Kamala-harris

       Kamala-harris 

20 Ekim 1964 21:28 Oakland California boylam 122 w 16 enlem 37 n 48 burcu ikizler olup rahsi ve navamsha haritalarda Yükselende Vargotlama olan RAHU çok güçlü olup maha dasha altındadır .
AK MARS ,AMK RAHU , MK MERKÜR , GK AY , PK GÜNEŞ ,PİK SATÜRN DK JUPİTER , VENÜS BK

Kamala Harris Abd seçimlerinde başkan yardımcısı olarak kalmayacak 2022 +2024 Abd başkanı olarak hizmet edecek kariyerin zirvesine ulaşmasını sağlayacak bir döngü başlatmıştır…

Kamala nın yükselen ikizler olup, haritanın Raja yogası 5 evin yöneticisi Venüs 9 ev kendi evinde olan Satürn görünümleri Kamalaya hem hukuk adalet eğitimi önemini veriyor.

Annesi shyamala Gopalan 1960 yılında Tamil Nadu dan göç etmiş meme kanseri bilimcisiydi, Babası Donald j. Kamala 7 yaşındayken boşandı ..

Kamala HARRİS EBEVEYNLERİN ALIŞILMADIK EVLİLİĞİ

DWADAMSA 

Ebeveyn haritasında 1/7 lordu aksı ve yöneticileri ebeveynler arasında ilişkiler için Güneş (baba) ve Ay (anne) ile dikkatlice incelenir, DWADAMSHA haritada RAHU +KETU 1 /7 ekseninde yerleşmesi Kamala Ebeveynler alışılmadık evliliği gösterir..

Kamala Harris annesi Mars Merkür Vimshottari dasha ocak 2009 -2010 altındayken mars 4 evde mars 6 evinde lordu Rahu ile birlikte yükselende Merkür ölüm evinde olduğu süreçte annesini kaybetti..






RAHU MAHA DASHA KAMALA HARRİS SİYASİ KARİYERİNDE YÜKSELİŞİ

Rahu maha dasha başlaması ile Kamala harris ABD Kaliforniya başsavcı olarak görev yapan ilk Asyalı kadın olarak yemin etti…

RAHU ikizler burcunda en güçlü olduğu yerdedir. Ay navamsha ve dashamsha kendi evlerine yerleştirilmiştir .ayrıca Dashamsha (guru prima) dolunay yoga oluşu Ay dasha kamalaya kariyerde ekstra şans ve iyi sonuçlar veriyor..

Kamala 2014 49 yaşında Rahu dasha gecerken evlendi . Rahu ve ketu rahsi ve navamsa harita 1 +7 eksen yerleşmesi ve 7 evin yöneticisi Jupiter oluşu dk gezegendir , kamalaya kocası Douglas Emhoff Yahudi asıllı Avukat ve dinler arası alışılmadık evlilik verdi..

Evlilikle ilgili konular için Ay Venüs ve Navamsha 7 ev incelenir..

HARRİS VİMSHOTTARİ VE CHARA DASHA


Kamala harris 2020 temmuzdan 2024 ocak ayına kadar mutluluk sürprizlerle dolu bir süreç olacaktır .

Açılımı jaimini de Chara Dasha terazi balık dönemidir putrakaraka Güneş Amatyakaraka Venüs terazi yerleşimidir.


YOGİNİ DASHA KAMALA HARRİS MAYIS 2020 TEMMUZ 2021


Temmuz 2021 kadar sidha (Venüs) ulka (Satürn) dönemidir .navamsada 2 evde rajayogadır .Dashamsha Venüs 11 evde Harris kesinlikle ABD başkanlık görevini kazanacaktır.

Kamala Harris sağlık acısından zayıf burcu Venüs tür. Venüs dasha kamalaya sağlık sorunları verecektir. Rahu ketu veya Rahu Venüs dasha 2022 +2024 yıllarında ABD başkanlık hizmeti verecektir..



RAHU +VENÜS şubat 2024 + 2027 arasında vimshattari dasha Kamala ya büyük başarılar getirecektir ABD büyük lider ve başarılı siyasi kariyer olacaktır..

DAHA FAZLASI..

Örnek haritalar 1018932845976367466

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item