Maraka evler

Maraka Evler 

Vedıc Astroloji de Maraka 2 / 7 evler haritanın temel taşlarıdır ölümü yıkımı gösteren evlerdir Koç ve Terazi yükselen dışındaki tüm yükselenlerin iki Marakas vardır ve birbirleriyle ilişki kurmamalıdırlar.kurulduğunda 'maraka grahas' yoga oluşur..

2, 7 ve 8 'maraka evleri olarak bilinir, neden?

2. ev, ailenizle ilgili olup, aileden gelen baskıların çeşitli şekillerinde ölüme neden olabilir, bizi intihar etmeye itebilir.

7. ev, diğer insanlar, eşler, evlilik, ortaklıklar ile ilgilidir., seni ölümüne götürecek eşine ortağına dikkat et !!!

8. ev ölüm, yeniden doğuş, gizli, sırlar ve hepsinin en malefik maraka evidir. Ayrıca açıklanamayan hastalıkları ve beklenmedik ani olaylar.

Her Haritada marakas (katiller) adı verilen gezegenler vardır. Ölüm, fiziksel varlıkla ilgili bir olay olduğundan, rahsi haritası ölümü görmek için büyük önem taşımaktadır. Rudramsa (D-11) ölüm ve yıkım güçlerini gösterir ve aynı zamanda iç görü verebilir. D-30 kişinin kötülüklerini ve kötülüklerin cezasını gösterir. Ölüm kişinin yaptığı kötülükleri için bir cezası olabilir ve bu yüzden D-30'a da bakmalıyız. Ancak en önemli çizelge Rahsi haritasıdır..

3. ve 8. evler yaşam evleridir. 3. ev, birinin varlığının canlılığını ve 8. ev uzun ömürlü olduğunu gösterir. Herhangi bir evin 12. evi, o evin işaret ettiği meselelerle ilgili kayıpları gösterir. Yani bu iki evden 12. ev ölümü gösteriyor. Yani 2. ve 7. evler ölüm evleridir. Uzun ömür yaşam için, 3. ve 8. evler ve yöneticileri güçlü, 2. ve 7. evler yöneticileri zayıf olmalıdır.

Maraka gezegenlerin konumu veya kavuşumları ile ilişki ve finansal sorunlara neden olabilir .

Neden para ve ilişki sorunları?

Maraka gezegeni hakkında hayati bilgilerin verildiği bu paragrafı dikkatlice izleyin.

Yükselenden itibaren 2. ve 7. evler maraka evleridir. Neden maraka evleri olarak atandıkları bu şekilde açıklanabilir.

8. ev, bir insanın uzun ömürlülüğünü düzenler ve 8. evden 8. olan, uzun ömürlü bir deyişe sahip olan 3. evdir.

Şimdi bu iki evden 12. ev 2. ve 7. evdir ve bu yüzden maraka evi olarak adlandırılmaktadır. Evlerin önemine bakarsanız, 2. evin zenginlik içinde birincil söz sahibi olduğunu ve 7. evin evli yaşamınız için oluşu Bu evler veya onların efendileri gezegensel acı çekiyorsa, o zaman para ve ilişki sorunları yaşanır.


Maraka gezegenleri nasıl çalışır?

Maraka gezegenlerinin çalışması oldukça basittir ve yaşamınız boyunca her Maraka Dasha'da sağlık veya ilişki sorunlarınız olacağı anlamına gelmez.

Diğer tüm gezegenler gibi, Maraka da etkilenmemelidir. Astrolojide zayıf bir gezegenin önemini koruyamadığı ve kötü sonuçlar verdiği genel bir kuraldır. Aynı şekilde, etkilenen ve zayıf bir maraka gezegeni, döneminde ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

1. Maraka evi ile 6. evin Gezegensel İlişkisi , dasha'da ağır sağlık sorunları yaratabilir ve eğer birisi zayıf gezegen periyodu veya 6., 8. veya 12. Yöneticisi dashası çalıştırıyorsa, kronik sağlık sorunları olabilir.


2. Maraka gezegenin 8. ev ile olan ilişkisi, teşhis edilmesi kolay olmayan sağlık sorunları yaratabilir.

7 ev yöneticisi 8. evle bir ilişki kuruyorsa teşhis edilmesi zor olan bir sağlık sorunu eşin iflası ve sağlık sorunu verir

3. Maraka evinin 12. evle olan ilişkisi doğa üstü sağlık sorunlarına neden olabilir ve çoğu zaman tedavide ağır maddi harcamalara yol açar. bu sağlık sorunları ruhları ve kara büyü nedeniyle olabilir.

6. ve 7. evin arasında değişim oluşu veya karşılıklı bir ilişki varsa, 7. evin en kötü şekilde etkilenmesidir eşin kronik sağlık sorunlarına eşin işinde iflasına neden olabilir.

