Krittika Nakshatra gezegenler

 Krittika Nakshatra I pada'da güneş

 (26 derece 40 dakika ila 30 derece)




Güneş, yüce Koç Rashi ve Yay Navamsha yerleştirilecektir. Güneşin sağlığı ve yaşlıların ve Guru'nun kutsaması için iyi bir yerleşimdir. Kişi, ebeveynlerine ve öğretmenlerine büyük saygı duyacaktır. İyi bir ahlaki karaktere sahip olacak, ancak ego ve aşırı otorite yüzünden acı çekebilir. Sıradan bir servete sahip olacak. Güçlü ideallerinden ve ahlakından nadiren ödün verir. Çocuklar ve özellikle erkek çocuk tarafından kutsanacaktır. Kişisel evlilik hayatı sıradan olacak. Dini faaliyetlere özel ilgi duyacaktır. Hukuk veya polis gibi hükümetle ilgili bir işi olabilir, ancak büyüme ve terfi nedeniyle zarar görebilir. Safra ile ilgili bazı sorunlar olabilir.


Krittika Nakshatra II pada'da güneş (0 derece ila 3 derece 20 dakika)


Güneş bu sektörde Boğa Rashi ve Oğlak Navamsha'ya yerleştirilecektir. Bu, tıp alanına benzer şekilde uzun ömür ve devlet istihdamı sağladığı için Güneş için çok iyi bir yerleşimdir. Kişi, yaşlandıkça zenginleşecek ve kariyerinde iyi bir gelişim gösterecek. Ailenin kadınlarıyla küçük endişeleri olabilir, ancak daha sonraki aşamalarda buna uyum sağlayacaktır. Müziğe düşkün olacak. KBB problemlerinden muzdarip olabilir.



Krittika Nakshatra III pada'da güneş (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Sun, bu segmentte Boğa Rashi ve Kova Navamsha yerleştirilecek. Bu zenginlik ve kariyer için iyi bir yerleşim değil. Düşük ücretli bir işte çalışıyor olabilir. Çocuğunun biri, ergenlik çağında ondan ayrılabilir.


Krittika Nakshatra IV pada'da güneş (6 derece 40 dakika ila 10 derece)



Sun bu segmentte Boğa Rashi ve Balık Navamsha yerleştirilecek. Yerli, sulu hastalıklar nedeniyle acı çekecek. Ailesine iyi bakamayabilir, ancak genel olarak iyi bir doğaya sahip olacaktır. Evlilik mutluluğu ve cinsel yaşam nedeniyle acı çekebilir. Ailesinde ve eşiyle duygusal sıkıntıya yol açan çatışmalar olacaktır.

Krittika Nakshatra I pada'da güneş (26 derece 40 dakika ila 30 derece)



Krittika Nakshatra gezegenler


Krittika Nakshatra'daki Merkür Buda


Krittika Nakshatra I pada'daki Merkür (26 derece 40 dakika ila 30 derece)

Merkür, Koç Rashi ve Yay Navamsha yerleştirilecek. Kişi hükümet aracılığıyla kazanacak veya kendisi devlet çalışanı olacak. Aile ve sosyal çevrede adil kabul görecektir. O, atalarının mülkü olacak. Yazı ve müzikte iyi olacak. Erken yaşta veya Merkür dasa çalışmaları sırasında kötü alışkanlıklara bağımlı hale gelebilir. Bu uzun ömür için iyi bir pozisyon değil, yine de kişi diğer faktörlere bağlı olarak 64 yıl veya daha fazla yaşayabilir.





Krittika Nakshatra II pada'daki Merkür (0 derece ila 3 derece 20 dakika)



Merkür, Boğa Rahsi ve Oğlak Navamsha 'ya yerleştirilecek. İyi bir hitabet gücüne sahip olacak ve doğası gereği esprili olacak. Profesyonel olarak kalifiye olabilir. Servet birikiminden dolayı bazı sıkıntılar olabilir. Yaşlandıkça, özellikle Jüpiter İkizler Rashi'ye yerleştirildiğinde Astroloji gibi gizli bilimlere biraz ilgi duyabilir.



