Rahu Venüs kavuşumu

 Rahu Venüs kavuşumu

Venüs şeytanların gurusu Rahu'nun şeytanın öğrencisi olduğu söylenir, bu ikisi aralarında çok iyi sıkı ilişki vardır, tartışmaya başlamadan önce gezegenlerin temel doğasını bilmemiz gerekir, Venüs shukra- sukha'nın karakası, zevk. Sadece maddi anlamda değil, aynı zamanda yerleştirme ve diğer koşullara tabi olan metafiziksel anlamda zevk verir. Venüs'ün öğrencisi Rahu her zaman en son bitmediği gibi olayları madden ve şeytani genişletmeye çalışır, yüzünü kapar, ancak alt kısmını değil. İstekleri arzuları asla bitmeyecektir..


Venüs ve Rahu kötü bir burçta kişiyi, özellikle de kadınları, zevk mesleğe dönüştürmeye yönlendirebilir Buna fuhuş da dahildir.

Bu tür davranışları tetiklemek için birkaç başka gezegensel konum da devreye girmelidir.

bir kadın bu tür eylemlere yol açan tacize maruz kalır ya da bir kadının zihni bu tür işleri büyüleyici bulabilir.


NEW,Rahu,  Vedıc Astrolojide Rahu  Venüs kavuşumu,


Rahu Venüs Bağlantısı bu kavuşum 1., 2. ve 7. Evde gerçekleştiğinde oldukça çekici yapar,

Bu kavuşumu olan bir erkek, yaşamının ilk yıllarında, en azından Rahu'nun arzusunun sakinleşmeye başladığı 42 yaşına kadar, kolayca kadınlara aşık olabilir kısa dönem ilişkiler yaşarlar.

Bu iki gezegen birbirinin dostudur. Venüs'ün aşk, ilişki, lüks ve zengin ve gösterişli bir yaşam arzusu Rahu tarafından büyük ölçüde güçlendirilir ve kişiyi öncelikle bir seks meraklısı ve sekse, ve paraya takıntılı hale getirir.

Venüs ve Rahu'nun bu birleşimine sahip olan kişi çoğunlukla karşı cinsi kolayca çeken çekici ve çekici bir görünüme sahiptir.

Kişinin hayatındaki asıl amacı her zaman cinsel arzuyu tatmin etmek olacaktır. Bu, yerli için hiç bitmeyen ve yaşam boyu tatmin edilmesi zor bir arayıştır. Ancak aynı zamanda bu kişiler mükemmel bir ilişkiye inanırlar ve onu bulmaya eğilimlidirler.

Bu insanların uzun süre bekar kalması zor. Takıntılı oldukları biriyle birlikte olmak için yerlere seyahat edebilir, tabuları ve kültürel sınırları kırabilirler.

Rahu yabancı öğeler ve fikirler gösterdiğinden, farklı bir kültürel geçmişe sahip olan veya yabancı ülkelerde yaşayan biriyle aşk ve ilişkiler ortaya çıkabilir.

Bir kişi kuyumculuk, moda, tasarım, modelleme, oyunculuk, makyaj sanatçısı, güzellik salonu, film yapımı, animasyon vb. sektörlere ait olabilir.

Rahu ve Venüs de yogakarkası'dır ve Oğlak, Kova Boğa vb. gibi bazı yükselenler için para ve şöhretten vazgeçmeyi getirebilir.

Venüs Rahu kombinasyonu kişiyi yaklaşımında rüya gibi yapar ve Aşk ve ilişkide yargı eksikliği verebilir.


Vedıc Astrolojide Rahu (Kuzey Düğüm) ile Venüs kavuşumu


Rahu ile Venüs, insanların doğum haritalarında çok yaygın bir kavuşumdur. Hiç kimse gökyüzündeki gezegen hareketlerini durduramaz. Peki Venüs Rahu ile geldiğinde ne olur?

Venüs şeytanların gurusu Rahu'nun şeytanın öğrencisi olduğu söylenir, bu ikisi aralarında çok iyi sıkı ilişki vardır, tartışmaya başlamadan önce gezegenlerin temel doğasını bilmemiz gerekir, Venüs shukra- sukha'nın karakası, zevk. Sadece maddi anlamda değil, aynı zamanda yerleştirme ve diğer koşullara tabi olan metafiziksel anlamda zevk verir.

Venüs'ün öğrencisi Rahu her zaman en son bitmediği gibi olayları madden ve şeytani genişletmeye çalışır, yüzünü kapar, ancak alt kısmını değil. İstekleri arzuları asla bitmeyecek şehvetli zevk, seks ve yaratıcılık sunar.

