Mrigashira Nakshatra

Mrigashirsha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Mars veya Mangal.

Yönetici tanrı: Chandra, Soma şeklinde Ay tanrısı.


Mrigashirsha Nakshatra'nın Konumu: 23°20' Boğa burcunda - 6°40' İkizler burcunda.

Mrigashirsha Nakshatra'nın sembolü: Geyik başı 🦌


Mrigashirsha'nın çevirisi: Bir geyiğin başı.

Astronomik Yıldız Adı: λ Orionis veya Lambda Orionis.

Mrigashirsha Nakshatra Cinsiyet: Nötr

Mrigashirsha Nakshatra Nadi: Pitta veya Safra

Mrigashirsha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Mrigashirsha Nakshatra Doğa: Yumuşak, Hafif veya Hassas (Mridu).

Mrigashirsha Nakshatra Tattva veya Element: Toprak

Mrigashirsha Nakshatra Kast: Hizmetçi Sınıfı


Mrigashirsha Nakshatra Gana: Dev

Mrigashirsha Nakshatra Yoni: Dişi Yılan (Sarpa Yoni)



Mrigashira Nakshatra

Mrigashira 5 Nakshatra(23:20 Boğa - 6:40 İkizler burcu)
Karakteristikleri:Samimiyeti, kararsızlık doğası, yaratıcılık, maddi rahatlık ve büyüme ve üreme gücü
Mrigashira Nakshatra Anlamı: Geyik ve antilopun başı Sembol: Bir geyik başı
Mrigashira Yöneticisi: Mars (Mangal)Venus, Merkür
Mrigashira Nakshatra Vücut: Gözler Burun
Mrigashira Nakshatra : Ölümsüzlük Soma Tanrısı
Mrigashira Cinsiyet: çift cinsiyetli Taş: Mercan
Mrigashira Şanslı harfler: V & K Şanslı Renk: Gümüş gri
Mrigashira Nakshatra Şanslı Sayılar: 9 Hayvan Sembol: Dişi Yılan (Sarpa)
Mrigashira Nakshatra Ağacı: Khadira
Tercüme "Geyik Başı" veya "Hayırsever"
Sembol antilop kafası
hayvan sembolü dişi yılanBaşkanlık Tanrısı Ay Tanrısı Soma
Kontrol eden/Yönetici Gezegen Mars
Venüs'ün Yönetici Tanrısı Muruga

Bharani Nakshatra'nın 4 Padası1 st çeyrek Güneş tarafından yönetilir
2 nd çeyrek Merkür tarafından yönetilir
3 rd çeyrek Venüs tarafından yönetilir
4 th çeyrek Mars tarafından yönetiliyor
Doğa Devalar (Tanrı gibi)
Kişilik Pasif Numara 5
Cinsiyet Doğal
doşa pide
Guna Tamasik
element toprak
eğilim Yumuşak, Hafif, Hassas (Mridu)
Kuş Tavuk
Ağacın Ortak Adı Khair ağacı / Black Cutch ağacı
Ağacın Botanik Adı Akasya catechu veya Senegalia Catechu
tohum sesleri Ve, Vo, Ka, Kee

Mrigashira Nakshatra

Mragashira Nakshatra Özellikleri

27 Nakshatra'dan Mrigashira nakshatra'da doğmak sizi, kalbinde muazzam sevgi olan gerçek ve saf bir ruha sahip biri olarak algılar ve bu nedenle, içten çok kırılgan ve hassassınız.

Zihniniz zaman zaman dalgalanır.

Sen akıllı olduğun kadar entelektüelsin ve itaat ve samimiyetle kutsanmışsın.

Sizi çevreleyen kişiden muazzam bir sevgi alma eğilimindesiniz.

İçinizde yüksek saldırganlık var ve insanları kolay kolay affetmiyorsunuz.

Mrigsira takımyıldızında doğanlar, fiziksel olarak çok güzel uzun boylu, orta tenli, ince bacaklar ve uzun kollara sahip olurlar. Keskin bir görünüşleri ve yağsız bir vücutları vardır. Güzel sanatlara yeteneklidirler ve eğitimi severler.
Bu takımyıldızı insanları keskin bir zekâya sahip olup hazır cevaptırlar. Biraz da sivri dilli oldukların herhangi bir tartışma esnasında kırıcı olabilir.

