Paapa Krura yoga (Shrapit yoga)

Paapa Krura yoga  (Shrapit yoga) 


shrapit dosh, neredeyse çoğumuzun bildiği astroloji alanında ölümcül bir isim. satürn ve rahu'nun birleşimi, zararlı shrapit yoga'nın ana nedenidir.

burcunuzdaki herhangi bir evde satürn ve rahu'nun bir birleşimi varsa, doğum haritanız lanetli hale gelir (shrapit).

shrapit dosh nasıl olur?

görünür bir neden olmadan birçok engelle karşılaşmış olabilirsiniz. sağlık sorunları, evlilik uyumsuzlukları, iş kaybı, araştırmada başarısızlık, evlilikte gecikme, davalar ve borçlarınız olabilir, ancak bunların hepsi bariz bir neden olmaksızın gerçekleşiyor olabilir.

shrapit dosha, geçmiş yaşamlardaki kötü eylem veya günahkar eylem nedeniyle doğum haritasında gerçekleşir. şu anda aldığınız sonuç, kötü işinizin yansımasıdır

rahu ve satürn tarafından oluşturulan shrapit dosh'un sizi etkileyeceği sabit bir zaman yoktur. hayatınızın kötü bir döneminde olduğunuzda sizi etkileyecektir. siz ve eşiniz arasındaki anlaşmazlığı, çocuklarla ilgili sorunları, davaları ve kariyer sıkıntısını beraberinde getirmesi muhtemeldir.

kundli'de shrapit dosh olduğunda ne olur?

shrapit dosh adı, adından da anlaşılacağı gibi kolayca anlaşılabilir. shrapit lanetli demektir. lanetlendiğin zaman kötü sonuçlar alıyorsun. önceki yaşamlarda yaptığınız kötü karmanın sonucunun basit bir yansımasıdır .

işte karşılaşmış olabileceğiniz ciddi sorunların listesi.

büyük mali kayıplar

iş hayatındaki engeller

çocukların sık görülen hastalıkları

eğitimde sorun

çocuksuzluk ve düşükler

karı koca arasındaki huzursuzluk ve anlaşmazlık.

zahmetli ev hayatı

istenmeyen düşmanlık ve yasal savaş

shanı ketu veya shanı rahu - aynı zamanda belirli negatif enerjilerin (büyüler vb.) kurbanı olmanın bir işaretidir.

hayatta - özellikle insan yaşamında - birçok insanın bu tür negatif enerjilerin kurbanı olduğunu gördüm

satürn ve ketu ( paapa ve krura)

birleşimi ve yoga ölümcül bir yapıya sahiptir.

her iki gezegenin özelliklerinin zıt olduğunu görebildiğimiz gibi, biri en materyalisttir (satürn) ve diğeri en manevi (ketu). onların birleşimi, şahsen bir çatışmanın başlangıcına işaret edecektir. bu yogaya sahip kişi, yaşam yolunu seçerken büyük bir problemle karşılaşacaktır.

satürn, sahte bir bilge'nin doğduğundan daha güçlüyse, manevi olduğunu gösterecek ama içinde çok materyalist olacaktır. bu yoga tehlikelidir, dünyaya çok manevi olduğunu gösterebilir ancak eylem sırasında çok materyalist ve günahkar olabilir.

maharishi parashar'a göre satürn ve ketu'nun birleşimi atanın laneti. ailenin atalarından herhangi birinin ruhunun hala preeta yoni içinde olduğunu gösterir (rüzgar veya hayalet olarak dolaşır ve yeniden doğuş döngüsünde veya karmik borçlara dayalı hayat.

eğer ketu daha güçlü ise, insan maddi hayata ilgi duymayacak ve manevi olanı takip etmeyi seçecektir. ancak, hem satürn hem de ketu, kendi yönüne sürüklemeye çalışacağı için, bir çok iç çatışmayı getirecektir..


(1, 4, 7 ve 10. evler). üç malefik olarak, aynı zamanda sapra dosh'a (yılanın gazabı) yol açacak olan kadranlar (kendra bhava) olacaktır. örneğin 5. ve 9. evlerde, yerleşime bağlı olarak orta yaşta veya yaşlılıkta hâkim olacaklardır, ancak serveti ciddi şekilde engelleyecektir.

