Kuşlarını ve Hayvanları Beslemenin Astrolojik Önemini

Kuşlarını ve Hayvanları Beslemenin Astrolojik Önemini 

Doğa, birçok yaşam biçimini senkronize etme konusunda inanılmaz bir yeteneğe sahiptir. Onu sevgi, bakım, yemek ve su ile beslemenin yolunu açar. İnsan, müreffeh ve akıllı yaşam biçimlerinden biridir. Tabiat ana bizi kederimizi, sevincimizi, açlığımızı ve acımızı diyalekt yoluyla ifade etme ayrıcalığına sahipken, kuşlar ve hayvanlar gibi diğer formlar yiyeceklerin mevcudiyetine veya onlara yiyecek sağlamak için diğerlerine bağımlıdır.

Tüm doğa severlerin sabahları erken kalkma alışkanlığı vardır ve bu da kuş cıvıltılarının tadını çıkarmalarını sağlar. Yükselen güneşin büyüleyici görüntüsü o kadar güzel ki taş bir kalbi bile eritecek kadar güçlü. Gökyüzünün veya yeryüzünün bu küçük yoldaşları, planlandığı gibi onları beslemeye çağırıyormuş gibi cıvıldamaya veya havlamaya başlar.

Kuşları ve hayvanları beslemek, gezegen hareketlerini etkilediği ve kişinin hayatında olumlu değişiklikler getirdiği için astrolojide her gezegen için faydalıdır.

Evcil hayvan sahibi olmak aynı zamanda harika bir astrolojik çözümdür ve hayatınıza eğlenceli bir yön getirir. Öğrenin tür evcil hayvanların sahip gereken .

Kuşların ve hayvanların beslenmesi gezegen hareketlerini nasıl etkiler?



Kuşlarını ve Hayvanları Beslemenin Astrolojik Önemini




GÜNEŞ - GÜN PAZAR



Güneş, gücü ve durumu temsil eden ve Güneş'inizi burcunuzda faydalı kılacak görkemli ve güçlü bir gezegendir. Kuşları ve hayvanları beslemek çok önemlidir. Pazar günleri ineklere buğday, maymunlara Muz yedirmek çok hayırlı kabul edilir ve kişinin hayatında şans getirebilir.



AY - GÜN PAZARTESİ



Ay çok hassas bir gezegendir ve zihin ve duygu istikrarınızı güçlendirmek için kuşları ve hayvanları besleyerek Ay'ın burcunuzdaki yerleşimini artırmak için çaba göstermelisiniz. Sakin ve dingin bir Ay'ın nimetlerini elde etmek için, beyaz bir ineğe veya bir balığa un yedirilmelidir. Ayrıca pazartesi günleri ineklere de su verilmelidir.



MARS - GÜN SALI



Mars ateşli ve dürtüsel bir gezegendir ve burcunuzdaki Mars gezegenini yatıştırmak için, Salı, Mars'ın enerji oranının çok yüksek olduğu gün ve Mars gezegeninin nimetlerini kazanmak için kuşları darı ve su ile besleyebilirsiniz.

Bitkilere ve çevreye karşı nazik olmak sadece iyi bir çare değil, aynı zamanda çok sağlıklı bir uygulamadır. Öğrenin çevreci olarak eğilimleri burada.



MERCURY - GÜN ÇARŞAMBA



Merkür zeka gezegenidir ve burcunuzdaki Merkür'ünüzü geliştirmek için hayvanları beslemek önemlidir. İneklere yeşil ot veya yem veya ıspanak, kuşlara darı yedirmelisiniz. Kuşları kafeste tutmamak çok önemlidir ve Çarşamba günü yapılırsa bu ilaçların olumlu sonuçları fark edilecektir.



JÜPİTER - GÜN PERŞEMBE



Jüpiter bilgelik gezegenidir ve herhangi bir burçta iyi bir şekilde yerleştirildiğinde barış, uyum ve refah ile kutsar. Perşembe, Jüpiter gezegeninin günüdür ve bu gezegenin nimetlerini almak için, ineklere ve atlara ıslatılmış mercimek ve arpa sunulmalı ve ayrıca Perşembe günleri güvercinlere mısır verilmelidir.



VENÜS - CUMA GÜNÜ



Venüs güzelliğin, lüksün ve ilişkilerin gezegenidir ve yaşamın genelinde  zaferle ve başarıyla yürümek için Venüs gezegeninin nimetlerini elde etmelisiniz ve bunun için kedilere süt sunmalısınız. Ayrıca yabani balıkları beslemek de faydalıdır. Olumlu sonuçlar için Cuma günleri yapılmalıdır.



SATURN – GÜN CUMARTESİ



Satürn, disiplin ve dürüstlük gezegenidir ve herhangi bir burçta iyi bir şekilde yer alırsa, kişinin yaptıklarına göre sonuçlar verir. Siyah, Satürn'ün rengidir. Cumartesi günleri, siyah ineklere ve kara köpeklere yemek yedirilmelidir ki bu çok hayırlıdır ve Satürn onları son derece kutsayacaktır. Kargalara pişmiş ve tuzlanmış  un yedirmek hızlı ve faydalı sonuçlar verecektir.



RAHU - ÇARŞAMBA GÜNÜ



Rahu, insanların hayatında düşmanlar ve gazap yaratan Kuzey Düğümü olarak da bilinen gölgeli bir gezegendir. Rahu'nun kötü etkilerinden kaçınmak için, karıncalara şeker ve un  yemekleri yedirilmelidir. erkek inek  boğa  yem veya yeşil ot beslerseniz, dilekleriniz ve arzularınız gerçekleşmiş gibi görünüyor.

Cumartesi günü kara köpeklere  yemek sunmanın Rahu'nun sorunlarına son verdiğine inanılıyor.



KETU - GÜN SALI



Ketu, hem iyi hem de kötü, maneviyat ve doğaüstü etkilerin karmik koleksiyonlarını temsil eder ve zeka, bilgelik, bağlanmama, fantezi, nüfuz edici içgörü, dengesizlik ve psişik yeteneklerin karaka veya göstergesidir. 
Astroloji, Ketu gezegeninin kutsamasını elde etmek için evcil bir köpek, tavşan veya inek beslemeyi önerir. Bununla birlikte, onlara uygun şekilde bakmak da önemlidir. Susam tohumlarının karıncalara verilmesi de tercih edilir. Cumartesi günü kara köpeklere yemek sunmanın Ketu'nun sorunlarına son verdiğine inanılıyor.

Kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için, ay burcunuzla ilgili kesinlikle gözden kaçırdığınız birkaç sıra dışı şeyi okuyun .



ÇÖZÜMLER HAKKINDA SON DÜŞÜNCELER:



Çareler, bu gezegende şansınızı artırmanın en şaşırtıcı yollarından bazılarıdır. Hiç şüphe yok ki, bu küçük ilaçları yaparak evinizi sevgi ve mutlulukla doldurabilirsiniz. Bu nedenle, kuşları veya herhangi bir sokak köpeğini veya herhangi bir sokak hayvanını besleme şansınız olduğunda, hayatınıza mucizevi faydalar getirebileceği için onunla devam edin.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 4572956869130200027

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item