Mrigsira takımyıldızında doğanların hayatları, 32 yaşlarına gelince kadar deneme ve yanılmalarla dolu olur. Yaşamının en verimli evresi 33 yaş ve 50 yaş arasıdır. Bu yaşlar arasında beklenmedik gelirler elde ederler..

Aile hayatı / Uyumluluk:, evlilikten sonra bile çeşitli etkinliklerle meşgul olurlar . Kocasına hükmetmek isterler . Erken yaşlarında birkaç aşk ilişkisi geçirmesi muhtemel. Ancak, evlendikten sonra tamamen değişir ve tamamen kocasına adanmıştır.

Mrigsira takım yıldızında doğanlar çocukluk döneminde ağır hastalıklar geçirebilirler.Bu takım yıldızında doğanlar, sık sık kabızlık sorunu yaşayabilir. Aralıklı olarak köprücük yakınındaki omuzlarda ağrılar yaşarlar. Guatr, sivilce ve zührevi hastalıklara yakalanmaya meyillidirler.

Cinsiyet: Nötr -

Herhangi bir Nakshatra'nın Cinsiyeti, Vedik Astrolojide çöpçatanlık için kullanılır, ancak derinlemesine analiz edersek, cinsiyetin materyalist şeylere yönelik zihinsel eğilimimizi ve hayatta kalmak için zorlukları nasıl manipüle ettiğimizi gösterdiğini fark ederiz. Nötr cinsiyetten olan Mragashira Nakshatra, her türlü zorlu durumu dengeleyebilir.


Dosha : Pitta-


Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Pitta vücuttaki metabolizmayı temsil eder. Mragashira Nakshatra'ya dayanan Pitta, yiyecek ve suyun sindirim yoluyla enerjiye dönüşme özelliğine sahiptir. Meyve, yoğurt, taze sebze gibi soğuk yiyecekler almak onlar için iyi olacaktır.


Guna: Tamasik -



Hint felsefesinde, hayatımızı başarılı kılan Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Mragashira nakshatra , yerliyi asabi yapan, başkalarına daha az inanan ve kendilerini rahatsız edebilecek bir aşağılık kompleksi içinde inşa eden Tamasic guna'ya sahiptir.


Element: Dünya -

Kesin kararlılık, bir Mragashira Nakshatra yerlisi için kalitedir . Ancak, Mragashira Nakshatra'daki Ay, zararlı bir gezegenden etkileniyorsa, ilişki sorunlarına, iş hayatında maddi kayıplara ve kariyerlerinde kırılmalara neden olacak inatçı bir davranış sergileyeceklerdir.


Kuş: Tavuk/Horoz -


Her Nakshatra'nın belirli bir kuş sembolü vardır, bu bize o kuşla ilgili enerjinin o Nakshatra'nın veya takımyıldızının yerlisinde bulunduğunu gösterir. Horoz, doğuştan Mrigashira Nakshatra'da görülebilen bilgi, masumiyet, cesaret ve yardımseverliğin sembolüdür . Aynı zamanda, bu niteliklerin gerçek hayatta nasıl işleyeceği mahallelere/Padalara da bağlıdır.

Mrigsira Nakshatra'nın aktivasyonu:25. yılda, bu Mrigsira Nakshatra aktif hale gelir ve bazı ayrılıklar olur, suçlanır veya kişi ikamet ettiği yeri terk etmek zorundadır.
34. yılda, bu Nakshatra aktive olur ve aynı anda 5., 10. ve 11. evleri aktive eder.
Mrigsira 50. yılda tekrar aktifleşir ve ayrılmaya zorlar ve ayrıca eş ve çocuklarla bir tür yanlış anlaşılmaya neden olur.

Mrigsira Nakshatra bir Mridu (nazik) Nakshatra'dır.

Hissetme ve işitme duyuları çok yüksektir.

Mrigsira Mücevherleri sever, duyusal hoşgörüler onun gücüdür.


Zevklere, rahatlığa ve cinsel aktivitelere güçlü bir bağlılığı vardır.


