Ardra Nakshatra

Ardra Nakshatra

Gök gürültüsü tanrısı Rudra, bir kurt gibi uluyor ve nakshatra Ardra'ya hükmediyor.
Ardra nakshatra bir gözyaşı damlası veya bir elmas ile sembolize edilebilir. 
 Elmaslar, ısı ve basıncın sonucudur. Bu nakshatra sizi dönüştürür, ancak bir elmas gibi, ancak muazzam bir baskı uygulandıktan sonra.
 
Rahu Ardra- ♊- Merkür- Zeka Swati- ♎- Venüs- Zevk Satabhisha- ♒- Satürn- Sefalet Rahu'nun portföyü Bunları bolca verin ve doğası akıllıdır, zevke düşkündür ve sonunda acıya neden olur, çünkü tüm bu burçlar Kama Üçgenine düşer ve Hava Burçlarıdır.
  , içinde biriken gerilimin serbest bırakılmasını temsil eder. Tıpkı bir gök gürültüsü ve şimşekli bir fırtınadan gelen yağmurun serbest bırakılması gibi.

Ardra Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Rahu.

Yönetici tanrı: Rudra (Lord Shiva'nın bir şekli).

Ardra Nakshatra'nın Konumu: 6°40' - 20°00' İkizler burcunda.

Ardra Nakshatra'nın Sembolü: Gözyaşı 💧


Ardra: Moist'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: α Orionis veya Alpha Orionis.

Ardra Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Ardra Nakshatra Nadi: Vata veya Rüzgar.

Ardra Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Ardra Nakshatra Doğa: Keskin veya Korkunç (Tikshna).

Ardra Nakshatra Tattva veya Element: Su

Ardra Nakshatra Kast: Kasap


Ardra Nakshatra Gana: Manushya

Ardra Nakshatra Yoni: Dişi Köpek 



Ardra Nakshatra


 İkizler burcu Derece 6:40 - 20 arasında değişmektedir
Karakter yumuşak, istikrarlı, güçlü, fedakar ve hastalıktan cok korkar ve öfkeye yatkın olabilir.

Ardra Nakshatra Anlamı: Nemli veya ıslak

Yöneticisi : Rahu Merkür

Ardra Nakshatra Symbol: Gözyaşı: Fırtınaların Efendisi

Ardra Nakshatra : Saç, kafa derisi: Kulaklar

Ardra Nakshatra Evliliği: Hayırlı Cinsiyet: Kadın

Ardra Nakshatra Değerli Taş: Gomedha

Ardra Nakshatra Şanslı harfler: K, G, N, Şanslı Renk: Yeşil

Ardra Şanslı Sayılar: 4 Hayvan Sembolü: Dişi Köpek

Ardra Nakshatra Ağacı: Rakta Kadira veya Krishna Kadira

Tercüme "Nemli Olan", "Taze", "Yeşil"

Sembol Gözyaşı Pırlanta

hayvan sembolü Dişi köpek

Başkanlık Tanrısı Rudra, Fırtınalar ve Yıkım Tanrısı

Venüs'ün Yönetici Tanrısı durga

Bharani Nakshatra'nın 4 Padası

1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

Doğa Manushya (İnsan)

Kişilik Dengeli Numara 6

doşa Vata Guna Tamasik
karekter Keskin ve Güçlü (Tikshna)

Ağacın Ortak Adı Uzun biber

Ağacın Botanik Adı uzun kaval

tohum sesleri Ku, Gha, Nga, Jha



Ardra Nakshatra Özellikleri

Ardra nakshatra'da doğmak, hem Lord Rudra hem de Rahu tarafından yönetilmeleri gerçeğinden dolayı, pozitif güçlerin yanı sıra negatif güçlerden de eşit derecede etkilenirsiniz.

Ardra Nakshatra'nın bir yerlisi olarak son derece şefkatlisiniz. Dışarıda katı ve sert bir görünüme sahipsin ve bu yüzden bazen

Güçlü bir kişiliğe sahipsiniz ve sizi zorlu kılan yüksek düzeyde bir istikrar ve kararlılığa sahipsiniz.

Bunun dışında doğada neşelisiniz ama yine de hayatınızın yolculuğunu hafife almıyorsunuz.

Doğru şeyleri doğru zamanda gerçekleştirirsiniz ve bu da sizi eninde sonunda eğlendirici yapar.

Size ince bir anlayış bahşedildi ve ayrıca doğada sessizsiniz.

Hayatın belirsizlikleriyle etkili bir şekilde başa çıkmanıza ve her durumda başarıyı yakalamanıza yardımcı olan içgüdülerle kutsandınız.

Dışarıdan sert görünüyorsunuz ama yine de içten sevecen ve iyi kalplisiniz. Ve bu davranışsal özelliğinizden dolayı, her zaman sevdikleriniz tarafından kuşatılırsınız.

