Vedıc Astroloji Düşmanlar Göstergesi

 Vedıc Astroloji Düşmanlar Göstergesi

|| Düşmanlar Genellikle Ailede, Akrabalarda ve Arkadaşlarda Gizlidir ||

Hayatta düşmanlar çok yaygındır, hepimizin düşmanları vardır. Soru ne kadar kötü ve kim?
Bununla birlikte, bazı insanlara hayatta kesinlikle düşman veren bazı Astrolojik kombinasyonlar vardır.






Vedıc Astroloji Düşmanlar Göstergesi

Vedıc Astroloji de Dostlarımızın evleri 3. ve 11. Evdir, ve düşmanların evi 6. ve 12. evdir. 3. ev lordu güçten düşmüş ve 6. eve yerleştirilmişse veya 6. ev lordu 3. eve yerleştirilmişse, kardeşlerinizle rekabet yaşayabilirsiniz.

8. evdeki 3. ev yöneticisi, kardeşlerin veya arkadaşların ani anormal davranışlarını gösterir.

Aynı kural 11. ev yöneticisi için de geçerlidir. Düşmanınızı görebileceğiniz ve onlarla savaşabileceğiniz açık düşmanlar için 6. ev. 6. ev aynı zamanda mahkeme yeri ve hayatın en tatsız evidir.

Üzüntü ve hapsedilmenin 12. Evi. 12. evin düşmanları en baskın düşmanlara sahip olma eğilimindedir.

12. Ev düşmanlarında onur yoktur. Fark, özellikle 11. evin yöneticisi ile 7. evdeki 12. evin yöneticisi arasındaki fark karşılaştırıldığında görülebilir.

11. evin hükümdarı, 7. evde ve yücelimde değilse, arkadaşlarınızın arkadaş canlısı ve rekabetçi olmak arasında gidip geleceği anlamına gelir.

11'in Yöneticisi 12'de yerleşmesi yüzünüze gülen arkanızdan komplo kuran arkadaşınız olacaktır

12. ev, onları göremediğiniz gizli düşmanların evidir. 12. hanenin hükümdarının işgal ettiği ev, düşmanlarınızın nerede saklandığını size söyler.

12. evin yöneticisi 6. evinizdeyse, iş arkadaşlarınız veya çalışanlarınız arasında komplolar olacaktır.

12. evin yöneticisi 5. evdeyse, romantik partnerinizin düşmanınız olabileceğini kabul etmek istemeyebilirsiniz.

12. evin hükümdarı tarafından işgal edilen ev, aynı zamanda, kendinizden memnun olmamanız veya bilinçsiz seçimlerin sonuçlarını deneyimlemenizin en muhtemel olduğu belirli yaşam alanını da söyleyebilir.

12. evin yöneticisi 2. evdeyse, düşmanın yakın ailenizde olabileceğini göstergesidir.

11. Ev, arkadaşların kalitesini gösterir. 11. Evdeki gezegenlerin doğası, sahip olduğunuz arkadaş tipini tanımlayacaktır.

Zararlılardan gelen açılar veya 12. Evdeki 11. Evin zayıf bir hükümdarı, arkadaşlarınızın düşmanlarınız haline gelmesi olası tehlikesini ortaya çıkarır.

12. evin yöneticisi 11. evinizdeyse, arkadaşlıklarınızda bir aksama düzeniniz olabilir. Bu nedenle, gizli düşmanlar genellikle açık düşmandan çok daha zararlıdır ve çok geç olana kadar onları asla göremediğiniz için saygınız için daha yıkıcıdırlar.

11'in hükümdarının durumu bu arkadaşların kalitesini göstermektedir. 11. Ev yöneticiniz güçlü yerleşimi, arkadaşlarınız size çok yardımcı olacaktır.

11. Ev yöneticiniz zayıflamışsa, o zaman arkadaşlarınıza size yardım edebileceklerinden daha fazla yardım etmeniz gerekebilir.

11. Ev yöneticiniz güçlü değilse, o zaman arkadaşlarınız size sadakatsiz olduklarını söylememek için net bir yol olmadan yaşamda dolaşabilirler, ancak çoğu zaman dikkatleri dağılabilir.

11. Evdeki sabit burç ise , uzun süreli dostlukları gösterir. İyi açılara sahip olan bir on birinci ev, arkadaş edinme yeteneğini gösterir.

On birinci evde yaşanan sıkıntılar, ya arkadaşlardan ayrılmayı, talihsiz arkadaşlar ya da arkadaşlarını akıllıca seçememe durumunu gösterir. On birinci evde bulunan gezegen veya onuncu evde bulunan bir gezegenden veya onuncu evde hükmeden bir gezegenden iyi yönler Kariyerdeki arkadaşlardan yardım gösterebilir.

Gezegenlerin gizli düşmanlarımız Göstergesi

Güneş ve Ay'ın karşısına kötü yerleştirilmiş ve Güneşi veya Ay'ı veya Yükselen'in hükümdarını etkilemek düşman verme potansiyeline sahip olabilir.

Düşüşte olan Mars, genellikle uzlaşmaz bir rakibe işaret eder. Etkilenmiş veya güçten düşmüş bir Mars, bireylerle ilgili zorlukları gösterebilir.

Mars 5. evde zayıflarsa, Aşk yaşamınızda düşmanlar bulabilirsiniz. 7. Ev rakipleri ve açık düşmanları, iş dünyasındaki rakipleri vb. gösterir. Malefik gezegenler Mars, Satürn, Rahu ve Yedinci evdeki Ketu Diğerlerine talihsiz bir yaklaşım gösterebilir ve açık düşmanları göstergesidir..

11 evde Ay ve Merkür yerleşimi ve iyi açıya sahip birçok arkadaşa sahip olmalarını sağlayacaktır. İyi yönü, arkadaşlar aracılığıyla her zaman birçok iyilik ve genel başarı sağlar.

Arkadaşlık gezegenine (Merkür) sert acılar varsa veya 11. Evde arkadaşlardan yoksun, kötü açılara sahip veya zararlı gezegenler bulursanız.

Rahu ve özellikle Ketu her zaman sorun çıkarandır. Rahu ve Ketu'nun bu evlerle herhangi bir bağlantısı, düşmanlarla sorun yaratır.


DAHA FAZLASI..

Vedıc Astroloji Düşmanlar Göstergesi 8433081536500031665

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item