AY Chandra Evlerde

Astrolojide Ay – Önemi, farklı ev ve kavuşumları


Astrolojide Ay - Farklı ev ve Kavuşun etkisi olan Önem, anneyi ifade eder ve yumuşaklığı, büyüleyici gözleri, sabit fikirli cömertliği, adetleri, bebekleri, aşkı, zevkleri, göğüsleri, aile hayatını, sulu güzelliği, yerleri ve tutkuları ifade eder. Ay burcu genellikle Güneş burcundan daha güvenilir olan geleceği tahmin etmek için kullanılır. Doğum haritasında.

Büyüleyici bir görünüm, Sabit fikirli değil, Orta boy, Yuvarlak Vücut, Uyku, Zengin, Dalak ve Karaciğer Bozuklukları,

Ay Farklı Evlerde  Astroloji etkileri 


Ay'ın Etkisi 1. Evde

Herhangi bir burçta, ay 1. evlerde konumlandığında, kişi hassas, huzursuz, yaratıcı ve kamusal yaşama eğilimli olacaktır. Konut, meslek ve iş değişikliğinden vs. hoşlanır. Sezgisel ve algılayıcı bir zihne sahiptir.

Ay'ın Etkisi 2. Evde

2. evde burç, genel halkla iş hayatında değişken bir mali başarı sağlar. Birçok yardımsever arkadaşı var. Kişi karşı cins tarafından sevilir ve anne aracılığıyla kazanır.

Ay'ın Etkisi 3. Evde

Astrolojide ve Burçta Ay 3. evde olduğunda, Kişi öğrenilmiş, kendine güvenen, sezgisel, yeni çevrelere, seyahatlere düşkün, sosyal ve bilgilidir. İyi arkadaşları ve keyifli arkadaşları var.

Ay'ın Etkisi 4. Evde

4. evde, kişinin ebeveynleri, değişken koşulları ve ikametgahı ile iyi bir bağı vardır. Ebeveynlerden, karşı cinsten ve ev hayatından kazanç sağlayabilir.

Ayın Etkisi 5. Evde

5. evde kişi itaatkar ve iyi evlatları olacaktır. Çok zekidir ve bakanlar gibi hayattan zevk alır. Çocukları ve karşı cinsi bağlamayı sever.

Ay'ın Etkisi 6. Evde

Herhangi bir burç burcunun 6. evinde, kişi sağlığı etkilemiştir. Başkalarına hizmet ederek kazanır. . Küçük hayvanlarla severler,

Ayın Etkisi 7. Evde

Ay 7. evde astrolojide ve burçtayken, kişi iyi bir görünüme sahip, kadınlar tarafından sevilen ama değişken bir şefkate sahip.

Ay'ın Etkisi 8. Evde

Ay, burç burcunun 8. evindedir, eş yoluyla doğal kazanç ve varlık zengindir. O çok zekidir ve hayatı zevkle doludur.

Ayın Etkisi 9. Evde

9. evde kişi müreffeh, erdemli ve Muzaffer olur. Seyahat yayınlarını, zenginliği ve yurtdışında yaşamayı sever.

Ayın Etkisi 10. Evde, Kişi değişken mesleğe sahiptir, zengindir, harika bağlantıları vardır. Kamusal yaşama yöneldi.

Ayın Etkisi 11. Evde

11. evde, uzun ömürlü, yüksek fikirli, saygın, bilgili ve güç ve otorite ile kutsanmış güvenilmez arkadaşlar.

Ayın Etkisi 12. Evde

Ay astrolojinin 12. evindedir, kişi okültizmi, gizemleri ve romantizmi sever. Gizli görevleri vardır, ayrı aşk ilişkileri vardır, hassastır ve yalnızlığı sever.




Ay Kavuşumu


Astrolojide Ay – Önemi, Farklı Ev ve Kavuşumların Etkisi, Ay'ın diğer gezegenlerle kavuşumunun sonuçlarını sağlamak istediğimiz en önemli gezegen Ay'dır.

Ay Güneş Kavuşumu


Ay'ın Güneş ile dostane bir ilişkisi var ama enerjileri çok farklı. Biri sıcak ve ateşli, diğeri ise sakin ve şefkatli. Enerjileri üçgen veya 10. evde veya kendi burçlarında (Yengeç, Aslan ve Koç) birleştiğinde etkisi çoğunlukla olumlu olur. Böyle bir kişi cesur ve kendinden emin ama aynı zamanda sert ve kötüdür. Güneşin burçta Ay ile kavuşumu da yerliyi diplomatik yapar.



