Güneş ve Astroloji

🌱Güneş ve Astroloji 🌱

🌞 Güneş, bir Tanukaraka olarak ve bir doğum haritasında güçlü bir şekilde konumlandırıldığında, yükselenin ve efendisinin eksikliklerini giderme ve bireyin başarıya giden yolunu aydınlatma potansiyeline sahiptir.

🌅 Güneş, 3., 6., 10. ve 11. evlerde bir güç merkezidir ve önemli etki, güç ve refah getirme yeteneğini gösterir.

🔥 Güneş, Koç, Aslan, Akrep, Yay ve Balık burçlarında ve daha az ölçüde Yengeç burcunda müthiş bir etki yaparak, bireyin tutkularını ateşler ve onları hedeflerine doğru yönlendirir.

💪 Güneş'in gücü, bahsedilen kadans evlerinden herhangi birinde bu altı burçtan herhangi birini işgal ettiğinde artar ve böylece burçlara muazzam bir güç ve canlılık verir.

🤝 Güneş'in gücü Merkür ile birleştiğinde artar, bu da bireyin zihinsel keskinliğini ve yaratıcılığını besleyen dinamik bir ortaklıkla sonuçlanır.

⚡ Mars'tan açı aldığında veya Mars ile ev değiştirdiğinde, Güneş elektriklenir, kişiye enerji, cesaret ve savaşma ruhu aşılar.

🌟 Jüpiter'in Güneş üzerindeki etkisi, gücünü yükseltir, potansiyel olarak yerel kraliyet iyiliğini, iyi talihi ve herhangi bir çaba alanında büyük başarı fırsatını kazanır.

🗡️ Bir burçtaki Güneş-Mars bağlantısı, bireye savaşçı benzeri bir ruh aşılar, onlara en çetin engelleri bile aşmak ve galip gelmek için güç, cesaret ve dayanıklılık aşılar.

👑 Jüpiter'in Güneş'teki görünümü veya Güneş ile evlerinin değiş tokuşu, yerlinin statüsünü yükseltme ve onlara kraliyet beğenisini kazanma, seçtikleri alanda başarıya, zenginliğe ve tanınmaya yol açma potansiyeline sahiptir.

🧠 Güneş, Merkür ile birleştiğinde ve Ay'dan özellikle Yay, Balık ve Boğa'dan görünüm aldığında, kişiye muazzam bir zihin konsantrasyonu verebilir, zihinsel fakültelerini lazer benzeri bir hassasiyetle odaklamalarını ve hedeflerine ulaşmalarını sağlar. kolaylaştırmak.



DAHA FAZLASI..

NEW 7773151902957190164

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item