7. Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

7. Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

7 ev deki Ketu- çoklu evlilikler verir.

1ev 'deyken ketu, görevleri/kararları tekrarlamanızı sağlar, ancak burada ketu en az bir evlilik/iş ortaklığını bozar.

Ketu burada kişiye narsistik eğilimler verir.

Ya da kişi cinsel zevk almaktan hoşlanmayacaktır.

Veya anlamsız cinsel ilişkilerde aşırı hoşgörülü olacak.

Kişi ya evlenmek istemez ya da her zaman mükemmel bir eş ve evlilik hayali kurar. Malefikler arasına sıkışırsa üreme organlarında problemler, klostrofobi yaratır.

Ketu bir burcun yedinci evinde bulunursa, kişinin şüpheli bir karaktere sahip olması muhtemeldir. Partneriniz ketum ve sinirli olabilir. Evlilik hayatınız, özellikle partnerinizin sağlık sorunları nedeniyle çok fazla zorluk çekebilir.

7. evde Ketu'ya sahip olan üreme organları ile ilgili problemler ortaya çıkabilir ve bu da cinsel yaşamınızı ve döl olasılıklarını etkileyebilir.


NEW,Gezegenler,Ketu Kavuşumları,7. Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,



Ketu'nun ortaklıklar evindeki konumu, ortaklar arasında sık sık anlaşmazlıklar, yanlış anlamalar ve tartışmalar olabileceğini düşündürmektedir. Bu tekrarlayan evlilik sorunları, Ketu oturduğu yerden kopmaya neden olduğu için ayrılığa da yol açabilir. birden fazla evlilik yapma şansı da vardır.

Ayrıca, Ketu'nun bu yerleşimi, iş ortaklıkları için de aynı derecede elverişsizdir. İş ortakları arasında çatışmalar olabilir veya ortaklık kazanç getirmeyebilir

7. ev Merkür ve Venüs'e aittir. 7. evdeki Ketu hayırlı ise kişi yirmi dört yaşında kırk yıllık serveti alır. Zenginlik, sahip olunan çocuk oranında artar.

7evde ketu Merkür, Jüpiter veya Venüs'ün yardımına sahipse, o zaman kişi asla hayal kırıklığına uğramaz.

Ketu 7. evde olduğunda, olumsuz bir gezegen yerleşimi olarak kabul edilir. Bu çıkmazın, büyük bir refah ve servet kaybı da dahil olmak üzere birçok sorun yaratması muhtemeldir.

Ketu ayrıca birçok yasal sorun ve halktan hakaretler veriyor. Bu Ketu pozisyonuna sahip insanlar genellikle tuhaf bir kişiliğe sahiptir.

Yedinci ev genellikle Merkür ve Venüs gibi gezegenlerle ilişkilidir.

Yedinci evdeki Ketu, kişiyi önemli ölçüde sonuçlarla etkiler.

Yedinci ev, Jüpiter'in yanında Merkür ve Venüs'ün durumuyla derinden güçlüdür.

Bu gezegen yerleşimlerinin Ketu'nun zarar verici özelliklerine sahip olduğu düzenli olarak gösterilmiştir.

Ketu, değerli bir konuma yerleştirildiğinde, yerli zenginlik ve hızlı gelişme sağlayacaktır.

Gelişme ve büyüme o kadar hızlı olacaktı ki, yerliler 40 yaşında veya yirmili yaşlarının ortalarında mali açıdan bağımsız olacaklardı. Ayrıca güçlü bir ekonomik refaha sahip olacaklar.

Yedinci evdeki Ketu, kişiye zulmü ve sertliği getirir. Hayatları olması gerektiği kadar pürüzsüz olmayacak. Bu korkunç gezegensel konum, memnuniyetsizlik getiriyor.

Genel olarak, kişi herkese ve her şeye karşı olumsuz bir yaklaşımı teşvik edecektir.

Yedinci evdeki kişi, ilişkiyi veya ortaklığı destekleme hevesine sahip olmayacaktır. Mali açıdan mükemmel olmalarına rağmen, evlilik hayatları o kadar da iyi değil. Evlilik yolunda bir sürü engel var.

Yedinci evdeki Ketu genç yaşta evlenmeyi kabul etmezler. Kişi birçok engeli aşacaktır, ancak yerleşimde birden fazla gezegen olduğunda muhtemelen bir çocuğunu kaybedecektir.

Yedinci Evdeki Ketu' kişileri çok sadık ve ısrarcıdır. Sarsılmaz onaylamalarının bir sonucu olarak, genellikle her engeli aşarlar. Hevesli ruhlardır ve zorluklarla yüzleşmek konusunda endişelenmeyi bırakırlar.

7. evdeki Ketu zararlıysa, kişi genellikle hastadır, yanlış sözler verir ve otuz dört yaşına kadar düşmanları tarafından rahatsız edilir. Lagna'da birden fazla gezegen varsa, o zaman çocuklar yok edilir.