Krittika Nakshatra III pada'daki Merkür (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Merkür, Boğa Rashi ve Kova Navamsha yerleştirilecek. Kişi iyi bir eğitim alacak ve keskin bir zekaya sahip olacak. Kıdemlilerini ve arkadaşlarını etkilemek için çatal bıçak takımının melodisi için elinden geleni yapacaktır. Profesyonel meslektaşları tarafından desteklenecektir.



Krittika Nakshatra IV pada'daki Merkür (6 derece 40 dakika ila 10 derece)





Merkür, Boğa Rashi ve neecha Balık Navamsha yerleştirilir. Kişi bazı hizmetlerde başarılı olur, ancak sağlık ve uzun ömür nedeniyle acı çekebilir ve kendi işinde kayıplar olabilir. Kendini ailesine tamamen adayacak, ancak profesyonel nedenlerle uzak durmak zorunda kalabilir. Merkür etkilenmemişse, kişi güçten düşmeye rağmen zenginlik ve kariyer için maksimum faydalı sonuçlar elde edebilir. Zayıflamanın iptali daha da faydalı sonuçlar sağlayacaktır.



Krittika Nakshatra'da Venüs Shukra


Krittika Nakshatra I pada'daki Venüs (26 derece 40 dakika ila 30 derece)



Venüs Koç Rashi ve Yay Navamsa'ya yerleştirilecek. Görme sorunları gibi göz kusurlarından muzdarip olabilir. Evlendikten sonra kanuni aile için büyük sorunlar olacaktır. Denizcilik veya denizcilik gibi su ile ilgili bazı işlerden kazanç elde edecek. Yerli, evlendikten sonra servetini iyileştirecek. Burçta geç evlilik belirtileri olmasına rağmen, evlilik 27 yaşından önce gerçekleşebilir.



Krittika Nakshatra II pada'daki Venüs (0 derece ila 3 derece 20 dakika)



Venüs, Boğa Rashi ve Oğlak Navamsha yerleştirilecek. Bu, kariyerde başarı için iyi bir yerleştirmedir, ancak kişinin fazladan evlilik ilişkileri olabilir. Aynı zamanda iyi bir servet ve mülk kazanacaktır. İyi bir organizasyon için çalışacak ve işveren tarafından sağlanan olanaklardan da yararlanacaktır.



Krittika Nakshatra III pada'daki Venüs (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Venüs, Boğa Rashi ve Kova Navamsha yerleştirilecek. Bu, servet kazanmak ve ayrıca servet biriktirmek için iyi bir yerleşimdir. Kadınlar aracılığıyla kazanacak ve iş yerinde kıdemlileriyle iyi ilişkiler kuracak. Mastürbasyon bağımlısı olabileceği gibi, seks için aşırı tutkuları olabilir. Yerli, uzun mesafeli seyahat veya Donanma veya benzeri ile ilgili bazı işlerde yer alabilir . Kolayca çocuk sahibi olacaktır ama çocukların hayatta kalması Jüpiter'in ve 5. evin lordunun gücüne bağlı olacaktır.



Krittika Nakshatra IV pada'daki Venüs (6 derece 40 dakika ila 10 derece)



Venüs, Boğa Rashi'ye yerleştirilecek Balık Navamsha yüceltecek. Venüs için mükemmel yerleşim, burada Venüs, evlilik mutluluğu, lüksler ve cinsel yaşam için mükemmel sonuçlar vaat ediyor. Kişi, sosyal çevresinde çok uyumlu olacaktır. Eşine iyi davranır ama güzel bir kadın onun kapısını çalar ve onu kader olarak kabul eder. Bazen eşi ve kız arkadaşı arasında denge kurmakta zorlanabilir ama sonunda ikisini de mutlu etmeyi başaracaktır. Kişi bazı tıbbi alanlarda veya müzikte veya öğretimde yer alabilir.



