Om(Aum)-Aura-Mantra

Om(Aum) söylemenin faydaları aşağıdadır

1. Eğer ilahi başladığınızda Om sizin olumlu titreşimler oluşturur. sebepsiz mutlu hissediyorsun

2. Bu sizin arındırır Aura . İnsan vücudu Aura'nın ne olduğu ve sağlığınızı nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi için buradaki önceki blogumu okuyun: 'Aura – Duygularınızı Etkileyen Enerji Alanı, Hastalıkları Tespit Etmeye Yardımcı Olabilir'

3. Om ilahisi çevrenizdeki ortamı arındırır.

4. Om zikir sadece zikreden kişiye değil, aynı zamanda titreşimlerinin aktığı her yerde etrafındaki insanlara da fayda sağlar.

5. Size pratik olarak Om ilahi ve birlikte meditasyon Om sen, genç mutlu, enerjik ve aynı zamanda sakin ve huzurlu seyir edilebilir, insanlar sana değişiklikler fark edecektir.

6. Uzun süreli bir esenlik ve denge duygusu yaşamınıza tezahür edecektir.

7. Hayatınıza şükredecek güzel şeyleri çekmek için sizi bir mıknatısa dönüştürecek hayatınızdaki her küçük şeyi takdir etmeye başlayacaksınız.

8. Konsantrasyonunuzu artırır ve hedefleriniz ne olursa olsun odaklanmanıza yardımcı olur.

9. İlahi senin ses telleri ve etrafındaki kaslara gücünü vererek sesinizi artırır. Bu yaşlılık döneminde çok faydalıdır.
x


Om(Aum) Aura Mantra



10. Om'un titreşimleri , hava yollarını temizlemek için sinüsleri açar.

11. Sinir sistemimiz üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahiptir.

12. Om zikrederek yapılan meditasyon, zihnimizi ve bedenimizi rahatlatır, kan basıncımız düşer ve kalp, kalp sağlığımız için iyi olan düzenli bir kafiye ile atar.

13. Om chanting, durumla net ve rasyonel bir zihinle yüzleşmek için çok önemli olan duygularımız üzerinde daha iyi kontrol sağlar.

14. OM Mantra bir grup halinde söylendiğinde, etkiler güçlendirilir ve bu, tüm çevreyi dolduran muazzam pozitif titreşimler üretecektir.

15. uuu… (U) sesi, tiroid bezlerine ve boğaza fayda sağlayan ses telleri tarafından oluşturulur.

16. Om cildinizi temizlemeye bile yardımcı olabilir. Om Mantra'yı düzenli olarak zikretmekten gelen muazzam içsel pozitif enerji seviyeleri ve temizlenmiş bir aura, yüzünüze ve vücudunuza sağlıklı bir ışıltı ile dışa yansıtılacaktır.

17. Bu Mantra'nın düzenli olarak söylenmesi sizi daha büyük bir mutluluğa ve pozitifliğe giden ruhsal bir yolculuğa çıkaracaktır, ancak bu yalnızca her gün daha uzun bir süre boyunca yapılırsa. Marka Om hayatında görünür değişiklikleri görmek için günlük rutin bir parçası ilahi.

DAHA FAZLASI..

Vedıc astrolog 7244970491765518716

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item