Astrolojide ikinci ev ne anlama geliyor?


Astrolojide ikinci ev ne anlama geliyor?

İKİNCİ EVDE FARKLI GEZEGENLER:


Siz ve aileniz hakkında birçok şeyi açığa çıkaran en önemli evlerden biri. Bu yüzden bugün 2. evle ilgili konulardaki deneyimlerimi paylaşacağım.

(1) 2. ev, ailenizden aldığınız maddi durumunuzu, ailenizi, konuşmanızı, yüzünüzü ve ahlaki değerlerinizi temsil eder. 
Jüpiter bu ev için karakadır.
Bu ev aynı zamanda aldığınız sorumlulukları da gösterir.
Eğer 2. ev lordunuz haritada iyi bir konumdaysa, o zaman hayattaki birçok insanın sorumluluğunu üstlenirsiniz.

(2) Herhangi bir müşteri size yaklaşırsa, bu kişinin nasıl bir aileye ait olduğunu veya mali durumunun nasıl olduğunu nasıl kontrol edeceksiniz. Bu 2. ev size cevabı verecektir.

(3) 2. evin lordunun gücü ailenin geçmişi hakkında birçok şeyi açığa çıkarır.
Eğer 2. ev lordu iyi bir konumdaysa o zaman kişi kesinlikle mali durumu iyi olan bir aileye ait olacaktır. Örneğin Satürn 2. evin lordu ve terazi burcunda Merkür ile yücelir. 
Terazi iş burcudur, dolayısıyla bu kişi, işleri deri, kırtasiye vb. gibi cıvalı şeylerle ilgili olabilecek bir tüccar ailesine ait olabilir.

(4) Jüpiter, Güneş, Ay ailenin maddi durumu açısından en iyi gezegenlerdir.

GÜNEŞ- Dediğim gibi ailenin maddi durumu açısından en iyi gezegenlerden biri. Bunlar kara tip insanlardır. Aileleri nerede yaşarlarsa yaşasınlar tanınıyor ve ailelerinde çok sayıda devlet memuru bulunabiliyor.
Ancak bu yerleştirmeyle ilgili bir sorun var ki bu kişiler çok sert/kaba konuşmalar yapıyor ve bu da genel olarak evlilik hayatlarını rahatsız ediyor. 
Yani bu yerleşime sahip insanlar bununla ilgilenmelidir, aksi halde bu, ailenin durumu ve mali durumu açısından çok iyi bir Yerleştirmedir. 
Bu kişiler aynı zamanda aile işlerinde de çalışıyor olabilir veya aynı mesleği icra eden kuşaklar da olabiliyor.

AY - 2. ev ayın yücelme evidir. Ay aynı zamanda ailenin maddi durumunun iyi olmasını da sağlar. Onlar (kanserde yükselen insanlar bile) genellikle paranın kendileri için önemli olmadığını söylerler, ancak onlar en çok para odaklı insanlardır.
 Yemek pişirme konusunda çok iyi bilgiye sahiptirler, herhangi bir yemeğin tadına bakarak bile yemeğin içeriğini yazabilirler. Çok yumuşak bir sese sahip olun ve diğer insanlarla çok kibar konuşun.

JÜPİTER - Artık bu evde bulunabilecek en iyi gezegen bu. Jüpiter bu evde zayıflamış olsa bile bu insanlar çok şanslılar. Sadece Jüpiter'in 2. ev lorduna açısı bile bu evin sonuçlarındaki tüm dinamikleri değiştirir. Bu kişiler ya ortak bir ailede doğarlar ya da çok sayıda kardeşi olan büyük bir aileye sahiptirler. Gözleri iridir ve büyük kaplarda yemek yemeyi severler.
 Her zaman yüzlerinde bir gülümseme var. Bu sadece tek bir yerleşim, onlara bazı ilahi kutsamaların olduğunu gösterir ve mali durumları çok iyi olmasına rağmen, eğer genel olarak mali kriz görmüyorlarsa ve onlara bir yerden para geliyorsa yine de bazı kötü dashalar yüzündendir. 
Aile çok destekleyici.

MERKÜR - ​​yine iyi bir yerleşim ama buradaki cıva birisinin gevezelik yapmasına neden olabilir.
 Çok konuşuyorlar. Ancak bunun aksine ketu/akrep ve hatta Satürn'den etkileniyor, bazen kekemelik sorunlarına neden olabilir veya çocuk çocuklukta oldukça geç konuşur, bu nedenle riskli yerleşimlerden biridir çünkü burada Merkür'ün yerleşimi iyidir ancak bu rahatsızlık sizi sıkıntıya sokabilir. konuşma. Diyelim ki burada Mars açısı veya kavuşumu var, o zaman çok hızlı cevap veriyorlar ve iyi bir mizah anlayışları da var.