Üçüncü ev ve Ölüm nedeni.


Eğer Güneş güçlü Devlet yüzünden ölümünü veya (yasal cezalar).

Üçüncü evdeki Ay , tüberküloz nedeniyle ölüme neden olacak.

Mars üçüncü evde Yaralar, silahlar, ateş ölüme neden olacak.

Üçüncü ev Śatürn ve Rahu oluşu ölüm zehir, yüksekten düşme ya da hapsetme yoluyla gerçekleşir.

Ay ve Gulika işgal ettiyse veya üçüncü bir evdeyse hayvanlardan ısırılma nedeniyle son .
 

Koç yükselen : Koç yükselen Venüs için 2. ve 7. evin üstündeki kuralları yönetir ve Satürn, Rahu, Ketu ve özellikle 6. Lord Merkür'den etkilenmemelidir. Burada iki doğal fayda, birbirleriyle ilişki kurmak olmasına rağmen, Merkür'ün Venüs ile olan rolü , bir kişinin sağlığına ve evlilik hayatına ciddi şekilde zarar verebilir .

.2.Boğa yükselen : 2. evin efendisi Merkür ve 7. efendisi Mars'tır . Ancak 5. evdeki Mars Lordu nedeniyle, Merkür maraka etkileri 7. lord Mars gibi şiddetli olmayacak. . Rahu'nun zayıflaması geçmişte yaralanmaya neden oldu. Unutma, ikinci evliliğinde iyi olmasına rağmen iyi bir evli hayatı yok.

3. İkizler yükselen : Burada 2. ev Ay tarafından yönetiliyor ve 7. lord Jüpiter. Her ikisi de acı çekmemelidir ve özellikle 6. Lord Mars'ın acı çekmesi sağlık ve evlilik için sorunlar

4. Yengeç yükselen : Güneş Satürn ise 7. evin kurallarını belirler. Bu gezegenlerin her ikisi de, özellikle etkilendiğinde maraka efektleri üretme kabiliyetine sahiptir. Burada Jüpiter'in 6. Lordu olması ve bu iki marakaya bağlı olarak pek fazla sıkıntı yaratamayacağından Jüpiter'in 9. evinde de lordluk olduğu görülüyor. Bunun asıl koşulu Jüpiter'in gücü zayıf olmamalıdır.

5. Aslan yükselen : Aslan egemenliği için 2. lord Merkür ve 7. lord Satürn'tür. Bu iki gezegenin etkilenmemesi gerekiyor.

6. Başak yükselen : Başak egemenliği için Venüs 2. evin efendisi iken, 7. Efendi Jüpiter. Bu iki maraka gezegeni etkilenmemeli ve özellikle de Mars tarafından etkilenmemelidir. Venüs maraka etkileri burada çok ciddi olmayacak çünkü Venüs, astrolojideki en hayırlı ev olan 9'uncu evin üzerinde efendisi.

7. Terazi yükselen : Burada Mars, hem 2. hem de 7. evin üzerinde ve onlar için Maraka gezegenidir. Mars burada özellikle Jüpiter’den etkilenmemeli.


8. Akrep yükselen : Burada Jüpiter 2. evin kurallarını ve Venüs 12. evin kurallarını belirler. Bu gezegenlerin her ikisi de özellikle Merkür gezegeni tarafından etkilenmemelidir.


9. Yay yükselen : 2. ev Satürn gezegeni, 7. ev ise Merkür gezegeni tarafından yönetiliyor. Her ikisi de burada marakadır ve özellikle Venüs'ten etkilenmemelidir.

10. Oğlak yükselen : Satürn 2. evin Ay 7'inci gün kurallarını belirler. Satürn'ün, aynı zamanda yükselenlerin üzerinde hüküm sürdüğü bir çift lordluk vardır. Bu Satürn'ün etkilenmemesi gerektiğini çok gerekli kılmaktadır. Satürn'ün acı çekmesi durumunda, sağlık için çift darbe olacaktır.

Ay ayrıca özellikle Jüpiter ve Mars tarafından etkilenmemelidir. Ay hızlı hareket eden bir gezegendir ve herhangi bir gezegenden daha kolay etkilenir.


11. Kova Yükselen : Burada Jüpiter 2. ve Güneş 7 ev efendisidir. Her ikisi de, özellikle Mars ve Ketu tarafından etkilenmemelidir.

12. Balık Yükselen : Burada Mars 2. ve Merkür kurallarını 7. evin kuralları. 9. evin üzerindeki ikili lordluğundan dolayı Mars, ciddi bir Maraka gezegeni kanıtlamayabilir, ancak buradaki Merkür, özellikle Güneş ve Saturn tarafından güçlü ve bağlanmamış olmalıdır.

DAHA FAZLASI..

NEW 2517575439013069203

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item