Ketu- Shani Yoga Satürn ve Ketu Kavuşumu

Ketu- Shani Yoga Satürn ve Ketu Kavuşumu


Satürn ve Ketu bir araya geldiğinde, sorumluluktan bir ayrılma yaratır ve kişinin dharma'sını veya hayatta çalışmasını sorgular. Ketu'nun dünyadan kopma kalitesi, Satürn'ün ağır sorumluluk ve görev yükü ile temas halindedir. Bu kişinin kafasını karıştırır ve kaderi ve mesleği hakkında kendinden şüphe duymasına neden olur.

Satürn-Ketu 

bu yerleşimin bazı yönleri ve kişinin yaşamını nasıl etkilediği.

Bu ender bağlaçlardan biridir!

Yerleştirildiği evin anlamlarında muazzam kısıtlamalar/sınırlamalar vardır.






NEW,Gezegenler,Ketu Kavuşumları,Satürn ve Ketu Kavuşumu Ketu- Shani Yoga.


Satürn ve Ketu Bu nadir birlikte olurlar ,Satürn, çoğunlukla başlangıçta Maddi ve Manevi yaşam arasında gidip gelen kafa karıştırıcı bir karakter yaratır. Ancak Satürn Yoga karak veya Yükselen lord olduğunda Ketu ile üçgen veya kadran evde otururken, düzenleyicilerinin üçgen veya kendraya ya yücelmiş ya da kendi burcuna bağlı olması koşuluyla, o zaman büyük bir Raaj yoga yaratır.

Bu yüzden hiçbir zaman herhangi bir harita için Satürn Ketu birleşimini genelleştirmeyin.



Satürn ile Ketu: Satürn yasa ve düzen gezegenidir ve Ketu sınırsız, sınırsız, kuralları çiğneyen bir gezegendir, bu nedenle böyle bir kavuşuma sahip Kişi, insanlığa karşı gelme eğilimindedir.

Mesleği, çalışkanlığı, başarıyı, güvenilirliği, hırsı ifade eden doğal 10. ve 11. evin efendisi Satürn, fedakarlık, ilgisizlik, ayrılık gezegeni ile geldiğinde işe veya kariyere karşı kendine özgü bir tutumu vardır. Çoğunlukla isteksizdirler, dağınıktırlar, ancak gerektiğinde diğerlerinin uyması imkansız olacak muazzam bir sıkı çalışma yapacaklardır.

Burçta Satürn Ketu kavuşumu olan kişi, yaşamın ilk yarısından ziyade ikinci yarısında başarılı olur.

Bu kavuşum Yükselen'de oluyorsa, kişi baştan itibaren hemen hemen her şeye karamsar bir yaklaşım sergiliyor. Bu, bir tür önceden belirlenmiş zihinleri ve hayatta herhangi bir şeyi olumlu bir şekilde almaları onlar için zorlaşıyor.



Ketu odak verir, aşırılık bir gezegendir, Satürn gibi bir gezegenle birlikte, bir kişiye sert çekirdekli satürn alışkanlıkları ve tutumları, tatmin eksikliği, güvensiz zihin, temel pratiklik, her şey için korku vb. verir.



Ketu bir kişinin kimliğini tanımlar, Görev üstadı Satürn ile birlikte olduğunda, bu tür insanlar başkalarını kendileri için nasıl sıkı çalıştıracaklarını bilirler.

Çoğunlukla Satürn Ketu kavuşumuna sahip olan kişi, eylemlerinin sonuçlarından yoksundur, ideolojileri ya da her ne için gitmek istiyorlarsa çok inatçıdır.

Bir haritadaki Satürn Ketu birleşimi eylemlerinden sorumlu olmayacaktır, Eylemleri aileyi, ulusu veya topluluğu yok ederse, ona fazla bir şey vermezler.



Sadece Venüs yönü veya Satürn Ketu kavuşumu ile ilişki, bu kavuşumun etkisini yumuşatabilir.



Satürn Karma, sıkı çalışma gezegenidir ve Ketu, birlikte bir insanı toplumdan, aileden, sevdiklerinin yakınından, eylemlerinin veya Karma'nın nedeni olarak uzaklaştırdığında veya izole ettiğinde tecrit gezegenidir.



4. evdeki Satürn Ketu kavuşumu, 4. evde iyi bir açı yoksa soğuk algınlığı, öksürük, meme kanseri veya herhangi bir göğüs akciğeri ile ilgili sıkıntı verebilir.