Eğer Ketu Merkür ile birlikteyse, otuz dört yaşından sonra düşmanları kendi kendilerine yok eder.

Kendra dediğimiz dört önemli evden biridir. Yedinci ev, birlikler, evlilik, dernekler, sözleşmeler, ev, yurt dışı, seyahat ve ticaret vb. İçindir.

Birinci evin tam karşısındadır ve bu nedenle kişinin partnerine (eşi veya ortağı) karşı davranışını temsil eder. Aynı zamanda güç ile de ilgilidir.

7. ev ve L-7, 2. ev ile birlikte Maraka (ölüm) evi olarak kabul edilir. Ketu, düzensizlik, sakatlık, ayrılık, ilgisizlik ve ihmal gezegenidir.

Ketu'nun temel sorunu, evle ilgili konulardan veya olaylardan ilgisizlik ve kopukluktur.

Aynı zamanda, Ketu 7 ile herhangi bir graha veya Ketu'ya drishti atmak, evlilik yaşamının sonucunu değiştirecek ve ardından Ketu, O'nun üzerindeki etkilere, özellikle Satürn'e göre hareket edecektir. Şaşırtıcı bir şekilde, bu çiftler daha uzun süre ayrı kalırlarsa, birbirlerine ihtiyaç duyacakları için evlilikleri yürüyebilir. İlk eş genellikle farklı bir sosyal sınıftan veya farklı kültürel-dini geçmişe sahiptir.

Evliliğin başarısızlığı ruhsal yaşamda başarı sağlayabilir. Parayı, şöhreti, tanınmayı veya toplumdaki önemi umursamıyor.


7. ev Merkür ve Venüs'e aittir. 7. evdeki Ketu hayırlı ise kişi yirmi dört yaşında kırk yıllık serveti alır. Zenginlik, sahip olunan çocuk oranında artar. 
Merkür, Jüpiter veya Venüs'ün yardımına sahipse, o zaman kişi asla hayal kırıklığına uğramaz.

7. evdeki Ketu zararlıysa, kişi genellikle hastadır, yanlış sözler verir ve otuz dört yaşına kadar düşmanları tarafından rahatsız edilir. Lagna'da birden fazla gezegen varsa, o zaman çocuklar yok edilir. Biri kötüye kullanırsa, kişi yok edilir. Eğer Ketu Merkür ile birlikteyse, otuz dört yaşından sonra düşmanları kendi kendilerine yok edilir.

⛳️ KETU 7. EV DİNAMİKLERİNDE ⛳️

🧿 7. evdeki Ketu, birçok ilişkiye/evliliğe atlayabilir - çünkü o ya da o bilinçten değil cahillikten 'Atlıyor'.

🧿 7. evdeki ketu tıpkı deli gibi - ilişki/evlilik söz konusu olduğunda! Sadece cehaletten bilince bir değişim ve aynı deli adamın dünyanın şimdiye kadar bildiği en büyük bir mezhep haline dönüştüğünü görüyorsunuz!

🧿Cinsel memnuniyet 7'sinde Ketu'dan tamamen teslim edilemez, cinsel birlikteliğin en yüksek zirvesinde, Ketu vazgeçer ve böylece 7.'deki Ketu'nun partneri genellikle fiziksel zevkten mahrum bırakılır.
Ereksiyon kısa süre sürer ve seks genellikle sadece hayal edilen ama gerçekte asla uygulanmayan bir peri masalı haline gelir!

🧿Kadınsa sekse ilgisi azalır, bu yüzden kocanın cinsel doyumu genellikle reddedilir. Bu nedenle ayrılık ya da evlilik dışı ilişkiler göz ardı edilemez.

Yani 7. evdeki Ketu, pek evrimleşmemiş olanlar için evlilik sorunları yaratıyor. Sadece bazı iyi yönler yardımcı olabilir.


🧿Varoluş, 7. bireydeki tüm Ketu'nun geçmiş yaşamlarında yaşadığı birçok cinsel ilişki ya da birlikteliğin intikamını almasını istiyor. Şimdi varoluş basitçe yerlisine cinsel mutluluğu reddetmektir - basitçe "Geçmişte yeterince vardı, şimdi 'kendine' dikkat et - kendi gelişimine odaklan. ” Bu yüzden Rahu 1. evde.
🧿Fakat cahil adamlar anlamıyorlar ki, o pencerenin kuyruğunda durmaya devam ediyorlar -biletlerin tükendiği yerde. Pencere kapalı olmasına rağmen bir gün pencerenin açılacağını ve mutlu tatmin edici bir cinsel birlikteliğe veya evliliğe bilet alacaklarını bekleyerek ayakta duruyorlar.

🧿7'deki Ketu 'kılık değiştirmiş bir nimettir, ancak sadece evrilmiş, bilinçli yaşayan bir adam için, sadece saf sevginin gerçek özünü anlayan bir adam için.

🧿Çünkü Ketu nerede oturursa otursun hayatın asıl amacı orada değil diyor, bu yüzden karmik ilişkilendirme burada daha az olacak.

