Ay Merkür Kavuşumu vedıc astrology Budha Chandra

  Ay Merkür Kavuşumu  vedıc astrology  Budha Chandra





her iki gezegen de hızlı hareket ettiğinden ve normal yavaş hareket eden gezegenlerden daha sık kavuşum yaptığından, çok sık görülür.

Doğal dostluk açısından Ay, Merkür'ü arkadaş olarak kabul ederken, Merkür Ay'ı düşmanlıkla alır. Bu nedenle, tek taraflı bir ilişki olarak kabul edilir ve dolayısıyla birleşimin hem olumlu hem de olumsuz tonları vardır.

Ay Merkür kavuşumuna sahip kişiler genellikle yumuşak konuşurlar ve iletişimi iyidirler, güler yüzlüdürler, şakacıdırlar ve bayanlar tarafından sevilirler ve bu nedenle yerli kadınlardan daha fazla beğeni alırlar.

Bu kişiler çok aktif bir zihne sahiptir, düşünme daha çok ruh hali ve durumlardan etkilenir, daha çok duyguya dayalı davranış ve eylemlere sahiptir, ruh hali ve beyin birbirini takip eder.

Ay Merkür kavuşumuna sahip kadın ve erkek gerçekten çok zekidir ve aynı zamanda detayları sever. Ayrıca nipun yoga oluşturduğuna inanılıyor. Aynı zamanda mükemmel bir gözlemcidirler ve diğer insanların zihinlerini okumakta iyidirler.

Merkür ve Ay kavuşumlu bilgilidir ve erdemleri vardır. Edebi düşünceye sahiptir ve zengindir.



Ay Merkür kavuşumu 1. evde olursa, kişi müreffeh bir yaşam sürer, konuşmada iyi, dayanıklılıkla desteklenir, çekici bir kişiliğe sahiptir ve anlamlı ama zekidir.



Bu kavuşum 1.,4.,7.,10.,5.,9. evlerde gerçekleşirse, mükemmel sonuçlar verdiği görülür. Bu evlerde kişiyi hayatta yüksek bir konuma yükseltebilir, onu gururlu, zengin ve çok ünlü yapar.



Merkür Ay Kavuşumu daha romantik ve şiirsel bir eğilime sahip oldukları görülür, eğer diğer faktörler de destekliyorsa bu kavuşum aşk evliliği veya romantik ilişki kombinasyonlarından biridir.



Bu birliktelik, kişiye çekici bir kişilikle birlikte araç, taşıt, iyi arkadaşlar ve iyi ilişkiler bahşetme yeteneğine sahiptir.



Bu kombinasyon 3., 6., 8., 12. evlerinde gerçekleştiğinde, o zaman kişide bazı duygusal veya psikolojik sorunlara sahip olabilir, ancak cesur ve korkusuz olacaktır.



Bu birleşme çok fazla zararlı etki altındaysa, o zaman birçok zihinsel sorunu olan kişi için travmatik deneyimlere yol açabilir.



Ay Merkür kavuşumunun yukarıdaki sonuçları doğası gereği geneldir, sonuçlar ev, derece, katılım yararları, zararlar, puanlar vb. gibi diğer faktörlere göre değiştirilir. Bu nedenle, sonuca varmadan önce toplu çalışmaya ihtiyaç vardır.

DAHA FAZLASI..

NEW 1999569619530769990

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item