Güneş hint astrolojisinde

Güneş olmadan yeryüzündeki yaşam tamamen imkansızdır. İnsandan, hayvanlara, ağaçlardan sürüngenlere kadar tüm canlılar Güneş'in gücüne bağımlı olmuştur. Güneş'in etkisi herkes için elle tutulur. Mevsimler, Güneş ve dünyanın hareketi nedeniyle gerçekleşir. Mevsimler, yeryüzündeki yaşamın hayatta kalmasında büyük rol oynar. Mevsimsel dönüşüm, mahsullerin ve tahılların hasat edilmesine yardımcı olur.

Güneş bir gezegen değil, astrolojide gezegen olarak kabul ediliyor

Bilimde Güneş'in bir gezegen olmadığı öğretildi. Ancak güneş, insan üzerinde etkisi olduğu için astrolojide bir gezegen olarak kabul edilir. Güneş gezegeni temelde güç, konum ve yetki verir.

Güneş gezegeni doğum haritasında güçlüyse, o zaman size diğerleri üzerinde güç, konum ve yetki verecektir. Kişi ilgi odağı olacak. Güneş gezegeni doğum haritasında yeterince güçlüyse, kariyer, meslek ve iş sorunsuz ilerleyecektir.

Güneş gezegeni yüceltildiğinde, kendi imzalı ve dostça imzalı olduğunda, size insanları organize etme ve yönetme gücü verecektir. Doğum haritasındaki güçlü Güneş, politikacılar, doktorlar, yöneticiler ve yöneticiler için bir nimettir.

Özellikle hükümet portföylerine başkanlık etmek isteyenler için faydalı. Güneş, ülkelerin bakanlar, savunma personeli ve en iyi silah listesinde güçlü olmalıdır. İş imparatorluğunu yönetmek yalnızca Güneş gezegenine bağlıdır. İş adamının yıldız falında güçlü bir Güneş olması gerekir.


Vedic Astroloji yücelmiş   Güneş

Güneş gezegeninin doğum haritasında farklı konumu vardır ve kişiden kişiye değişir. Astrolojideki yüce Güneş, doğum haritasındaki en güçlü güneş olarak kabul edilir. Gezegen Güneş 1 yüce olduğunu yani Koç Burcu.

Yüce Güneş, kişiyi güçlü, hükmedici, kuvvetli, dinamik ve egemen kılar. Aynı zamanda liderlik kalitesi de verir. Koç burcundaki Güneş, kişiyi öfkelendirir ve cesur yapar. Bu tür insanlar siyaset ve kurumsal ilişkiler alanında başarılıdır. Koç burcundaki güçlü Güneş, insanlar arasında yerel ilgi odağı yapar.

vedıc Astrolojide güneş kendi burcunda


Yüce Güneş hakkında konuştuğumuz gibi, kendi imzalı Güneş'imiz var. 12 burçta her gezegenin kendi evi vardır. Güneş gezegeninin Aslan'da da bir evi vardır. Güneş gezegeni Aslan'da konumlandırıldığında, kişi bağımsız, cesur, dinamik, güçlü, güçlü iradeli, inatçı ve emir veren olacaktır.

Güneş gezegeni, kişinin sahip olduğu yükselişe göre farklı sonuçlar verecektir. Kişi kendi burcunda Güneş ile yükselen Aslan'a aittir, kişiyi kesinlikle güçlü ve sağlam yapacaktır. Kişi bilgili ve çok yönlü olacaktır. Kişi rahat bir hayat sürecek.

Doğum haritasındaki dostça bir burçta güneş

Güneş gezegeni de kendi burcunda ve yüceltilmesinde olduğu gibi iyi sonuçlar getirecek. Güneş gezegeni Mars, Jüpiter ve Ay'a dosttur. Mars ve Jüpiter'in evinde, yani Koç, Akrep, Yay ve Balık evinde bulunursa, o zaman olağanüstü bir sonuç getirecektir. Ancak, tamamen konumuna ve Güneş gezegeninin işgal ettiği evlere bağlıdır.

GÜNEŞ Aslan, Yay, Koç 1., 6., 10. ve 11.yücelimdedir , 8 inci ve 12 inci dost işareti olması . Özetle, dostça bir burçtaki Güneş gezegeni kesinlikle için iyi bir semboldür.

Güneş gezegeninin düşüşte 


Hindu tahmini astrolojinin söylediği gibi Güneş gezegeni en güçlü gezegendir. Bununla birlikte, Güneş gezegeninin iyi yerleştirilmesi ve doğum haritasındaki herhangi bir rahatsızlıktan uzak olması çok önemlidir.
Gezegen kötü yerleştirilirse, kişi çok acı çekecektir. Kişi sağlık sorunları, mali sorunlar ve sosyal sorunlar vb.'den muzdarip olabilir.