VENÜS- mali açıdan çok iyi ve aynı zamanda bu kişinin tüccar ailesine ait olabileceğini de gösterebilir, çünkü Venüs Terazi burcunu yönetir. Sesi çok güzel ama aynı zamanda çok diplomatik. Venüs diplomasinin gezegenidir, dolayısıyla nerede oturursa otursun bu kalite kişiye doğal olarak gelir.

MARS- aileleri için çok koruyucu insanlar, özellikle de Mars yerleşimi yerine Mars'ın 8. açısı ona düşüyorsa. Mars'ta para akışı sabit veya doğrusal olamadığında, daha çok sinüzoidal bir eğriye benzer, yani bazen iyi bazen de oldukça soğuk olur.
 Aynı şey ev ortamları için de geçerli, bazen çok iyi bir ortam, bazen de çok soğuk bir ortam. Ayrıca katı ebeveynler veya para kaygıları nedeniyle çok stresli bir aile ortamında büyümüş olabilirler. 

Uzun süre fırçayı tutamadıkları için dişlerde çapraşıklık veya dişlerin arasında boşluklar oluşabilir. Bu yüzden dişlerinize iyi bakın ve diş sorunları açısından çok etkili bulduğum bir şey, daha önce insanlar tarafından kullanılan neem çubuklarından/arkadan yapılmış fırçadır. 
En azından bir ayda iki veya üç kez kullanın.

SATÜRN - Bakın, bu gezegen ne zaman 2. eve gelirse veya hatta herhangi bir yararlı ilişki olmadan 2. eve açı yaparsa, o zaman kesin olan bir şey var ki, bu yerliler çocukluklarında mali kriz görmek zorundalar. Tüm yaşamları boyunca olmasa da çocukluklarında finansal krizi görmek zorundalar ve bu dünyevi bir işaretse, o zaman bu insanların kariyer yoluyla açık bir nedeni var, çok para kazanmak zorunda olmaları. Yani bu yerleştirme, çocukluk günlerinde de mali açıdan biraz riskli. Eğer Satürn burada daha fazla etkileniyorsa bu insanlar sıklıkla yalancı olabilirler, çünkü Satürn yalanın karakasıdır.

RAHU- Bakın bu çok iyi Para üretimi ve aile geçmişi açısından finansal açıdan yerleştirme de iyi, ancak bu kaynak yasal olmasa da finansal açıdan yine de iyi. Bu insanlar nasıl para kazanılacağını biliyorlar. Diş sorunları özellikle dişlerin arasında boşluklar olabileceğinden buna dikkat edin.

KETU- Yine çok kombinasyon değil diye buna derim ama istisna var. Bu kişilerin maddi durumları ancak ailelerinin yanında veya memleketlerinde kaldıkları takdirde sıkıntı çekmektedir. Ailelerinden ayrıldıkları an önlerine birçok fırsat çıkar ve iyi para kazanmaya başlarlar.
 Dolayısıyla bu yerleşime sahip olanlara genellikle ailelerinden uzak durmalarını öneriyorum. 
Bir diğer husus ise bu kişilerin zamanla aile üyelerinden kopma duygusu geliştirmesidir. 
Bir noktadan sonra sanki aileleri için çok şey yapıyormuş gibi oluyorlar ama onlara karşı herhangi bir duygusal bağları kalmıyor. Bu insanlar daha az konuşurlar ve alçak perdeye sahiptirler ancak 
Mars bu ketuya trikonayla gelirse bunun tam tersi olur. Bu insanlar sıklıkla boyunlarına bir şeyin çarptığını hissederler.

Artık sizler bu makalenin sonuncusuna kadar 2. evin bir bonus numarasından sağ kurtulduğunuza göre. 2. ev aynı zamanda ailenizin ahlakını ve yetiştirilme tarzını da gösterir. Yani eğer 2. evin lordu iyi bir konumda değilse ve etkilenmemişse o kişinin aile eğitimi iyi değildir. Ve bu 2. evin lordunu diğer bölünmüş haritalardaki ilişkisini kontrol edebilirsiniz, mesela d1'in 2. lordu navamsha'dan etkilenmişse bu, bu kişinin aile eğitiminin evlilikle ilgili konularda o kadar da iyi olmadığı anlamına gelir ve

ŞUNLARIN KOMBİNASYONLARINDAN BİRİ OLABİLİR. EVLİLİK DIŞI İLİŞKİ.





DAHA FAZLASI..

vedıc astroloji 4966153397485820744

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item