Bu Nakshatra tamamen kendini tatmin etmekle ilgilidir. Bitkiler üzerinde hakimiyet kazanma arzusu.

maneviyat Meditasyon

Madde bağımlılığı.

Psikoseksüel Gelişim.
Değişmiş bir bilinç durumu.

Zevk arayan ve çoklu ilişkiler.

Parfümlerden etkilenir.
zehirlenme ayri meşru çocuklar.

Mrigashira Nakshatra



Mrigasira Nakshatra'nın Erkek


Mrigasira Erkek Karakteri

Kişi, onu terk eden insanları bile travmatize etme eğilimi içerir. Doğal bir inisiyatif, farkındalık, zihin parıltısı, şevk ve aktif hafiflik içerirler, ancak başkalarına olan düşkünlüğünün bir sonucu olarak, her koşulda ve insanda fırtınalar estirir.

O çok basit. Sade ve ilkeli bir yaşamı tercih ederler. Sürekli tarafsız ve samimi bir görüş bildirir. Bu kişiler, başkalarının önyargısı, y veya eylemiyle karşılaştıklarında hoşgörüsüzlük amacına karşı sabırsız olacaklardır.

son derece maceracı olduğunu ve aşırı cesaret gerektiren bir şeyi denemekten ve yapmaktan çekinmediğini, oysa doğuştan korkak olduğunu ifade ediyor.

Mrigasira Nakshatra erkek kadın karakter

Otuz iki yıla kadar hayatı denemeler ve hatalarla dolu olacak ve okyanusun merkezinde kaybolmuş bir tekne gibi görünecek, yani nereye seyahat edeceği, nasıl gideceği ve neden sorusu gibi. seyahat etmek, hiçbir sonuca varmadan zihnini öfkelendirebilir.

Otuz saniyelik yaşından itibaren, farklı gezegensel konumlar alan biriminin makul bir şekilde sağlanması koşuluyla yaşam, en yüksek memnuniyete kadar azalmaya başlayabilir.

Eğitim ve meslek:

İyi bir eğitim alabilirler. son derece mantıklı bir para danışmanı. Başkalarına dolandırıcılığı engellemelerini tavsiye eder, ancak harcamaları yönetemez ve nihayetinde kendisini aşırı ekonomik çatışmanın içinde bulur. Kişi, otuz iki yaşında bir kez nişanlanırsa, işle birlikte aile hayatta başarıya ulaşır. o noktaya kadar, birçok iniş ve çıkışla yüzleşmesi gerekiyor.

Mrigasira Erkek 'nin aile hayatı

Ortaklardan herhangi bir kar yada ek gelir elde edilmeyecektir.

Samimi sevgisi ve şefkati, akrabaları üzerinde hiçbir sonuç vermeyecektir. Farklı bir deyişle, kendi hatası olmadığı için tamamen yanılıyor.

Evlilik hayatı, esas olarak, saçma konulardaki fikir ayrılığı ve aynı zamanda kişinin sert doğası nedeniyle, samimi değildir.

Bazı durumlarda, çiftler arasındaki uyumsuzluğun açıklamasının, hepsinden birinin yaşamda daha fazla meşgul olması ve bunun sonucunda ortaya çıkan karmaşıklık nedeniyle temel olduğu görülmektedir.


Mrigasira Erkek Sağlığı:
Çocukluğu boyunca sağlık sorunlarıyla yüzleşmek zorundadır. Sıklıkla kabızlık, Mide bozukluklarına, kesiklere ve yaralanmalara, köprücük kemiklerine yakın omuzlarda ağrılara neden olur.

Mrigasira Nakshatra'nın Kadınlar

Fiziksel özellikler ve Karakter

Uzun boylu, keskin görünümlü, zayıf vücutludur. Yüzü ve vücut bölgesi birimi çok hoş. O son derece zeki. Sosyal yardım çalışmalarına yoğun ilgi gösterir. Zihinsel olarak sürekli tetikte, becerikli, bencil. Zehirli bir dil içerdiğinden. Bu yüzden tartışmaya girdiğinde veya sinirlendiğinde dikkatli olması gerekiyor.