Krittika Nakshatra'daki Mars Mangal


Mars Krittika Nakshatra I pada'da (26 derece 40 dakika ila 30 derece)



Mars,Koç Rashi ve Yay Navamsha yerleştirilecek. Kişiyi güçlü, dinamik ve agresif bir kişilik yapar. Bazı tıbbi veya hukukla ilgili kariyerlerde çalışabilir. Doğası gereği dindar olacak ve iyi nedenlerle harcama yapmaktan çekinmeyebilir. Aşırı ısı ve safra ile ilgili problemlerden muzdarip olacaktır. Özellikle hedeflerinden emin olduğunda tavrından asla vazgeçmeyecektir. Beslenme alışkanlıklarına dikkat etmelidir. Diğer kadınlara kolayca ilgi duyabilir.



Mars Krittika Nakshatra II pada'da (0 derece ila 3 derece 20 dakika)


Mars, Boğa Rashi ve oğlak Navamsha yerleştirilecek. Bu, kariyerde yetki ve pozisyon için iyi bir yerleşimdir. Kişi , bazı bankacılık ve finans, teknik veya savunma alanlarında yer alabilir. Kafa travmasına yatkın olabilir. Özellikle Mars'tan dördüncü eve bir malefik yerleştiğinde çocuk sahibi olmakta sorunlarla karşılaşabilir.



Mars Krittika Nakshatra III pada'da (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Mars, Boğa Rashi ve Kova Navamsha yerleştirilecek. Kişi büyük servet kazanır ve zengin olur ama açgözlü olabilir. Devlet aracılığıyla kazanacak. Keskin bir zekaya sahip olacak ve modern tekniklere uyum sağlamak için çok esnek olacaktır. Öğrenecek ve alim olacak. Mülkiyet alışverişlerinde iyi kazançlar elde edecek. Yerlinin mantığına karşı tartışmak ve kazanmak zor olacaktır.


Mars Krittika Nakshatra IV pada'da (6 derece 40 dakika ila 10 derece)



Mars Boğa Rashi ve Balık Navamsa'ya yerleştirilecek. Yumuşak bir doğası olacak. Eşiyle maksimum keyfi yaşayacak ve iyi uyuyacak. Bazı tıbbi alanlarda yer alabilir. Sulu hastalıklara bağlı sağlık sorunları olabilir.


Krittika Nakshatra'da Satürn Shani


Krittika Nakshatra I pada'daki Satürn (26 derece 40 dakika ila 30 derece)

Satürn Koç Rashi ve Yay Navamsha yerleştirilecek. Bu, uzun ömür söz konusu olduğunda iyi bir konumdur, ancak kişi babasıyla iyi ilişkilere sahip olmayabilir ve ayrıca atalarının zenginliğini bekleyebilir. Çocukluk iyi değil. Ne kadar dikkatsiz bir tavır sergileyebilir ve fırsat kaybı nedeniyle acı çekebilir. İnce-ince bir vücuda sahip olacak ve arteriyel sistem ve karaciğerdeki küçük kusurlardan dolayı acı çekebilir. Ciddi bir hastalığı olmayabilir ama fiziksel görünümü donuk ve zayıf olacaktır. Ayrıca sindirim sorunları nedeniyle acı çekebilir.



Satürn Krittika Nakshatra II pada'da (0 derece ila 3 derece 20 dakika)



Satürn, Boğa Rashi'ye yerleştirilecek ve Oğlak Navamsha sahip olacak. Kurnaz olacak ve istikrarlı bir kariyere sahip olacak, ancak her zaman zayıf büyümeden şikayet edebilir. Özellikle Dara Karka da söz konusu olduğunda, yaşından biraz daha büyük bir eşi olabilir. Sık sık iş değiştirip aileden uzak durabilir. Ailesi ve işi olmasına rağmen, bu hesaptan bazı şikayetleri olacaktır.



