Vedıc Astrology Merkür Burçlarda Etkileri

Vedıc Astrology Merkür Burçlarda Etkileri 



Koç'ta Merkür

Vedik Astrolojiye göre Merkür gezegeninin Koç burcunda (Merkür burcu Koç)

Merkür Koç'ta, kişi savaşlara düşkün (tavizsiz), çok bilgili, zayıf, müzik ve dansla ilgilenen, yalancı olacak, cinsel zevklere bağlı olacak, yazar olacak, hayal ürünü şeyler üretecek, çok yiyecek, zor kazanılan parayı kaybedecek, sık sık borç ve hapis cezasına çarptırılacak ve bazen kararsız bazen de mizaçta kararlı olacaktır.

Boğa burcundaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Boğa burcundaki (Merkür burcu Boğa)

Merkür Boğa'da: kişi yetenekli, son derece liberal, ünlü olacak, Vedalar ve Sastralar hakkında bilgi sahibi olacak, egzersizlere, elbiselere, süs eşyalarına ve çelenklere düşkün olacak, mizacında sağlam olacak, içtenlikle servet kazanmış, iffetli bir eşe sahip olacak, yumuşak ve tatlı bir konuşmacı olacak ve cinsel doyumun peşinde olacak.

İkizler'de Merkür

Vedik Astrolojiye göre İkizler Burcunda (Merkür burcu İkizler)

Merkür İkizler'de, konu hayırlı bir görünüme sahip olacak, tatlı konuşacak, çok varlıklı olacak, konuşkan olacak, onurlu olacak, mutluluğundan vazgeçecek, daha az birliktelik yaşayacak, iki ilişkiler ve ortaklıklarda münakaşalara çok olacak , Vedalar, Sastralar vs. öğrenecek, şair olacak, bağımsız, sevgili, çok cömert, işinde yetkin olacak ve birçok oğlu ve arkadaşı olacak.

Yengeçteki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Merkür gezegeni Yengeç Burcundaki (Merkür burcu Yengeç)

Merkür Yengeç'te: başka ülkelerde ve doğduğu yerden uzak yerlerde yaşamayı sevecek, kadınlarla birlikte yaşamaya ve müziğe de ilgi duyacak, kararsız, geveze, kendi akrabalarına düşman olacak, münakaşalara düşkün olacak, kadın düşmanlığından servetini kaybedecek, kötü mizaçlı olacak, çok mesleğe ilgi duyacak, iyi bir şair olacak ve atalarının şanından dolayı rağbet görecektir.

Aslan burcundaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Aslan burcundaki (Merkür burcu Aslan)

Merkür gezegeni kişinin doğumunda Aslan' burcu yerleşimi kişide ego sorunu yüzünden az bilgeliğe sahip olacak dürüst olmayacak, hafızası zayıf olup, zengin olmak güçlü olmak için her işle ilgilenicek , kardeş katline düşmek, karısı konusunda talihsiz olmak, bağımsız olmak, davranışta kötü olmak, çocuksuz olmak, kendi ırkına karşı olmak,

Başak burcundaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Başak Burcunda (Merkür Başak burcunda)

Eğer Merkür doğum anında yücelme Burcu'nu işgal ediyorsa, kişi oldukça erdemli, belagatli, becerikli, yazma (üslü olma) ve şiir bilgisine sahip olacak, iyi öğrenecektir. /mekanik sanatlar, tatlı mizaçlı olmak, kadınlar tarafından sevilecek, çok erkeksi olmamak, ailenin en büyük oğlu olmak, erdemli olmak, başkalarına hizmet etmeye istekli, mütevazı, tartışmacı, ünlü, hayırsever ve güçlü olma.



Merkür Terazi'de

Vedik Astrolojiye göre Terazi burcundaki (Merkür burcu Terazi)

Merkür Terazi'ye düşerse, kişi sanat bilgisine sahip olacak, tartışmalara odaklanacak , yetenekli dengeli bir konuşmacı olacak, cömertçe para harcayacak, çeşitli yönlerde iş yapacak bilge adamları, misafirleri, Tanrıları ve pederleri (büyükleri) onurlandıracak, başkalarına hizmet ediyormuş gibi yapmakta becerikli olacak, cana yakın, Tanrılara bağlı, sahtekar, kararsız ve bazen asabi, bazen de (özellikle) barışçıl olacak.



Akrep burcundaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Akrep Burcunda (Merkür burcu Akrep)

Merkür Akrep'te yer alırsa sıkıntı, keder ve kötülükler yaşayacak, erdemlilerden nefret edecek, doğruluktan, dinden uzak kalacak, erdemli olmayacak, cimri olacak, kötü kadınlarla birlikte olacak, zalimce cezalar vermekten hoşlanacak, ağzından kötü cümleler eksik olmayacak , ayıp işlerle ilgilenecek, borçlanacak, aşağılık erkeklere katılacak ve başkalarının mallarını çelikleştirecek.

Yay burcunda Merkür

Vedik Astrolojiye göre Yay burcundaki (Merkür burcu Yay)

Merkür Yay'da olursa, kişi ünlü olacak, liberal olacak, Vedalar ve Sastralar hakkında bilgi sahibi olacak, cesur olacak, soyut meditasyon yapacak, bir bakan veya aile rahibi olacak, ırkının şefi olacak -Erkekler çok zengin olacaklar, Yantra icra etmeye ve öğretmeye (Vedalar vb.) ilgi duyacaklar, yetenekli bir konuşmacı olacaklar, hayırsever olacaklar ve yazı ve güzel sanatlarda uzman olacaklar.

Oğlak burcundaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Oğlak Burcunda (Merkür Oğlak burcunda)

Merkür doğumda Oğlak'taysa, kişi ortalama, donuk, iktidarsız, başkalarının işlerini yapacak, erdemlerden yoksun olacak, çeşitli sefaletlere maruz kalacak, hayal kuracak, dolaşacak vb. ., masalcı olup, yalancı olup, akrabadan yoksun, pis ve çekingen olacak.

Kovadaki Merkür

Vedik Astrolojiye göre Kova Burcunda (Merkür burcu Kova)

Merkür doğumda Kova'da olsa, özne iyi huylardan ve iyiliklerden mahrum kalacak, birçok dinsel eyleme bağlanacak, değerli şeylerden vazgeçecek, başkaları tarafından aşağılanacak, murdar olacak, erdemli olma, çok kötü olma, karısına düşman olma, nefsî zevklerden yoksun olma, çok bahtsız, çok korkak, aciz, edepsiz ve alçakgönüllü olmaz.

Balıkta Merkür

Vedik Astrolojiye göre Balık burcundaki Merkür gezegeninin sonucunu (Merkür burcu Balık)

Merkür Balık'ta olsa iyi hal ve saflığa düşkün olur, yabancı ülkelerde yaşar, sorunsuz olur, fakir olur, iffetli bir eşe sahip olur, erdemli olur, bahtiyar olur, dinsiz olur, dikiş dikmekte hünerli olmak ve dünyevi ilimlerden, Sastralar ve güzel sanatlardan haberdar olmak, başkalarının mallarını çuvallamakta usta olmak ve servetten yoksun olmak.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Merkür Burçlarda Etkileri 7794141976796664652

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item