Ketu Mantra

 Ketu mantra Ketu Yantra 

Rahu: Geçmiş yaşam arzuları. Bizi harekete geçmeye iten şey. materyalist. Shani'nin karşısında (Shani yavaş sonuçlar veriyor; Rahu ani sonuçlar sunuyor).

Ketu: Zaten zevk aldığımız şey. Bizi harekete geçmemeye iten şey. Maneviyatçı. Mars'ın zıttı (Mars eylemdir; Ketu eylemsizliktir).

Shani gibi Rahu ve Ketu da karmik gezegenlerdir. Bu gezegenler tarafından dağıtılan “kozmik adalet”ten kaçmak son derece zordur.

Rahu ve Ketu'nun olumsuz yönleri bizi fizikselden çok zihinsel olarak etkiler. Rahu kendini açgözlülük, kıskançlık, öfke, alaycılık, OKB ve nefret olarak gösterir; Ketu kendini tembellik, ilgi eksikliği, zayıf muhakeme, sorumsuzluk, küstahlık ve terk edilmişlik duygusu olarak gösterir. Her iki gezegen de bilişsel uyumsuzluğa ve meta bilişsel işlev bozukluklarına (Dunning-Kruger etkisi) neden olur.

Bir bireyin ruhsal yolda ilerleme kaydetmesi için karmik temizlik esastır; zorlanmadan ilerlemek mümkün değil. Acı kaçınılmaz olsa da, acı çekmek isteğe bağlıdır.

Rahu ve ketu dönemleri ayrıca kişinin kendisi hakkında ve önceden bilinmeyen veya ilgi duymadığı alanlarda muazzam içgörüler sunar. Bu "gezegenler" de son derece tatmin edicidir. Oyunun sonu kendini gerçekleştirmedir Kendinizi biraz daha iyi anlarsanız, bu gezegenler sizi ödüllendirir.

Etkilerini nasıl en aza indiririz?



Güney düğümü veya Ketu, bireyin başkalarının pahasına kendi bencil çıkarını ilerlettiği geçmiş bir yaşamdan zor bir Karma noktası olarak kabul edilir.

Güney düğümü, olumlu tarafta, güçlü bir konsantrasyon ve belirsiz veya gizemli konular üzerinde ustalık geliştirebilir. Ketu, iyi veya kötü için ani ve beklenmedik sonuçlar verir. Manevi cephede Ketu, daha samimi bir şekilde algılama, özgürlük, bilgelik ve psişik duyarlılık verir.

Aşağıdakiler, Ketu için Shakti veya güç mantrasından önce gelen özel ad (nama) mantrasıdır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Ketu'nun tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.
 

"Om Hum Kem Ketave Namah"



Yukarıdaki mantradaki ' Hum ' kelimesi , sunma, fedakarlık, yıkım ve dönüştürme gücü olan Havana Şakti'yi ifade eder.

Aşağıdaki mantralar da Ketu için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om sraam sreem sraum sah ketave namah"


"Om kem ketve namah"


ketu mantra

Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Ketu'nun mantrası 18.000 kez okunabilir ve puja, Ay'ın yükselen döngüsü içinde karışık çiçekler ve sandal ağacı ile yapılabilir. Ay'ın parlak yarısında Salı günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde 'Maha-Mrityunjaya yantra'nın varlığı, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.

Ketu için Gayatri Mantra


"Om Chitravarnaya vidhmahe, sarparoopaya dhimahi, tanno Ketu Prachodayat"

Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Ketu'ya ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.

Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir.

Çeşitli gezegen dönemlerinde en çok hangi yaşam yönü etkilenir?

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.

Ketu'yu tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de seçebilirsiniz (17.000 kez).

Palasa-puspa-sankasam taraka-graha-mastakam

raudram raudratmakam ghoram tam ketum pranamamy aham

"Lord Shiva'nın gücüne sahip olan şiddetli ve korkutucu Ketu'ya saygılarımı sunarım. Teninde bir palasa bitkisinin çiçeğini andıran, yıldızların başı olarak hizmet eder ve gezegenler. "

DAHA FAZLASI..

NEW 8647295390990340991

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item