Krittika Nakshatra III pada'daki Satürn (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Satürn, Boğa Rashi'ye yerleştirilecek ve Kova Navamsha yerleşecek Bu genel olarak iyi bir yerleşimdir. kişi, bazı hayırseverlik veya hayır işlerinde yer alacaktır. Bazı tarım ürünlerinden para kazanabilir. Erkek çocuk doğuracak. İyi kazanacak ve başkalarına da yardım edecek.





Krittika Nakshatra IV pada'da Satürn (6 derece 40 dakika ila 10 derece)



Satürn Boğa Rashi ve Balık Navamsha yerleştirilecek. Satürn, kişinin uzak kaynaklardan zenginlik kazanmasını sağlar. Faaliyetlerinin takdirini kazanmak için ruhi faaliyetlere para harcayabilir. Aynı işyerinde kariyerinde birçok değişiklikle karşılaşabilir. Otuzlu yaşlarında Babasından ayrılmış olabilir.



Krittika Nakshatra'daki Jüpiter Gurusu

Jüpiter Guru Krittika Nakshatra I pada'da (26 derece 40 dakika ila 30 derece)



Jüpiter, Koç Rashi'ye yerleştirilecek ve Yay Navamsha sahip olacak. Bu, farklı dallarda bilgi edinme konusunda güçlü bir yakıcı istek verir. Kişi dini bir zihniyete sahip olacak ve doğada idealist olacaktır. Aile üyeleri onun güçlü karakterine ve idealizmine saygı duyabilirler, ancak aksi takdirde doğasını eleştireceklerdir. Sadece birkaç arkadaşı olacak ama sadık olanları olacak. Ona saygı duymaları ve onu büyük bir saygıyla dinlemeleri koşuluyla onlar için her şeyi yapmaya istekli olacaktır. Kişi son derece vatansever olacak ve politikacılar hakkında güçlü görüşlere sahip olacak. Uzak haclara seyahat etmeyi sevebilir. Şarabın, kadının ve seksin sağduyulu bir sevgilisi olacak ama kadına sadık kalacaktır. Ayrıca iyi ve zengin yiyeceklerin tadını çıkarabilir. Burç umut vaat ediyorsa, edebiyat yazarı olabilir.





Jüpiter Guru Krittika Nakshatra II pada'da (0 derece ila 3 derece 20 dakika)



Jüpiter Boğa Rashi ve Oğlak Navamsha yerleştirilecek. Bu, Jüpiter'in anlamları açısından pek iyi bir yerleşim değil, ancak kişi kurnaz olacak ve pratik yaklaşımıyla dinden kazanç sağlayacak. Rahu ve Satürn'ün zararlı etkisi altındaki böyle bir Jüpiter, kişiyi şarlatan veya sahte bir aziz yapabilir. Genel olarak boyu uzun olacak ve babasına pek bağlı olmayacak. Güzel konuşacak, sözleri başta kabul görecek ama sonra insanlar onun sözlerine olan inancını yitirecek, genç kızlara kolayca ilgi duyacak ve onlarla seks yapmaktan zevk alabilir.



Krittika Nakshatra III pada'da Jüpiter Guru (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Jüpiter Boğa Rashi ve Kova Navamsha yerleştirilecek. Jüpiter'in bu konumu, hükümetle ilgili kaynaklar aracılığıyla servet akışı için elverişlidir. Kazancında dürüst olacak ve devlet memuru rüşvet kabul etmeyecekse. Daha düşük bir pozisyonda çalışabilir ve biraz daha iyi bir pozisyonda çalışsa bile, düşük dereceli maaş skalasında çalışacaktır. Dürüstlüğü nedeniyle profesyonel meslektaşları tarafından sevilecektir. Zavallı birikimine rağmen başkalarına yardım etmeye istekli olacak. Söz adamı olacak ve herhangi bir arkadaşından veya akrabasından borç para alırsa, taahhüt edilen zamandan önce geri dönmek için güçlü bir niyeti olacaktır. Yazıları insanlar tarafından takdir edilecektir. Eşi iyi görünümlü ve kendini ailesine adamış biri olacaktır.