🧿7 evdeki ketu ile iki kişinin evlilikleri felaket olabilir ve etkisi hayal bile edemiyorum; Allah kurtarabilir

🧿Evlilik, iki kişi arasındaki sevgi ve duygusal beslenmenin dokunuşu ile yürür ve Ketu aşk ve duygu hakkında hiçbir şey bilmez. Yani sonunda bu asıl ayrılık sorununa neden oluyor.

🧿Ketu'nun diplomasi ve taktik sıfır, 7'sinde Ketu ile alacağı partner yüzyüze konuşacak yüksek düz öncü olacak. Bu evlilikteki bozulmanın başka bir nedeni olabilir.
Sadece bilinçli bir adam Ketu'yu sevebilir, Ketu'yu sevebilir.
👉7'sinde Ketu için - evlilik, ilişkiler, geçmiş ilişki kinleri ile ilgili tüm acılarınızın cevabı - sadece iki kelimeyle - Bırak gitsin.👈

Ketu 7 evde 


Ketu temsil ediyor - ayın güney düğümünün sadece başsız vücudu var, bu yüzden doğru yönü, doğru yolu göremiyor, kafası olmadığı için hep biraz karışık, ayrılığı, izolasyonu, meditasyonu, maneviyatı, zaten sahip olduğumuz şeyleri temsil ediyor geçmiş hayatımızda harikaydı, bu yüzden bu konuda takıntılı değiliz ketu hariç şeyler karmik işarette.

7. ev - başkalarının evidir, eşiniz, evlilik, hukuki ilişki, hukuki bağlanma, hukuki anlaşma, sözleşme, işyeri ile uğraşan ticaret yeridir.

♦️ Yani ne zaman ketu 7. eve yerleşse, ketu 7. eve kendi önemli özelliklerini getirir ve 7. ev meselenize etki eder.

♦️ 7. evdeki ketu evlilik hayatında sorun yaratabilir, evliliği geciktirebilir, evlilik hayatındaki memnuniyetsizlik ya da sizi hayat arkadaşınızdan ayırabilir çünkü ketu ayrılığı, izolasyonu, ayrılığı, zaten sahip olduğunuz şeyleri temsil eder geçmiş hayatında başardın, bu yüzden ev grafiğinizde yer aldığı yer hayatınızda önemsiz hale geliyor, bu yüzden burada ketu evlilik hayatınızın 7. evinde sorun yaratabilir ancak bunun evlilik hayatınızı etkileyemeyeceği bazı istisnai durumlar var, bunu geçen para'da açıkladığım grafik .

♦️ Ketu başsız vücuttur, bu yüzden grafiğinizde yer aldığı ev ile ilgili zihnimizde karışıklık yaratabilir, böylece burada 7. ev ketu 7. evinizde karışıklık yaratabilir önemli bir konu ve bu nedenle partnerinizin kafası karışabilir senin hakkında ya da zihinsel frekans uyumsuzluğu & bu cehalet ve ayrılık nedeniyle. Yani burada sadece hayat arkadaşı değil, ortaklık işi yaparsanız ketu sorun yaratabilir.

♦️ 7. ev ketu saturn veya mars veya 6. lord gezegeni ile konjonktürlü ise evlilik hayatında ciddi sorunlar yaratır . Ketu 7. ev düşman işaretinde satürn ile konjonktürlü ise evlilikte gecikme yaratabilir veya eşe önem vermemek cehalet veya başkaları tarafından hayat arkadaşı olarak reddedilebilir. Ketu mars ile konjonktürlü ise aile içi şiddet veya hatta fiziksel istismara neden olabilir. Ketu 6. lord ile birleşirse veya 7. lord 6. eve yerleştirilirse, bu ayrılık ya da boşanma yaratabilir.




Astrolojide 7. Evdeki Ketu'nun Uğursuz Sonuçları


Biri akılsız, aptal, kültürsüz, alçak sesle konuşabilir ve çok uyuyabilir.

Kişi tedirgin ve acı çekebilir hakarete uğrayabilir.

Kişi bir eşin mutluluğundan mahrum olabilir veya iyi bir eşe sahip olmayabilir.

Kişi eşinden ayrılabilir, eşi acı ve sıkıntılar çekebilir.

Kişi, karşı cinsten kötü karakterli bir kişiye aşık olabilir.

Oğlundan dolayı sorun yaşayabilir.arkadaşları sorunlara neden olabilir.

Kişi seyahat etmekten korkabilir veya seyahat planını ertelemek zorunda kalabilir.

Transit güzergâhla ilgili birçok endişeniz olabilir.

Biri geri dönebilir ve geri gelebilir. Göç sorunlu olabilir.

Bir kişinin çok para harcaması gerekebilir.

parası yok edilebilir. Maddi kaygılar onu rahatsız edebilir.

Babanın biriktirdiği para çok çabuk kaybolabilir.

Hırsızlık korkusu olabilir.

Elde edilen para sabittir.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 2816295446519428273

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item