Ay-Güneş kavuşumu kişiye kendini beğenmiş ve karakter verir. Bu tür insanlar, cinsel arzulara kolayca boyun eğerler. Kibirleri, insanlara karşı kaba davranışlarda kendini gösterebilir. Böyle bir durumdan kurtulmak için Ay için çareler yapılabilir. Faydalı gezegenlerin etkisi altındaysa, böyle bir kişi bir filozof veya bilge olabilir. Ayrıca, kavuşum aynı zamanda kişinin insani eğilimlere sahip olmasına neden olur ve aynı zamanda bireyin başarısını ve şöhretini arttırır.



Ay Merkür Kavuşumu

Ay yaratıcılıktır ve Merkür akıl ve iletişimdir. Merkür ile Ay, her ikisi de dostane bir ilişkiyi paylaştığı için faydalı bir kavuşumdur. Bu iki gezegen bir burçta bir araya geldiğinde, kişi genellikle yüksek düzeyde entelektüeldir ve güçlü tutma gücüne sahiptir. Bu tür insanlar konuşmalarında çok ince ve kibardır. İkna etme güçleri nedeniyle genellikle etkili konuşmacılar veya danışmanlar olurlar. Hızlı zekâları ve kurnaz mizah anlayışları onları çevrelerinde popüler yapar.



Dahası, hayatta başarılı ve şanslı olma eğilimindedirler. Mars veya Satürn'ün neden olduğu bir rahatsızlık varsa, kişi aşırı duyarlı ve öngörülemez hale gelebilir. Genel olarak, Ay-Merkür birleşimi sağduyulu aktif bir kişilik ve zihin verir. Burcunuzda böyle bir bağlaç varsa, dil üzerinde harika bir hakimiyetiniz olacak. kelimelerle bir yolu var, bu yüzden doğru iletişim becerilerine sahip insanları nasıl kazanacağınızı bilin. Bu aynı zamanda iş konularında başarı elde etmelerine yardımcı olur.



Ay Venüs Kavuşumu


Her iki gezegen de birbirine karşı dost canlısıdır ve doğada dişildir. Enerjileri bir paralellik oluşturduğunda, evlilik ve ev hayatı gibi hayatın önemli yönlerinin iyi işlemesi konusunda birbirlerini kolaylaştırırlar. Ancak, Venüs'ün elementi olarak hava olduğu unutulmamalıdır. Ay-Venüs kavuşumuna sahip kişi genellikle bir güzellik aşığıdır. Doğum haritanızda bu kavuşum varsa, TEMİZLİK MANYAĞI olmanız muhtemeldir, çünkü bu tür insanlar yerlerini temiz ve düzenli tutmayı severler.



Ay-Venüs kavuşumu aynı zamanda sanat için güçlü bir tutku verir. edebiyata meyilli olabilirler. Yerleştirme ayrıca uyuşukluğun başarısına zarar verebileceğini de öne sürüyor. Rahata ve hoşgörüye düşkün olması nedeniyle,tembel olma eğiliminde olabilir. Ayrıca, böbürlenmekten kaçınmalıdır. Konu aşk olduğunda, bu tür insanlar ilişkilerine çok erken yaşta girerler. Dahası, hayatta bir kadından dünyevi rahatlık ve zenginlik elde etme eğilimindedirler. Çok yakın bir birliktelik evlilik hayatına zarar verebilir. Bir sıkıntı aynı zamanda kişiyi kötü alışkanlıklara, bağımlılıklara, günahkar faaliyetlere ve tembelliğe meyilli hale getirebilir.



Ay Mars Kavuşumu


Ay, feminen ve havalı bir gezegendir, Mars ise kırmızı, sıcak huylu bir eril enerjidir. Ancak her ikisi de birbirlerine karşı arkadaş canlısıdır, bu nedenle bu iki çatışan enerji bir evde buluştuğunda, kişi aşırı aktif, duygusal, asabi, öngörülemez, inatçı ve hırslı hale gelir. Ay-Mars kavuşumu aynı zamanda kişinin işini verimli yapan bir insan olacağını ve sonuçlar hakkında endişelenmeden projelere kendini adamış olarak dahil olacağını gösterir.

Ancak bu bazen yolda gereksiz engeller de oluşturur. Bu gezegensel düzenleme aynı zamanda kişinin kibar bir davranış sergilemeye ve ifadeleri kontrol etmeye çalışması gerektiğini de önerir. Böyle bir kişi genellikle yanlış zamanda yanlış şeyi söyleyerek insanları incitir. Bununla birlikte, baştan sona sağlam bir finansal konuma sahiptir, bu birleşme aynı zamanda canlılık kaybına, kanla ilgili bozukluklara ve anne ile düşmanca ilişkiye neden olabilir.