Venüs ve Rahu bir araya geldiğinde Venüs enerjisi güçlenir. Kişi, Venüs ile ilgili şeyler için deli oluyor. Venüs aşkı ve ilişkiyi temsil eder ve bu kavuşum insanı aşkta ve ilişkide çıldırtır. Fiziksel arzu dersini öğrenen kişi. Kişi, aşk, güzel görünme, açık kıyafetler, ilişkiler, şehvetli zevkler ve lüks eşyalarla ilgili şeyler için büyük bir istek gösterir.

Kişi egzotik yemek yemeye düşkün olabilir, güzel şeyleri sever, tüm mutluluğa sahip olmak ister ve dünyanın tüm konforlarını ister. İç arzuları çok güçlü olduğu için tüm bunları yapmak için çabalarlar ve sonunda elde ederler.

Bu tür davranışlar nedeniyle insanlar onları terk edebilir ve evlilik hayatı bozulabilir ve boşanmaya dönüşebilir.

Bu insanlar sanatta ve tasarımda çok iyi olabilirler.

Burç ve ev yerleşimine bağlı olarak bu bağlaç farklı sonuçlar verir. Bu kavuşum, haritada herhangi bir dhan yoga yapan 2. ve 11. evde veya Venüs'te meydana gelirse, büyük miktarda zenginlik ve varlık verebilir.

Rahu ve Venüs 7. evde birlikte evli yaşamda sorunlar yaratır. 9. ve 12. ev ise kişi yabancı ortak alabilir.


Rahu'nun Venüs ile birleşmesi, kişiyi ilişkilerini kaybetmekten korkutabilir ve bu, kişiyi sahiplenici ve doğası gereği şüpheci yapabilir.

Rahu'nun farklı ilişkiler yaşama ihtiyacı, birden fazla ilişkiye yol açabilir. Bu potansiyel olarak ilişkilerde derin bir başarısızlık duygusuna yol açabilir.

Bu insanların, şehvetli tatmin için orada burada dolaşmanın onlara yardımcı olmayacağını anlamaları gerekiyor. Bu yüzden kalıbı kırmak onlar için önemlidir. Rahu ve Venüs kavuşumunun en büyük sorunu, kendi içlerinde yarattığı güven eksikliğidir. Partnerinize güven duymayı ve hayatı kolaylaştırmayı öğrenmelisiniz.

Rahu Venüs kavuşumu:


Aşkın, şehvetin, arzuların ve zevklerin grahası olan Venüs, aşırı Rahu grahasıyla birleştiğinde, böyle bir kişi her şeyin ve her yerde zevk almak ister, zevklerde doyum olmaz.

Ve eğer bir şeyden zevk almıyorsa, o zaman onun için zordur.

Cehalet içinde birden fazla cinsel ilişkiye girebilir ve farklı ülkelerde de dahil olmak üzere birçok sevgili veya metresi olabilir ve sekste doyumsuzluk olabilir.

Bazı standart dışı seks, standart dışı cinsel çekim ve eğilimler olabilir, bir kişi azınlıklara ait olabilir.

Bir kişi, onlardan zevk almak için maddelere (alkol, uyuşturucu) bağımlı olabilir.

Bir insanın kontrol edilemeyen arzuları, birçok arzusu ve arzusu olabilir ve insan bunlara doyamaz ve bunlardan tam olarak zevk alamaz.

Bu bağlantının amacı - bir kişinin burada ve şimdi anın tadını çıkarmayı öğrenmesi gerekir.

Zevk için ileri geri koştuğunda ve hiçbir şey alamayınca, bu onu nihayetinde depresyona ve ilgisizliğe götürür ve sonra kendi içine dalar ve kendisine ve genel olarak hayata olan gerçek sevgisiyle birleşmeye başlar.

Ama insan cahillik içindeyken her türlü zevkin, hazzın peşinden koşar, bunlardan bıkar ve bu onun aile içindeki ilişkilerini ve özellikle cinsel ilişkilerini vurur.

Bu en dengesiz partner, partnerlerinden çabucak sıkılıyor ve bir sonraki daha iyi olacak gibi görünüyor, ancak karşı cinsten bir sonraki çekici, güzel birey belirir ve ona bir tür sinyal gönderirse, zaten koşuyor bir sonraki ortaktan sonra.

Bir burçta bu, hem kişinin kendisini hem de partneri olan aşkını karakterize edebilir, çünkü Venüs aşkın karakasıdır.

Böyle bir bağlantı ayrıca ilişkiler, aşk, cinsel ilişkiler ve bir tür zevk hakkında birçok yanılsama verebilir.

Böyle bir insan, genç yaşlarında güzellik, ihtişam ve seksin bol olduğu bazı kulüplerin ve eğlence kurumlarının müdavimi olabilir.

Bir kişi daha fazla pompalanırsa, göz alıcı restoranları, kumarhaneleri, kültür kurumlarını, tiyatroları vb.