GÜNEŞ VE ZAYIFLATILMASI


Kişi, doğum haritasındaki zayıflığı nedeniyle Güneş'ten iyi sonuç alamayabilir. Güneş gezegeni, Koç burcundaki yükselişinin tam tersi Akrep Kova Terazi'de zayıflatılmıştır. Doğum haritasındaki Güneşiniz zayıflamış veya zayıfsa, kariyer ve meslekte başarılı olamayabilirsiniz.
Özellikle idare ve idare alanında olan kişiler için zararlıdır. Politika ve tıp bilimiyle ilgileniyorsanız, isim ve itibar elde etmek zor olacaktır. Zayıflamış ve kötü yerleştirilmiş Güneş cilt ve göz hastalıkları oluşturabilir.

Burçtaki etkilenmiş Güneş


Güneş gezegeni hiçbir şekilde etkilenmemelidir. Etkilenen Güneş, hayatı cehenneme çevirebilir. Hayatınızda gerçekleştirdiğiniz görev için kredi alamayabilirsiniz. Ofisteki ve meslektaşlarınız düşman olabilir. Sizinle ast olarak çalışan insanlar itaatkar olmayabilir.
Üst yönetiminiz ve üst düzey kişilerle görüş ayrılığı yaşamanız olasıdır. Genel olarak, Güneş gezegeni zararlı Satürn, Mars, Rahu ve Ketu'dan etkilenir. Eğer acı çekiyorsanız, doğum haritanızda sıkıntılıdır




GEZEGENLERİN CİNSİYETİ

Güneş, Mars ve Jüpiter erkektir. Ay ve Venüs dişidir. Satürn ve Merkür nötürn ve kadın.Bu bilgi, çocuğun çizelgesine göre çocukların cinsiyetini tahmin etmek için kullanılabilir.

Güneş için iyileştirici önlemler
Güneş gezegeni etkilendiğinde, zayıfladığında ve kötü yerleştirildiğinde çeşitli iyileştirici önlemler vardır.
Etkilenen ve zayıf bir Güneşiniz varsa, aşağıda verilen çareleri uygulamak için çevrilmemiş taş bırakmamalısınız.
Parlak iki hafta Pazar günü yüzük parmağında altınla Ruby kullanın.
Sun gezegeninden güç almak için Ek Mukhi Rudraksha'yı kullanın.
Her sabah saat 8'den önce güneşe karşı dua edin
Babana hizmet et ve ona iyi bak.
Vedik astrolojide Güneş gezegeninin genel özellikleri
Güneş Günü – Pazar Güneşin Rengi - Turuncu
Güneşin Yönü – Doğu yörünge süresi - 1 ay
Güneşin Doğası - Baskın, otoriter ve tartışmacı

NAKSHATRA KRİTİKA, UTTARA PHALGUNİ VE UTTARASADHHA


Güneş'in dost gezegenleri - Ay, Mars ve Jüpiter

Güneş'in düşman gezegenleri - Venüs ve Satürn
Tarafsız Güneş Gezegeni - Merkür
Güneş Zodyakında kendi evi – Aslan Yüceltme - Koç
Zodyakta zayıflama - Terazi
Güneşin Metali - Altın ve Bakır
Değerli taş - Yakut
Güneşin özellikleri - Bal rengi gözler ve yuvarlak yüz
Güneşin Vimshottari Mahadasha dönemi - 6 Yıl
İyi yerleştirilmiş Güneş, cesaret, güç ve politika anlamına gelir
Olumsuz Güneş - Kibir ve Kıskançlık anlamına gelir
Temsilciler - Baba ve Hükümet

Güneş tarafından yönetilen kısımlar - beyin, kafa, kalp, kemik, gözler, akciğerler, göğüs ve mide

Güneşten Gelen Rahatsızlıklar - Çarpıntı, kalp problemi, epilepsi, kellik, kemik hastalıkları, görme problemi, baş ağrısı
Gezegenler ve Tatlar :Güneş keskin tadı yönetir (örneğin soğan, zencefil, karabiber).
AY, tuzlu tadı yönetir (örneğin deniz tuzu, kaya tuzu).
Mars acı tadı yönetir
Merkür karışık bir tadı yönetir.
Jüpiter tatlılığı yönetir.
Venüs ekşi tadı yönetir (örneğin limon, ).
Satürn değişik tadı yönetir (örneğin muz, nar).
2. ev, birinin yemek tercihini gösterir. Onu etkileyen gezegenler, en sevdiği tada karar verebilir.
Bal, karabiber ve pul biber yemek de Güneşi güçlendirir.
Güneş kuşları ve yumurtaları yönetir, yumurta ve tavuk, hindi vb. her türlü kuş etini yemekten kaçınır. 8. evde Güneşi olan kişiler kuş etine asla dokunmamalıdır.


DAHA FAZLASI..

SUN 8029430707661500469

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item