Ayrıca ikili kişiliğiniz nedeniyle ruh hali değişimleriniz ve dalgalı davranışlarınız var.


Doşa: Vata
Dosha, belirli bir Nakshatra'nın yerlisini etkileyecek hastalık türünü temsil eder. Dosha 'Vata' etrafımızdaki hava ile ilgilidir ve bu, solunumla ilgili hastalıklara, kalple ilgili sorunlara, kas ağrısına, mide ağrısına vb. neden olur. Bu nedenle, Ardra kişilerin bu tür alanlara ve hastalıklara dikkat etmesi gerekir, ve bunlar söz konusu olduğunda hiçbir tedaviyi geciktirmeyin.


Guna: Tamasik
Vedik kültürde, hayatı başarılı kılan üç süreç olarak bilinen üç Guna - Sattwa, Rajas ve Tamas vardır. ARDRA Nakshatra sahiptir yerli kısa huylu yapar Tamasic guna. Ayrıca, kimseye kolay kolay güvenemezler ve bir aşağılık kompleksine sahip olurlarsa, onları sonuna kadar rahatsız edebilirler.


Element: Su


Ardra Nakshatra'nın elementi 'Su'dur ve su, su, bilimsel olarak kanıtlanmış aynı güce sahip olduğu için, kişinin büyük hafıza tutma yeteneklerine sahip olacağını gösterir. Ardra'nın altında, uydularının Nakshatra'sı olarak doğan kişiler de çok hızlı bir kavrama gücüne sahip olacaklar ve böylece onları kolayca öğrenebilecekler.


Kuş: Andril


Kuşlar, Vedik Astrolojiye göre ruhsal yaratıklardır ve her birinin taşıdığı gizli bir mesaj vardır, onları dikkatli bir şekilde fark edersek öğrenebiliriz. Her Nakshatra, o kuşla ilgili enerjiyi gösteren belirli bir kuş sembolüne sahiptir. Belirli bir Nakshatra'nın yerlileri, o kuşla ilgili becerileri onlara veren kendi içinde yaşayan o belirli kuşun enerjisine sahiptir. Ardra Nakshatra'nın kuş sembolü, mükemmel avlanma becerileri ile tanınan 'Andril'dir. Günümüz çağında, yeteneklerini iyi düzeltmenler, programcılar vb. olmakla ilişkilendirebiliriz, böylece Ardra'nın doğasını daha belirgin hale getirebiliriz.


Bu kişiler çok geç yaşlarda evlenirler fakat evlilikleri güzel geçer. Sezgisel algılamaları yüksektir. Bu takım yıldızının insanları çevresi ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde samimidirler.

Ardra nakshatra, Merkür gezegeni alanına girer ve Rahu tarafından yönetilir. Ardra, '' yeşil '', '' taze '' ve '' nemli olan '' anlamına gelir. Ardra nakshatra'da doğan insanlar çok zeki ve hayatta büyük bir hırs gösteriyor. Merkür entelektüeli belirtir ve Rahu zekayı güçlendirir.

Rahu bilinçaltımızın seviyesinde çalıştığı için, yerli yaşamda bir çatışma olduğunu ve yaşamla ilgili cevaplar aradığını gösteriyor. Bu bilgi, iletişim veya gizli bilgi yoluyla olabilir. Ardra'nın başkanlık tanrısı, Yıkım Tanrısı Rudra'dır (shiva). Amacı cehaleti yok etmek, böylece bilincimizi bilgiye doğru yönlendiriyor ve yaşamın zor zamanlarında cevapları buluyor. Ardra nakshatra oturan herhangi bir gezegen bir sorun yaratır, ancak sonunda kişi acı çektikten sonra olgunlaşır.
Ardra Nakshatra'nın aktivasyonu
15. yılda Ardra Nakshatra'daki gezegen aktive olur ve aynı anda burcun 6. evini aktive eder.

24. yılda, 6. ev aktive olur veya Rahu (Hile veya gıybet) türünde bir olay gerçekleşir.

37. yılda Ardra Nakshatra'da bulunan gezegen aktive olur.

br />Ardra Nakshatra Kişilerinin Özellikleri

Ardra Nakshatra halkının ebeveynleri ile sorunları var. Tipik olarak, Oğul'un babasıyla sorunları olurken, Kız'ın annesiyle sorunları olacaktır.

Uyumsuz olma duygusu.

Doğumda karmaşıklık ve yıkım temaları.

Bunlar büyük ölçüde yalnızdır ve yalnızlık içinde yaşamaya çalışırlar.

Hayvanseverler

Çaba gösterin ve 'asla ölmeyin' tavrını takın.

