Gulika ve Maandi


Gulika ve Maandi Shani 2 uydusu


GULİKA ve MAANDİ


Gulika, Satürn'ün çocuğudur. Son derece zararlıdır ve bulunduğu evin sonuçlarını geciktirir. Dünyevi astrolojide çok güçlü kabul edilir. Gulika muhtemelen bir tablodaki en zararlı varlıktır. Alt gezegenlerden biridir.

GULİKA, Geçmişte yapılan Günahlardan dolayı bu hayatta acı çekmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu nedenle asıl soru 'Gulika nerede?' Birçok başarılı insan harita yerleşimlerinde Gulika 3 6 10 11 evlere yerleşimi mevcuttur ve düzenli bir Gulika alımına sahiptirler..
Bununla birlikte grafikteki diğer yogalar üzerinde olumsuz bir etkisi olmayabilir, fakat dikkat dağıtıcıdır. Gulika, Lagna üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir.



Gulika, Satürn'le ilgili Upagraha'dır. Bu teorik noktadır ve konumu öngörüsel amaçlar için matematiksel olarak belirlenir. 'Maandi' olarak da bilinen Gulika, Mandi Satürn'ün çocuğudur.


Maandi, özellikle Satürn'le en zararlı gezegendir.
Vedik astroloji, Rahu & Ketu adında iki ışıksız gölgeli gezegen kümesi oluşturur. Benzer şekilde, Gulika (Maandi) vardır ve fiziksel bir şekli veya formu olmadığına, ancak Purana'da söz edildiğine inanılır.
Bir şey açıktır ki, Gulika ve Maandi, bireysel seviyeden Mundane seviyesine kadar, modern keşfedilen Pluto'dan daha da feci sonuçlar vermektedir.

Vedik Jyotish ile ilgili eski metinlerin, Gulika gibi farklı evlerde ve Maandi'ye farklı sonuçlar verdiğini, 3., 6., 10. ve 11. evlerde mükemmel sonuçlar vermesi beklenirken, diğer evlerde olumsuz sonuçlar vermesidir.

Maandi, 6. ve 11. evlerde mükemmel sonuçlar verirken, kalan evlerde olumsuz sonuçlar verir.


Gulika olarak Maandi'nin 3,6,10,11 evde olumlu sonuç vermesi gerekiyor.


10. evdeki Gulika , dini ve hayırsever biri yapar, ancak Maandi 10. evini işgal ederse bütün dini değerleri ve ayinleri veren bir kişi yapar. 10. evde hem Gulika hem de Maandi karışık sonuç verir


GULİKA veya Maandi, Güneş ile birlikte: babasının zamansız ölümüne ve babayla ilgili iletişim sorunlarına sebep olur.


GULİKA veya Maandi, Ay ile birlikte: Bu kombinasyon, bir kişinin annesi erken kaybu yada anne ilgili duygusal kopukluğa yol açar.


GULİKA veya Maandi, Mars'la bağlantılı olarak: Bu kombinasyon bir kardeşi kaybı ve aile içi kavgalar sebebiyet verir.


GULİKA veya Maandi, Merkür ile birlikte: Bu bir Lunatic yapar ya da bilgeliği olmayan her konuya tartışma ile cevap veren bir insanı yapar.



GULİKA veya Maandi, Jüpiter ile birlikte: Birini sapkınlaştırıyor . dini duygular kullanır ve kendileri farklı fanatik olarak gösterirler Guru Chandaala yoga olduğunu unutmayın.


GULİKA veya Maandi, Venus ile birlikte: kişi ilişkilerde şüpheli karekter olup, Kişinin kötü karakter düşük kadınlarla ilişkisini kurar. Bu birleşme daha da etkilenirse, kişi yaşam tarzına göre zihinsel hastalıklara da maruz kalır doğal olmayan yollarını takip ederek olağandışı cinsel isteklerini giderir.


GULİKA veya Maandi, Satürn'le birlikte: zamansız ölüm veya ölüm gibi koşullar ile sonuçlanır. Bu kombinasyona sahip olan kişi cüzzamdan muzdariptir. Vedik Jyotish metinleri yazıldığı zaman cüzzam neredeyse tedavi edilemez bir hastaydı, ancak günümüzde bu kombinasyon kanser gibi diğer tedavi edilemez hastalıklara neden oluyor. ayrıca kişi hayatında yangınlar yıkımlar dayınılmaz acılar maruz kalır ..


GULİKA veya Maandi, Rahu ile birlikte: Bu kombinasyon, zehirli hastalıklardan, viral enfeksiyonlardan, sürüngen saldırısından ve benzerlerinden muzdarip oluyor.

GULİKA veya MAANDİ, ketu ile birlikte: kazayla sonuçlanır veya birinin yangına, elektriğe vb. maruz kalmasına neden olur





GULİKA MAANDİ EVLERE ETKİLERİ


1. Ev : Hastalıktan etkilenen, şehvetli, günahkar, kurnaz, kötülük ve sefil.


2. Ev : kaba kötü konuşan Çirkin, sefil, ortalama, kötü niyetli .


3. Ev : Büyüleyici, köyün başı, erdemli erkeklere düşkün kardeşleri acı çekse de kendi rahatını düşünür.


4. Ev : Hastalıktan, mutluluktan yoksun, günahkâr ve rüzgarlı ve alçakgönüllü aşırı tarafından etkilenen.

5. Ev : Övülmeye değer, zavallı, kısa ömürlü, kibar, kibirli, ortalama, eşi ve heterodoks tarafından bastırılan bir hadım.

6. Ev : Düşmanlardan yoksun, güçlü ve sağlıklı, görkemli, karısı tarafından sevilen, hevesli, cana yakın ve yardımsever.


7. Ev : Kadınlara karşı alçakgönüllü, günahkar, zina yapan, zayıflamış, arkadaşlıktan yoksun ve yaşam çevresinden uzak yaşayacak.


8. Ev : Borcuna sadık değil Acıkmış, acımasız, sefil, kısa kaba ve fakir.


9. Ev : Çok sıkıntı çektiğini, zayıfladığını, kötü davranışlarda bulunduğunu, kaba ve durgun bir yalancı 

10. Ev : Oğullarla donatıldı, mutlu, hayatın tadını çıkarıp, tanrılara tapmaya düşkün ve meditasyon ve din pratiği yapacak.11. Ev : Akrabalarına yardım eden, kısa boylu, üst sınıftan olan kadınlardan hoşlanır.


12. Ev : Günahkar, üs, talihsiz, cüretkar, insanları kastetmek.


DAHA FAZLASI..

Shani 7492784956081219043

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item