Ketu'nun doğasının kendisini maneviyat ve aydınlanma içinde çözmesi nedeniyle, kişi sonunda manevi yola gitme eğilimi gösterir ve diğerlerini onları takip etmeye dönüştürmeye çalışır, ki bu kişi için en büyük sıkıntının yattığı yerdir.



Bu kişiler işlerine veya toplumdaki yerlerine hiçbir zaman bağlı değildir ve hayatlarının ilerleyen dönemlerinde emekli olmadan önceki konumlarından ayrılma eğilimi gösterirler.



Bu kavuşumun en iyi özelliklerinden biri, kişinin bir mistik ve okült dünyanın arayıcısı olma yeteneğine sahip olmasıdır.



Satürn karanlık dünyanın Efendisi iken Ketu diğer alemin Efendisidir.

Birlikte olduğunda, kişinin ruhunun karmik dersini öğrendikten ve karmik borcunu ödedikten sonra ışınlanabileceği iki dünya arasında bir köprü oluşturur.

Toplumdan kopmak da cezaevine yol açabilir.



Özellikle 6. ve 12. Evde bu ikisinin yerleştirildiği kişiyi hapishaneler ve akıl hastaneleri dahil olmak üzere izole, karanlık ve kuru yerlere götürebilir.

Tıpkı Rahu gibi, Ketu da bir insanda korku ve yanılsama yaratır ve burada daha çok bir yanılsamadır.



Bu bağlantıya sahip insanlar hayatlarında hayaletleri, figürleri ve diğer varlık türlerini görebilirler, ancak yalnızca belirli bir işaret ve nakshatra'da.

Milyonlarca insan bu birleşmeye sahiptir ve genellikle onları hapisten ziyade manevi veya mistik bir yola götürür; özellikle 12. evde.

Satürn ve Ketu Kavuşumu Ketu- Shani Yoga



Satürn, Gezegeni fedakarlık, ilgisizlik, ayrılıkla geldiğinde Mesleği, sıkı çalışmayı, başarıyı, güvenilirliği, hırsı ifade eden doğal 10. ve 11. evin lordu olan Satürn, işe veya kariyere karşı kendine özgü bir tutuma sahiptir. Çoğunlukla isteksizdirler, dağınıktırlar, ancak gerektiğinde başkalarının eşleştirmesi imkansız olacak kadar çok sıkı işler yapacaklardır.



. 32 veya 35 yaşlarında olan bu insanlar kendilerini aşağılık kompleksinden, kişilik komplekslerinden, korkulardan ve psikolojik komplekslerden ve korktukları her şeyden kurtarırlar. Zamanla bu insanlar dünyanın gereksiz endişelerinden kurtulmayı öğrenirler..


Bu birleşim Yükselen'de gerçekleşirse, kişi neredeyse her şeyde başından beri kötümser bir yaklaşıma sahip olur. Bu, sahip oldukları bir tür önceden belirlenmiş zihindir ve hayatta olumlu bir şekilde her şeyi almaları zorlaşır.


Ketu, Satürn korku, memnuniyeti, güvensiz zihin, çekirdek pratiklik eksikliği

Çoğunlukla Satürn Ketu kavuşumuna sahip kişiler, eylemlerinin sonuçlarından yoksundur, ideolojileri yoktur ve çok inatçıdır.


Bir haritadaki Satürn Ketu birleşimi eylemlerinden sorumlu olmayacaktır, Eylemleri aileyi, milleti veya topluluğu yok ederse, buna pek bir şey vermeyeceklerdir.

Sadece Venüs yönü veya Satürn Ketu birleşimi ile olan ilişkisi bu birleşmenin etkisini yumuşatabilir.

Satürn, Karma gezegenidir, sıkı çalışma ve Ketu, bir kişiyi eylemlerinden veya Karma'dan dolayı toplumdan, aileden uzaklaştırdığında veya izole ettiğinde izolasyon gezegenidir.


4. evdeki Satürn Ketu birleşimi, 4. evde yararlı bir yönü yoksa, soğuk algınlığı, öksürük, meme kanseri veya herhangi bir göğüs akciğeri ile ilgili sorunlara neden olabilir.



Satürn ve Ketu Kavuşumu Ketu- Shani Yoga

DAHA FAZLASI..

NEW 6818307694624541592

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item