Rahu Mantra

Rahu Mantra Rahu Yantra Kuzey karmik ay düğümü 


Kuzey düğümü Rahu, Vedik Astrologlar tarafından büyük malefik Satürn ile eşittir. Güçlü bir Rahu, bireye dünyevi güçler ve başarı verir. Ruhsal alemde Rahu psişik güçler verebilir, ancak aynı zamanda uyuşturuculardan ve kara büyüden kaynaklanan tehlike de olabilir. Olumlu tarafı, Rahu'nun etkisi bizi kolektif eğilimlerle uyumlu hale getirebilir ve popülerlik, prestij, ün ve güç verebilir.


Aşağıdakiler, Shakti veya güç mantrasından önce Rahu için özel ad (nama) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Rahu'nun tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.

"Om Dhum Ram Rahave Namah"



Yukarıdaki mantradaki ' Dhum ' kelimesi , gizleme, gizleme, koruma ve hazırlık gücü olan Dhavana Shakti'yi ifade eder.

Aşağıdaki mantralar da Rahu için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

Rahu mantra

"Om bhraam bhreem bhraum sah rahave namah"

"Om raam rahve namah"


Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Rahu'nun mantrası gece boyunca 40 gün içinde 18.000 defa okunabilir ve puja mavi çiçekler ve sandal ağacı ile yapılır. Ay'ın parlak yarısında bir Cumartesi günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde 'Kali ve Durga yantra'nın varlığı, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.

Gayatri Mantra Rahu 


"Om Sookdantaya vidmahe, Ugraroopaya dhimahi, tanno Rahu Prachodayat"

Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Rahu'ya yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.


Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir. Lord Shiva'nın eşi olan öğle vakti Savitri, olgun halidir. Günbatımında Lord Vishnu'nun eşi olan yaşlı formu Sarasvati denir.

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Rahu'yu (18.000 kez) tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de tercih edebilirsiniz.


Ardha-kayam mahim-viryam chandraditya-vimardanam

simhika-garbha-sambhutam tam rahum pranamamy aham


"Sadece yarım vücuda sahip olmasına rağmen büyük bir güce sahip olan, Güneş ve Ay'a boyun eğdirebilen Simhika'nın rahminden doğan Rahu'ya saygılarımı sunuyorum."




DAHA FAZLASI..

Rahu Mantra 2605771786098507619

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item