Krittika Nakshatra IV pada'da Jüpiter Guru (6 derece 40 dakika ila 10 derece)

Jupiter Guru, Boğa Rashi'ye ve Balık Navamsha sahibi olacak. , özellikle bu Jüpiter I veya III drekkanna'ya yerleştirildiğinde, iyi bir amaç, hayır ve manevi faaliyetler için harcayacaktır. İlişkilerinde dürüst olacak. Anne ve babasından, özellikle annesinden mülk miras alacaktır. Eşi de çalışıp para kazanacak. Başkalarına yardım etmek veya mülk edinmek için borç para almaktan çekinmeyecek ve birikimlerini korumayı fazla düşünmeden borçlarını kapatma eğiliminde olacaktır.



Krittika Nakshatra'da Ketu

Krittika Nakshatra I pada'da Ketu (26 derece 40 dakika ila 30 derece)



Ketu, Koç Rashi ve Yay navamsha yerleştirilecek. Bu Ketu, bir kılıç gibi çok keskin zeka verir. Dine güçlü bir inancı olan profesyonel olarak nitelikli bir kişi olacaksınız. Bazı kimya alanlarında mühendis gibi teknik alanlarda başarılı olacaksınız. Ancak bu Ketu, iyi eğitime rağmen, mesleki başarı ve iyileşme adına çok fazla endişe ve endişe veriyor. Servetinizi geliştirmek için yapacağınız ruhsal çareler istenilen sonuçları vermeyebilir. Sağ kolda ağrı hissedebilirsiniz. Ketu'ya tutulmuşsa, 48 ila 51 yıllık yaşamda ciddi kalp sorunlarına neden olabilir. Ketu'daki Jüpiter yönü sizi herhangi bir profesyonel başarıdan ziyade manevi yapacak.



Krittika Nakshatra II pada'da Ketu (0 derece ila 3 derece 20 dakika)


Ketu, Akrep Rashi ve Oğlak Navamsha yerleşecek. Böyle bir Ketu, profesyonel nedenlerle sürekli seyahat sağlar. 7 yıllık Ketu dasada ailenizle fazla zaman geçiremeyebilirsiniz. Yolda çok fazla hız kesici varmış gibi kariyer ilerleyecektir. Diz vb. eklem ağrıları olacaktır. Ayrıca vücut ağrılarından dolayı uykusuzluk çekebilir ve ağrıyı kontrol altına almak için çok fazla ilaç kullanabilirsiniz, bu da yan etkilerine neden olur. Alkol bağımlılığı da sağlık nedenlerinden dolayı olabilir. Cironuz yüksek olsa da tasarruflar zayıf olacaktır. Üst düzey yetkililerle, terfinizi herhangi bir yetkili görevle sınırlayacak, bilinmeyen, köklü bir yanlış anlama olacaktır.



Krittika Nakshatra III pada'da Ketu (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)



Ketu, Akrep Rashi ve Kova Nvamsha yerleşecek . Ketu'nun bu konumu, servet akışı için elverişli değildir, dolayısıyla tasarruflar da zarar görecektir. Bu 7 yılda kişisel aile hayatı da bozulur. Bazı halüsinasyonlar altında yanlış kararlar verebilir ve kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Zihin yanılsamalar ile kaplanacak ve bazı hızlı kazanç yöntemlerine başvuracak ve daha fazla kayıpla karşılaşacaksınız. İş yerindeki kıdemlileriniz düşmana dönüşecek. Bazı düşük sınıf arkadaşlarınızla tuzağa düşebilirsiniz. Eşiniz ve çocuğunuzun doğumu hakkında bir tür şüpheci duygular geliştirecek ve onları suçlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aileniz dışındaki insanlardan çok az yardım bekleyebilirsiniz.



