İsrail Astroloji Haritası

İsrail devleti   Astroloji Haritası 


İsrail bir devlet olarak MÖ 722 den MS 1948 Yılına kadar uzanan 2000 yıllık kutsal Kudüs şehri devalarca savaş uğradı, kuşatıldı ele geçirildi ve defalarca geri alındı .

İsrail devleti   Astroloji Haritası


1517 başlayıp 1917 birinci dünya savaşına kadar Osmanlı 500 yıl boyunca Filistin üzerinde İslamiyet kontrolünü kurdu..

2 kasım 1917 de İngiltere Yahudileri Filistin de ulusal bir devlet kurulacağı sözü verdi. ‘Balfour Deklarasyonu ‘yayınladı.

Balfour Deklarasyonu Dünyanın dört bir yanındaki Yahudiler için Zion ve İsrail için tarih bir karardı.

1920 İngiliz mandası olarak bilinen ulusal birliği Arapların tepkisine rağmen Yahudi göç teşvik edildi.

İkinci dünya savaş Hitlerin soykırım ile Filistin bölgesine göç edildi

Aralık 1947 de Arap gurupları Filistin Yahudi yerleşimlerine saldırma başladı 14 mayıs 1948 İngiliz mandası sona ermesinden bir gün önce Yahudi devlet kuruluşunu ‘İsrail Devleti ‘olarak ilan edildi..

İsrail astroloji haritası in Astroloji haritası ve burcunun temel özellikleri yogaların etkileri ve önemli olayları..

1 yükselen vargotlama oluşu ve kendaka köşe evlerde Jüpiter hamsa yoga ve Venüs yerleşimi İsrail ülke halkının refahını mutluluğunu açıklayan 2 gezegendir..

İsrail haritasında ilk dikkat edilmesi Ay ülke haritalarında Halk ve kadın temsil eder, AY kendi evinde yerleşimi İsrail de kadınların neden daha güçlü ve etkili oldukların göstergesidir ..

2 9 evin yöneticisi Venüs 10 evin yöneticisi Merkür ün , yer değişimi mükemmel Raja yoga oluşturduğunu görüyoruz.. 12 evin yöneticisi Güneş 10 evin yöneticisi Merkür ile 9 evde boğa para burcunda oluşu ,ülkenin sermayesinin yöneticisi Merkür yabancı yatırımcıların ,ABD doğduğu günden bu yana İSRAİL neden yardım ettiğin göstergesidir..

3 5 evin yöneticisi Satürn upacha gelişim evi olan 11 evde ve 11 evin yöneticisi ile birlikte oluşu, İsrail halkın büyük entelektüel ve bilimsel başarı endeksli halk olduğun göstergesidir. İsrail eğitim sisteminde dünyanın en iyisidir. Bilim ve teknoloji olarak bir çok ileride ülkede rekabet halindedir ..

4 6 ev düşman evin yöneticisi olarak 11 evde oluşu Navamsa dashamsa ve Trimshamsha haritalarda güçlü yerleşimi Arap komşuları ile bir çok savaşlar yaşamış ama sürekli toprak kazanma başarısını sağlamıştır..

5 İSRAİL kuruluşu hemen ertesinde MISIR SURİYE LÜBNAN IRAK ÜRDÜN orduları İsrail tamamen yok etmek için saldırdılar ,ancak l ederek savaşı kazandılar..İsrail o dönem Vimshottari dasha Satürn Yahudiler büyük bir kararlılıkla savaştılar KÜDÜS batı yarısını kontroGüneş dashaydı..

6 1956 Merkür Merkür döneminde İsrail ‘süveyş Sina ‘savaşında mısır yendi . Merkür rahsi haritada raja yoga navamsa da kendi evinde güçlüdür .

7 Haziran 1967 mısır Ürdün Suriye ve Arap devletleri meşhur 6 gün savaşları ile İsrail saldırdı. Bu savaş İsrail sina yarımadasında ,Gazze şeridi , batı şeria ve golan tepeleri bazı kesimleri fethetti ve düşmanlarını 6 günlük savaşta mağlup etti.israil bu dönem Merkür –Rahu – Venüs Vimshottari dasadaydı..

İsrail haritasında tüm varga haritalarda Marsın olumsuz konumu tarihi boyunca bir çok yıkıcı savaşa gireceğinin göstergesidir..

2021 yılı Mayıs ayından itibaren Ay dan itibaren Jüpiter Satürn mars birleşimi ve etkileşimi ile Satürn atma karaka oluşu Satürn karşıtlığı ve 2021 mayıs 12 evin üzerinde tutulma ile


TÜRKİYE ve Arap Ülkelerinde ciddi krizler savaşlar olacağının göstergesidir..


 

 


DAHA FAZLASI..

Örnek haritalar 4283153432203943537

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item