi zamanını oyunlarda geçirecek ve mutlu olacaktır.

Kişi erken evlilik yapacak.

Kişi tatmin edici bir cinsel hayata sahip olacaktır.

Kişiye zenginlik ve rahatlık bahşedilecektir.

Karşı cinsten evliler, hepsini mutlu edecek kişi tarafından büyülenecektir.

Arkadaş sıkıntısı yok.

Kişi hayvan yetiştirmeye ve bu girişimden kazanç sağlamaya meyilli olabilir.

Astrolojide 12. Evde Venüs'ün Uğursuz Sonuçları


Kişi günahkar, kötü huylu, tutkulu ve kavgacıdır.

Kişi çok yiyebilir, anlayışsız, sert, kötü, yalancı olabilir ve inanç ve sempatiden yoksun olabilir.

Çocuklukta zayıf ve hasta olabilir, daha sonra tembel ve kilolu olabilir.

Kişi öfkeli, akılsız ve tedbirsiz olabilir.

Kişi savurgan olabilir ve harcamaları gelirini aşabilir.

Arkadaşları ve yaşlıları ile tartışabilir.

Bir kişinin birkaç yeteneği olabilir ve arkadaşlarına karşı çıkabilir.

Kişinin yetenekleri ve şöhreti kaybolabilir.

Kişi her zaman aşırı derecede dalgın ve cinsel etkileşime istekli olabilir.

Kişi her zaman cinsel faaliyetlerde bulunabilir.

Karşı cinsle gayrimeşru münasebetler kurulabilir ve dünya saadetini gizlice elde etmeye çalışabilir.

Kişi cinsel rahatsızlıklardan bile muzdarip olabilir.

Kişi birçok durumda eşinden ayrılıp başka biriyle birlikte yaşayabilir.

İki evlilik olasılığı vardır.

Eşleri ile aralarında anlaşmazlıklar olabilir.

Biri fakir olabilir Borç ölüme kadar devam eder.

Eş kavgacıdır Dolandırıcı ve çok zarar verebilir.

İnsan öldükten sonra cehenneme gidebilir.

Venüs Çareleri için Mantra

Mantralar, antik çağlardan beri Vedik Astrolojide büyük öneme sahiptir. Her mantra belirli bir titreşim yaratır ve o belirli gezegenle ilgili tanrının güçlü enerjisiyle kişiye enerji verir. Bununla birlikte , Shukra Mantra'nın zikredilmesi , gezegenlerinizi yatıştırmanın çok iyi ve kolay bir yoludur; doğru telaffuz şarttır. Bunun dışında nihai duruma ulaşmak için mantrayı belirli bir sayıda söylemelisiniz.

Venüs Gezegeninin iyi etkilerini iyileştirmek için, Venüs Beej Mantra'yı, yani Aum Draam Dreem Droum Sah Shukraya Namah'ı okumalısınız!

Aynı şeyi 16000 defa söylemelisin. Desh-Kaal-Patra Siddhanta'ya göre, Kalyuga'da 4 kez zikredilmelidir, bu nedenle aynı zikri 64000 kez söylemelisiniz.

Ayrıca Aum Shum Shukraya Namah gibi diğer mantraları da söyleyebilirsiniz!

Rudraksha ile Venüs Çözümleri

Rudraksha , Lord Shiva'nın gözyaşları anlamına gelir. Çok güçlüdür ve ruhsal yükselme için kullanılır. Kişiye refah, barış, iyi sağlık sağlar ve yaşamın her kesiminden zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olur. Giydiğinizde, zekanızı arttırır ve sizi Lord Shiva'nın ilahi lütfuyla kutsar. Her Gezegenin farklı özellikleri vardır, dolayısıyla; her gezegen için farklı Rudraksha vardır.

Venüs Gezegeni için, o Rudraksha boncuğunun özel mantrasını okuyarak 6 Yüzlü Rudraksha giymelisiniz. Söz konusu Mantralar aşağıya eklenmiştir:

6 Yüzlü Rudraksha giymek için Mantra :

Aum Hrim Hoom Namah!  VEYA  Aum Hrim Karides Klim Soum!

Çözümler

(1) Kişi, ebeveynlerinin isteklerine karşı evlenmemelidir.

(2) Kadınlar gibi ineklere ve anneye hizmet etmek.

(3) Diğer kadınlarla ilişkiden kaçınır.

(4) mahrem yerlerini lor veya sütle yıkamalıdır.

(4) Zinadan kaçının.

Çözümler

(1) 25 yaşına kadar evlenmeyin.

(2) Daima başkalarının tavsiyelerine göre hareket edin.

(3) Siyah bir ineği besleyin

(4) Gündüzleri seks yapmaktan kaçının.

(5) süt ile banyo yapın.

#Vedıkastroloji #vedıcastrology #hintastrolojisi #astrology #karma #astrolojikozmik #izmir #horoskop #astrolojidanışmanlığı #rektefikasyon #astrolojieğitimi #meditasyon #finansalastroloji #mantra #yantra #astrolojidanışmanlığı #ayburcuhesaplama #vedıkastrolog #rahu #ketu #shani #satürn #vedıkastrolojieğitimi #jyotişa #rahsi #yoga #spritüel #merkür #merkürretro #navamsa

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 1667281835436575175

Yorum Gönder

  1. teşekkürler çok güzel bir yazıydı. diğer 12. ev yorumları var mı?

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item