Büyük baskı altında bile kırılmazlar, kırılmaları zordur.
Ardra Nakshatra biraz daha olumsuz etkilerle mevcutsa, oldukça anti-sosyal ve hatta cinayet olabilir.


Ardra'da bulunan Merkür, akla verirse. Ardra'daki Jüpiter entelektüel bilgelik verir, ancak pozisyon kadınlar için ilişki problemleri yaratabilir, çünkü Jüpiter doğum haritası kadınlarında kadınlar için kocayı temsil eder. Ardra'daki Venüs kısa vadeli olmaya ve birçok ilişkiye sahip olmaya meyillidir.

Ekmeğini normalde yaşadığı veya doğup büyüdüğü yerlerden uzaklarda kazanır. Diğer bir deyişle, yabancı yerlere yerleşir. 32 ile 42 yaşları arasında altın çağlarını yaşarlar.

İş konusunda tez canlıdırlar. Bir anda bütün işleri üzerlerine alıp ya da birçok işe bir arada girişip kısa zamanda sıkılırlar.

Aile hayatı / Uyumluluk: genellikle geç evlilik yaparlar sevgiden zevk alamaz ve kocasının veya ailesinin şefkatini sevgisini kazanamazlar Evlilik hayatı asla pürüzsüz olmayacak ve çocukları bile onun için mutluluk kaynağı olamayacak. Bazı durumlarda eşin öldüğü ya da acı veren bir boşanmaya maruz kaldığı görülmüştür.

Bu kişiler örneğin felç ve kalp sorunu gibi henüz çaresi olmayan bazı kronik hastalıklara yakalanabilirler. Öte yandan kulaklarda sorun, astım, kuru ve safralı/balgamlı öksürük ve -kadınları için- adet sorunları olabilir…

Ardra Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Meraklı bir zihniniz, iyi bir hafızanız ve bilgi açlığınız var. Yüksek makamlardan ve hükümetten çok fazla destek almakta iyisiniz ve fiziksel çalışmayı tercih ediyorsunuz. Doğru sözlü, merhametli, hızlı harekete geçen, harika bir iletişimci ve uyum sağlayabilen birisin.


Ardra Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Ardra Nakshatra'ya ait insanların temel zayıflıklarından bazıları, kibir, maddi mülkler için açgözlülük, yaramaz, anti-sosyal, bencil, inatçı, katı, hoşgörülü, şiddetli, gücü kötüye kullanır, nankör, pervasız, sahtekâr, sert, eleştirel ve gerçek dışıdır. .


Ardra Erkek Özellikleri


Ardra Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, tüm işleri büyük bir mükemmellik ve sorumlu bir şekilde mutlu bir şekilde gerçekleştirme eğilimindesiniz. Kişiliğiniz ve ses tonunuz nedeniyle her zaman ilgi odağı olursunuz. Sezgilerinizle başkalarının düşüncelerini okumakta iyisiniz. Akrabalarınız ve arkadaşlarınızla birlikteyken hoş, ama aynı zamanda size iyilik yapanlara da nankör davranma eğilimindesiniz.

Ardra Kadın Özellikleri Ardra Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman her zaman iyi davranır ve barışçıl olursunuz. Müsrif, yardımsever, zeki ve zaman zaman telaşlı olma eğilimindesiniz. Hep başkalarında bir kusur bulmaya çalışırsın. Ebeveynleriniz anlaşamayabilir, hatta boşanabilirler

  

Ardra Nakshatra 1. Pada: Jüpiter'in yönettiği Yay Navamsa'sına düşüyor. Bu aşamada merak ve keşfedilme arzusu var. Bu padadaki gezegenler rahat, ancak maddi aşırılıklara eğilimli olabilir. Fırtına öncesi sessizlik var


Ardra Nakshatra 2. Pada: Satürn'ün yönettiği Oğlak Navaması'na düşer. Her türlü maddi hırs ve hayal kırıklığını ifade eder. Bu Nakshatra'nın olumsuz nitelikleri genellikle bu çeyrekte ortaya çıkar. Fırtına burada yoğunlaştı; bu nedenle gezegenler talihsizlik ve problem getirmektedir.


Ardra Nakshatra 3. Pada:, Satürn'ün yönettiği Kova Navamsa'sına düşüyor. Bilimsel bir niteliği ifade eder. Fırtına zirvededir ve bu nedenle ani ilham ve yoğun zihinsel aktivite patlaması sağlar.

Ardra Nakshatra 4. Pada:, Balık Navamsa'sına düşüyor ve Jüpiter tarafından yönetiliyor. Hassasiyet ve şefkat anlamına gelir.Ayrıcalıklı olmayan insanlara yardım etme konusunda güçlü bir dürtü olacaktır.


DAHA FAZLASI..

NEW 5020890449673161015

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item