Evlilikten sonra bile çeşitli etkinliklerle meşgul olur. Kocasını yönetimi altında tutuyor. Ayrıca hayatının başlarında evlilikle sonuçlanmayan bir veya iki ilişki vardır. Sanki geçmişte hiçbir şey olmamış gibi kocasına aşırı derecede bağlı.

Mrigasira Kadının aile hayatı


Düğünden sonra bile çeşitli etkinliklerle meşgul olur. Kocasını yönetimi altında tutuyor. Ayrıca hayatının başlarında evlilikle sonuçlanmayan bir veya iki ilişki vardır. Sanki geçmişte hiçbir şey olmamış gibi kocasına aşırı derecede bağlı.

Mrigasira Kadının Sağlığı

Aralıklı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Kabızlık ,Guatr, sivilce, genital hastalıklar, dışarı atma sorunları, omuz ağrıları riski altındadır.

Farklı Pada'da Mrigasira Nakshatra

Pada 1'de Mrigasira Nakshatra:

Mrigasira Pada 1'deyken Güneş'in evi olan Aslan'a düşer. Kişi, deneyimlerini yaratıcı ve sanatsal etkinliklerle ifade etme yeteneğine sahiptir.

Pada 2'de Mrigasira Nakshatra:

Başak burcunda düşer ve Merkür tarafından yönetilir. Mrigashira'nın ayrımcı, hesaplayıcı, iyi zihinsel yeteneği ve mizahi yanını temsil eder.

Pada 3'te Mrigasira Nakshatra:

Venüs tarafından yönetilen Terazi burcunda düşer. Her tür ilişkinin zihinsel yönünü araştıran sosyallik ile ilgilidir.

Pada 4'teki Mrigasira Nakshatra:

Mars tarafından yönetilen Akrep Navamsa'da düşüyor. Bu pada entelektüel, tartışmacı ve şüpheli ile ilgilidir. Bu pada, Mrigasira Nakshatra'dan en olumsuz olanı verir.
Mrigasira Nakshatra
Mrigasira Nakshatra'da Yükselen: Kişi, çekici, baştan çıkarıcı doğa, mistik, gerçeği arayan, geniş geyik yüzlü, coşkulu, konuşkan, iyi konuşma olacaktır. Ayrıca cesur, aktif zihin, zihinsel bocalama, seyahat sevgisi olacak.

Mrigasira Nakshatra'da Güneş: kişi maceracı, cesur, mimar, rekabetçi, liderlik, otorite figürü, şiirsel, yazma becerisi, her türlü işin ustası, yaratıcı, hoşgörülü doğa, tembel olacaktır.

Mrigasira Nakshatra'daki Ay: tatlı dilli, zeki ve annelerine karşı sevecendirler. Onlar fedakar, şehvetli ve güzeldirler . Kişi nazik, hassas ve huzurlu, şehvetli ve romantiktir.

Mrigasira Nakshatra'daki Mars:Kişi, güçlü bir kararlılığa, coşkulu, inatçı, şehvetli, yüksek seksi sürücüye, cesur, tutkulu, risk alma yeteneğine sahiptir,

Mrigasira Nakshatra'da Merkür: kişi huzursuz ve gergin olacak ve sürekli bir şeyler arayacaktır. Çabuk ve güzel el yazısı becerilerine sahip.


Mrigasira Nakshatra Venüs:


Şehvetli zevklere düşkün, zengin, güzel, şiirsel, müziğe, dansa, baştan çıkarıcı ilgiye sahiptirler. Kişi iyi yemeğe düşkündür ve erotik aşk ilişkisine dahil olabilir,

Mrigasira Nakshatra Satürn: Kişi işlerinde verimlilik eksikliğine sahiptir. Maneviyata yönelirler ve hayatın manevi derinliklerini ararlar.

Mrigasira Nakshatra Rahu Mrigasira'dayken, kişi materyalist zevk aramaya başlayacaktır.


Mrigasira Nakshatra'daki Ketu: yaşamın gerçeklerine yönelik entelektüel bir araştırmanın başladığı geçmiş bir yaşamı hatırlıyor.




DAHA FAZLASI..

NEW 5150574865761255726

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item