Krittika Nakshatra IV pada'da Ketu (6 derece 40 dakika ila 10 derece)



Ketu,Akrep Rashi ve Balı Navamsha yerleştirilecek. Bu pozisyon, kişisel ve aile hayatı için kötü değildir, ancak kariyer nedeniyle aksilikler olacaktır. Halihazırda evli iseniz, sadece ailedeki zenginlik eksikliğinden dolayı sıkıntılar olacaktır. Evli değilseniz, evlilik teklifleriniz bilinmeyen nedenlerle iptal edilebilir. Özellikle burçlar kariyer yönleriyle ilgili sorunları gösteriyorsa, kariyere kendinizi adamadığınız için suçlanabilirsiniz. Genel olarak, bu 7 yılı ciddi bir aksilik yaşamadan geçirebileceksiniz.

Krittika Nakshatra'daki Rahu

Krittika Nakshatra I pada'daki Rahu (26 derece 40 dakika ila 30 derece)

Rahu, Koç Rashi ve Yay Navamsha yerleştirilecek. Bu Rahu, birden fazla kadınla ilişkiye eğilim verir. Bu Rahu, doğada çok hesapçı ve kurnaz olmanızı sağlar. Sağlığınız iyi olacak. Eğer Rahu burcunuzda güçlüyse, yüzünüzde evlilik dışı bir kadınla ilişkinizi teyit edecek siyah bir ben olacaktır. Baba ile adil şartlara sahip olacaksınız ve özellikle Jüpiter burcunuzda iyi bir konuma sahipse, atalarınızın mülkünü miras alacaksınız. Ayrıca, çok uluslu bir şirkette çalışıyorsanız, üst düzey yetkililerinizle mükemmel ilişkiler yaşayacaksınız. Satürn Rahu ile veya Rahu ile üçgen açıda yer alırsa, dişiler ve döller açısından bazı sıkıntılara işaret eder.


Krittika Nakshatra II pada'da Rahu (0 derece ila 3 derece 20 dakika)

Rahu, Akrep Rashi ve Oğlak Navamsha yerleşecek Rahu, kariyer ve servet birikimi nedeniyle sorun çıkarır. Erkek çocuklar açısından ailenin genişlemesi ile ilgili endişeler olacaktır. Dışarıdan bazı dişiler ailenizi rahatsız edecek. Mesleki başarısızlık nedeniyle maneviyata yönelebilirsiniz. Rahu dönemlerinde Ganga gibi bazı kutsal hacları ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Krittika Nakshatra III pada'daki Rahu (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)

Rahu, Akrep Rashi ve Kova Navmansha'ya yerleştirilecektir. Servet girişi beklenebilir, ancak yine de servet tasarrufları ihmal edilebilir düzeyde olacaktır. Dikkatsiz yapınızdan dolayı birçok fırsatı kaçırabilirsiniz. Plastik, boya, metal hurda vb. sektörle ilgili bazı işlere bağlanabilirsiniz.

Krittika Nakshatra IV pada'da Rahu (6 derece 40 dakika ila 10 derece)

Rahu, Akrep Rashi ve Balık Navamsha yerleştirilecek. Rahu, Venüs'ün iyi anlamlarının çoğunu, dolayısıyla evlilik ve seks zevkini bozar. Uyku bozuklukları ve servet kaybı nedeniyle acı çekeceksiniz. Ailenizi sevmeyecek ve onları görmezden gelmeyeceksiniz. Bazı yanılsamalar altında dolaşacak ve Tanrı'nın gizli yönlerini keşfetmeye çalışacaksınız. Bu tür sorunlar 42 yaşından sonra ön plana çıkacak ve 42 yaşından önce yaşam maddi açıdan çok daha iyi olacaktır. Ancak Rahu dasa ilerlerken, bazı yalanlar ve din yüzünden kişi servetini mahvedebilir.


DAHA FAZLASI..

NEW 261261993354532461

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item