Bir kişi kendini dışa doğru tanıtmak için parlak bir şekilde vurgulanmış bir görünüme sahip olabilir.

Bu bağlantı, silikon veya çeşitli kimyasal enjeksiyonlarla görünümü iyileştirme, doğal olmayan güzellik bağımlılığına yol açabilir.

Örneğin, Rahu-Venüs kombinasyonu kalp ve göğüs bölgesinden sorumlu olan dördüncü evdeyse, kadınların silikon göğüsleri olabilir, ancak birinci evde veya ikinci evde ise çok fazla olabilir. yüzdeki yapaylığın (silikon dudaklar, botoks enjeksiyonları vb.)

Rahu ve Venüs'ün dönemleri ve alt dönemlerinde kişi daha güzel ve daha genç olmak için operasyonlara gidebilir.

Bir kişi, diğer insanların dikkatine ve bu ilgiyi kendi üzerinde tutma ihtiyacına bağımlı olabilir, böylece ona çok fazla iltifat ve çok fazla hayranlık duyulabilir.

Venüs-Rahu bağlantısı ayrıca standart dışı sanata ve standart dışı yaratıcılığa sevgi verir, bir kişinin standart dışı bir zevki olabilir, bir kişi bununla ilgilenebilir veya diğerlerinden farklı olarak standart dışı bir şey yaratabilir.

Böyle bir insanla uyum sağlamak için yaratıcılıkla uğraşmak iyidir.

Böyle bir kişinin, eğer bu yüksek seviyeli bir tantra ise, iyi ustalarla tantrik uygulamalara girmesi de fena değil.


Venüs Rahu Evlerde 

1. evdeki venüs rahu neşeli bir yüze sahip olacak kişi, para meseleleriyle ticaretle ilgilenecek, birden fazla ilişkide bulunabilecek, ekstra evlilik ilişkisi mümkün olacaktır. bu kombinasyonda başkalarına hükmetmeye çalışacaklar ve sahtekarlar tarafından ihtiyaç duydukları şeyleri başaracaklar. politikada başarı için güzel bir gezegensel kombinasyonudur…

2. evdeki venüs rahu : rahu vani dosha yaratabildiği için birçok yönden iyi biri olarak kabul edilmez, konuşma üslubu kaba ve kötü sözler kullanır, yasal olarak veya yasadışı bir şekilde olabildiğince madde para biriktirmek isterler.

3. evdeki venüs rahu madde maddi servet yaşamında sık sık değişim ve iniş ve çıkışlar gösterir, onlar çok huzursuz ve seyahat düşkündür. genellikle büyük kız kardeşleri aralarında maddi miras iletişim yüzünden sorunlar olur .

4. evde venüs rahu iyi bir işarettir veya dost ev yerleşimi olduğunda, birkaç nakil, gürültüsüz araç ve iyi dekore edilmiş ev verirse, çalışmalarında sorunlarla karşılaşabilir, anne hastalığa çok kolay düşebilir. aile içersinde beklentiler fazla olur kişinin aile yabancı üyeler katılacağını gösterir..

5. evde venüs rahu purva punyam'ın evidir, ancak venüsün yüceltildiği ev olduğunda ya da kendi evinde olduğu zaman çok iyi bir tantra sadhaka oluşturur diğer yandan gizli ilişki karşı cinsten birinden daha büyük, kadın sayısının fazla olmadığı da söylenebilir.

6. evde venüs rahu lanetli ve istenmeyen bir durumdur. o kadar çok hastalık çok fazla düşmanla karşılaşabilir ve kendi akrabaları tarafından aldatılabilir hısızlıktan dolayı mağdur olabilir..


7. evde venüs rahu evlilik uyumsuzluğunun kesin kısa bir göstergesidir, eşin kısa yaşamı yaşayabilir, kişi bir yabancıyla veya farklı devlet gelenekten kişi ile evlenebilir. eşi hukuki sorunlar yaşayacaktır


8. evde venüs rahu bel soğukluğu mantar eşle cinsel hastalıklardan dolayı muzdarip olacaktır ayrıca evlilikte borç kredi miras yüzünden sorunlar yaşayacaktır..


9. evde venüs rahu aşk yaşamında pek çok iniş ve çıkış vardır kişi dharma'sını değiştirebilir ya da yabancı farklı bir inanç yaşar eş genelde yabancı olabilir.

10. evdeki venus rahu film kamera tekniği, gölge sanatı, bazen narkotik, alkol vb. ile ilgili işler veya işlerle ilgili deneyimler yaşatır..

 

11.evde venüs rahu her ikisi de fiziksel arzuları gösterdiği için birlikte oturmak için çok iyi bir yer burada venüs rahu birleşimi parasal başarı gösteriyor, fiziksel zevk, yasadışı yoldan kazanç, sahte yollarla da belirtiliyor.

