Venüs ve Ay (kavuşum)

Venüs ve Ay  (kavuşum)

Venüs ve Ay bir araya geldiğinde bu insanlar yaratıcıdır, kumaşlarla uğraşma yeteneğine sahiptirler, iyi tasarımcılar, dekorasyon, koku, çiçek ve diğer temel dokunsal işlerde uzman olabilirler. Oyunculuk, modelleme ve kurnaz sanatlarla ilgilenebilirler. Venüs ile ilgili şeyler yaparak her zaman mutlu olmayı severler. Bu insanlar lüks, konfor, güvenlik ve zenginlik ister. Bir ilişkide zevk ve duygusallık isterler.

Vedıc Astrolojide Venüs ve Ay  (kavuşum)






Koç'ta Venüs ve Ay: Bu insanlar, özellikle iyi yaşam ve talihe yönelik bir bakış açısıyla çok dışa dönüktür. Hızlı ve aktif bir zihne sahiptirler ve bir şekilde güzellik içerdiğinde bir şeyler yapmayı severler. Bu muhtemelen, onları çeken şeylerle servet ve dernekler elde etmenize yardımcı olacaktır.



Boğa burcunda Venüs ve Ay: Hem evin içinde hem de dışında çevresinde zevk ve harika zarafet severler. Yemek yemeyi severler. Bol giysiler, takılar, araçlar vb. çoğu zaman güzellik ve zevk hakkında düşünürler

Bu insanlar hayatta çok sanatsaldır.





İkizler'de Venüs ve Ay: Bu insanlar doğal bir ağ çalışanı ve zeki, arkadaş canlısı bir insan. Bu insanlar çekici ve iletişim kurma konusunda uzmandır. Bir reklam şirketinde, film endüstrisinde senaryo yazarı olarak çalışmaktan hoşlanabilirler ve iyi hikaye yazarları olabilirler.





Yengeç'te Venüs ve Ay: Bu insanlar ilişkilerde çok duygusal ve özenlidir ancak duyguları çok değişkendir. Bu insanlar doğada çok anne ve kadınsı. Rahatlığa ve lükse düşkündürler, ilişkilerde güvenlik isterler. Bu insanlar sevgiyle hizmet ederler ve başkalarına vermekten zevk alırlar.





Aslan'da Venüs ve Ay: Bu insanlar lider olduklarını çok bağımsız bir şekilde düşünürler. Kendi kararlarını tanımayı ve vermeyi severler. Asil bir tavırları var. Aşk, romantizm, güzellik, hoş çevre, güzel kıyafetler, eğlence vb. gibi hayattaki daha ince şeylerden zevk almayı severler. Arzuladıkları her şeyin peşinden koşmayı severler. Durdurulmaktan hoşlanmazlar.





Başak'ta Venüs ve Ay : Bu insanlar çok Meraklı ve deneyci bir zihinleri var. keskin ve zekidirler. Hayatlarında istedikleri şeyleri elde etmek için akıllarını kullanırlar. Bu insanların iyileşme kapasitesi var. Tıp ve şifa bilgisine ilgi duyarlar. İmkanları kısıtlı insanlara hizmet etmekten mutluluk duyarlar. Bu insanlar evcil hayvanları sever.





Terazi'de Venüs ve Ay: Bu insanlar çok dengeli zihinlere sahiptir. tatlı konuşmayı ve güzel davranmayı severler. Onlar en şehvetli insan türüdür. Hayata karşı çok liberaldirler. Davranışlarında çok uyumlular ve çok hoş bir kişiliğe sahipler.





Akrep'te Venüs ve Ay: Hayatta güzel şeylerden zevk almayı severler ama yoğun ve heyecanlı bir zihne sahiptirler. Bu nedenle, hayatta istediklerinizi biraz fazla güçlü bir şekilde ele alabilirler, öyle ki tartışmalar, ayrılıklar, öfke ve diğer zorlu ateşli olaylar onlara biraz acı verir. Arzularının peşinden giderken sakin ve kademeli bir yaklaşım sergilemeye çalışmalıdırlar.





Yay burcunda Venüs ve Ay: Felsefe, kültür ve din öğrenmede akıllarını kullanırlar. Tapınakları süslemeyi ve her türlü manevi etkinliği düzenlemeyi severler. Yay burcundaki Venüs rahat değil. O kadar sorunsuz geçinemeyebilecekleri için başkalarıyla komik ilişkileri ve zorlu ilişkileri vardır. Sıkıntıların yanı sıra olağandışı mutluluk deneyimleri de yaşayabilirler.





Oğlak burcunda Venüs ve Ay: Sakin ve çekici bir kişiliğe sahiptirler. Bu insanlar gerçekçi, mantıklı ve iyi bir işçidir. Çok yapılandırılmış ve organizedirler. Evleri çok düzenli ve temizdir. ve çok güzel organize edilmiş. Bu insanlar biraz inatçı ve bağımsızdır. Akıllarını nasıl para kazanacaklarına ve kariyer odaklarlar.





Kova'da Venüs ve Ay: Bu insanlar bağımsız ve yalnız tip bir kişiliğe sahiptir. Sosyal, ve özgürlükçü insanlardır. Çekici kişilikleri vardır. Bu insanlar kendilerini toplum için iyi bir şeyin sosyal toplantılarına dahil ederler. Sosyal refah için iyi şeyler yaparlarsa kendilerini iyi hissederler. Büyük ölçekte düşünürler ve dünya için iyi bir şey yapmak isterler.





Balık burcunda Venüs ve Ay: Bunlar, diğer dünyanın güzelliğine ilgi duyan insanlardır. Onlar çok ruhaniler ve dünyanın başka bir boyutunda yaşıyorlar. Arzuladıkları şeyleri aramaya devam ederler, Sonunda, şeylerin büyük evrensel şemasının farkına varabilirler. Bu insanlar bir tür ev sorumluluğundan kaçarlar. Dans ve müziğe düşkündürler.

DAHA FAZLASI..

Venüs(Shukta ve Sikuru) 3043298693120530959

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item