Paapa Krura yoga  (Shrapit yoga)

Karma Astroloji ve bir önceki yaşam hakkında mailleriniz için teşekkürler. Karma Astroloji doğum haritalarımızda Yogaların şifrelenmesiyle net okunabilinir. Doğum haritanızda Yogalar, çektiğiniz acıların ardında yatan gerçek sebeplerdir…

Astroloji de ilk önce geçmiş yaşamınızı okumayı öğrenmeliyiz eğer geçmişinizi bilmiyorsanız, geleceğini asla anlayamayacaksınız ve yaşam boyunca ruhunuzla çelişki içersinde olacaksınız.

Tanrı geçmişini okumak için Astrolojiyi yarattı, böylece lezyonu öğrenebilir şu andaki hayatınızda hatalarınızı düzeltebilirsiniz Dünyada hiçbir astrolog % 100'ü doğru tahmin edemez, çünkü herhangi bir insanı tahmin ettikleri zaman geçmişi okuyamazlar, Bu yüzden ki astroloji tahminlerinin her zaman yanlış değerlendirilmesinin ana sebebidir...geleceğini anlamak istiyorsanız geçmişinizi okumayı deneyin, çünkü geçmiş olmadan bir gelecek olamaz..

Kötü Karmanın Astrolojik olarak okunması ise Geçmiş yaşamdan getirdiğimiz karmik kötü Yogaları okumaktır

(Kemdrum Dosha, Pitra Dosh, Grahan yoga, Paap Kartari Yoga, Shakat Yoga, Shrapit Yoga, Alpayu Yoga, Chandaal Yoga, Manglik Yoga, Daridra Yoga, Amavasi Yoga Nisva Yoga Nirbhaya Yoga bir çokları)

SHRAPİT YOGA

Aile yaşamı kuramayan kendi Ailesine alışamayan ve kendini Ailesinden hissetmeyen ruhların Shrapit yoga oluşturur .Satürn ve Rahu'nun birleşimi veya karşıtlığı görünümleri Shrapit Yoga'yı yaratır Shrapit Dosh, geçmişteki yaşamdaki kötü karmalar nedeniyle doğum haritasında meydana gelir.

Ayrıca, bu kombinasyonun kendra köşe evlere 1., 4., 7., 8. ve 12. evlerde ortaya çıkması durumunda etkileri daha ağır olur .upacha gelişim evlerinde 3., 6. veya 11. Yerleşmesi zamanla negatif enerjinin azaldığı görünür. Rahu ve Satürn ağır karmaları vardır bu yüzden sonuçları da ağırdır, Rahu sanal gezegendir ve birlikte olduğunda Satürn'den negatif enerjiyi alır. Satürn, Rahu bağlacı genellikle Oğlak veya Kova burcunda yer alırsa Satürn'ün kendi karmasını yaşatır..

Shrapit Yoga'nın yücelimde burçta bulunması bile aynı burçta bulunan iyi yoganın etkilerini de geçersiz kılar.

Gökyüzünde Shrapit Yoga olduğunda Boşanma davalarının arttığı görülmüştür. Shrapit Yoga zamanında evlenenlerin 7 ve 9 yıllık evrede boşandıkları gözlenmiştir.

Shrapit Yoga doğanların Çiftlerin haritalarında uyun olsa dahi ayrıldıkları dul veya dul olarak yaşamlarını tamamladıklarıdır...

Shrapit Yoga'nın olanların Çocuklarının sıklıkla kronik rahatsızlıklar ve sık hastalanmalar veriyor ve Çocuklarının olayları kavramada ve algıda problemleri oldukları ve Hamileliklerde Tekrarlanan düşükler yaşadıkları görülmüştür ..

Shrapit Yoga'nın Herhangi bir sebep olmaksızın aile üyeleri arasında sık sık kavgalar çıkartır Kişinin eğitim ve kariyer gelişimindeki engeller verir..


Evlilik olmaz ya da çok geç evlilik verir

· Genç yaşta yaşanılan aşk yüzünden evliliğe tövbe etmek

· Eşler arası para için hileler boşanmaya yol açar

· Ebeveynlerin erken yaşta ölümü

· Hastalığı çocuklara aktaran kronik hasta eş

· Genç yaşta ebeveynlerden ayrılma

· Hayatı Dul kalmak yada Dul olarak yaşamak

· Yaşlılıkta zihinsel travma verir

· Çocukken istismara uğramak

· Yalnız yaşam ve sık depresyon intihar eğilimine neden olur ama ölmek için cesareti olmaz

· Ölene kadar bekar veya bağımlı kalan çocuklar

· Hastalık ve orta yaştan itibaren ölüm korkusu


· Kardeşler veya komşularla kötü ilişkiler, uykusuzluğa yol açar

DAHA FAZLASI..

Yogalar 6590510373272531689

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item