Ay Jüpiter Kavuşumu

Bu gezegenlerin her ikisi de faydalıdır ve Ay'ın empatisi Jüpiter'in bilgeliği ile buluştuğunda, cömert, şefkatli ve iyi huylu ama aynı zamanda ince, akıllı ve anlayışlı bir yerli doğurur. Bu birleşme, kişiye erdemli ve hayırsever eylemlere yönelme eğilimi verir. Geniş fikirli, uzlaşmacı, saygılı ve iyimser insanlar olma eğilimindedirler. Bu pozisyon, olağanüstü yönetim ve ikna becerileri sağladığı için 10. evde oldukça elverişli olarak kabul edilir.



Ay, Jüpiter ile bir burçta yerleştirildiğinde, kişinin bilimsel bir kişi olduğunu gösterir. Böyle bir kişi bir profesör veya danışman olarak üstündür, ancak kibirin ruhlarına girmemesine gereken özen gösterilmelidir. Ayrıca, Bu bağlaçla ilgili bir sıkıntı, kişiyi tembel, kaba, eleştirici ve pervasız yapabilir.



Ay Satürn Kavuşumu

Bu oldukça uyumsuzluktur. Her iki gezegen de birbirine düşmandır. Ay kadınsı, sulu, faydalı bir gezegen iken, Satürn nötr, havadar, zararlı bir gezegendir. Ay zodyaktan ışık hızında geçerken Satürn en yavaş hareket eden cisimdir. Ancak bu birliktelik her zaman olumsuz değildir. Bir evde Satürn ile Ay, kişinin dürüst, adaleti seven ve çalışkan bir insan olduğunu gösterir.

Doğruluk sayesinde böyle bir kişi her zaman haksızlığa karşı duracaktır. Bununla birlikte, bu kavuşumun zaman zaman karamsar ve melankolik olabilir ve bu da barışı ve memnuniyeti etkileyebilir. Bu tür insanlar her zaman iyimser olmaya çalışmalıdır. Bağlaç, kişiyi alkol, sigara vb. sarhoşluklara iter. Ayrıca kişi evlilikte, döllerde, anneyle ilişkide mücadele eder. Jüpiter'in yönü bu durumda eksiklikleri giderir.

Ay Rahu Kavuşumu

Bu, Ay'ın önemli bir birleşimidir. Bu iki gezegen bir evde yan yana oturduğunda, kişinin okült bilimlere eğilimi daha yüksektir. doğum haritasında Moon-Rahu birleşimi varsa, eğitim aldıktan sonra bir bilim insanı olma eğilimindedir. kişi ayrıca bazı araştırma çalışmalarına katılmaktan hoşlanabilir.

Ay ve Rahu bir evde kavuşuyorsa, CHANDRA GRAHAN (Ay Tutulması) Yoga'yı oluşturur ve bu kombinasyon diğer gezegenlerin sonuçlarını da etkiler. Bu kavuşumun etkisi son derece güçlüdür ve yerlinin yaşamı üzerinde büyük bir etki yaratır. Ay ve Rahu arasındaki fark 9 dereceden az olduğunda güçlü bir Grahan Yoga oluşturur, 9 dereceden fazla ise bu kombinasyon etkisiz hale gelir. Farklılık 7 derecenin altındaysa ve 1.5 dereceden daha az bir fark bu Yoga'yı en güçlü kılıyorsa, Yoga oldukça etkilidir.



Ay Ketu Kavuşumu

Doğum haritasında Ketu ile Ay kavuşumu, kişinin güçlü bir sezgiye sahip olduğu, ancak anlaşılması zor bir kişilik olduğu anlamına gelir, çünkü onun ne yaptığını asla bilemezsiniz. Doğum haritanızın böyle bir birleşimi varsa, bir göreve başlamadan önce yeterince düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır, aksi takdirde taahhütleri yerine getirmekte zorlanacağınız zaman üzülebilirsiniz. İşin iyi yanı, her zaman hatalarınızdan ders çıkaracak ve etrafınızdaki olumsuzlukları azaltmaya çalışacaksınız.

AY Chandra Evlerde


TEK AYAKLI BURÇLAR

Koç, Boğa ve İkizler Terazi, Akrep ve Yay Vimsapada'dır

ÇİFT AYAKLA BURÇLAR


Yengeç, Aslan ve Başak Oğlak, Kova ve Balık Samapada'dır

JUPİTER :15 :16 yaş aralığı

GÜNEŞ : 21 :22 yaş aralığı

AY : 23 : 24 yaş aralığı

VENÜS : 24 :25 Yaş aralığı

MARS : 27 :28 Yaş aralığı

MERKÜR: 31 :32 Yaş aralığı

SATÜRN : 35 :35 Yaş aralığı

RAHU : 40 :42 Yaş aralığı

KETU : 47 :49 Yaş aralığı




DAHA FAZLASI..

NEW 5158990496764789648

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item