Vesta-Astroid

Vesta-maneviyatın-asteroiti. 

1807'de keşfedildi, Mars ve Jüpiter arasındaki asteroit kuşağının yörüngesinde olmasına rağmen teknik olarak bir cüce gezegen olarak sınıflandırılıyor.

Keşfedilen dördüncü ve ikinci en büyüğüdür. Eski Romalılar, Bahar Ekinoksu civarında yılın başlangıcını ritüel ateşlerle kutladıklarında, ay sonunda, kutsal alevin şefkati olan Ocak ve Yuva Tanrıçası Vesta ile ilişkilendirilmeye başlandı.

Üç Bakire Tanrıçadan biri olarak Vesta, bize diğerlerinden ve cinsellikten ayrı olarak doğuştan gelen bütünlüğümüzü ve saflığımızı hatırlatır. Kendimizi sevmeden bir başkasını tam olarak sevemeyiz..


Vesta, maneviyatın asteroiti olarak bilinir .

Vesta, ilahi maneviyatın yanan alevimizdir, bizi aydınlatan şeyi gururla takip etmemizi, ışık fenerimize değer vermemizi ve kendimizi asla bir başkası için karartmamamızı ister. Kendinizle veya bir partnerle kutsal cinselliği temsil eder ve engellendiğinde bu temalarla ilgili zorluk alanlarına işaret edebilir.

Vesta'nın bizden sorgulamamızı istediği şey, içsel aleviniz maneviyatınızı nasıl ateşliyor? Hayatın anlamını nerede bulabiliriz, bizim için ilahi olanı, yaşadığımız bu dünyada dünyevi ve dünyevi olanı kutsal ruhumuzla nasıl birleştirebiliriz?

Sizi neyin aydınlatacağını keşfetmenize yardımcı olabilir, örneğin Yay burcundaki bir Vesta, felsefe, maneviyat ve dünyayı gezme hakkında geniş konuşmalar yaparken bir kıvılcım hissedecektir. Sonsuz bir bağlılığın veya senin için kutsal olan bir inancın olduğu yere işaret ediyor,

Vesta'nın Doğum Haritasındaki Gezegenlere Göre


Asteroit Vesta'nın doğum haritamızdaki yerini anlamak, bizi kendi kutsal alevimizin gücüne götürür ve ritüelleştirme ve kutsal olarak tutma eğilimimizi ortaya çıkarır.

Vesta Koç'ta veya Mars'a göre : Enerji ve motivasyon hırs yoluyla hareket edebilir. Kendini gerçekleştirmenin yabancılaşma tarafından nasıl körüklendiğine dikkat edin ve bunun yerine onu amaca veya harekete doğru hareket ettirin.

Vesta Boğa'da veya Venüs'e göre : Size yol gösteren ışığınız zevk ve rahatlık olsun. Vesta'nın kutsal yönlerini, bağlantı kurmanın gerçekçi nitelikleriyle birleştiren Tantra gibi uygulamalarla şehvetliliği keşfedin.

Vesta İkizler'de veya Merkür açısından : Entelektüel arayışlar bir tür bağlılık olabilir ve bilgiyi kutsal olarak görebilir. Sürekli öğrenme veya yazma, ruhsal yolunuzu ortaya çıkarmanın anahtarı olabilir.

Yengeç burcunda veya aya göre Vesta : Duygularınızı hissetmek ve onurlandırmak ilahi bir eylemdir - belki de iç ve dış duygu dünyalarınız arasında köprü kurmak için günlük veya aylık ritüeller yaratmak.

Vesta Aslan ve ya açıdan güneşin : oluşturma yaratma ve hatta enerji daha gezinmek için izin verebilir bir şekilde kendini Kutsal mekanlarda hareket hakim olarak kendini ifade etti.


Vesta Başak'ta veya Merkür'e göre : Bekaret fikrine sadık kalarak, bu yerleşim başkalarına ve daha yüksek bir kaynağa hizmet etmeyi arzular. Gönüllülük veya günlük nezaket eylemleri, Başak'ın daha yüksek çağrısını destekler.

Vesta Terazi'de veya Venüs'e göre : Adalet ve Terazi enerjisinin özlemini çeken denge için asil bir arayıştır. Vesta aracılığıyla kanalize edildiğinde güzellik, tasarım ve estetik alanında çalışır.

Vesta Akrep'te veya Plüton'a açıda : Vesta'nın ateşli doğası ve su işaretinin yerleşimi odağı yumuşatır ve cinsel şifa ve derinlik gerektirir. Tabu temalarına veya gölge çalışmalarına derinlemesine dalmak, esrarengiz olanı açığa çıkarabilir.
  

Yay burcunda veya Jüpiter'e göre Vesta : Ahlak ve din, bu yerleşimin cinsel enerjiyi veya yaşam gücünü yönlendirmenin bir yolu olabilir. Seyahat ve insani yardım çalışmaları, keşif için yeni çıkış noktaları sunabilir.

Vesta Oğlak'ta veya Satürn'e göre : Vesta Bakirelerinin adanması gibi, bu yerleşim de ilahi olanı sıkı çalışma yoluyla deneyimleyebilir. Enerjinin erotik yönünü bastırmak yerine, bağlılık yoluyla tutku ve güzelliği bulun.

Vesta Kova'da veya Uranüs'e göre : Vesta bu yerleşimde fikirleri ve değişen bakış açılarını arzular. Değişim ve yaratıcılık arzunun ateşini tutuşturur ve kişinin alevini sosyal bir davaya adaması ilahi kıvılcımı onurlandırmanın güzel bir yolu olabilir.


Vesta Balık veya açıdan Neptün : Balık ve Neptün manevi dürtüleri somutlaştırmak. Ancak, cinsellikle ilgili enerjik sınırlarınızı anlayın ve bunlara saygı duyulmayabilecek alanlardan veya durumlardan kaçının.

DAHA FAZLASI..

Vesta 7471333434359196992

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item