12. evde venüs rahu için iyi bir yer değil, kişi yoksulluktan muzdarip olabilir, ancak bir şey, mutlak bir yoksulluk anında yardım alabileceklerinden, yurtdışında veya doğum yerinden uzak bir yere yerleşebildikleri kesindir


Vedik Astrolojideki Rahu, başsız/yılan başlı bir insan şeklinde Gölge gezegenidir. Bu nedenle, Rahu ayartmalara ve dünyevi şeylere hükmeder ve asla küçük menfaatlerle yetinmeyecek, ancak aslan payını tercih edecektir.

Rahu, beğensek de beğenmesek de, evren tarafından bizim için belirlenen hedefleri temsil eder.

Rahu esas olarak tutulma olarak bilinir ve ne zaman onlarla kavuşsa Ay ve Güneş'i gölgede bırakır.

Bu, Güneş ve Rahu bir doğum haritasında kavuştuğunda, kişinin hayatında geçici bir karanlık anlamına gelir.

Rahu ayrıca hayatımıza korku ve stresli durumları da getirir.

Bunun nedeni Rahu'nun sürprizleri seven maceracı doğasıdır.

Rahu tabuları yıkıyor ve her türlü sınırı aşıyor.

Benzersiz olmak ve geleneği kırmak ister

Rahu bir savaşçıdır. Bu nedenle, Rahu'dan etkilenen kişiler , kavgacı bir zihniyete sahip olacaklardır.


Pitra Dosh– Ataların laneti olduğu şeklindeki yanlış algının aksine, Pitra Dosh aslında ataların karmik borcudur. Kundli'ye zararlı gezegen kombinasyonları şeklinde yansır ve Kundli'sinde Pitra dosha olan kişi tarafından ödenir. Basitçe söylemek gerekirse, ataları bir günah veya hata işlediğinde, bir kişinin burcunda Pitra dosh oluşur. Bunun karşılığında,kişi atalarının geçmişte yaptıklarının cezasını çeşitli cezalarla ödemekle yükümlü tutulur.

Bir kişinin burcunda Pitra Dosha'nın bulunması, kişinin hayatında kaçınılmaz ve beklenmedik bazı zorlukları beraberinde getirebilir. Kişinin hayatında ciddi iniş çıkışlara neden olur.

Kişi, zihinsel kararlılık ve para eksikliğinden muzdarip olma eğilimindedir.

Pitra Dosh'un etkileri aşağıda listelenmiştir:

1. Ailede nesli devam ettirecek erkek çocuk olmayacak veya ailede çocuk olmayacak.Sık kürtajlar olabilir.

2. 1 Atalarımızın/çocuklarımızın önceki yaşamlarında bilerek veya bilmeyerek yaptıkları kötülükler.

3. Ailede evlenmek istemeyen çocuklar olabilir veya tüm uğraşlara rağmen evlilik için uygun bir eş bulunamaz.

4. Pitripaksh ayında, ölümün efendisinin tüm ruhlara kendi halkını ziyaret etme ve çocuklarının adaklarını kabul etme özgürlüğü verdiği söylenir, pek çok insan atalarına şerad sunar.

5. Bu ailelerdeki çocuklar fiziksel veya zihinsel olarak kısıtlı olarak doğabilir,

6 Evde ve aile üyeleri için sağlık ve hijyenle ilgili konular pasaklı olurlar.



7. Kıtlık her zaman bu ailelerin etrafında döner ve yapmaya çalıştıkları her şeyde neredeyse hiç şans veya refah bulamazlar.

8. Pitra dosh, çocuklarının fiziksel veya zihinsel hastalıklardan etkilenmeleri olasıdır.

9. Bu Dosh'tan muzdarip insanlar, evlilikleriyle ilgili birçok sorunla karşı karşıya kalırlar. Tüm çabalarına rağmen Pitra Dosh yüzünden doğru zamanda evlenemezler.

10. Çoğu zaman hanenin etrafı hastalıklarla çevrilidir ve bu nedenle aile birçok fiziksel, duygusal ve finansal sorunla karşı karşıyadır.



11. Pitra Dosh evde olumsuz bir ortam yaratır. Karı koca önemsiz konularda anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşayabilir.



12. genellikle düzenli olarak borç altında kalırlar ve tüm çabalarına rağmen borcunu ödeyemezler. Pitra Dosh'un kendisinin kötü etkileri nedeniyle, kişinin ailesi finansal büyümede geri kalıyor. Ve her zaman yoksulluk ve yetersizlik ile çevrilidir.

DAHA FAZLASI..

Rahu Venüs kavuşumu 3598668653271653086

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item